Mă uitam la știri și m-am enervat de mi-a crescut tensiunea: inspectorii ANPC au găsit peste o tonă de pește și produse de pește expirate, la cherhanaua Moessia din Vadu.

Cum, frate, să găsești o tonă de pește expirat? Nu două kile, nu trei, nu cinci, nu 20, nu 100. O mie de kilograme de pește și produse din pește expirate aveau ăia în restaurant. Voi vă dați seama cam de câtă vreme vindeau pește expirat de-a ajuns sa se strângă o tonă?

Și nesimțitul ăla de administrator zice c-a fost o „eroare umană”, că erau pregătite pentru distrugere, deși inspectorii au găsit produse care expiraseră acum trei ani. TREI ANI! Dinainte de pandemie, înțelegeți? Dacă tot le-au rămas pe stoc, de ce să nu le vândă? Că oricum erau cu pește d-ăla bunu’, dinainte de pandemie, nu se mai face acum pește ca ăla.

La asta duc lăcomia și durerea în fund față de clienți, să știți.

Dacă avem pe-aici oameni care lucrează în HoReCa sau alimentație publică, aș vrea să-mi confirme sau să-mi infime dacă lucrurile n-au stat exact așa: li s-a transmis angajaților că trebuie vândut tot ce se poate din tona aia de pește expirat, că altfel e groasă.

Și mai sunt convins de încă ceva: dacă cel care a reclamat la ANPC, după ce-a ajuns la spital în șoc anafilactic, nu era procuror, șansele să nu se întâmple nimic erau extrem de mari. Își vindeau liniștiți ăia de la Moessia tona de pește expirat în continuare.

Știți că de la pește expirat se poate muri, da? Cum mai zicea inconștientul ăla de administrator că a fost o „eroare umană”, dacă omul ăla murea de la peștele lui expirat? Asta deja nu mai e doar lăcomie, e prostie combinată cu inconștiență. Bănene…

P.S. M-a enervat groaznic și lipsa de coaie a celor de la protv. Ziceți, bă, numele cârciumii, să știe lumea care sunt nesimțiți care bagă oamenii în spital și să se ferească. Nu mă luați cu „o cunoscută cherhana din Vadu”, de-a trebuit să caut pe net cum se numește.