Nu știu despre voi, dar eu am așteptat ultimul sezon din GoT ca pe cea de-a doua venire a tâmplarului. De fapt, dacă e să mă gândesc bine, nici măcar, pentru că ce treabă am io cu tâmplarul? Dacă vine, vine, ne salutăm și ne vedem fiecare de treaba lui, nu mă străbate nicio tresărire. Dar cu GoT-ul lucrurile stau oleacă altfel. În sensul că nici măcar nu știu cum naiba să fac, dacă să mă uit la fiecare episod în parte sau să las să se strângă câte 3-4 ca să am ce să aleg de el. Greu, foarte greu, decizii complicate nu jucărie.

Nfine, ce voiam să vă spun este că astăzi, de la 21.30, fratele vostru va fi live, timp de o oră, pe pagina de Facebook a celor de la Telekom România, împreună cu Deliric și Bogdan Nicolai. Vorbim exact despre trebușoara asta: ultimul sezon din Games of Thrones. Vă recomand călduros să nu pierdeți live-ul, indiferent dacă sunteți fanii serialului sau nu. Nu de altceva, dar am fost la o întâlnire preliminară cu cei doi cetățeni pe care i-am amintit mai înainte, întâlnire la care am râs cu lacrimi. Oamenii nu sunt sănătoși la căpuț, în cel mai bun sens posibil. Nici io nu stau chiar rău cu miștourile și caterinca, dar flăcăii ăștia doi au dat niște dume de râdeau și fetele de la Telekom cu sughițuri. O să vedeți diseară, io dăcât v-am anunțat. Ca să nu-mi aud după aia vorbe că nu v-am spus.

O să încerc să pun live-ul și pe blog, ca să vă fie mai usor. Dacă nu reușesc, o să-i dau oricum share pe profilul meu.

Mno, cam atât pentru azi, că iar m-am culcat târziu azi-noapte, iar nu reușesc să mă trezesc, iar ajung la muncă la ore total nepotrivite.