Am dat peste o mizerie de articol care nu putea să apară decât într-o mizerie de fițuică pe care nu știu cine o mai citește. Citiți-l pe tot, dacă aveți chef să vă enervați, eu o să vă las aici doar două fragmente.

Primul:

Revenirea brutală la restricții, pentru al IV-lea val, va declanșa teroarea. Vaccinații vor turba pentru că li se ia libertatea acordată parșiv în această vară. Îi vor acuza pe nevaccinați că din cauza lor a revenit coșmarul.
Propaganda de partid și de stat va întări această convingere, invocând opiniile experților Arafat, Rafila, Fauci.
În capul nevaccinaților vor fi aruncate toate zoaiele. Pe seama lor, puse toate relele: de la scumpiri la mărirea vârstei de pensionare.
„Lucrurile merg prost pentru că nevaccinații împiedică revenirea la normalitate”, vor fornăi de sub măști Iohannis și Câțu.
Anchetatorul bun va da din umeri, strivind mucul în scrumieră – „Vezi, ți-am zis că e spre binele tău să te vaccinezi” – și va ieși din celulă lăsând locul anchetatorului rău.

Trecând peste faptul că te pretinzi jurnalist, dar nu știi nici măcar cum se scrie corect numele premierului țării în care mănânci căcat (e Cîțu, în plm), articolul este un delir de la început până la sfârșit. Iar fragmentul de mai sus este la nivelul de imbecilism acutizat.

Cine ar trebui să fie de vină pentru un eventual val patru? Cine, dacă nu imbecilii care așteaptă să se vaccineze alții pentru ei. Idioții pentru care diateza reflexivă este un modus vivendi, s-au născut, au trăit și vor muri așteptând „să se facă”.

E suficient să arunci o privire peste numărul de cazuri din țările ale căror conducători au avut cojones și-o să constați cu surprindere că acolo unde vaccinarea a fost luată în serios, numărul de cazuri a scăzut în permanență și continuă să scadă. Deci, da, domnule jurnalist, „lucrurile merg prost pentru că nevaccinații împiedică revenirea la normalitate”, în plm.

Dar stați că mai avem o bucată de delir:

Despărțirea vaccinaților de nevaccinați, izolarea celor din urmă pentru a nu pune în pericol restul societății va necesita un întreg aparat represiv.
Poliștii în civil care patrulau prin piețe, atrăgând atenția precupețelor să-și tragă masca pe nas, ori care opreau autobuzele în trafic, au fost moft.
Va fi nevoie de controale în toate spațiile publice, iar locurile accesibile nevaccinaților se vor restrânge ca ștreangul.
Va fi nevoie de sute de mii de agenți care să-i urmărească și să-i împiedice pe milioanele de nevaccinați să pătrundă în locurile rezervate „oamenilor normali”.
O adevărată armată. De aceea, poliția militară a primit atribuții în „combaterea pandemiei”. „Suntem în război”, ni s-a tot spus, deci să nu se mirăm.
Armata Sanitară va fi sprijinită de largul concurs al cetățenilor Vaccinați și Indignați. De Binevoitorii Anonimi, din bloc sau de la serviciu, încântați să participe la linșarea aproapelui.

Sunt absolut convins că ăștia care vorbesc despre „Armata sau Dictatura Sanitară” sunt tot ăia care cred în Ambulanța Neagră care fură copii ca să le doneze organele. Genul de oameni care se spală pe dinți din an în paști și se miros la subraț să verifice dacă put sau mai merge să stea o zi fără să facă duș.

Altfel, cu partea asta sunt perfect de acord, doar că nu în aceeași direcție cu autorul articolului. În sensul că, deși sunt vaccinat și ar trebui să mi se fâlfâie glorios, dacă vom avea un val patru, dacă va începe să crească iar numărul de infectări, dacă din nou vom avea ATI-urile pline, dacă vor muri iarăși mii de oameni, îmi doresc și eu să vi se interzică TOT, să nu mai aveți voie să ieșiți din case nici măcar pe semnătură. Singurul drum pe care să aveți voie să-l faceți să fie ăla către centrul de vaccinare. Nu vreți? Nu e problemă, că nu vă obligă nimeni, dar nu mai ieșiți pe străzi până ce nu va fi anunțat oficial sfârșitul pandemiei. Dap, fix asta vă doresc.

Dar, din păcate, nu cred că asta se va întâmpla vreodată. Dintr-un singur motiv: ăștia de la conducere sunt mult prea lipsiți de coaie și mult prea indolenți ca să aibă curajul să ia asemenea măsuri. Iar dacă chiar le vor lua, oricum nu va conta, că nu le va respecta nimeni, cum nu le-au respectat nici în anul ăsta și jumătate. Că dacă le-ar fi respectat, n-ar mai fi apărut acum articole imbecile de genul ăstuia.