Întrerupem un pic programul de zilele astea, cu mașini, cățărări la mare altitudine și tiroliene, că am să vă dau o veste care e foarte posibil să-i bucure nițel pe mulți dintre voi. Uite cum facem, eu vă zic despre ce e vorba, și vedeți voi dacă vă coafează sau nu.

Ieri, 19 iunie, prietenii de la FineStore au împlinit 8 ani de existență, 8 ani de când le bucură papilele degustătorilor de licori, de pe aceste plaiuri.

Pentru că doar o dată în viață împlinești 8 ani, au zis să sărbătorească treaba asta cu voi, nu singuri. Prin urmare, până miercuri, adică până pe 22 iunie, au o ofertă aniversară care sună bine de tot. Uite:

➡️ Cupon de 15% reducere la orice comanda (CODUL de discount este afișat pe site)

➡️ Pe lângă codul de mai sus, în oferta aniversară mai intră aproape 1000 de produse cu preț deja redus. Le găsiți AICI.

➡️ Plus un foarte drăguț concurs cu premii constând în 100 de sticle. Cum se pot oține cele 100 de sticle? Orice comandă plasată până miercuri, 22 iunie, va intra în concurs indiferent de valoarea ei. Dintre comenzile astea se trag la sorți cei 100 de premiați. Simplu, nu? Pe finestore.ro găsiți și care sunt cele 100 de sticle.

➡️ Atât

Este c-a meritat întreruperea programului pentru vestea asta?

sursa foto: freepik.com