LATER EDIT

Pentru că azi e miercuri, după o tragere la sorți dificilă (au fost nu mai puțin de 314 doritori), avem câștigătorul trolerului. El este Alex Patru și-o să-l rog să mă contacteze pe adresa de email de la “Contact” ca să vedem cum facem să ajungă în posesia lui. Pe restul, vă pupă fratele vostru și vedem ce concursuri mai facem vara asta ca să fie bine. 

Probabil că v-ați prins și singuri, după cât de des postez chestii de prin megaimaj, că practic o bună parte din viața mea se petrece acolo, printre rafturi sau la case. Aia e, de undeva trebuie să ne luăm toți adrenalina. 🙂 Și ca să mi se pară că-mi petrec timpul eficient, măcar am strâns de-a lungul timpului tot ce se putea la promoții din alea cu puncte. Mi-am luat prosoape, tigăi, wok-uri, cuțite, ștrumfi, popstixuri (p-astea două nu le-am luat pentru mine, dar fericeam copiii colegilor din firmă). La fiecare campanie din asta, strângeam atât de multe puncte că mai făceam și cadou taloane gata completate. No joke.

Chestia e că acum am văzut că au campanie cu ceva trolere. Evident, m-am pus pe strâns puncte, că-mi mai trebuie unul mare. Și încă repede, pentru că mâine fratele vostru pleacă într-o scurtă dar binemeritată vacanță.

Mai bine zis, mă pusesem pe strâns puncte. Pentru că sâmbătă, când am intrat prima oară în firmă după aproape trei zile, ce credeți voi că mă aștepta lângă birou, sub stricta supraveghere a lui Vasile? Fix cele două trolere de mai jos. Am tras imediat concluzia că unul e al meu și celălalt al lui. Suzana n-a primit nimic, că ea e prințesă și oricum n-ar fi vrut decât ceva roz sau fuchsia.

Mno, doar că socoteala omului nu se potrivește aproape niciodată cu a pisicii. L-am întrebat pe Vasile ce vrea să facă cu trolerul lui și-a spus că nu-l interesează subiectul. Zice că oricum n-are de gând să plece pe nicăieri și cică nu-l interesează nici bulldogii, fie ei și francezi.

Prin urmare, cu acordul lui, p-ăla mic o să vi-l dau vouă. Vi-l dădeam și p-ăla mare, dar chiar am nevoie de el mâine. Eu oricum o să strâng puncte de n-o să am ce să fac cu ele, e suficient să anunț intr-o zi în cooperativa de digital, pe la orele prânzului: mă duc până la mega, vrea cineva ceva? Și strâng punctele pe loc.

Ce voiam să mai spun, ca să fiu extrem de sincer, nu auzisem de brand-ul French Bull până la trolerele astea. Acum, dacă tot le am sub nas, pot să vă spun că, pe lângă că arată surprinzător de bine, se și mișcă natural. Dap, când îți cumperi troler trebuie să fii atent la cinci chestii mari și late: să se încadreze în dimensiunile admise pentru bagaj de mână (mi s-a întâmplat să nu se încadreze și e destul de neplăcut), culoare (să-l identifici mai rapid pe banda de bagaje), fermoarul să meargă brici (numai cine n-a pățit nu știe la ce mă refer), mânerul extensibil să se ridice și să coboare ferm, fără joc (n-ați rămas niciodată cu el în mână? că eu am rămas în plină Barcelonă) și rotițele să meargă lin și silențios (gen, să nu se audă huruitul trolerului de la juma de kilometru). Well, țin să vă informez că trolerele astea corespund bine pe toate cele cinci puncte.

Nfine, revenind, dacă vă tentează trolerul cel mic, tot ce aveți de făcut e să-mi lăsați un comentariu, pe blog, cu destinația voastră de vacanță de anul ăsta. Dacă sunt mai multe destinații, lăsați-le pe toate, că nu vă doare mâna.

Miercurea viitoare face fratele vostru tragerea la sorți și aflăm la cine ajunge micuțul, dar agilul, Bulldog Francez newyorkez. Ah, să nu uit, dacă trăiești în altă țară și câștigi trolerul, să ai la îndemână o adresă de România unde să ți-l pot trimite. Nu de alta, dar n-aș prea vrea sa plătesc transport până la Kuala Lumpur sau în Antananarivo. Știți cum zic?