8,477 cititori

Să râdem, deși e de plâns

Știu că e vineri și poate aveați chef de hăhăială. Well, și io aveam, după care m-am lejer enervat aseară când mi-a apărut în feed o postare a maestrului cântăcios Florin Chilian. Cum, nu știți cine e Florin Chilan? Păi e așa un soi de cantautor, doar că e mai cunoscut pentru bătăile pe care i le aplica sitematic fostei lui iubite, decât pentru muzică. A, și pentru o condamnare de un an și zece luni la bulău (cu suspendare, din păcate) după ce s-a luat în gură cu poliția.

Nu, nu traversa regulamentar și s-a trezit din senin cu o condamnare, conducea băut și l-a oprit un echipaj cu care a binevoit să se ia in gură. Pentru că, nu-i asa, când ești obișnuit să bați femei, ai impresia că ești un dur și-un șmecher și imediat începi să dai cu clanța. Doar că pe polițiști i-a impresionat foarte puțin, spre deloc, șmecheria cichiceanului de dâmbovița și uite-așa a apărut condamnarea despre care vorbeam mai sus.

În orice țară normală gagiul ăsta n-ar mai fi trăit din muzică pentru că niciun cetățean sănătos la cap n-ar mai fi călcat vreodată printr-o sală unde avea el concert. Dar când banii îți vin din contractele cu primăriile e mai ușor, mult mai ușor.

Mno, revenind, scrolam aseară prin feed când mi-a apărut chestia asta postată de renumitul cantautor:

Nu mă interesează dreptul Oliviei Steer la liberă exprimare. În colonia România acest drept este o tâmpenie oricum. Mă interesează dreptul meu și al tău de a fi informați. Ce facem mai apoi cu această informație ține de fiecare dintre noi, de instinctele noastre de oameni liberi sau de sufletele noastre de slugă. Dreptul meu de a fi informat. Stiu, este o motivatie egoista dar acesta este unicul motiv pentru care am să fiu mereu, necondiționat, alături de Olivia Steer! Haterilor dans!

Sunt convins că în acest moment ridicați toți din umeri, pentru că nu înțelegeți la ce se referă. Dar vă arată fratele vostru la ce. Uite, la dezvăluirea suprinzătoare postată de doamna Steer:

Mă întreabă lumea întruna dacă am pregătire în domeniul medical. Bine-nteles că am: studiez de peste zece ani naturopatia, ca autododact. Tot de zece ani, aplic mare parte din ceea ce citesc, iar imunitatea mea nu a fost niciodată mai puternică, har Domnului! Practic, n-am mai avut un pui de gripa cît de mic tot de peste zece ani, nici nevoie de medicamente, vaccinuri, doctori, tot de atunci. Dar asta nu înseamnă că dau sfaturi medicale, vreodata. In schimb, citez în spațiul public din cărți scrise de medici, studii stiintifice, concluzii din experiența personală, folosindu-ma de dreptul meu constituțional la opinie și dreptul meu constituțional la libera exprimare. Asta este, trebuie sa ne împăcăm toți cu ideea: într-o țară liberă și democratică, cetățenii se pot bucura de drepturile lor constituționale, fara sa ceară voie.

Și exact asta fac și eu: mă bucur!

Mă bucur mult!

Da’ mult de tot!

Întelegeți, Olivia n-a mâncat nici usturoi, nici gura nu-i miroase (deși la faza cu usturoiul, nu știu zău ce să zic). Studiază naturopatia și nu dă sfaturi medicale niciodată. Și asta o spune femeia care susține că rujeola nu există, că operația de apendicită este una dintre cele mai periculoase și se face oricum degeaba, pentru că apendicita se vindecă simplu naturopat, că menstruația este capacitatea organismului femeii de a elimina toxinele și nu are legatura cu fertilitatea, și că, desigur, cancerul se vindecă singur, trebuie doar să vrem să ne vindecăm.

Iar toate astea mi-au venit în cap doar la o primă strigare, dacă stăteam să sap mai adânc, precis găseam și beneficiile mămăligii vârtoase în lupta împotriva cirozei hepatice și beneficiile de netăgăduit ale ciuboțicii cucului pentru suferinzii de dischinezie biliară și sida. Plus, bineînteles, ceva referiri la panaceul cunoscut sub numele de bicarbonat. De sodiu, evident. Dar, nu-i așa, haters gonna hate.

