Ce voiam să vă întreb azi, ca să începem bine săptămâna, pentru voi cum arată partenerul ideal? Adică dacă ați avea ocazia să vi-l configurați voi, după inima, ochiul și sufletul vostru, cam cum ar trebui să fie omul ăla de lângă voi ca să puteți zice „da, boss, asta mi-am dorit toată viața”? Și mă refer aici la TOT, de la aspect fizic, până la ce are în cap.

Am să vă rog frumos să încercați să nu veniți cu clișee si să fiți sinceri, că altfel n-are niciun rost exercițiul ăsta. Chestii ca „nu mă interesează cum arată, totul e să aibă un suflet bun și s-o placă și pe maică-mea” lăsați-le pentru altă ocazie. Dacă tu-ți dorești ca ăla să arate ca un Brad Pitt mai tânăr și să aibă inteligența emoțională a unui cărăbuș de mai, apăi aia scrie. Sau dacă vrei o copie fidelă a Angelinei Jolie, dar să fie și-un pic mai deșteaptă decât Einstein, ești invitatul meu.

Ăștia care sunteți într-o relație, profitați de treaba asta. Sunt convins că sunteți acolo pentru că vă place, dar, dacă tot am propus tema, gândiți-vă ce-ați vrea să schimbați la cel de lângă voi. Dacă ați vrea, bineînțeles, că nu e obligatoriu. Poate amănunte nesemnificative de genul „e perfect, dar mi-ar plăcea să nu mai leorpăie ciorba și să nu mă mai frece la cap să merg cu el peste tot” sau „e minunată, dar dac-ar avea sânii cât niște harbuji mai măricei și n-ar mai fi geloasă, ar fi perfectă”. Nfine, ați înțeles voi ideea, nu cred că e cazul să mai explic.

Ah, știți povestea, dacă vă e teamă că vă recunoaște cineva pe-aici, semnați curajos cu alt nume față de cel pe care-l folosiți de obicei sau băgați un comentariu anonim.

Hai, că-s foarte curios ce iese.