Nu cred că e ca și cum v-ar lua pe neașteptate, știți deja cu toții că vine ziua pe care jumătate de Românie o așteaptă încă de anul trecut, iar cealaltă jumătate de preface că n-o așteaptă.

Pentru că există o singură zi pe an despre care vorbești cu toată lumea, de la colegii de birou până la cei de acasă, deși nu e ziua în care ți-ai programat nunta.

Pentru că există o singură zi pe an în care îți pui ceasul să te trezească, deși muncești de acasă.

Pentru că exista o singură zi pe an în care discuțiile de genul „iar ai găsit tu ceva pe care să dai banii?” se transformă în „să nu uiți că trebuie să luăm și televizor pentru mama”.

Pentru că există o singură zi pe an în care îți suni toți prietenii să-i întrebi ce și-au luat de Black Friday.

Pentru că există o singură zi pe an despre care știi cu siguranță unde te va prinde: în fața laptopului sau cu telefonul în mână și aplicația eMAG deschisă.

Pentru că există o singură zi pe an în care este Black Friday la eMAG. Iar ziua aceasta, în anul de grație 2022, va fi vineri 11 noiembrie.

N-am vreo îndoială ca nu știați deja, dar, pentru că vreau să mă asigur că toate merg ca uns, o să vă mai las o dată și ghidul de supraviețuire pentru ziua de Black Friday:

👉 Instalează-ți aplicația eMAG;

👉 Adaugă în lista de favorite tot ce-ți doreai;

👉 Fă-ți cont Genius;

👉 Salvează-ți cardul în aplicație;

👉 Salvează-ți easybox-ul preferat în aplicație;

Respectați cu sfințenie pașii ghidului și vă cresc spre sută la sută șansele să nu fiți nevoiți să rostiți celebra frază: „până m-am mișcat eu, se vânduse telefonul pe care mi-l doream”. Unde „telefon” poate fi înlocuit cu orice alt produs pe care îl vor vâna extrem de mulți cetățeni ca voi.

Acum vă las și câteva dintre produsele despre care știu sigur-sigur că vor fi la preț beton de Black Friday la eMAG. Dacă vă face ceva cu ochiul, sfatul meu ar fi să le adăugați în lista de favorite. În felul ăsta veți fi MULT mai rapizi în momentul în care se dă startul reducerilor.

Avem așa:

➡️ Geaca cu vatelină Geo Norway, pentru bărbați

Preț de bază: 492,98 lei ➖ Preț promo BF: 149,99 lei ➖ Discount: – 69%

➡️ Apa de Toaleta Hugo Boss Hugo Dark Blue, Barbati, 75ml

Preț de bază: 199,99 lei ➖ Preț promo BF: 99,99 lei ➖ Discount: – 50%

➡️ PACHET 2X Pepsi Cola Gust Original, doza, 24 x 0.33L

Preț de bază: 129,98 lei ➖ Preț promo BF: 64,99 lei ➖ Discount: – 50%

➡️ Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B, Sistem manual de spumare, Râșniță cu 13 setări, 1450 W, 15 bari, 1.8 l, Negru

Preț de bază: 1.569,99 lei ➖ Preț promo BF: 999,99 lei ➖ Discount: – 36%

N-am nicio îndoială că pentru orice altceva vă doriți, o să vă descurcați și singuri, mai ales dacă respectați ghidul de mai sus.

Ah, încă ceva, vedeți că pe site-ul eMAG la ora asta nu sunt toate produsele care vor avea preț redus de Black Friday. Site-ul se va actualiza în permanență până vineri, pe 11 noiembrie. Așa că, dacă acum nu regăsiți acolo ce vă interesează, sfatul meu ar fi ca din când în când să mai aruncați un ochi pe site, că sigur-sigur or să apară.

Acestea fiind zise, doamnelor și domnilor, să înceapă balul, să vină Black Friday.