Am făcut rost extrem de greu, pe surse, de scriptul primului live pe youtube pe care-l va face vlogger-ul degrabă instigatoriu la viol cu minore, pe numele lui de scenă Colo, după ieșirea din arest și după ce ispășește interdicția de a posta conținut pe internet timp de 60 de zile.

Frate, bine v-am găsit, frate. Se bucură fratele vostru că sunteți alături de el.

Ăsta e primu live după ce-am ieșit de la bulău, frate, și fără nicio caterincă, da vreau să-mi cer scuze la toți bărbații și la toate prințesele care le-a jicnit vlogu’ meu frodată.

Serios, frate, am greșit și-mi cer scuze, poate dacă nu intram la zbârnă nici nu aflam unde greșesc. Da’, coaie, voi știati că și bărbații poa’ să fie prințese? Să moară mama, că nici io nu credeam arfe d-astea, da’ când am intrat în celulă, a venit la mine colegu’ care era deja acolo, Gelu dă pă Anglea, și mi-a zis ca la fratele lui:

”Frumoaso, în noaptea asta dăcât tu o să fii prințesa mea”.

După care mi-a esplicat cu frumosu’, c-a dat la ficat să nu rămână urme, că-n prima noapte prințesele are dreptu’ să-și alegă dacă doarme cu spatele la perete și ține gura deschisă sau invers. Io am ales invers.

Să moară ce-am pă casă dacă vă mint, coaie.