Înainte să plecăm în vacanță, chiar în seara dinaintea plecării, a făcut fashionista recensământul loțiunilor pentru plajă din casă. Recensământ în urma căruia am ajuns la concluzia că avem în casă numai creme de plajă pe care eu nu le suport.

Da, boss, nu pot cu cremele de plajă în urma cărora îți rămâne un strat uleios pe piele, strat pe care ulterior se lipește nisip, nisip de care nu mai scapi decât dacă faci duș în toată regula. Brrr, m-a trecut un fior acum când doar scriam despre asta. Nu glumesc, senzația mea de disconfort e atât de mare că prefer să nu mă mai duc la plajă sau să mă duc după ora 18.00, dacă am la dispoziție doar o loțiune din asta.

Prin urmare, s-a constituit celula de criză, s-a recurs la un scurt dar intens brainstorming și s-a găsit soluția: facem comandă la eMAG. Da, s-a executat chiar atunci în seara dinaintea plecării. A doua zi, până-n ora 11.00, aveam loțiunile uscate cu SPF 50 în easybox-ul de lângă casă. Vedeți, și de-aia e bine să ai zbor seara. 😊

Ăsta e cel mai recent exemplu, dar mai am cu nemiluita:

👉 Fetele spunând senine că a doua zi au neapărat nevoie de caiete de matematică. Dat comandă seara, ajuns caietele de matematică în easybox la 07.00 dimineața. Comandă în valoare de, țineți-vă bine, fix 7,98 lei.

👉 Amânat să luăm cadou pentru ziua unui prieten până în ultima clipă. C-așa suntem noi, deosebit de responsabili. Comandat seara, venit cadoul dimineața, mers cu el la ziua prietenului. Apropo, și voi aveți prieteni cărora nu știți ce cadou sa le cumpărați pentru că trăiți cu impresia că, orice le-ați duce, au deja? Well, apelați la mine când aveți nevoie, am eu soluția câștigătoare.

👉 Venit copiii să spună că le trebuie două linguri de lemn pentru nu știu ce proiect la școală. În bunul lor obicei, ne-au anunțat azi, iar proiectul era mâine. Dat comandă seara, a doua zi dimineață aveam lingurile. De data asta totalul comenzii se ridica la astronomica sumă de 19 lei și 98 de bani.

Mai am exemple multe, dar nici nu-mi vin toate prin cap acum, nici nu vreau să vă plictisesc cu ele, c-ați prins ideea.

Voiam doar să vă spun că nimic din toate astea n-ar fi  fost posibil fără serviciul Genius al celor de la eMAG, pe care l-am folosit aproape exclusiv, pentru comenzile online, de când îl avem.

E posibil, nu cred, dar e posibil, să mai fie printre voi oameni care nu știu ce înseamnă serviciul Genius. Lasă că-i lămuresc eu acum:

➡️ Livrare rapidă a doua zi (primești a 2-a zi atât la curier cât și la easybox produsele livrate de eMAG

➡️ Livrarea gratuită la easybox, atât pentru produsele livrate de eMAG, cât și de partenerii din program (cei care au badge Genius)

➡️ Transport gratuit la livrarea prin curier, adică acasă, la comenzi cu produse vândute de eMAG, cu valoare minimă de 100 de lei

➡️ Perioadă extinsă de retur, atât la easybox, cât și la livrarea prin curier (60 de zile în loc de 30 de zile)

➡️ Returul Magic Easybox. La produsele vândute de eMAG, în easybox, primești instant banii înapoi pe cardul cu care ai achitat.

➡️ În plus, dacă vrei sa te lămurești cum funcționează serviciul, îl poți testa gratuit o lună.

Și toate astea sunt posibile pentru mirobolanta sumă de 99 lei pe an. Sumă pe care, după cum reiese din acest prinscreen din contul meu, o economisești doar din taxele de transport pe care nu le mai plătești. Practic, abonamentul eMAG Genius practic se plătește singur și mai produce și economii suplimentare. Iată:

De parcă toate cele de mai sus nu erau suficiente, săptămâna trecută eMAG a anunțat și livrarea în aceeași zi, șapte zile din șapte, în București și localitățile limitrofe. Evident, livrare valabilă pentru produsele vândute de ei, de eMAG. Mai precis, dacă plasezi comanda până la ora 12.30, ai produsele în aceeași zi. Membrii Genius au livrarea gratuită la easybox sau prin curier (100 de lei comandă minimă).

Vă las aici și localitățile limitrofe în care este disponibilă livrarea în aceeași zi:

☑️ Dobroești

☑️ Popești-Leordeni

☑️ Chiajna

☑️ Fundeni

☑️ Voluntari

☑️ Dudu

☑️ Cățelu

☑️ Roșu

☑️ Pantelimon

Băi, nuș’ ce să zic, dar dacă nici toate astea nu vă conving să vă faceți cont Genius, nu văd ce v-ar mai putea convinge.