Nici ieri n-am condus, a fost zi de pauză în care doar ne-am plimbat prin Oradea. Lucru care nu m-a deranjat aproape deloc, pentru că este unul dintre orașele mele preferate din această țară. Zic „aproape”, pentru că, evident, eu aș fi preferat să conduc. Lasă c-o să conduc azi și mâine de-o să-mi iasă pe nas. Așadar azi n-avem decât poze de prin Oradea și câteva din dronă, de la Cetate.

În altă ordine de idei, voiam să vă spun că Oradea este unul dintre puținele orașe, din păcate, în care s-a demonstrat că dacă vrei se poate. Nu știu de câte ori ați fost voi prin zonă în ultimii ani, dar eu am mai fost acum doi ani și m-a spart cum arată acum zona din fața Teatrului Regina Maria (Piața Regele Ferdinand), zonă care acum doi ani era un imens șantier.

Exact ce vă ziceam mai sus: dacă vrei, se poate și în țara asta, iar Oradea este dovada vie în sprijinul acestei afirmații. Să știți că dacă vreodată voi lua în calcul să mă mut din București, Oradea este una dintre primele trei opțiuni. Și nu glumesc deloc.

Acum vă las cu fotografiile, pentru mașini ne auzim mâine. Apropo, azi nu voi conduce doar Hyundai Ioniq 5, cum eronat vă ziceam ieri, ci și BMW i4. Iar pe ăsta din urmă abia îl aștept. Voi ați văzut cum cum poate să arate mașina asta?

Parteneri ROCHARGE:

➡️ Vitesco Technologies, producător de tehnologie pentru mașini electrice.

➡️ BT Leasing – Green Partner al ROCHARGE.

➡️ Michelin

➡️ Autonom – partener de mobilitate modernă.

➡️ Server Config – partener tehnic.

➡️ Renovatio e-charge – cea mai vastă rețea de stații de încărcare din România.

➡️ MOON Româniastații de încărcare ultrarapide de până la 300 de kW.

➡️ MOL România – cu stațiile din rețeaua proprie.

➡️ Enel X Way – pune la dispoziție rețeaua de stații.

➡️ Euronews România – partener media al evenimentului.