6,927 cititori

Ce se va întâmpla cu România dacă dispare PSD

Pentru astăzi v-am pregătit o capodoperă, o piesă rară, un text cum nu s-a mai scris altul până acum: Ce se va întâmpla cu România dacă dispare PSD. Să nu mai pierdem timpul dară, căci i-am răspuns și eu autorului cum m-am priceput.


PSD este singurul partid care de-a lungul anilor s-a putut opune distrugerii și vânzării României și a ţinut piept tăvălugului globalist pornit odată cu evenimentele din 1989. Datorită PSD, în România la ora actuală se mai poate supravieţui, majoritatea românilor au o casă în care să locuiască şi cel mai important, România a rămas întreagă, nu dezmembrată, aşa cum s-a încercat în 1990, conform planului dinainte stabilit de marile puteri.
În continuare am o listă de lucruri care cred că vor deveni realitate în cazul în care PSD ar dispărea de pe scena politică și ţara ar intra sub controlul total al agenţilor străini infiltraţi sau organizaţi în partide politice și diverse organizaţii mai mult sau mai puţin civile.

 1. Vor fi vândute și privatizate și ultimele companii care mai sunt sub controlul Statului, asta incluzând printre altele Hidroelectrica, complexele energetice, Tarom, Poşta Română etc.

Șefu’, nu știu cum stă treaba cu complexele energetice și Hidroelectrica, dar Taromul și Poșta Română, dacă s-ar vinde mâine dimineață, la prima oră, aș fi de-a dreptul fericit. Da, știu, nu sunt un naționalist adevărat. Am fost, dar mi-a trecut ultima oară când am intrat într-un oficiu poștal.

 1. Resursele naturale, atât cât au mai rămas, vor fi concesionate rapid pe redevenţe infime sau făcute cadou rechinilor corporatiști.

Scrise el cu obidă pe blogul lui găzduit pe o platformă wordpress, după care dădu un share pe Facebook de pe telefonul lui Samsung. Plm, e ușor să vorbești despre rechinii corporatiști, dar tu să le folosești liniștit produsele.

 1. Salariile, pensiile, ajutoarele de şomaj, alocaţiile se vor diminua la nivelul ţărilor din lumea a 3-a.

Știu c-o să vină ca o lovitură pentru tine, dar toate astea sunt la nivelul țărilor din lumea a treia. Tot ce pot să-ți urez este să-ți crești copilul sau copiii dintr-un ajutor de șomaj și din alocațiile pentru ei. Bănuiesc că n-o să ai probleme la cât de mari sunt acum.

 1. Protecţia socială va fi diminuată foarte mult până la eliminare, astfel că oamenii aflaţi în dificultate vor fi lăsaţi să moară de foame sau de boli, iar bătrânii vor fi scoşi din sistem “pe cale naturală”.

Toate astea se întâmplă ACUM, fix în momentul ăsta, boss. Dacă nu crezi, dă-ți demisia, cheltuiește-ți rapid toți banii strânși, după care așteaptă să trăiești din protecție socială sau intră în primul spital de stat.

 1. Taxele se vor mări, la fel şi impozitele pe proprietate şi vor fi adoptate noi legi legate de protecţia mediului, de norme europene și de alte regelmentări care să favorizeze noi afaceri ale multinaţionalelor, legi care vor obliga cetăţenii la noi taxe și cheltuieli.

Tovarășu’, că prieten nu-mi ești și domn nu pot să-ți spun, nu taxele și impozitele sunt problema (deși suntem printre primii din Europa la numărul de dări), ci că jegoșii tăi n-au făcut și nu fac nimic cu banii pe care-i iau de la noi. Știi, Bucureștiul tocmai a fost declarat falimentar și nu l-am declarat eu, ci chiar doamna primar Gabriela Firea. Care doamnă primar, ultima oară când am verificat, era membru PSD.

 1. Proprietarii săraci de apartamente, case sau terenuri le vor pierde şi vor fi transformați din proprietari în chiriaşi sau boschetari.

Le vor pierde pe stradă? Le vor pierde la barbut? Ce plm înseamnă “le vor pierde”?

