Dacă vi se pare c-am sărit de la „Mașini și străzi #5” la #7, nu vi se pare. Pentru că sâmbătă a fost singura noastră zi liberă de la #CardsAndRoads, nu prea am avut ce să povestesc despre. Poate trebuia să vă zic despre cele două ore în care am jucat golf. Dar cum „am jucat” este un termen foate evaziv, în sensul că mai mult n-am nimerit mingea aia decât invers, am preferat să mă abțin.

Acum să trecem la oile noastre. Ieri, în ziua 7, am condus Suzuki Vitara. Din păcate, ghinionul Suzuki-ului a fost că i-a venit rândul s-o testez după ce-am condus Ford, Honda, Kia, Lexus și Arkana, toate fiind mult mai puternice, mai scumpe și mai bine echipate. Prin urmare, prima impresie după ce-am ieșit cu ea la drum a fost că e lentă și reacționează la reprizele de accelerație ca o mamaie atinsă de artorză. A durat o vreme până să-mi dau seama că nu e vina ei că m-am obișnuit eu cu modele mai puternice și să mă adaptez la cei 116 căluți. De aici încolo, a fost fun, ne-am jucat frumos împreună.

Aici aveți clipul cu rezumatul zilei:

Desigur, vă las și selecția de poze. Din nou există niște cadre din dronă absolut fabuloase. Iar ultimele poze sunt de la Castel Daniel, locul unde ne-am cazat aseara, spectaculos de frumos și el (da, da, inclusiv cele cu luna).

Atât pentru ziua 7 din CarsAndRoads by Michelin

🍀 Green Partner: Banca Transilvania prin BT Leasing

⛽ Alimentat de: MOL Romania

🚗 Mobilizat de: Autonom

💻 Tehnologizat de: Server Config