Mă gândeam să ies diseară să cumpăr niște chestii, că vine primul weekend pe care îl vom petrece integral în casă, dar efectiv nu știu în ce supermarket să mă duc. Din ce citesc pe interneți, la toate e cu haos și cu cetățeni panicați care dau iama prin rafturi. Dar eu am învățat până la vârsta asta că nu trebuie să crezi tot ce citești pe net.

Așa că, ce voiam să vă rog, dacă ați ieșit la cumpărături zilele astea, lăsați și voi aici care pe unde ați mers și ce-ați găsit la fața locului. Aveau marfă sau nu aveau? Se putea merge civilizat pe culoare, printre rafturi? Ați căutat ceva anume și n-ați găsit sau v-ați cumpărat tot ce-ați avut nevoie? Se respectau recomandările autorităților cu distanța minimă când stai la coadă și cu un minim de dezinfectare? Sau te duci să stai înghesuit ca sardelele și să te întrebi panicat dacă ăla care a tușit la coadă în fața ta e doar răcit?

Pe scurt, aș vrea să strângem aici cam care e situația din teren, ca să se mai orienteze oamenii care au exact aceeași dilemă: unde să mă duc?