4,600 cititori

Ce mi-a plăcut (săptămâna 178)

Săptămâna asta a fost subțire rău. Ziceți merci că le-am strâns și p-astea.

 1. Noile confesiuni de pe litoral: Soacra nu mai e copil;
 2. 30 de ani mai târziu, încă în comunism;
 3. Așa nu se mai poate;
 4. Oamenii ăștia există și reușesc să supraviețuiască;
 5. Sfaturi pentru fete ca Alexandra și Luiza de la un bărbat;
 6. Pregătiţi nişte psihologi buni;
 7. Două cu milleniali: bani și prieteni;

21 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 178)

 1. Mulțumesc, Mihai, pentru muncă.
  3.Nația lui ” de luni,gata,mă apuc…” ,” După revelion,rup..”, ” la următoarele alegeri..”

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

 2. 1. Tipic românesc.
  2. Fără doar și poate. Va fi la fel și de-acum încolo.
  3. De…mâine. Clar.
  4. Foarte tipic românesc.
  5. Sfaturi bune.
  6. LoL. Vina e exclusiv a părinților care nu știu/nu vor/n-au timp și chef să stea de vorbă cu proprii plozi.
  7. O generație de pizdificați.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 3. Neata buna si la cat mai multe topicuri !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 4. Citit, merçi! 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 5. 1 – câcații ăia care își bagă copii majori și soacrele pe furiș la masă și dorm ca porcii în cameră sunt bugetari, care au salarii de mii de € și vuchere de vacanță de 1450 lei / an de unde rezultă că sunt niște retardați proști la cap care’și mănâncă din cur și care ADMINISTREAZĂ ȚARA ASTA PE BANII CELOR DIN PRIVAT ȘI PE ÎMPRUMUTURI DE LA BĂNCI
  2 – ăsta nu e comunism, e o șmecherie tipică celor din sudu țării
  3 – pă asta o tot aud din 2017, dar când e vorba de schimbare reală toți sunt de o lașitate cum nu s’a mai văzut
  4 – un retardat analfabet funcțional care își mănâncă din cur
  7 – nuștiu ce să zic, mă gândesc că sunt totuși diferiți de cei îndoctrinați de proștii de comuniști rromâni

