Ușor-ușor se va dovedi că sunt vaccinați mulți dintre cei care luptau cu piepturile goale împotriva vaccinului, știți voi, căpeteniile dacilor liberi care se strângeau pe la protestele împotriva vaccinării, botnițelor și restricțiilor.

Și e normal să fie vaccinați. Pentru că oamenii ăștia or fi ei mizerabili, dar nu sunt și proști. Și tocmai pentru că nu sunt proști, au înțeles că dacă vrei să nu mori, te vaccinezi. Atât de simplu. Restul e propagandă pentru fraieri.

O să mă întrebați, desigur, de ce-i îndeamnă pe proști să nu se vaccineze, dacă ei sunt vaccinați? Pentru că, în funcție de interesele lor, au nevoie de mase de manevră, de-aia.

Așa a fost împărțită omenirea asta dintotdeauna: în șmecheri și fraieri. Gândiți-vă la războaiele din antichitate, șmecherii aveau armură și cal, ca să aibă șanse cât mai mari de supraviețuire. Fraierii erau ăia cu piepturile goale, din față, care mureau primii.

Nu găsiți că e exact la fel și acum? Șoșoacă, Garcea sau Simion s-au vaccinat bine merci, iar în timpul ăsta mulți dintre fraierii care s-au uitat în gurile lor s-au mutat la garsoniere cu ușa în tavan. Nesemnificativ, pierderi colaterale. Oricum mai există suficienți fraieri de prostit pentru încă două pandemii. Exact ca la război, nu?

Uitați-vă la ipocritul ăsta de Mihăescu cât de senin anunță că el e vaccinat. Dar știți ce este extrem de amuzant? Că nu văd pe nimeni dintre ăia care ieșeau cu el la proteste, să lupte împotriva „dictaturii medicale”, să se ducă să-i ardă două peste bot, pe sistemul „păi futu-ți gâtu’ mă-tii, coaie, și atunci de ce mâncai căcat și ne spuneai nouă să nu ne vaccinăm?”. NIMENI!

Nici măcar familiile celor care au murit pentru că au ascultat îndemnurile ăstora nu se duc să le ceară socoteală. Nimeni nu le zice nimic. NIMENI!

Fraierii doar ridică din umeri și vor alege în continuare să nu se vaccineze, iar mulți dintre ei să moară. Pentru că, nu-i așa, între certificat de deces și certificat covid este doar o diferență de patru scânduri.