Acestea fiind zise, nu pot decât să-i transmit domnului cantautor că sfântă e vorba aia din popor care spune că „cine se aseamănă se adună”. Serios, dacă cetățeanul Chilian are creier doar cât să bată o femeie, care-i mai era și iubită, n-are cum să nu susțină libertatea eructațiilor debitate atât de naturopat de către doamna Steer. Care, la rândul ei, e mândră că un tip așa distins și elegant ca domn Florin i-a luat apărarea. Pare chiar logic, vă spun, e așa o simbioză perfectă între ăștia doi, de ți-e mai mare dragul să te uiți la ei cum delirează. Gizăs fucking craist!

Mulțumit, domnu’ Chilian, am dat drumul la dans?

P.S. Sunt curios dacă există cineva pe planeta asta care să cunoască vreo melodie de-ale lui Chilian, alta decât mizeria aia plângăcioasă “Zece”, pe care oricum o cântă în loop de cinșpe ani sau pe-acolo.

101 de păreri la “Să râdem, deși e de plâns

 1. Un articol de nota “zece”. Nu știam de respectivul atâtea detalii. De porc și de rahat…
  Cât despre tanti Oli’vea… îs, pe modul naturist, sătul ca de mere pădurețe și nu pot să nu îi apreciez valoarea dă influențăriță.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @HM
   E un Chris Brown anticipat pe domnișoare lirice…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 13

  • Din pacate are influenta la un anumit gen de persoane. In spatiul asta al nostru zis mioritic avem o puternica tendinta de a crede pe oricine sustine ca detine leacul universal, fara a cerceta mai profund motivatiile stiintifice.

   Ei bine, eu mi-am vaccinat copilul. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • Felicitări! Și Olivia și i-a vaccinat.

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • Eu am rămas cu gura căscată când l-am văzut recent cântând la un eveniment privat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • MV închide gura că intră musculița de oțet … de primăvară.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

 2. Prost nu e cine vinde, prost e cine cumpara…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Nu și dacă ai incredere în cel care vinde, iar ăla te minte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

  • Tot prost rămâne.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • Pai in astia poti avea incredere??? acu pe bune…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 3. Domnul Chilian promovează violența domestică și totuși apare într-un serial românesc ce are cam aceleași valori ca și dânsul în inteligență non verbală… îi dăm să sară!
  Doamna Olivia nu sunt atât de cunoscătoare decât că e soția lui Andi Moisescu cred….Unul e mai celebru ca celălalt sau Smart…
  Homeopatia și puterea de apărarea a organismului cedează în fața usturoiului,e vorba doar de imunitate…
  Apendicul iese sau rămâne,un fel de amigdalita fără scop…Se pot înfăptui multe cu puterea usturoiului:merge bine in orice mâncare de natură vegetală sau animală..
  Nu cred in leacuri băbești doar in șansa unui doctor bun!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 20

  • Ăla din serial e Mărgineanu, boss, nu Chilian.

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

  • Is dislexică …seamănă bine!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 17

 4. Ăsta e cumva tipul ăla care când cântă parcă vorbește? Adică, recită niște mizerii așa, pe muzică, cumva.

  Bate femei, zici? În acest caz, îi doresc pe viitor ceva ”cu executare” – nu interesează motivul, dar să-l execute și pe el cineva, la răcoare.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

 5. Pai in astia poti avea incredere??? acu pe bune…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 6. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 8 Thumb down 26

  • Insanity perimeter : Don’t get out from it 😋😎
   Beware of mad dogs. #@chaosMaster

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @HM
   Este pentru cei nevindecați sau neatinși de naturiști ..

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 13

 7. Mi-e silă.
  Și nu, nu e prost cine cumpără.
  Sunt mulți oameni, unii în vârstă, alții mai tineri, speriați de bolile care îi macină, dezamăgiți de sistemul nostru de sănătate, și care pe acest fond emoțional se tratează cu elixirurile minune.
  Nu i-aș condamna din start. Numai cine nu s-a confruntat cu un diagnostic dur nu știe ce trări sunt acolo, ce frici și spaime te cuprind și cum orice rahat ți se pare o șansă apărută ca o minune în viața ta.
  Toți vindecătorii ăștia autodidacți sunt niște manipulatori, să le fie rușine, că eu n-aș scoate capul afară din casă.
  Auzi, în numele dreptului inalienabil la liberă exprimare … Iar Chilian ăsta, nu merită să îmi consum nici măcar un neuron să spun ce gândesc despre el. Fi-mi-ar scârbă.