 1. Sistemul de sănătate va fi privatizat şi în urma acestui fapt doar cei care vor avea bani mulţi vor putea beneficia de servicii medicale.

Ahahahahahaaaaaaaaaaaa. Băejnebun, îți doresc să ai nevoie să te operezi de ceva, de orice, la un spital de stat și să n-ai niciun ban. Să vezi pe pielea ta ce servicii medicale ireproșabile avem.

 1. Sistemul de educaţie va fi degradat în continuare pentru a îndobitoci şi mai mult tinerele generaţii.

Read my lips: Ecaterina Andronescu. Îți spune ceva numele ăsta? Dacă da, atunci deja știi că mănânci căcat. Dacă nu, dă un search pe google.

 1. Biserica creştină va fi distrusă, dar mai întâi va fi distrusă complet credința oamenilor.

Promiți? Nu mă bag la partea cu “credința”, că pe-aia nu ți-o poate lua nimeni. Dar dacă promiți că va fi distrusă biserica creștină, eu sunt fanul tău numărul unu.

 1. Vor fi legalizate căsătoriile homosexuale și adopţiile de copii de către homosexuali și va fi introdusă legislaţia care reglementează operaţiile de schimbare de sex, pentru adulţi şi copii.

Da, da, și homosexualii vor umbla pe străzi să ne fure copiii. Am mai auzit textul ăsta înainte de referendumul pentru familie. Well, au trecut opt luni de-atunci și să moară mă-sa dacă am auzit eu de vreun copil furat. Nici gheii ăștia nu mai sunt ce-au fost.

 1. Se va adopta legea vaccinării obligatorii.

Doamne ajută!

 1. Se vor legaliza drogurile uşoare (cannabis).

Ăăă, boss, vezi că râd și copiii de tine la punctul ăsta.

 1. Va fi introdusă poliţia politică şi poliţia gândirii. Oamenii vor fi arestaţi sau în cel mai bun caz amendaţi pentru delicte de opinie, postări pe Facebook, afirmaţii publice etc. contrare ideologiei oficiale sau care nu sunt corect politice.

Papușe mică și sexoasă, data de 10 august îți spune ceva? Da? Atunci marș în morții mă-tii cu poliția ta politică și cu poliția gândirii. Că dacă ar exista poliția gândirii, jumatate dintre votanții voștri ar fi prin închisori și cealaltă jumătate s-ar ascunde în munți.

 1. Cultura naţională, istoria şi sentimentul naţional vor fi distruse şi se va accentua degradarea morală a națiunii.

Națiunea ați degradat-o moral voi, bă, cu statul vostru paralel și cu minciunile pe care le spuneți la fiecare cuvânt.

 1. Se va intensifica emigrația şi depopularea ţării.

Aici s-ar putea să ai dreptate. Ce-ati distrus voi în treizeci de ani nu se poate reconstrui peste noapte și sunt oameni care nu mai au răbdare să aștepte și pleacă. Mizerabililor!

 1. Vor fi aduși în ţară sute de mii de pakistanezi, vietnamezi, arabi, chinezi şi alţi străini pentru a înlocui forţa de muncă plecată din România cu alta mai ieftină şi mai puţin pretențioasă.

Ghici ce? Asta se întâmplă peste tot în lume, dar mai ales in țările unde populația nativă are un nivel de trai ridicat. Ai văzut tu englez să spele veceuri sau francez să dea cu mătura pe Champs Elyzee?

 1. Posibil să se legalizeze şi eutanasia, dacă va apare o astfel de prevedere în legislaţia europeană.

Ce voiam să-ți mai spun, problema nu e că se va legaliza eutanasia, oamenii ăia care-și doresc să moară n-o fac for fun sau de plictiseală, problema cea mare este că e încă legală prostia. Și din cauza asta uite ce articole suntem nevoiți să citim.

Gata, m-am răcorit. În rest, pe la voi cum stă treaba azi?

