Sunt curios de o chestie. Domnul ăsta de mai jos, Erno Kovacs, înțeleg că era militant d-ăla furios pentru dreptul de a nu-și băga în corp seruri experimentale. El și cu tovarășii lui erau pe baricade zi de zi protestând împotriva obligativității unui vaccin care nu e obligatoriu. Practic, luptau cu oculta ferm hotărâți să demonstreze întregii omeniri că nu există niciun covid, că este o manipulare grosolană a guvernelor lumii și că nu se moare dintr-o răceală, totul este o uriașă minciună, luptau pentru libertatea de a alege ce să facă cu corpurile lor pure neîntinate de chimicalele bigpharma.

Ei, până aici pot să înțeleg. Dacă tu crezi că Oculta Mondială s-a hotărât să omoare popoarele lumii cu un vaccin, n-am eu cum să-ți demonstrez că ești imbecil și că, la o adică, ar fi avut metode mult mai ușoare pentru exterminare. Spre exemplu, să bage cipurile în semințele dă floare sau în berea la pet. Nfine.

Ce nu pot să înțeleg este altceva. Tovarășii ăia ai lui, antivaxxerii înverșunați, luptătorii împotriva minciunii covid, ce fac ei, ce gândesc ei când îl văd pe unul de-ai lor cum le spune de pe patul de spital că, de fapt, covidul există și c-ar trebui să se vaccineze? Ce zic ei când văd că medicii nu numai că nu l-au omorât cu oxigen în spital, dar i-au mai salvat și viața? Cum reacționează când își dau seama că unul de-ai lor a ales să nu mai fie liber? N-aveți idee ce curios sunt, dar, din păcate, nu cred că voi putea afla vreodată.

Există vreo șansă să am pe aici vreun antivaxxer d-ăsta furibund? Dacă ești, ieși la iveală, promit că nu-ți zic nici „pâs”, tot ce vreau să știu este ce gândești tu când vezi că un tovarăș de-al tău a ajuns în spital aproape mort, l-au recuperat medicii, și-acum urlă peste tot că există covidul și că vaccinul e bun și salvează vieți. Te uiți cu dispreț la el și-ți zici „l-au cumpărat și p-ăsta” sau ești dispus să-l crezi și să vezi care e treaba cu covidul și cu „vaxinul”?

Repet, dacă mă lămurești, promit că nu-ți zic nimic si nu voi lăsa să apară niciun comentariu care te jignește.

Acum hai să vedem care mi-e norocul la antivaxxeri.

P.S. Hmm, ce chestie, se pare că uneori pățăști.