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 3

  • @Mona scuze pentru rosu,am vrut sa sustin ceea ce spui.
   Din pacate, sistemul sanitar defectuos a creat astfel de „monstrii”.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 2

  • sa scriem monstri cu un singur “i”… zic….

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 6

 8. Chilian asta este un bețiv ordinar,în lumea trubadurilor si saltimba.,scuze, actorilor te numesti boem,betivi sunt doar săracii dumnezeirea actului artistic.Toti căcații beau recreational si apoi înjura,pleznesc ce au acasă.Crezi că ala getu de Burebista a scos viiile degeaba?
  Bă,eu de 30 de ani în fiecare dimineata la 5 ies afară desculț,in tricou si budigai scurți si merg si respir,fac o mobilitate lejeră.Inferent de locatie.Durează 10 minute.Apoi intru mă echipez,fac box cu umbra sau alerg sau alerg si ma odihnesc sarind coarda,ce am eu de făcut.
  După ce termin apă,doi catei de usturoi îi înghit întregi,o lingură sănătoasă de miere si pasc o mână de pătrunjel.Mananc zilnic salata de sfecla rosie cu hrean.Este iarna,am ditamai.ghivecele cu patrunje,cimbrișor si alte aromatice.
  Nu stiu daca are legătură dar am răcit ceva acu 8-9-10 ani.
  Trebuie să găsești o cale de mijloc.

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 18

  • Știm, @edelweiss, tu ești perfectul blogului. Pardon, al mapamondului 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 3

  • Man, tu mănânci usturoi dimineața? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Poetic .. și Nichita a scăpat shaorma pă jos când înota.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Aşa-i zice pe la voi prin Moldova la planta aia care are nevoie de multă lumină, cimbrişor ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Laura,nu te obosi.Parerea ta despre mine chiar nu conteaza.Orice replica de dupa asta este pierdere de timp si energie.
   @Vasilescule,vrei sa ne luam limbile in gura sau cum?II inghit intreg ca curcanii.Tu dupa o mahoarca mirosi a lavanda?
   Imi vaccinez copiii,medicamentatia doar la recomandarile medicilor.Suntem tara care haleste pe paine antibiotice.Dupa numarul de farmacii nu parem asa niste oameni foarte sanatosi.Sunt mai multi oameni la fast food ca intr-o piata de fructe si legume.Sa nu ne cacam pe noi zic.

   Ca tot trebuie sa ma duc sa demolez ceva pe undeva si sa reciclez ce demolez in lipsa mea trebuie sa impartiti ura.Judicios.
   1.Anouk,merita ca a zis ca ii place ce tastez eu pe aici.Nu conteaza ce spune.Galeti de rosu.Pare si un om de treaba.inacceptabil.
   2.HM sau Habarnam, individu asta dubios a fost de acord de cateva ori cu mine.Macar jumatate ca la punctu 1.
   3.Redoo,i-a placut mult o melodie si trupa de o canta.Nu il ratati.Plus ca este si destept.Merita cu varf si indesat.
   4.Daca apre vreunu/a sa zica ceva de bine de mine sa il umpleti de rosu direct.

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 13

  • Edelweiss zici că parcă îți lași smartnessu’ și coolnessu’ moștenire precum Ștefan cel Mare …
   Este impetuos necesar să introducă MV și ceva buton roz!!!

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • HM,nu.stiti ce pierdeti.As vrea să fiu modest dar chiar nu pot.😛 Asta este pentru tine.
   Să faci în 2019 glume cu moldoveni este trist.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 16

  • @Edelweiss, și mai înghit și un cățel de usturoi dimineața!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 15 Thumb down 6

  • @Floare de colț
   Io chiar n-am glumit. Aia o fo’ în glumă or în serios? Csf, n-ai csf. Îs ardelean și mă prinz mai greu. Abia am depășit criza. “Zece” diferență! +-×÷&$/€
   @Anouk eu nu înghit nimic și nici nu scuip, pă stradă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Anouk, adică nu erai suficient de perfectă, te-ai dus spre maxim acum, ha?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @HM, nici eu nu scuip. 😉
   @Elena, :)))….