86 de păreri la “Ce se va întâmpla cu România dacă dispare PSD

 1. Eu zic sa riscam sa traim fara PSD. Mare branza!
  In alta ordine de idei, ucigasul politistului a fost gasit spanzurat in celula. M. Godina e multumit!?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 21 Thumb down 16

  • Am văzut.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 6

  • @robert, mi-a rapit placerea de a-l vedea murind in chinuri…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • @Ioana poate avea CCTV in celula si iti vei satisface placerea.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 2. Ne aşteaptă o soartă groaznică, să înţeleg. Dar nenea a uitat ceva: o să rămânem fără frigidere. Ceea ce pe mine mă îngrijorează la fel de mult. Am pus deoparte un congelator pe care nu îl mai folosesc, poate reuşesc să îl dau în locul frigiderului.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 3

  • Eu am o mașină de spălat mai veche. Poate, poate…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

 3. “…România a rămas întreagă, nu dezmembrată, aşa cum s-a încercat în 1990, conform planului dinainte stabilit de marile puteri….”
  ….circula o glumă……că singura noastră șansă e să declarăm război Statelor Unite care după ce ne înving să ne anexeze ca al 51-lea stat. Mă rog, cu Trump președinte nu mai cred că e o idee așa bună.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 5

  • Ei, nu. Crezi că la noi n-ar fi ieșit tot Trump?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 6

  • @MV, tocmai de-aia zic că n-ar mai fi o idee așa bună. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 4. Inca o data te-ai dat de gol! Esti cu statul paralel, hastaghist din ala #rezit sorosist. Hoo…
  Nu sti tu ce bine este in statul PSD. Acolo curge lapte si miere.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @GEAMANA, Sigur curge ceva acolo, sânge din nas probabil, când se screme sa debiteaze așa ceva…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • Problema e că știu. 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 5. Iată Statul Paralel ! Paralel cu viața din România ! Ăstia traiesc intr.o lume numai a lor , Idiocracy land !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 6. “Băbăiatule”, ce dracu fumează/trage pe nas/bagă în venă, toate în același timp, trepanatul care a putut scrie mizeriile alea? Cât de scăpat în cap să fii oare încât să debitezi așa ceva? Și ne mai mirăm că PSD ul a obținut 2 mil. de voturi? 🤯

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

  • Care 2, că-s vreo 3.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • Pai asta-i singura miza reala, in caz de ceva, restul sunt fleacuri. Electoratul PSD, 3 mil de oameni superb de docili si fideli. Cine reuseste sa-i adopte e mostenitorul PSD si e aranjat pe viata. Dar cred ca e prematura discutia, PSD inca mai misca.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 7. Nu vă mai dați după cireș, autorul e ,după cum se autocaracterizează, un Leonardo da Vinci modern.Ie guru pă mai multe domenii , acum lecturez aia cu spiritul demonic Jezebel, ăla care stă în femei și le face ale dracu’.Îmi place tipul , știe !

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Da, da, și eu am rămas fascinat de ce scrie. Există accidente întâmplate în copilărie care lasă urmări misterioase, greu de depistat de către doctori. Tipul pare să fi avut așa ceva.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • Io am vrut să-l caut pe Facebook,. după care mi s-a făcut lenică.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • Eu m-am împotmolit în scrierile lui despre ‘spălarea pe creier/spălaţi pe creier’. O fi având şi sintagma aia cu ‘ai un văl pe ochi’ (de nu vezi adevărul) ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 8. Omul cred ca e ceva scenarist..am vazut ca mai are articole din astea apocaliptice cu Ce s-ar intampla..Plm, e o nisa si pentru Nostradamuși. Nu cred ca genul asta de oameni ar trebui sa ne ingrijoreze, mai degrabă cei ce se uita in gura lor..Zicea Batranu chinez de la mine din sat că, mai bine te uiti in plm decat in gura astora..

