Că oamenii sunt din ce mai pr0ști este limpede, o știm cu toții, o constatăm la orice privire în jur. Ce nu îmi e foarte clar este dacă odată cu scăderea nivelului de inteligență s-a dus naibii și instinctul de conservare? N-ai cum, frate, n-ai cum să te bagi de bună voie în râul ăla sperând că ce? Că ești urmașul lui Moise și-or sa se despice apele în fața radiatorului? O mai invitase și pe fata aia în mașină. Măcar ea a avut bun simț și instinct de conservare când a refuzat și i-a zis că vrea să vadă dacă trece. Well, n-a trecut.

Întrebarea mea, pe care o consider sută la sută justificată, este: cine plătește podul pe care l-a distrus istețul ăsta? Nu de alta, dar am un fost coleg de job care a făcut accident la Piața Victoriei și-a ricoșat într-un semafor pe care l-a pus palancă la pământ.

A plătit la semaforul ăla de i-a ieșit pe nas, c-avea preț de panou central cu afișaj digital de pe Heathrow. I l-au eșalonat, dar l-a plătit până la ultimul leu. Iar asta în condițiile în care totul s-a întâmplat fără voia lui, prin ricoșeu, nu s-a postat cu mașina la doi metri de semafor, după care a accelerat puternic și-a intrat în el ca să vadă dacă-l dă jos.

De-aia mă întreb dacă cetățeanul ăsta cu audi o să plătească podul pe care l-a distrus cu bună știință.