Când am început să scriu pe blog, în 2013, online-ul românesc gemea de bloguri, blogușoare și blogulețe, dintre care aveam măcar vreo 15-20 pe care le citeam, dacă nu zilnic, măcar o dată la două zile.

Între timp multe dintre ele au dispărut, pe parcurs au apărut altele, dar până la urmă au dispărut și astea. Așa că astăzi, chiar acum când vorbim, mai sunt maximum 6-7-8 bloguri pe care le citesc cu regularitate. Și trăiesc și cu teama că pe interneții dacici nu există mai mult de 20-25 de bloguri citibile. Să nu ma înțelegeți greșit, bloguri mai există încă, zelist spune că ar fi vreo câteva mii, dintre care, active (cu minim un articol pe săptămână), câteva sute. Dar nu poți sa te iei după ce comunică zelist-ul care are un sistem de monitorizare mai… hmm… aparte.

Așa că apelez la voi. Ia ziceți-i voi lu’ fratele vostru ce bloguri mai citiți, că poate mai descoperim ceva nou și frecventabil. Vă întreb și pentru că mi-e din ce în ce mai greu cu articolele de duminica.

Ah, să nu vă apucați să-mi povestiți despre platforme de genul republica, dilema, pressone și altele de același gen, că astea nu-s bloguri.

Nu de alta, dar cum se întâmplă ceva notabil, cum ar fi alegerile, sau arestarea lui Dragnea, sau vreo întâlnire de gradul trei cu niște omuleți verzi, toată lumea scrie, toată lumea are ceva de spus, ce să mai, curg râuri de cerneală. Cum nu se mai întâmplă nimic de genul, cum e o liniște și-o pace-n blogosferă de auzi pietrele crescând.

Deci?

sursa foto: pixabay.com