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 5

  • Chiar mi-era dor de bătrânul chinez.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • A mai avut si el treaba..cică, vremea plwuii trece..cam intuiesc ce a vrut sa spuna.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 9. M-a dezamăgit și ăsta! Cum bă nene sa ai un titlu ,, O revistă care mi-a schimbat viața” si să scrii despre Știință și tehnică?Cum? Bă, tu n-ai auzit de Hustler sau Playboy?
  ‘te dreq de răpănos cu știința si tehnica ta!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • Știi tu ce-l excită pe om?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 10. 15. Să moară doi vecini de-ai mei ce vizionar sunt, am plecat încă dinainte de tragedia dispariției psd.
  În rest, mwie cu căcat! Și tot ce i-ai mai urat tu pe acolo x10.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

 11. @Vasilescule, omu’ zice că la 9 ani frunzărea cărți de fizică cuantică și de “laseri” (frate). Păi la vârsta aia cei mai mulți frunzăresc cel mult menta. Se pricepe până și la numerologie și ocultism. Io zic că iar o arzi aiurea pe heităreală, autostrada Bechtel a fost un mare suptces al guvernării pesede, record mondial absolut în prețul per kilometru. Iar de Sidex Galați, Petrom, conversia datoriei Rompetrol sau de contractul EADS pentru securizarea frontierelor ce să mai vorbim?

  Șezi blând, că poate-ți dă v’o karată la blog și-ți rupe Chi-ul în două. 😜

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

  • Uite, vezi, asta înseamnă să nu faci un research cum se cuvine. Dacă știam că omu’ e cu numerologia și ocultismu’, nu mă mai mânca în fund să scriu. Acu’ io ce mă fac?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

  • Cred că omul frunzărea cărţile alea din alt motiv, era prin cucuruz şi nu mai erau frunze de brusture p-acolo şi ce s-a gîndit el, cartea aia pe care o luase ca să-şi rasucească vreo ţâgare din mătasea cucuruzului, poate avea şi altă întrebuinţare! De fapt, căuta ceva pagini cu scris mai puţin, să nu-şi înegreasca dorsala inferioară.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Vasilescule, treci pe la @Elena. Găsește ea sigur un divais prin magazin, să te ajute cu mâncărimile alea. 😏

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Gabriel, se pare că de la atâta frunzărit l-a tras curentul, îi oscilează cam haotic neuronul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • #Didina, cu alte cuvinte, i se fâlfâie? Sau îi stă vâlvoi?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 12. Acest domn autor zice că a învățat singur astrologie și ocultism. Staț cuminț, nu vă puneț cu el !!
  On-topic, nu ne este frică, mai avem ceva pus deoparte din ăia 60 lei ce ni i-a dat soros pentru proteste, știicumzic? Dacă ai bani, te descurci oriunde, nu? 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • 60 de lei? Ție ți-a dat ca la săraci?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Carmen dacă nu ai avut câine. Cred că luai mai mult!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 13. Aoleu, vine apocalipsa fără ei!! Sunt pregătită!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 14. De pe FB-ul autorului.
  “A ieșit vreun român în stradă să protesteze împotriva arestării lui Dragnea? Asta arată cât de deștepți și de naționaliști suntem!”
  “Să facem o petiție către Sfântul Părinte, să-l grațieze pe Liviu Dragnea!”
  “Diasporenilor, nu v-a alungat nimeni din țară! Pe mine nu m-a urcat nimeni cu forța în avion sau autocar!”
  “Cât timp va fi membră UE, România nu se va putea dezvolta și beneficia de resursele ei naturale.”
  “Știți cum se spune în limba greacă ”unicitatea și unitatea dumnezeirii”?
  Răspuns: μοναρχια, adică MONARHIA.”
  Văd că toți căcăcioșii de vloggărași de pe Youtube fac propagandă cu referendumul și mersul la vot. Oare cine îi plătește?”
  “Români care au făcut pușcărie pentru că au ținut cu România: Adrian Năstase, Dan Voiculescu, George Becali, iar de azi și Liviu Dragnea.”
  Generațiile de la 1989 încoace sunt îndoctrinate 100% cu satanism.”
  “Justiția nu mărește salariile și nu creează locuri de muncă.”
  “Singura formă de guvernare viabilă este DICTATURA. Dar cu condiția ca dictatorul să fie înțelept.”
  &more. Le-am selectat pe alea mai scurte, dar chiar nu reușesc sa găsesc ceva care să mi se pară suportabil de aiurea.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