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 5

  • @edelweiss, 2019 este anu’ porcului de pământ deci merg şi anu’ ăsta glumele cu moldoveni 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @ HM,trebuie sa duc un bobcat pe platforma de aici pana Nemtia.Nasul copiilor,Stepan a castigat o licitatie.Foste cazarme ale Wehrmacht-ului,folosite de americani si acum vor fi modernizate si predate ca centre pentru batrani.Firma mea cu demolarea si reciclarea.
   Am niste baieti muncitori de la mine din sat.Adica chiar din sat.Au familii vor si ei un ban pentru ale lor familii.Dupa palmasie o sa ii bag la cursuri de zidarie,orice tine de executie si ii mut la firma nasului.Mai multi bani pentru ei si familiile lor.Mai putina saracie.Am eu grija ca banii sa fie cheltuiti pentru copii,familie.Sunt cam despot asa.
   Asta vorbeam cu nenea cu blogu ca prefer sa cheltui mai mult dar sa aiba conditii.Suntem prieteni buni daca respecta urmatoarele reguli:
   1.Fara betii dupa program
   2.Igiena personala stricta
   3.Igiena de cazarma in vila in care stau
   4.Sa trimita lunar bani copiilor de acasa
   Sistem extra de premiera:
   50 de euro lunar din buzunarul meu daca nu beau deloc.
   50 de euro lunar daca nu mai fumeaza.
   Castiga bani buni,familia lor o duce mai bine,nu mai voteaza PSD.Si am un respect pentru omul muncitor,pentru munca fizica,pentru orice fel de munca.

   Acu’ te rog eu termina cu cacaturile cu ardeleni,munteni,moldoveni.Am facut si eu glume din astea si mi-am dat seama ca sunt dobitoc.Esti baiat destept.Nu o sa mai am timp.Pana in vara o sa fiu navetist intre Nemtia si Romania.
   @Anouk,respect.Poti lua mailul meu de la nenea.
   @Elena,esti fenomenal de a dracului.Si deosebit de simpatica.

   plm,normal am treba afara si ploua.Ca de ce nu.
   Hai sanatate.

   Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 9

  • Mulțumesc, @Edelweiss.
   @ MV, bagă!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 2

 9. Exista unul care stie mai mult decat ,, zece”. Eu.Si ca sa lesine cateva cucoane pe aici, chiar imi plac unele cantece alea lui.Acum ca si a batut iubita, ca o sustine pe botanista aia, nu comentez, problema lui, a ei, a lor. Si nu inteleg de ce ai luat asa foc ca si a exprimat sustinerea fata de aia, pe cine intereseaza?Acum daca cineva e asa de inteligent incat sa creada ca scapa de o operatie de apendicita cu ceai de curu gainii ca asa recomanda una sustinuta de un muzicant, probabil ca asta se incadreaza la capitolul selectie naturala.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 11

  • Teoria ta e valabilă până când selecția naturală lovește pe cineva drag ție. Punct.
   Iar foc am luat pentru că individul ăsta nu mai avea ce să caute pe o scenă după ce și-a bătut SISTEMATIC iubita. Tot punct.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 2

  • Asta cu apendicita cu nu e o chestie distractiva. Am avut candva o colega de generala care a murit pur si simplu pentru ca a asteptat prea mult pina a mers la urgenta in plina criza de apendicita. A facut septicemie si asta a fost tot. Sa crezi ca scapi de asta cu vreun ceai minune e foarte hazardat.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • @Marius M,
   dau din casă, dar e prea dureros subiectul, știu din experiență. Taică-meu a fost diagnosticat cu cancer. A fost operat, și doar atât. A refuzat toate tratamentele conexe ulterioare, chimioterapie, radioterapie. Mi-a fost greu să îi accept decizia, dar m-am conformat voinței lui. Luni de zile am stat cu sufletul ghem. Și el, inevitabil gândurile te macină. A citit ca e bun nu știu ce extract combinat cu suc de roșii 100% natural. Ghici cine cumpăra elixirul și sucul de roșii? Io, evident. Și miere de nu știu ce fel, și altele și altele. Și chiar nu sunt cel mai ascuțit creion din penar dar nici proastă nu sunt. Știam că sunt inutile dar o făceam pentru el. La un moment povestea cuiva cum a scăpat el de cancer cu elixirul x. Și i-am tăiat-o scurt: operația făcută la timp te-a salvat, doctorul ăla a fost minunea din viața ta. A recunoscut că așa este și acum tace dacă e vorba de elixiruri minune. Dar vezi, așa se propagă mitul vindecărilor miraculoase. Și crede-mă, dacă e vorba de cineva drag ție, scarmeni în pământ după rădăcină de brusture argintiu. De asta nu îi suport pe manipulatorii și agresorii ăștia. Ar merita ca în cazul unor probleme grave de sănătate să le fie interzis dreptul de a apela la medicina alopată.

   Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 2

  • @M&M, …”Chiar dacă”…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 2

  • Mona, nu stiu ce ai inteles tu din ce am scris eu, dar ai dreptate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 10. Ăăă, dacă până acum nu știam nici cine e personajul, nici melodia “Zece”, e grav? Să bag niște infuzie de p..a calului (e o ciupercă, nu știți voi!)? 🤔

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 11. Îți răcești gura degeaba, aia care o venerează pe tuta de Ster și asculta plângând muzica boului de Chilian nu calcă pe aici. Chiar dacă ar ajunge din greșeală tot nu ar înțelege nimic.
  Singurul lucru care ma frustrează la aia de o pupa-n cur pe Ster e că aplica „tratamentele” bine-nteles studiate autodidact de către fufă și copiilor lor.
  Ar trebui sa se dea voie sa faci copii doar după ce dai un examen. Dar la ce dracu’ se întâmplă în tara asta per total ar fi futil.

  Hai sa ne găsim o insula și sa părăsim butoiul asta plin de excremente pana nu explodează!

  PS: m-ai deprimat azi Mihai, diseară ies și aplic tratament.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

 12. Păi de când poliţia a mai rărit din păsăretu’ care vindeca de deochi şi toate boalili a cam rămas segmentul de piaţă liber şi consumatorii de vrăjeli fără guru sau guri, că e mai mulţi.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • A, nu, îmi pare rău, sunt targeturi complet diferite.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 13. Eu nu ştiu nici măcar melodia ‘Zece’. Zece pumni în cap?

  Cât despre democraţie şi dreptul la exprimare – ok, fiecare debitează atât cât îl duce capul… Dar ce legătură are asta cu ‘Mă interesează dreptul meu și al tău de a fi informați.’ ? De când ‘a fi informat’ este egal cu ‘părerea personală a cuiva’?
  De asta există astăzi oameni care cred că pământul e plat, că vaccinurile nu folosesc la nimic şi lumea e plină de conspiraţii având diverse scopuri obscure. Oameni fără acreditări în domeniu ajung peste noapte savanţi şi atotştiutori. Amăgiţi de câteva formule chimice aruncate într-un studiu de duzină sau de nişte explicaţii aparent sofisticate dar în realitate nonsensuri, pornesc o adevărată cruciată erijându-se în salvatori ai sănătăţii, ai omenirii, al adevărului ţinut chipurile captiv. Şi au şi succes. La oameni asemenea lor. Şi asta pentru că mulţi nu ştiu că nu tot ce zburdă prin reţea este şi bun de luat în seamă. Internetul nu e vaccinat şi nu e cenzurat, e supă primordială virtuală în care au aterizat liber şi toate tarele lumii. Dar sunt îmbrăcate în pixeli sclipitori care încântă privirea şi pun pe sleep conexiunile cenuşii precare.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Well, eu am avut un prieten care credea cu tărie că pământul e plat și Obama e reptilian. No fucking joke.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 14. Ma bag si eu in seama putin. In umila mea opinie, madam Steer este o scursura. Ca toti “naturopatii” (pun intre ghilimele, because that’s not a real word) este o ipocrita de cea mai joasa speta si, mai mult decat atat, este de o rautate inimaginabila. Sa iti bati joc de niste oameni aflati intr-un moment dificil al vietii este inuman. Si ea STIE ca ce face este un pericol pentru viata unor oameni si asa suferinzi. Asta e partea cea mai urata. Stie perfect ca ceea ce face va cauza multa durere (fizica si psihica) atat oamenilor pe care ii “sfatuieste” cat si rudelor acelor oameni. Prin urmare, madam Steer isi poate lua “studiile naturopate”, si le poate baga fix in… Na, ca m-am enervat.
  Cat despre Chilian, este mult prea irelevant ca sa ma obosesc sa mai scriu ceva.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • Nu știu de ce, dar am o vagă senzație că tanti nu știe cât rău provoacă. Am senzația că ea chiar a ajuns să creadă ce spune.
   Și a lua în seamă un om cu grave probleme la mansardă e cel puțin la fel de nasol cu a lua în seamă un escroc.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • Iart-o Doamne, ca nu stie ce face. Atit poate, rau e ca primeste prea multa atentie, deci unde e raul? La ea sau la massmedia?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Eu spun ca face cu buna stiinta ceea ce face. Stiu dictonul: “Nu atribui in mod automat rea-credinta cand poate fi vorba doar de prostie.”, dar toate semnalele arata ca tanti asta chiar o face cu rea-credinta si e perfect constienta de asta. Altfel spus, intrebata fiind daca si-a vaccinat copiii, madam a dat-o la intors, invocand “secretul actului medical” cand, daca ar fi crezut cu adevarat in ceea ce debiteaza, ar fi fost prima care ar fi spus: “Uite, desteptilor, copiii mei sunt nevaccinati si sunt perfect sanatosi!”. Imi aduce aminte de nenea ala Liam Scheff care, fiind intrebat intr-un interviu daca ar face sex cu o persoana HIV-pozitiv fara sa foloseasca protectie (scurt istoric: tipul avea impresia ca HIV nu se poate transmite prin contact heterosexual), a dat-o la intors si nu a oferit un raspuns concret (“Cum ma intrebi despre viata mea sexuala? Nu ne cunoastem atat de bine inca!” or words to that matter).
   Tl;dr: Steer stie ce face si cat rau provoaca, dar foamea de atentie si complimente e mai mare decat grija reala fata de un seaman in suferinta.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

