Ce mai faceți? Ça va bien? Totul ok la dumneavoastră la Primărie? Oui? Ce tare! Je suis très heureux s-aud una ca asta. Dommage que nu pot să vă zic și eu același lucru.

Pourquoi? Păi pourquoi că astăzi este exactement a zecea zi de când gunoaiele stau nemișcate în tomberoane, iar tomberoanele pe stradă. Dix jours, madame, dix jours! Dar nu astea zece zile ar fi le gros problème, ci că au trecut cinci de când ne-ați anunțat zdrobitoarea dumneavoastră victorie dans la guerre împotriva mafiei gunoaielor. Cinq jours, en péléme, cinq jours. Une éternité, dacă ne gândim că Le Bărbos Suprême a făcut lumea în șapte zile. De fapt, în șase, că în a șaptea s-a odihnit.

Timp în care am sunat și la poliție, am făcut și sesizare scrisă, c-așa ne-ați învățat. Rien nu s-a întâmplat. Les gunoaies sunt la locurile lor, după cum puteți à voir cu les yeux dumneavoastră, dans cette photo.

Și e frustrant, madame, pentru că, nu știu cum se zice en français, dar ziua, când e le soleil sus pe cer și se face très chaud, au început să pută de-ți mută le nez din loc.

Merde, madame.