Este foarte posibil ca mulți dintre voi să nu aveți habar că astă seară, începând de la ora 21.00, Dinamo București își joacă supraviețuirea în prima ligă a fotbalului românesc, la baraj, împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

Meciul de diseară este returul. În tur, săptămâna trecută, Dinamo a pierdut 2-0 la Cluj. A fost un meci frumos între două echipe de desculți, dar una a fost mai desculță decât cealaltă.

Nu prea mai am eu treabă cu fotbalul românesc (mulțumesc Jiji), dar diseară televizorul meu va fi deschis pe meci și voi suferi groaznic pentru fiecare minge, voi fi cu fiecare bătaie de inimă alături de băieții de la U Cluj.

Tot ce-mi doresc este ca începând de mâine să aud, de la conducătorii lui Dinamo, la fiecare început de sezon: „lăsați-ne să ne pregătim pentru promovarea în prima ligă”. Dacă se poate, măcar vreo cinci ani așa să se tot pregătească.

Și-acum să vă aud pe voi. Vă interesează subiectul fotbal românesc? Dacă nu, înțeleg perfect de ce. Dacă da, ce vă doriți diseară? Dinamo în B? Sau Dinamo în prima ligă?