LATER EDIT

Așa cum am promis, azi am tras la sorți și avem numele celor trei norocoși. În ordinea numerelor de pe tricouri, am să-i rog pe toți trei să mă contacteze pe adresa de email de la Contact, pentru a intra în posesia voucherelor. Așadar, avem așa:

➡️ Ionut S – voucher în valoare de 300 de lei

➡️ Lacramioara – voucher în valoare de 200 de lei

➡️ anukoi – voucher în valoare de 100 de lei

Felcitări! Țineți aproape, că se pare că voi mai avea ceva surprize mișto zielele astea.

Care sunteți mai vechi pe aici v-ați prins de multă vreme că nu prea am treabă cu alcoolul. Adică, da, mai beau câte o bere, hai două, dar cam la asta se reduce toată interacțiunea mea cu Zeul Bacchus. Sau, mai bine zis, se reducea, pentru că de vreo lună am descoperit ceva ce nu credeam că voi mai descoperi vreodată. Dar, știți cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată.

Pe scurt, a primit fashionista de nu știu unde o sticlă de Martini și nuș’ ce mi-a venit într-o seară de mi-am pus într-un pahar și-am combinat cu apă tonică plus trei cuburi de gheață.

Aici mă simt dator să fac o scurtă paranteză. Dacă râdeți vreunu de mine, pe motiv că e băutură de fete, v-ați luat block instant. Că până și James Bond bea tot Martini, până să-l sucească producătorii filmului pe bere. James Bond, da? Agentul 007, nu oricine. Așa că să nu vă aud. Gata, am închis paranteza.

Așa, revenind, ziceam c-am descoperit trebușoara asta și din ziua aia a devenit ritual. În fiecare seară, după ce mi-am terminat absolut tot ce aveam de făcut, îmi prepar paharul meu cu Martini, bag trei cuburi de gheață (întotdeauna trei, nu unul, nu două, nu patru), las vorbă în casă să nu mă deranjeze nimeni și mă duc jumătate de oră pe balcon să stau doar io singur, cu gândurile mele.

Practic e primul moment de relaxare totală de peste zi, și mă bucur de fiecare secundă a lui, cu Martini-ul ăla lângă mine și cu Criminalul în serie în poală. Nu știu ce metode de relaxare folosiți voi după zile din alea în care îți vine să fugi pe Jepii Mici doar cu hainele de pe tine, dar la mine rețeta asta funcționează perfect. Abia după ce-mi liniștesc creierii jumătate de oră, își pune și fashionista un pahar de vin și vine să mai povestim una alta. Mno, până o da frigul ăla nasol, o să tot fac asta, că se pare că dă rezultate.

Și acum, pentru că tot a venit vorba despre relaxare, voiam să vă informez că băieții de la FineStore tocmai au dat drumul la un Black Friday din ăla cu prețuri indecent de mici. Am o bănuială că puteți găsi și singuri prețurile la ce vă interesează, dar v-am lăsat și eu aici câteva produse la care mi s-au părut reducerile bune de tot:

Moet & Chandon Brut ↔️ Bottega Gold Prosecco
Cricova Crisecco Brut ↔️ Dom Perignon Brut
Whitley Neill Gutui Gin ↔️ Glenfiddich 12 Ani
Captain Morgan Spiced Gold ↔️ Cinzano Prosecco
Captain Morgan Black Spiced ↔️ Vertigo Rose
Bottega Millesimato Spumante ↔️ The Observatory
Diplomatico Reserva Exclusiva ↔️ Cîroc

Dar, stați, că asta nu e tot! Pe lângă Black Friday, oamenii de la FineStore s-au gândit să le facă și-o surpriză mișto celor care-și mai prind degetele pe blogul ăsta. Și anume, au pus la bătaie trei premii:

➡️ Voucher în valoare de 300 de lei

➡️ Voucher în valoare de 200 de lei

➡️ Voucher în valoare de 100 de lei

Tare sau cum? Evident, voucherele sunt valabile doar pentru cumpărături de pe FineStore.ro.

Ce trebuie să faceți ca să puneti mâna pe ele? Păi să-mi povestiți cum vă relaxați voi, seara, după o zi din aia nasoală când tot ce vrei e să fii singur într-un colț și să-ți numeri gândurile bucată cu bucată. Luni face fratele vostru tragere la sorți și-i aflăm pe cei trei norocoși.

Până una-alta, după cum observați, io m-am apucat să fac stocuri, că se anunță un sfârșit de an destul de dificil.