Ați auzit de măgarul lui Buridan? Ăla care nu se putea hotărî dacă să bea apă sau să mănânce și, până la urmă, a murit de foame și de sete. Ei, fix ca măgarul lui Buridan sunt io acum. Stați că că povestesc imediat.

Cetățeanul cunoscut sub numele de Marian Ionescu, în complicitate cu VEKA Romania, mi-au copt-o într-un mare fel. Pe scurt, m-au provocat la o experiență din aia de care ai parte #odatainviata. Doar că lucrurile nu sunt niciodată așa de simple cum par. În sensul că m-au pus pe mine să aleg între un zbor cu elicopterul și o cursă cu o mașină de raliuri. Well, cine naiba poate sa aleagă între astea două?

Prin urmare, ce voiam să vă întreb, voi ce-ați alege în locul meu? Că eu sunt incapabil să decid singur. Când mă hotărăsc pentru elicopter, începe mașina de raliu să-mi facă rău cu ochiul și invers. Și tare mi-e teamă să n-ajung exact ca magarul despre care pomeneam mai sus. Deci, ce să aleg? Raliu sau elicopter?

P.S. Era să uit, mai trebuie să precizez că mașina de raliuri o voi conduce eu, spre deosebire de elicopter unde nu vor să mă lase. N-am înțeles exact de ce. 🙂