Cooperativa de digital, unde cu onor prestez, a reușit o treabă de care sunt foarte mândru.

Ia fiți atenți aici:

“Vorbim de bine”: Podcasturile românești donează spațiu publicitar companiilor care ajută la ridicarea spitalului modular ”Dăruiește Viață” din curtea Spitalului Elias

“Vorbim de bine” este o inițativă prin care un grup de podcasteri români a decis, după o idee a lui Sergiu Floroaia, să-și unească forțele și vocile pentru a oferi expunere pro-bono tuturor companiilor care aleg să doneze pentru construcția spitalului modular destinat pacienților afectați de COVID-19, construit de asociația „Dăruiește Viață”.

Toate sumele strânse vor fi folosite pentru ridicarea spitalului modular din curtea Spitalului Elias, dar și pentru achiziția de aparatură medicală, ori echipamente de protecție pentru cadrele medicale din toată țara.

Mecanismul este următorul: orice donație pentru Asociația „Dăruiește Viață” duce automat la obținerea „Certificatului de Donator”, iar aparițiile în podcasturi se obțin prin completarea unui formular simplu, disponibil aici.

Echivalența e stabilită la valoarea de 1.000 lei / moment în orice podcast participant la acțiune, la alegere, urmând echivalența 1.000 lei donați = 1.000 ascultări.

Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul „Dăruiește Viață”, aici.

Inițiativa este susținută de Thinkdigital Podcasts Network care asigură suportul operațional și logistic al operațiunii.

Puteți adresa eventuale întrebări, sau, dacă aveți un podcast, vă puteți alătura aici.

Așadar, dacă aveți vreun business sau dacă știți pe cineva care are o afacere și-ar avea nevoie de promovare, ocazie cu care ar face și niște bine, știți ce aveți de făcut.

Iar dacă ești doar tu, pe persoană fizică, dar simți nevoia să faci niște bine în perioada asta, pui mâna pe telefon, tastezi 8826 și donezi 2 euro pentru același spital modular contruit de cei de la Dăruiește Viață. Sau intri aici și donezi ce sumă vrei tu.

Hai că împreună trecem noi și peste asta.