  • Aia cu dictatorul înțelept mi-a făcut ziua.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • Și mie. Un pic mai neplăcută, pentru o secundă. Suntem în 2019 și “vizionarii” încă ii mai zic leadership-ului dictatură.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 15. După ce am “frunzărit” prin about Dan Tanasescu , am avut o revelatie ; asa se nasc , cresc si se formeaza vizionariii ! Sa.mi bag plwaaaa !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Păi ce, mai aveai vreo îndoială?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 16. Iar se dau bilete de voie la Balaceanca? 🤣🤣

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

 17. Copy Paste Mode on

  Bulă ajunge la școală, Alinuța îi arunca o hartie mototolită în cap strigând:
  – Head Shot!
  El ia cartea și îi plesnește una peste față:
  – FACEBOOK!

  Pă pesedizdu ăsta cre’că l-or lovit amândouă, adică toate trei😋

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 6

 18. A verificat cineva: omu` traieste in Romania zilelor noastre? Pare strain de ceea ce traim la momentul actual, doar zic…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 19. Probabil crede ca pamantul este plat si ca l au rapit extraterestrii 🙄

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 20. Cum să te iei de, în loc să te închini ca la sfintele moaşte la reîncarnarea lui Leonardo da Vinci care face EL o punte între ştiinţă şi misticism?!
  Omul este E-PO-CAL, dacă nu exista trebuia inventat.
  L-am salvat pentru zilele triste, în care am nevoie să ştiu că există alţii mai imbecili ca mine:

  https://dantanasescu.ro/about

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 21. Salut. Nu am timp sa citesc toate aberatiile, dar trecand de fraza cu Tarom, pot sa-ti dau un exemplu concret:
  Oradea, Tarom, “Grajdari”: PSD+UDMR.
  Ioane (de la pSD) catre Sanyi (de la UDMR):
  -Sanyi, ce sa-ti dau eu tie sa ma ajuti cu “demersurile” astea?
  – Ioanci draghe, vreau sa omori aeroportul ca sa trecem toate zboruruile la Debrecen.
  – Facem, Sany, draga. Azi sau ieri?
  – Ieri, Ioanci draghe.
  Rezultatul: Pe Aeroportul din Oradea, mai aterizeaza si decoleaza doar Taromul. Din cand in cand si la niste preturi de 2 ori mai mari decat la Timisoara sau Cluj.
  O zi faina!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 22. Bună ziua!
  Am observat că în ultimul timp aveți o problemă cu întrebările pe care le puneți și la care nu primiți răspuns, domn’ Vasilescu.
  Așa că pentru liniștea Dvs., vă răspund: la mine stă treaba azi așa. După un weekend petrecut la ferma lu’ nea’ Mitu, care era de fapt Gheorghiță (așa s-a recomandat), în care s-a plâns (mai mult copiii că se despart de Doamna), în care s-a băut (mai mult adulții, ca să avem motiv să plângem), după câteva plimbări cu caii și poneii (bietele animale), după plimbări cu căruța, ei bine, după toate astea, am o mare durere în dos. Acu’ că am lecturat și capodopera asta, durerea s-a acutizat. Ceea ce vă doresc și vouă!

  Cu drag!

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 6

  • Păi Mitu era numele de familie, s-a recomandat Gheorghiță pentru a impresiona doamnele.Aici nu intru în detalii despre motivele pentru care dorea să impresioneze.
   Altceva eram curios, ați călărit?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Sper să nu rămâi marcat pe viață când citești asta: nu, niciun părinte n-a călărit. Doar copiii.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Marius, cand omu are cai in ograda, cu ce sa mai impresioneze doamnele? poate doar la anduranta sa fie omu un fel de magar..
   poate de aici durerea Elenei P…

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 23. A uitat să scrie că se va închide și Latrina 3!

