Doamna Carmina Harr este o intelectuală. Doamna scrie cărți. Doamna este coach spiritual sau ceva. Doamna este și terapeut holistic. Pe scurt, doamna este genul de la care te-ai aștepta să nu-i curgă scuipat din gură.

Dar, ce să vezi, te-ai aștepta degeaba. Pentru că doamna Carmina Harr, în nemărginita ei înțelepciune, a eructat pe internet aceste vorbe pline de miez:

Nu e relevant procentul celor care s-au vaccinat, ci contează numărul de participanți la vaccin. De ce?  Exemplu: 25% vaccinați în România, pare tara din Europa care nu a vrut sa se vaccineze.

In Irlanda 100% vaccinați, cu numai 4.9 milioane participanți la vaccin. Irlanda pare pe primul loc la rata vaccinului și România ultimul loc. În realitate sunt la egalitate. Contează sa știi și statistică. Asta înveți la facultatea de Economie.

Cei care fac statisticile, nu știu că procentajul nu e relevant?

Bănuiesc că n-are rost să vă explic de ce doamna Carmina Harr e proastă cu crăci, da? Și de ce, în general, se spune că prostul cu carte este cel mai periculos soi de prost. Dacă totuși aveți nevoie de explicații, să știți că sunteți în partea de internet greșită.

Altfel, dacă tot o promovăm azi, vă las mai jos si un video în care doamna își citește un fragment din cartea, mai mult ca sigur bestseller internațional, „Tu ești o manifestare perfectă a Dumnezeului interior.”

E ceva superb, vă spun, după ce vedeți videoul o să înțelegeți exact de ce pentru doamna terapeut holistic nu e relevant procentul celor care s-au vaccinat, o să înțelegeți de ce pentru dumneaei va rămâne un mister de ce la irlandezi s-a deschis tot, în timp ce la noi sunt restricții deși avem mai mulți vaccinați decât ei. Nu, nu vorbește despre asta în video, dar voi tot o să înțelegeți de ce.

Gizăs fucking craist!