 15. Era bine cu hăhăială, dar e foarte bine și așa.
  Am avut un coleg care asculta Chilian, așa am aflat de el, prin 2001-2002. În afară de ”zece”, țin minte ”chiar dacă” și ”iubi”, mie chiar îmi plăceau versurile și liniile melodice, îndeajuns cât să pot trece peste lipsa talentului vocal. Am citit peste ani de faza cu bătutul iubitei și m-a surprins să aflu că aceasta era Ana-Maria Georgescu.
  L-am căutat acum pe youtube și am vrut să reascult melodiile de mai sus. N-am mai putut trece peste vocea oribilă.
  Olivia Steer n-a existat niciodată pentru mine, nu există și nici nu va exista dacă voi avea nevoie de sfaturi medicale.

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

 16. Hai c-am deschis linkurile, deși citisem acum câteva zile inepțiile ei. Deh, sunt în concediu și prea multă liniște strică. Bun. El își declară public apartenența la ideile ei, ea îi multumește, el îi zice: ba nu, eu îți multumesc și de aici mi s-a rupt firul. În timp ce ei își multumesc libidinos, eu îmi amintesc că două femei fac un spital pentru bolnavii de cancer. Pentru că, ghici ce? Nu te ajută doar puterea minții (care da, are partea ei benefică), chiar trebuie să faci tratament. Știați că există radioterapie pentru așa ceva? Cel mai nasol e că bolnavul căruia i se aplică această terapie trebuie să stea izolat pentru ca devine radioactiv. Adică nu-i de ajuns că ești bolnav, trebuie să mai stai și singur pe undeva.

  Faza cu inutilitatea menstruației aș vrea să i-o explice nepoatei mele care are 25 de ani și nu a avut niciodată menstra. A fost operată de 3 ori și are tot interiorul extirpat. Risc de cancer, deh!
  Am exemple și de prieteni care au decis să renunțe definitiv la carne de frica cancerului. Au doi copii. Norocul copiilor este că în cursul săptămânii stau la bunici unde se gătește și cu carne.

  Una peste alta, lumea asta e din ce în ce mai nebună: medici care nu sunt medici, copii care mor că au făcut infecții post-operatorii, legume care nu sunt legume, pui cu apă, mor.ții lor.

  A, și să nu uit: sper să supravirțuim.
  Har domnului!

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 1

  • Așa e, @Elena. Dacă e să completez prima variantă menționată de tine: Se opereaza, face radioterapie (în cazul menționat de mine, terapie cu iod radioactiv), stă izolat în spital o săptămână, încuiat, primește mâncare pe sub ușă, arde geanta cu care a fost în spital cu totul, mai stă izolat 3 săptămâni, aruncă tot ce atinge, alte două săptămâni n-are voie să se apropie de cineva la 3 m în timp ce umblă cu dezinfectantul după el. Să nu mai zic de priviri și „vai săracul”.
   Și psihicul lui? S-o-ntreb pe Steer dacă o fi bună ciuboțica cucului?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 17. Știre bombă: Florin Cichicean se va bate în ring cu maestrul Mircea Floor Barda în circuitul de bătaie domestică, după ce a câștigat la mustață lupta cu iubi lui.