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 7

  • Hai sa-mi belesti cardanul ! Au salarii de mii de euro si se uita la 1450 RON ? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. Mulțumesc pentru selecție!
  1. Reguli, amenzi drastice, garanții, pază. Eu îmi aduc aminte că, pe vremuri, nu plecai din hotel până nu era verificată camera. Ai mei au plătit o veioză și un pahar, sparte de mine. Dar la noi e pe cumetrii, pe “eu sunt polițist, primar etc.” Și asta pleacă de la patronii de hoteluri, de la autorizațiile obținute pe nașpa, de la lipsa de facilități și spațiu pe plajă, mizerie și angajați slab pregătiți și prost plătiți. Și atunci, de frică să nu rămână fără clienți, sunt acceptate tot felul de mizerii.
  2. Nu țin rând la nimeni, nu las rând. Simplu.
  3. Nu zic niciodată “așa nu se mai poate”. Întotdeauna se mai poate și așa. 😜🤣
  4. Combinație între articolul 1. și 2.
  5. Astea sunt sfaturi luate din CSI-uri și “Minți criminale”. Profilul violatorului și criminalului de la noi nu prea se pupă cu ce e prin State.
  6. Nu prea mă interesează soarta acestei categorii.
  7. Idem cu punctul 6.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 7. Mulțumim de selecție. Interesante și grăitoare articole pentru multe hibe ale unor români.
  1. I-am citit și soțului articolul și avut o singură concluzie: “Cum să-ți umilești în halul ăsta copilul, când el ar trebui să se simtă bine la mare?”
  2. Noi încă ne lăsăm rând la respect.
  3. Știți bancul cu pesimistul și optimistul? Pesimistul zice: “Mai rău de atât nu se poate.” Vine optimistul: “Ba se poate.” Câtă înțelepciune….
  4. Hahaha…
  5. Sfaturi pentru fete: Învățați sporturi de luptă. Nu mai fiți naive că vouă “nu vi se poate întâmpla”. Nu apelați la străini să vă “ajute”. Nu vă mai încredeți în “bătrâni”. Unii sunt deraiați rău. Dați atenție sfaturilor de la părinți. Violul și crima sunt la fel de când lumea.
  6. Nu trebuie să fie cineva cunoscut pe youtube sau facebook pentru a avea astfel de “căderi”. Să-i vedeți cum fac dacă le iau părinții telefoanele, drept pedeapsă pentru notele minunate și comportamentul deraiant. Zici că îi arzi în smoală. Mor fără like, share și “focuri”. Nu “există”.
  7. Sunt alte criterii de evaluare, azi, a realizării sociale. Ce e important pentru mine acum nu valora pentru ai mei nimic. Deeeeci…..
  Vacanță frumoasă, oriunde ați fi.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Ai dreptate, cum să îl umilești în halul ăsta? Și îl înveți și să mintă și să fure.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 8. Mulțam de selecție.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 9. multumim pt selectie!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 10. Merci de selecție! 5 și 6 “supțiri” rău de tot… labăreli triste și inutile.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 11. la articolul cu psihologii pt vlogger/youtuberi, etc cineva comenta că ”or să se descurce și ei cum s-au descurcat diverși actori după ce n-au mai fost în vogă”.
  adică cum? cu droguri, alcool, depresii în lanț și medicamentele aferente, eventual niște sinucideri?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 12. Dacă după 40 de ani ai rămas vlogger, iutuber, actor submediocru, şi nu realizei asta, dar dai vina pe pesede, karma, reptilieni, alinierea proastă a astrelor, etc, atunci…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • … atunci pui cartofi și îi mulțumești lui Vasilescu că e heităr dă prăjeli și lovăr de articole selectate 😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @HM, zici tu că merge cu cartofi ? Că era cineva pe aici cu rapiţă şi tot înjură guvernu’ că nu so făcut anu’ trecut şi o trebuit să plece în pribegie pe la germania.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 13. 1. Acum câtiva ani, un amic de al meu avea un blog de travel,unde tot ce era frumos era in afară și tot ceea ce era de rău se întâmpla în România. Am avut o discuție cu el și m-a cam lăsat cu gura căscată. Serviciile de care am avut parte în România sunt de cacao. Bă nene eu mă duceam în vacanțe pe low cost, pensiuni unde nu aveam pretenții să vină menajera să îmi facă camera saumic dejun inclus (cu toate că unele pensiuni oferă și acest serviciu). Am fost plecat destul de mult și știu ce înseamnă viața la hotel și servicii de calitate la un hotel. Când în sfârșit am ajuns și eu la un hotel am rămas șocat de “serviciile” oferite. Aceleași condiții ca la pensiune doar că de 3 ori mai scump.
  2. Suntem locomotive diesel unii dintre noi. Să fiu sincer eu nu am nimic împotriva dacă vine unu și se bagă în fața mea spunând că și-a lăsat rând! Sunt un comunist asta este!
  3. Nene respiră! Am avut senzația că ai alergat maratonul și ai început să povestești! Nu vreau să fiu rău dar ai auzit-o pe aia cu câinele latră și cu ursul? Peste câteva săptămâni totul va fi istorie și viața își va continua cursul.
  4. GLE… SH… ce plm vrea să transmită autorul? Sunt unii care se pricep și pot face și alții care nu se pricep și apelează la serviciile celorlalți contra cost. Bine mai sunt și kitroșii care de multe ori ajung să cheltuie mai mulți bani de cât trebuia doar că a luat ce nu trebuia.
  5. Krav maga – și nu o să se mai atingă nimeni de tine.
  6. Who cares? I don’t!
  7. No comment!
  @Misule ms de selecție!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 14. Am citit câteva articole și urmează să citesc restul. Fraților, au românii niște trăsături de caracter național foarte interesante: ne place enorm să ne plângem, să exagerăm, să generalizăm și să dăm sfaturi.
  Mă îndoiesc că o structură hotelieră nu are regulament și instrumente să pună la punct niște cetățeni turmentați. Nu se naște nimeni civilizat! Civilizația o înveți, uneori de bunăvoie alteori prin constrângere.
  Că o doamnă la Mega și-a lăsat rând nu înseamnă că suntem încă în comunism. Ar trebui ca bloggerii să fie, totuși, mai atenți la vorbe!
  Am tot citit sfaturi pentru situații de viol. Aici sunt împărțită. Nu-mi dau seama dacă pot fi utile sau ba. Nu știu în ce măsură te poți pregăti mental pentru o așa grozăvie. Poate că ceva ceva poți învăța…Am cunoscut o femeie care a scăpat de viol. O învățătoare de peste 40 de ani. Făcea naveta și de obicei urca la rată dar se mai întâmpla să ia și o ocazie. În ziua aceea șoferul, bărbatul deci, a luat-o pe alt drum, către un câmp. Femeia ,firesc, a început să tremure dar a avut o prezență de spirit minunată. L- a întrebat unde merge, omul cu ochii ieșiți din orbite i-a pus mâna pe picioare. Ea zice: a, păi de ce pe câmp când putem merge într-un hotel ca să ne simțim mai bine amandoi. Bărbatul s-a blocat puțin, ea a continuat. Arăți bine, ești pe gustul meu iar eu sunt o femeie singură de mulți ani. Doar să dau un telefon la școală să zic că nu vin. Bărbatul a pus botu’ și a cautat hotel în primul oraș vecin. Acolo ea a coborât elegant din mașină și a început să-l înjure ca la ușa cortului, să urle și să atragă atenția oamenilor. Ăla a fugit rapid.
  Că așa nu se mai poate…am tot citit…

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 15. 1. Un articol facut la comanda patronilor de hotel. Poate sunt cazuri izolate, dar nu cum descrie domnul autor, refuz sa cred așa ceva. O simpla ironie generalizată despre mentalitatea natiei noastre 🙂 ce poze din camerele de 4 stele in care s-a făcut mamaliga

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 16. OK, se strecoara oameni in plus. Dar cand serviciile sunt de toata jena dar tarifele de 4 stele iar clientii obligati pron vouchere sa vina nu ma mira.

  Am fost la all inclusiv de 2 ori la noi la mare – fripturile arse de ieri se manjesc in sos azi. Se aduc 10buc friptura si tb sa fugi sa apuci una.
  Unii mancam la cu totul alte ore decat hotelul – poate de aia fac senvisuri.
  Sau stiu ca nu vor sa vina la pranz/cina ca merg la Balcic etc

  E usor sa arati cu degetul turistii dar serviciile la noi sunt o rusine.
  Concurenta nu exista iar clientii tb sa achite jecmaneala asta vor nu vor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.