  Chiar, aștia au curte ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 24. O singură observaţie: ” Plm, e ușor să vorbești despre rechinii corporatiști, dar tu să le folosești liniștit produsele.”-Plătim toţi pentru ele, indiferent că sunt produse aici sau afară!
  În rest, mai dă-i mă dracu! MUIEPSD!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • Păi nu la asta ma refeream. Normal că plătim toți, dar dacă omul e naționalist să nu le mai folosească.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Şi să bage iar la abac? Cam scump lemnul!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 25. Cine e autorul acestui text? Sunt si eu curios. Apropo de privatizare, domnul nu a auzit care este sau era planu cu Fondul Suveran? De fapt la modul in care a scris textul cred ca nu înțelege nimic din lumea reala. Doar ca sa înțeleagă, prin acel Fond Suveran, nu doar ca nu se privatizau dar ajungeau pe mâna unora de unde nici dracu nu le recupera. Pot sa dau si alte exemple. Domul este ancorat într-un univers paralel cred ca joaca SimCity prea mult sau Second Life.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 26. Omul trăiește în alte dimensiuni paralele, m-am convins citind pagina “Despre mine”.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Hai că m-ați făcut curios.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 27. ăsta fură curent
  am citit pe gsp.ro că fănuș neagu a fost întrebat înainte să moară cine conduce rromânia și a răspuns: “ÎNTÂMPLAREA”

  când lucram la comănești și la bacău am fost șocat de număru de COPII AI STRĂZII care se găseau în centru orașului și în apropierea supermarketurilor
  pe năpăstuiții ăia tot străinii i’au trimis pe străzi?

  sau când am făcut rapoarte către inspectoru general al jandarmeriei și către ministru de interne igaș privind ilegalitățile din inspectoratu de jandarmi județean bacău NIMENI din unitate n’a zis nimic, ba dimpotrivă subordonații au scris și declarații cu tot felu de prostii împotriva mea, atunci tot străinii sau prostia și nemernicia din ei i’au făcut să se cace pe ei de frică că’și pierd locurile de muncă?

  țările rromâne au fost conduse de întâmplare, proști și incompetenți până la unirea mică, mare, venirea comuniștilor la putere și ” democrația originală ” din 1990 până acum când securiștii împuțiți su condus țara și ce să vezi, însuși animalu de băsescu era securist împuțit, la început turnându’și colegii de la institutu de marină cu numele “petrov”

  @tata vasilescu te rog eu numai băga în seamă toate sărăciile care suferă de scenarită

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • Incerc, dar nu-mi iese tot timpul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 28. îl făcurăm vedetă și păsta

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Cre’că era deja. Sau ceva.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 29. tipul ăla e genul de lovit în cap pe care revoluția l-a dezavantajat.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • Mai nasol e că nu e singurul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

 30. Apocalipsa dupa PSD..Fara PSD viata e pustiu…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 31. Tipul ăsta nu știe gramatică, folosește aiurea timpul verbelor.
  I-aș schimba titlul la articol:
  ”Ce s-a întâmplat cu România pentru că a apărut PSD”

  P.S. Dă Doamne să dispară PSD, io-mi asum toate ”riscurile” 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

 32. Bro :)) te-ai enervat ceva pe scarba aia de ai injurat cu asa patos. :))) Tre sa caut rahatul ala de articol sa balacaresc putin pe acolo.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 33. Mulțumim de atenționare, Elena, că bine zici. La mine treaba stătea chiar foarte bine, weekend aniversar și petrecăreț am avut, 20 de ani de la terminarea liceului. Amintiri, emoții și hăhăială prelungită, majoritatea dintre colegi ne-am și mirat că a fost atât de fain și am îmbrățișat entuziast ideea de a ne vedea din 5 în 5 ani, nu 10, ca până acum. Un singur lucru mi-a destabilizat ușor starea, respectiv un articol din presa locală, ok ca și conținut, dar cu un titlu cam dubios, în care mi-a atras atenția în mod special expresia ” Iată generația de aur” a liceului. Expresie precedată de scoaterea în evidență a anumitor meserii (it-iști, doctori, judecători și ingineri). Iar genul acesta de gândire și atitudine va mai persista hă hăt vreme lungă de aici încolo, cu sau fără partidul mult hulit dispărut din peisaj.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 34. La naiba, iar a scăpat tata-socru pe net și scrie prostii. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • Fiți și voi mai atenți, ce naiba.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • Iar cei doi care ți-au dat dislike până acum cred că-s socru-meu și nepotu-său îndepărtat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

 35. Fain ! De ce nu i-ai scris raspunsul si la el pe blog, poate il scoti putin din mizeria de doctrina in care se complace

