Păi nu mă gândesc eu la voi chiar dacă hălăduiesc printre macaronarii ăștia guralivi? Ia fiți atenți aici ce veste am să vă dau.

Unii dintre voi poate știați că nu mai departe de sâmbata trecută am cumpărat aproape tot stocul de sos de usturoi KFC pe care îl aveau la raft, în Carrefour. De teamă că dispare ca prin farmec și nici că-l mai găsesc altădată. L-am dus acasă și l-am depozitat fain, frumos și elegant, în frigider. Să fie, să nu duc lipsă, că niciodată nu e prea mult.

Well, ce bine că mi-am făcut stoc. Nu de alta, dar tocmai am aflat, din sursă sigură, că pe lângă Carrefour, o să se găsească și la Auchan și Kaufland. Cu alte cuvinte, în orice oraș al României te-ai afla, o să ai sosul de usturoi KFC la maxim un sfert de oră distanță. Iar asta, copii, se numește progres. Numai așa o să meargă omenirea asta înainte, punându-ne la dispoziție toate realizările ei mărețe.

În altă ordine de idei, mi-a plouat în gură când scriam „sos de usturoi”. Așa că o s-o iau azi mai subțire cu pastele și pizza și-o să caut dacă au ăștia pe-aici prin Firenze vreun KFC. Că parcă aș mânca niște aripioare cu usturoi înainte s-o iau la picior prin oraș.