LATER EDIT

Azi e joi, prin urmare, după cum am promis, tocmai am tras la sorții câștigătorii celor cinci vouchere a câte 200 de lei. Iată-i:

➡️ Ana

➡️ Robert Botezatu

➡️ Marius D

➡️ Paulescu Maria-Magdalena

➡️ Sandra Baci.

Tot în cursuzl zilei de azi o sa le trimit și voucherele pe email.

Astăzi am două vești pentru voi: una bună și una foarte bună. Cu care vreți să încep? Bine, bine, hai că aleg eu pentru voi, că vă simt ușor nehotărâți.

Începem cu vestea bună. Care este aceea că prietenii noștri de la Finestore s-au îmbrăcat în haine noi. Mai precis, după ce vreme de mai bine de cinci ani a folosit aceeași platformă, cel mai tare magazin online de băuturi are acum un site nou-nouț care arată foarte bine. Pe scurt, design nou, mult mai aerisit față de ce era înainte, mult mai prietenos ca nivel de interacțiune, iar produsele sunt scoase mai bine în evidență și mai logic organizate. Păi, să le trăiască, zic.

Iar acum urmează vestea foarte bună. Cu ocazia acestei schimbări de look, Finestore pune la bătaie cinci vouchere a câte 200 de lei fiecare. Toate pentru voi, toate valabile, evident, pentru shopping pe noul site.

Ce aveți de făcut pentru ele? Aproape nimic, practic sunt mai ușor de câștigat decât dacă ar trebui să vă aplecați să le ridicați de pe jos. Tot ce aveți de făcut este să-mi spuneți ce v-ați cumpăra de banii ăștia.

Serios, intrați pe site, vă alegeți ce-și dorește suflețelul vostru, iar fratele vostru o să-i aducă pe cinci dintre voi cu 200 de lei mai aproape de licorile magice vizate. Joi fac tragerea la sorți, tot joi primiți și voucherele pe email. De-aia v-aș recomanda să comentați folosind adrese de email funcționale, ca să vi le pot trimite. Atât. Când io zic că mai simplu nu se poate.

Uite, încep cu ce mi-aș alege eu dacă aș fi fericitul posesor al unui voucher:

➡️ Dictador – Este singurul rom pe care l-am băut vreodată și nu mi s-a părut că se prăbușește pământul sub mine.

➡️ Masi – La Veneția era plin de Masi, am remarcat și eu și fashionista. Păi beau venețienii ăia Masi și nu bem și noi măcar o sticlă?

➡️ June – N-am nici cea mai vagă idee ce e, dar hipsterul ăla care stă ascuns în mine urlă cât îl ține gura: “boss, trebuie sa avem asta în casă, TREBUIE!”.

➡️ Crystal Head – Mărturisesc că pe ăsta nu l-aș lua pentru mine, că la noi în casă e mai subțire cu vodka. Dar l-aș lua special să-l fac cadou unuia dintre cei mai buni prieteni. Doar ca să-i văd fața când îl desface și dă peste craniul ăla. În plus, omul meu știe să aprecieze și o vodka bună la adevărata ei valoare.

Cam la astea m-am hotărât după un scurt tur pe Finestore.

Acum sunt extrem de curios și ce v-ați alege voi. Dacă aveți chef să și explicați alegerea, sunt numai ochi și urechi, să știți.