În mașină am măști în toate locurile posibile și imposibile, în torpedou, în portbagaj, în toate buzunarele ușilor, efectiv peste tot. Doar la motor nu cred că am, dar nici n-am căutat cu mare atenție.

În casă, la fel, am puse bine prin diverse locuri cel puțin 50-60 de măști noi (toate modelele) plus măcar încă pe atâtea din alea textile.

Dezinfectant, așijderea, am în permanență la îndemână 10-15 recipiente de diferite forme și dimensiuni, unele în casă, altele prin mașină.

Desigur, aș putea să arunc tot, să păstrez doar strictul necesar, dar nu mă îndur când îmi aduc aminte că eram în plin lockdown și eu n-aveam nici măcar o amărâtă de sticlă cu spirt în casă. De măști, nici nu mai zic, nici nu știam cum arată, le văzusem doar pe la televizor.

Abia la vreo două săptămâni de la începutul lockdown-ului, am reușit să dau prima comandă online de măști și dezinfectant. Nu vreți să știți la ce bani le-am găsit, din aur să fi fost și nu costau atât. Când mi le-a adus curierul m-am bucurat de parcă câștigasem la loto.

Nfine, de-aia nu vreau sa arunc nimic. Lasă, să fie aici, că nu se știe când își mai face vreun chinez un pangolin la grătar…

P.S. Ziceți-mi, vă rog, că nu sunt singurul în situația asta.