Când o să ajungeți pe patul de spital, acolo unde o să vă uitați, cu groaza morții în suflet, la medicii ăia care nu mai știu cum să trieze cazurile și pe cine să aleagă pentru ATI, când vă veți ruga fierbinte să fiți unul dintre cei aleși pentru tubul de oxigen în gât, sa nu uitați să le mulțumiți din suflet tuturor vedetelor și influencerilor care au propovăduit, în plină pandemie, libertatea de alegere.

Să nu uitați să le adresați câte un gând fierbinte tuturor celor care v-au spus ca e ok să alegi ce vrei să faci cu corpul tău, că e ok să nu te vaccinezi dacă asta e alegerea ta.

Să nu uitați să le mulțumiți tuturor celor care v-au luminat mințile explicându-vă că o mortalitate de sub 0,05 la mie nu e ceva de care să te temi și că nu ai de ce să-ți bagi în corp substanțe necunoscute doar pentru atâta lucru. Da, aveau dreptate, cu o singură condiție: să nu faci și tu parte dintre ăia 0,05.

Să nu uitați să le mulțumiți tuturor celor care v-au spus să ieșiți în stradă să protestați împotriva obligativității unui vaccin care NU E OBLIGATORIU. Că dacă era, acum nu te mai rugai să fii tu ăla care primește tubul cu oxigen.

Să nu uitați să faceți toate astea, da? Deși o să le faceți în gând, că tubul ăla în gât nu prea te lasă să vorbești. Dar merge și-așa, totul e să nu uitați.