Am mai scris pe-aici că fratele vostru a văzut cinci finale de UEFA Champions League. Cred că nu mai are rost sa vă povestesc cam ce înseamnă atmosfera la un meci de genul ăsta, nu? Din punctul meu de vedere, doar o finală de Campionat Mondial se mai poate compara cu așa ceva.

Mno, de ce-am făcut introducerea asta? Pentru că ia uitați ce chestie am primit pe email fix aseară: Telekom te ajută să îți îndeplinești visul și te trimite la finala UEFA Champions League 2019, care va avea loc la Madrid pe 1 iunie 2019.

Pam-pam.

Ia fiți atenți aici ce aveți de făcut:

Pasul unu. Te duci la șefu-tău și-i zici: “Șefu’, hai să-ți spun o chestie tare. Dacă portezi 10 abonamente de mobil business către Telekom, ne trimit ăștia la finala Champions League”.

Pasul doi. Intri pe site-ul de campanie și  te înscrii. Totul e s-o faci până pe 8 mai, altfel se cam termină șmecheria;

Pasul trei. Te întorci la șefu-tău și-i zici: “Gata, ne-am înscris, portează numerele alea, te rog.”

Pasul patru. Tragerea la sorți are loc pe 13 mai, dată după care incepi să dai refresh din oră în oră la site-ul de campanie ca să vezi dacă voi sunteți cei care plecați.

Și când zic “voi”, mă refer la 10 persoane din firmă: tu, șefu’ și încă opt colegi. Transportul și cazarea sunt plătite tot de Telekom. Ce să mai, practic, vă faceți team buildingul anual la Madrid, la finala UCL.

Zic io că nu sună rău deloc, nu?