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

 36. Și cu noi, emigranții, cum rămâne dacă…? Ne vom întoarce sau ba în țărișoara noastră?
  Credința… Știu că în România religia și politica sunt surori foarte bune! Credința cu poilitica, nici vorbă!
  Până una alta, salutări de la Marea Liguriei!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

 37. Da, dom’le, dacă dispare pesedeu’, o să fie o catastrofă!
  Ai lu’ ioloş o să ne confişte aragazele şi frigiderele şi fiarele de călcat, sorosiştii şi agenturili străine or să ne fure ţara, dujmanii boborului or să fojgăie pe uliţe, agresând populimea, stratu’ de ozon o să fie numa’ găuri, mişcarea pământului în jurul soarelui se va micşora iar galaxia întreagă se va dispersa în spaţiu.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • Fix la fel simt și eu. E groasă dacă dispar ăștia.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 38. @Mihai, sa raspunzi unui astfel de imbecil – si asa, meticulos, pe puncte, e o crancena pierdere de vreme, pe bune…. asta e prototipul celui care nu va intelege NICIODATA nimic nici din viata lui, nici din lumea care il inconjoara…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 39. Eu înțeleg atât: unde nu zice fix de situația de acum vorbește că vom evolua
  🤔🤔🤔
  Parca aș vrea să dispară PSD doar așa de-a dracu și de ambițioasă
  Să vedem unde ajungem
  Aș vota DA la un referendum pe tema asta – cu mențiunea că nici un membru de partid să nu mai facă ever ever parte din vreo instituție bugetară s-au afaceri cu statul

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Gabriela, te rog eu, hai macar aici pe blog sa nu folosim niciodata S-AU in loc de ORI…. oricat de mult mi-am atenuat eu intransigenta lingvistica, asta e chiar o atrocitate…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

