Prin decembrie, mi-a intrat ceva email de la wizz cu nu știu ce ofertă specială la toate zborurile până în luna aprilie. Cum eu sunt acrit de ofertele lor speciale mai rău decât e sătul de iarbă un vegan scăpat în lanul de ienupăr, am vrut să fac exact ce fac de obicei cu email-urile promoționale ale celor de la wizz: să-i dau delete și să-mi văd de viață.

Nu de alta, dar de-a lungul timpului, de fiecare dată când am încercat și io să prind un preț d-ăla beton, nu s-a putut. În nicio perioadă și în niciun oraș în care m-aș fi dus. O singură dată aș fi putut să iau niște bilete mega-ieftine la Berlin, adică la cinșpe euro pe segment. Doar că erau în decembrie. Apăi oricât de mult mi-aș fi dorit să-l vizitez, să vă plimbați voi pe străzi, prin Berlin, în toiul iernii. Eu am refuzat să fac asta, chiar și pentru mirificul preț de 30 de euro.

Nfine, revenind, mă pregăteam să șterg email-ul ăla, dar ceva m-a făcut ca în loc de delete să dau click pe ofertă și să încerc marea cu degetul, că poate-poate. Și-a ieșit, prieteni, am reușit să agăț un super-preț, exact pentru ultimele zile din martie, în locul care este cunoscut ca fiind capitala gastronomică a Italiei.

Prin urmare, de sâmbătă încoace suntem toți patru la Bologna, locul în care am ales să-mi umilesc cura de slăbire în cele mai variate și pline de carbohidrați moduri cu putință. Ca să nu existe dubii, că poate îmi puneți spusele la îndoială, v-am lăsat niște poze mai jos. Nu cred că e nevoie să vă explic peisajele surprinse de artist, da? Și nu mă refer la peisajele pe bune, ci la cele din multele farfurii pe care le veți vedea dacă vă uitați pe poze.

Totuși, trebuie să recunosc că astăzi voi fi nevoit să mă întrerup din mâncat măcar cât mergem cu trenul. Am promis că le arăt fetelor Veneția și trebuie să mă țin de cuvânt. Prin urmare, în jur de trei ore (una și jumătate la dus, una și jumătate la întors) voi fi nevoit ori să-mi iau ceva la pachet, ori să stau departe de pizza și paste. Extrem de neplăcut, vă zic. 😀

Altfel, la modul serios vorbind, câte un cheat day este recomandat în timpul oricărei diete sau cure. Face bine la cap, te mai întremezi psihic după o zi în care scapi în shaorma. Singura condiție este să fie rar, la câteva săptămâni, nu să bagi cheat day din două în două zile pe motiv că te ajută la psihic.

Mă rog, altă condiție ar fi să nu dureze câte trei zile, că de-aia e „day”, nu „days”. Dar la acest aspect trebuie să mai lucrez.