Hai că dacă tot v-am dat ieri o veste bună (apropo, dacă mai vrea cineva să se înscrie la vouchere de 100 de lei, încă se poate), zic să vă fac un pustiu de bine și să vă mai dau încă una azi. Ia fiți atenți aici ce-are fratele vostru pentru voi.

eMAG a făcut o șmecherie tare de tot. Pentru 8.25 lei pe lună poți să-ți iei serviciul eMAG Genius și-ai cam rezolvat-o definitiv cu tot ceea ce înseamnă taxă de transport. Nu știu cum vă sună vouă asta, dar eu mă bag chiar dacă nici măcar nu știu când va fi următoarea dată când voi comanda de la ei. Nu de alta, dar 8.25 lei pe lună sunt echivalentul a trei-patru covrigi. Cu susan. Și cum eu oricum nu mănânc covrigi…

Nu serios acum, râdem-glumim, dar să dau 99 de lei pe an și practic să nu mai plătesc niciodată transport la eMAG, mi se pare că e o șmecherie care mă avantajează bine de tot. Da, taxa e plătibilă doar anual, dar pot să înțeleg exact de ce. Și-o să înțelgeți și voi când o să vă întreb când ați făcut ultima oară o plată online mai mică de 10 lei? Ei, fix de-aia, ca să nu stai în fiecare lună să dai cu cardul sau să faci op-uri pentru sume derizorii.

Bun, acestea fiind zise, ce mai trebuie să știți înainte să vă repeziți să plătiți ăia 99 de lei:

➡️ Membrii pot comanda nelimitat cu transport gratuit!

➡️ Livrare rapidă, a doua zi, pentru comenzi plasate până seara târziu.

➡️ În București, 7 zile din 7 vei avea livrare a doua zi. Chiar și comenzile plasate sâmbăta, până la miezul nopții, vor fi livrate duminica.

➡️ 60 de zile retur gratuit.

➡️ Suma rămâne de 8,25 lei pe lună, plătibili anual, indiferent de numarul de comenzi plasate. Practic, dacă am chef, pot să-i pun să-mi aducă câte un pliculeț de mâncare pentru pisici în fiecare zi. Sau o ciocolată, sau o bere rece, sau ce am io chef. Muhahaaa.

➡️ Sute de mii de produse care acoperă orice nevoie: articole pentru casă, cărți, îmbrăcăminte, jucării, băcănie, băuturi, electronice, electrocasnice și IT

➡️ Deocamdată eMAG Genius este disponibil în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Tind să cred că lista asta scurtă se va lungi într-un ritm extrem de rapid.

Fraților, serios acum, dacă ești din unul dintre orașele de mai sus și-mi spui că nu te coafează șmecheria asta, înseamnă că nici măcar pandemia nu te-a făcut să comanzi nimic online. Pentru că e gold, baby, pure gold.