 40. Am distribuit și eu, pt câ mi se pare uimitor ce e in capul ăluia. Sau mă rog, ce vrea sa bage in capul altora. Cred că e unul din cele mai clare exemple, că se poate trăi într-o lume imaginară, dacă turmei ii repeți îndeajuns de mult, că ăsta e cel mai bun nivel de trai, iar dacă vine peste ei occidentul corupt și pervertit, s-a terminat cu ordinea și disciplina !!! Și prinde, pentru că ar trebui să înceapă să muncească pe bune, dacă vor ceva mai mult. Și mai prinde pentru că e aceeași gargară de pe vremea cozilor la carne. Acu’…stim destul de bine că nu toate sunt bune în Occident, știm că tragi din ce in ce mai mult și din ce in ce mai mult vrei… Dar asta e alta poveste. Cert e că nici de la est nu vine nimic bun. Dimpotrivă…tezaur, Sovrom-uri, teritorii, dezinformare, dezbinare…mai zi și tu, că eu le-am luat retrospectiv…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 41. Ieri am fost oleacă până la Bruxelles. În avion am avut plăcerea să stau lângă Razvan Teodorescu. Nu am vorbit cu el, dar din discuțiile pe care colegul le-a avut cu el omul e doxă. Și mai este și pesedist, de asta nu am dorit să mă bag și eu în seamă cu el.
  Ce voiam să spun este că o grămada din ăștia care sunt la parlamentul european erau în avionul acesta. Îi durea în pwla de România, erau atât de detașați.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 42. Gabriel Ferrari catre toti: COMENTARIUL DUMNEAVOASTRA ASTEAPTA MODERARE/CENZURARE:Incercare Literara Ma o sti pe Maria lui Ion Cimpoi ?Aia de era bortoasa ca o bomba gata sa plezneasca si mergea ca o rata cu burduf-ei ce crezi a nascut un baiat. Se duce Ion tatal la maternitate :Tovarasi,vreau sa-mi vad si eu baiatul lui Maria lui Ion Cimpoi-aia nu se poate trebuie intii moderati si altu aproba.Ion cu gura cascata zice pai cum ? Asa zice ala de la maternitate trebuie intii moderati ca sa-iI dam drumu in viata de toate zilele moderat cum ar veni Pai zice Ion ce e aia moderat ? Pai mai taiem un pic mai punem ici si colo si numele trebuie moderat cum ar veni Da zice Ion vreau s-ami vad baiatul si sa o vad pe Maria muirea mea legala ca tare a suferit ea;Nu se poate chiar acum ca trebuie moderati amindoi ca sa fie moderat stii cum ar veni. Maaa zice Ion daca fac scandal si zarva ma baga astia la puscarie asa ca trebuie sa o las mai moale cu voce bleaga de soapta mai cu tilc. Daaa zice Ion smerit cu voia dumneavoastra sa va fac o intrebare ca tare mi-e dor de ai mei,sa-i vad pe ai mei de aici pe cel mic si pe mama lui muierea mea legala– daaa cam cit mai dureaza moghierarea asta cum ziceti dumnavoastra ? Paiii sa vorbim cu doctoral mamosul principal care cere si el aprobarea celor ce aproba sau se schimba modificarea de aprobare te anuntam noi ca sa nu mai dormi cu capul in jos pe banca si sa stai mereu cu intrebari pe capul nostru. Asa asta este trebuie moderati si moderarea asta e lucru serios comandata de sus. Aoleu zice Ion pai cit de sus va catarati pentru aprobare de moderare ca pe timpurile vechi ca si eu cind ma cataram pe capra carutei ii moderam pe cai cu biciul ca sa mearga cum doream eu care ii moderam ca era un cal mai tinar si al naibi care se rascula mereu si cum ii trageam un bici cum se balega pe hamuri si pe drum si mergea tot cum voia el- aia ia auzi ! Da,zice unu mai hitru de la maternitate vezi ca intelegi frache Ioanie cind ii caz de mogherare nu che pune sa intrebi sau sa faci valuri ghe apa ca se doboara galeata ghe laturi in capul tau ghe nu te mai spala noua ape ghe laturi frache Ioanie. Aha zice Ion acu pricepui cum vine cazul cu moderare sau moghierare da nu stiu cum sa o intorc sa o scot la capat si sa-mi vad pruncul si muierea mea gata moderati de aici. Paiii zice ala mai hitru de la maternitate noi romanii am luat de la turci,de la greci de la tigani de la scornicestii fosti am luat multe obiceiuri ca sa mearga din generatie in generatie cu bacsis cu temenele cu cadouri si bezele sau pe spate cu nuiele si vorbele vechi din batrini capul plecat sabia nu il taie as ca noi facem istorie aici si nu e de la noi. Si Ion cu lacrimi in ochi cu lacrimi adevarate zice sunt sarac dati-mi pruncu dati-mi muierea mea si nu ma mai fierbeti in durerea mea de tata si Ion incepe sa sughite de plins de durere Si ala hitru zice vezi ma Ioane acu comentariul tau astepta moderare ca tare te jelesti ca o muiere pe aici. Si Ion de durere isi aduce aminte de un colind din copilarie si culacrimi ii zice Aho aho copii si frati stati putin si nu minati linga boi va alaturati si cuvintul imi ascultati s-a sculat mai ieri badica Traian si-a incalecat pe un cal jnvatat cu numele de Graur cu saua de aur cu friul de matase cit vita de groasa El in scari s-a ridicat si a ales un loc bun de arat si semanat ia mai minati mai flacai hai hai si iar hai minati plugul mai flacai si buhaiul buhaia Ion de coada il tragea si il tragea cu totii se veselea si Ion iar sughita banisorul le dadea si toti se mai modera si Ion iar sughita si de durere el tacea si lacrima si-o stergea Si-am incalecat pe-o sa si v-am moderat povestea mea ca sa fie invatatura pentru cei ce modereaza si ne iau pe noi la vale ca pe timpuri de restriste si cenzura care l-au ” moderat ” pe cel mai iubit fiu al poporului cu gloante nemoderate trase de Armata Poporului in ei PENTRU MODERARI NELIMITATE REPETATE NENUMARATE CA NE-AU DAT JUNGHIURI IN SPATE/ Cu stima si respect GBR cel moderat dar neifricat suntem oameni de fier si buni/GBR TN USA/

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.