2,285 cititori

Sunteți pe fază, da?

Dacă vreți să vedeți live-ul cu fratele vostru, Deliric si Nicolai, de pe pagina Telekom, o puteți face și aici. Iar dacă vreți să întrebați chestii, v-aș recomanda să folosiți direct postarea de live.

Gata, sper să ne distrăm. Și eu și voi.

Luaț’ niște live:

sursa foto: pixabay.com

20 de păreri la “Sunteți pe fază, da?

 1. Cât de kitsch să te duci îmbrăcat în roz. Ăsta e rapper? Mi-e silă să-l caut… I-au dat mai mulți bani să apară în culorile telekom? E o rețea de kko mai ales la serviciul de televiziune. La ei timpul este relativ. Dai jdemii de telefoane ca să vină să îți rezolve problema!
  Din păcate am prins doar finalul live-ului. Să faci o minută!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Te-ai zgâriat în pătrățele de ești așa iritat? 🤔

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Ăăă… Și io eram tot în roz. Lila, chiar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Oare telekom au cele mai multe canale HD ? Cam de kkt, nu ?😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Habar și la câte canale HD te uiți tu pe zi că eu o fac fix la nici unul
   @didina doar într-un cerculeț. PS dacă ai fi avut atâtea probleme și ai fi dat atâtea telefoane la ilustra rețea de televiziune și tu iritată. Referitor la culoare… eu zic că e nașpa și n-aș purta așa ceva ever ever!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @didina în plus nu știu cum o vezi tu, dar… rapper îmbrăcat în roz… sună a flower power și sunt mai degrabă antonime după părerea mea! Păi ori suntem băiețași de cartier ori nu mai suntem!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @Misule la tine mă așteptam să văd culori extravagante și faptul că erai roz/lila whatever nu mă miră absolut deloc. A încercat @Edelweiss în fel și chip să te aducă pe calea cea bună, dar tu nu și nu Batman, Batman.
   Totuși am o dilemă eșarfa ta… unde ai lăsat eșarfa marcă înregistrată Vasilescu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @BaGheRa, nu-mi pasă ce culori poartă alții, e treaba lor. La fel și dacă sunt plătiți sau nu pentru asta. Ai grijă la cerculețul ăla, mai bine schimbă-l, e cam abraziv și dă idei preconcepute.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 2. Am intrat acum pe blog si eram curioasa sa te vad live, te stiu doar din poza de aici. Si sa vad ce aberati.:) Si-am vazut 3 barbati care butonau la telefoane si se cazneau sa inchege o conversatie. Si apoi reveneau la telefoane. Am dat stop cand l-am auzit pe domnul cu buline ca nu se misca fiindca nu stiu ce efect se creaza. Poate pe la minutul 30 devine interesanta conversatia dintre voi, eu n-am avut rabdare. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 3. Am crezut că dacă mă uit o să devin fan Got sau telekom. Nimika, zero, nada.
  Un fel de I’umor fără talent.
  PS. Io cred că blogăru’ nostru a fost clar dezanvantajat că l-au băgat la mijloc. Dacă era vârf, marca cel puţin trei goluri.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 4. Tocmai ce am încheiat vizionarea. Ați făcut și poante bune, dar nu o să mă uit la Got. Nu cred că m-ar putea cineva convinge. În fine…

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 5. Mihai, imi pare rau, nu m-am uitat aseara deoarece am facut curat in casa. 🙁
  Daca am timp incerc azi .

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. Am vazut dimineata cate ceva, da mi s-a părut tristuț răăău..Poate si pentru ca nu se auzea nik in fundal, o melodie, ceva.Parca erați la priveghi.Boss, io cred ca daca te combinai la o discutie live cu @Elena P, @Edelweiss si @HM, iesea ceva mult mai mişto.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Alina I.,
   Ca bine zici! 🙂
   Cei doi necunoscuti (mie) nu mi s-au parut “waw” – poate in alt context or fi grozavi. Vasilescu putea tine lejer emisiunea asta singur, cu ceva telefoane in direct de la oameni cu haz.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 7. Am fost pe fază vreo 10 minute. Apoi m-a lăsat Radetu’ fără apă caldă și a trebuit să-i spăl pe stinchișilă old style, adică cu oale încălzite pe aragaz. Apoi a început Juve cu Ajax și a trebuit să mă uit împreună cu cel mare, fan înrăit al italienilor. A adormit la pauză, așa că am făcut mișto de el dimineață. 🤣
  O să mă uit azi că-s curios să văd de ce zice lumea că a fost cu tristețe și d-astea…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 8. N-am mai văzut atât roz de când era fie-mea mică. Dar mai știu că roz e noul negru la bărbați, așa că nu am absolut nicio problemă cu asta, dimpotrivă.
  Discuția mie mi-a plăcut, ați fost relaxați, haioși și pe mine chiar m-ați convins să mă uit la GoT. Măcar câteva episoade. Alea cu dragoni. Chiar ultima producție văzută la cinema a fost cu astfel de personaje minunate – “Cum să-ți dresezi dragonul 3”. Acum sper doar să fie cel puțin la fel de bun ca acesta. 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Ceea ce mă foarte bucură. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Eram sigură. La fel cum și pe femei le bucură aia cu ”40 is the new 30”. De ani fiind vorba. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 9. Subțire rău, da’ rău. Câteva glumițe ușor amuzante, dar light, așa de vară. Cât despre discuția în sine… cunoștințele voastre despre serial sunt chiar puțin peste ale cuiva care nu s-a uitat deloc. Măcar puțină documentare pe youtube și tot ar fi fost mai bine.
  Poate că mă grăbesc, dar clar mă așteptam la altceva.
  Succes în continuare!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.