Doamna vindecătoare de renume mondial, Olivia Steer, a postat ieri mizeria asta:

PROBLEMĂ DE MATEMATICĂ PENTRU TOȚI ELEVII DE LA ȘCOALA VIEȚII:
Se știe oficial că, într-un an întreg (2020), 227 de români au murit de noua grijă, în vreme ce 488 de români au murit după zdrunccinarea cu una sau două doze, în mai puțin de jumătate de an (de la începutul lui 2021 pînă acum).
Să se calculeze cît de periculoasă e noua grijă în raport cu zdrunccinarea asistată, ținînd cont și de perioada de desfășurare a fiecăreia.
Timp de rezolvare: repejor, pînă nu începe o nouă reprezentație de exceptie „Dineu cu proști”.


Legendă:

🔹 Noua grijă = ironie de căcat pentru covid „noua gripă”

🔹 Zdrunccinare = ironie și mai de căcat pentru „vaccinare”


Așadar, după socotelile doamnei Steer, anul trecut au murit de covid doar 227 de români. În schimb, de la începutului lui 2021 până acum, 488 de români au murit pentru că s-au vaccinat (nu mă întrebați de unde și-a luat cifrele, nici măcar ea nu cred că știe).

Ce-ar mai fi de spus? Absolut nimic. Femeia asta tocmai a reușit să-și bată joc, în cel mai cinic mod posibil, de toate familiile din țara asta care au pierdut pe câte cineva din cauza pandemiei de covid. Băi, oameni buni, știam cu toții că e dusă, dar atâta mizerie umană…

Ah, încă ceva, de fiecare dată când o să mai plecați pe fenta „săracul Andi Moisescu e nevoit s-o suporte pe nebună”, nu uitați un singur lucru: „săracul” Andi Moisescu vede și el toate eructațiile mizerabile ale neveste-sii. ȘI TACE.

P.S. Când mă enervez din cauză de Olivia Steer, îmi aduc aminte cum și-a luat K.O. în direct și-mi mai trece.