O să încerc să vă las aici zilnic câte ceva despre ziua anterioară din expereiența CarsAndRoads by Michelin. Nu mă gândisem să fac asta (sau în niciun caz zilnic), dar după reacțiile voastre de la articolul în care vă povesteam unde plec, pare că v-ar interesa.

În prima zi am condus Ford Kuga (în versiune 2.5 PHEV FWD ST Line X), dar cu impresiile despre mașini voi reveni la final, după terminarea turului, într-un singur articol. Ca să le avem pe toate la un loc când ne punem să le bârfim.

Așa că mai bine vă las un scurt video în care chiar colegul meu de echipaj, Andrei Știrbu, vă lămurește exact pe unde am fost și ce-am făcut în prima zi. Mai scurt decât a povestit el, n-aș fi reușit eu niciodată.

Vă mai las și fotografiile care mi-au plăcut cel mai mult dintre toate cadrele care s-au tras în ziua 1. Și asta o să încerc să fac zilnic, dar nu pot să promit pentru că efectiv se trag sute (poate mii) de cadre zilnic (avem trei băieți care cu asta se ocupă) și-mi ia extrem de mult timp să le văd pe toate, să fac selecție, după care să le și micșorez rezoluțiile ca să le pot pune pe blog. Dar, în măsura în care timpul mi-o va permite, o s-o fac. Sau îmi spuneți voi că nu vă interesează niciun fel de poză și nu mă mai obosesc. 🙂

Atât pentru ziua 1 din CarsAndRoads by Michelin

🍀 Green Partner: Banca Transilvania prin BT Leasing

⛽ Alimentat de: MOL Romania

🚗 Mobilizat de: Autonom

💻 Tehnologizat de: Server Config