Aproape a trecut prima săptămână de ianuarie și 99% la sută dintre cei care și-au pus vestitele „rezoluții”, „vreau să slăbesc”, „mă las de fumat” și „mă apuc de sală”, deja au renunțat la ele sau sunt pe punctul de a renunța. Așa că hai sa vorbim și despre niște dorințe cât de cât normale, despre chestii care ți-ar face plăcere, că de slăbit, făcut sală și lăsat de fumat poți sa te apuci și din aprilie sau august, dacă chiar vrei.

O să încep prin a vă spune ce-mi doresc eu, de la mine, pentru acest minunat an 2020. În primul rând să lucrez mai mult cu mine, să reușesc să mă descompun în mii de bucăti, ca un puzzle sau un caleidscop uriaș, și să mă compun la loc, doar că de data asta fiind mult mai împăcat cu sinele meu. Să-mi aduc aminte că iertarea este iubire, pentru a reuși să mă iert, ca să mă pot iubi mult mai mult pe mine însumi.

Ar trebui sa vă vedeți fețele acum când tocmai ați citit asta. Glumesc, iubirea de sine nu e pentru mine, sunt deja profesionist în domeniu. Dar v-ați speriat oleacă, este? 😀

Revenind la dorințele de oameni mai sănătoși la căpuț, acu’ o să vă zic pe bune cam ce-aș vrea eu să fac în 2020. Să rămână scrise.

Unu. Las aici lista mea scurtă cu locuri în care mi-aș dori să ajung. Ar fi mega-șmecher să reușesc să merg anul ăsta măcar măcar în unul dintre ele. Sau în două. Bine, poftim, în trei ar fi ideal. 😀 Astea sunt (ordinea e aleatorie): Buenos Aires, Praga, Amsterdam, Istanbul, Dublin, Sevilia, Petra, Marrakech, Ierusalim, Atena și Berlin.

Doi. Aș vrea să-mi schimb mașina. Nu știu dacă voi reuși, am o idee despre care chiar s-ar putea să mă consult cu voi, dar trebuie să-mi iau inima în dinți. Încă n-am curajul necesar să vă spun despre ce e vorba. Revenim pe subiect.

Trei. Mi-aș dori ca măcar o odată-n viață să ajung într-un loc din ăla unde sunt 30 de grade la umbră și unde să zac la plajă și la soare vreo zece zile, chiar în perioada când aici sunt minus zece grade. Iar dacă trebușoara asta s-ar întâmpla la sfârșit de 2020 sau început de 2021 ar fi cu atât mai bine. Ca destinații, mă gândeam la Thailanda, Zanzibar sau Mauritsius.

Cam astea ar fi. Om vedea pe care dintre ele le reușesc.

Acu’ hai să vă aud si pe voi. V-ați propus ceva mișto pentru anul ăsta?

sursa foto pixabay.com