Da, prieteni, am obținut confirmarea supremă că fac exact ce trebuie și că sunt foarte bun în ce fac: mi-au trecut numele pe lista vacciniștilor din România.

Habar nu aveți despre ce vorbesc, este? Lasă că vă zic io acum: o publicație extremistă m-a trecut pe lista vacciniștilor. Adică pe lista celor care au salvat oameni de la moarte în țara asta, dacă nu înțelegeți exact de ce sunt atât de mândru.

Pe lângă stupiditatea demersului în sine (aștept cu nerăbdare momentul când voi fi trecut și pe lista celor care respectă regulile de circulație sau legile în general), alta este partea mega-amuzantă.

Publicația extremistă îmi oferă șansa să fiu iertat, cu condiția să-mi cer scuze public. Băi, voi înțelegeți ce zic eu aici? Îmi oferă ei mie șansa să fiu iertat. Dacă îmi cer scuze public, mă vor ierta imbeciloizii ăștia care au făcut lista și cititorii lor la fel de inteligenți ca ei. Superb.

Dar cum eu sunt un tip împăciuitor, cu un suflet bun și mereu pus pe mediere și soluționarea conflictelor pe căi pașnice, o să profit de șansa care mi-a fost oferită. O să-mi cer scuze public, că nu se face să pierd ocazia să fiu iertat.

Așadar:

Âmi cer scuze l-a domni antivaxxeri de la publicația de extremiști.

Vă rog din suflet să mă iertați că nu v-am dat mai multă *uie pe blog și pe unde v-am mai prins.

Vă rog să nu puneți la suflet că n-am avut inima să vă dau capace sau șuturi în cur când v-am întâlnit prin magazine, pe străzi, prin mijloacele de transport și în general prin toate locurile pe unde vă vedeam luptând împotriva bunului-simț.

Și nu în ultimul rând, vă rog cât pot eu de frumos să le iertați pe mamele voastre că n-au folosit metode de contracepție.

E ok așa? Mi-am obținut iertarea? Că dacă mai trebuie, pot să-mi cer scuze până mâine, fără să mă repet.

P.S. Lista e aici. Nu vă las link către articolul original, că nu vrea mușchiul meu să le fac trafic în jumătate de oră cât face toată „publicația” aia într-o lună. O lună bună.

sursa foto: freepik.com