  Pierzătorului i se va face un vaccin de către însăși Olivia Steril.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 3

 18. Madame Ster ….creca abereaza cu succes…e spitalele pline de oameni bolnavi …se poate duce sa le propuna vindecari miraculoase ….. nu neg ca o alimentatie echilibrata aduca si mentine sanatatea ; numai ca de multe ori cancerul are o cauza genetica ….nu tine de alimentatie 🙂 ….

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 2

 19. Eu nu am nici o treabă nici cu Știr asta nici cu Chilian. Fiecare face cât îl duce capul. Știi vorba aia capul face, capul trage.
  Dacă ești atât de dobitoc să crezi elucubrațiile idioate ale uneia… treaba ta. Am un amic care crede toate prostiile, pământ plat, vegan shit, conspirații peste conspirații și îmi dă exemple în sensul a ceea ce spune. Ce să facem nu toți sunt perfecți! E de-al meu și trebuie să îl accept așa cum este!
  Nu suport oamenii care își lovesc partener(a) ul. Punct. Ce pot să zic, este faptul că dacă tu ca femeie/bărbat accepți asta… de mai multe ori… îți meriți soarta!
  @Eleno să vă fie Altex-ul de râs! Am nimerit și eu în singurul magazin din București, care deschide la 10.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Aline, stai, măi, nu te enerva. E deschis până la 10 seara. Ai timp.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Elena… după ce că m-am deplasat până la București fuga fuga să cumpăr un stick, deoarece pe site doar la mall la Promenada mai aveau stick-ul ăla (1 singură bucată în tot Altexu) … nenea angajatul nici măcar nu mi l-a găsit. A zis că nu mai are și mi-a recomandat un turcism de stick.

   Dezordine mai mare ca în raionul de stick-uri USB nu am văzut nicăieri. O harababură… nu erau aranjate pe spațiu de stocare, pe viteza de citire scriere… mi-am pierdut ochii în bucata aia de panou unde erau expuse stick-urile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 3

  • Aline promit că de fiecare dată când mă voi duce la Altex mă voi uita după ochii tăi pierduți. Dacă îi găsesc la alt raion decât stick-uri ce fac cu ei ?
   Dă un mail să vedem ce putem face pentru bățu’ domniei tale. Model, pătrățele, scrieri, citiri …

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Habar faci o tocăniță ochioasă! Am auzit că e noul trend în materie de bucătărie pe 2020. Ai șansa să o faci din 2019!
   Cred că mâna aia roșie e de la angajatul Altex!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 20. Hai, mă!….nu știi “Iubi”?!…..
  În rest….. e loc pentru toți. E loc pentru ăla cu pretenții de chirurg deci crecă să zicem merci că doamna Olivia n-are pretenții d-astea. Iar trubadurul din poveste poa’ să trăiască fericit până la adânci bătrâneți pe o insulă pustie din partea mea.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 3

 21. Nu te-ai prins tu… e un barter la mijloc: el o suflă-n chakra de dinapoi, iar ea îi scapă secretul mămăligii perfecte pentru vindecarea rapidă a echimozelor.

  Cum ce mai cântă? Termopane, termopane, of, of…

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 22. Cin’ s-aseamănă, s-adună, nu? Ființe de joasă speță, mă refer la cele două personaje.
  Pe tati aia, “autodidacta” aș trimite-o la celălalt calificat, “chirurgul” de care vorbirăm zilele trecute, să o ajute el când o avea o problemă medicală. Se pricep oamenii, ce naiba, că au citit ei pe internet. Fmm de impostori.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @didina, va rog frumos sa nu mai injurați, mirificei dvs persoane nu i sta bine sa scrie fmm.
   Multumesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 2

  • Mvai, domnu’ @Marius, da’ cum vă permiteți să insinuați una ca asta? Păi se poate așa ceva? Sunt siderată. Fmm = ferească-mă miracolul.
   Ptiu, mă duc să dau cu esențial pă la tâmple, m-a luat cu leșin.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 2

 23. As vrea sa-i vad p-astia cum isi iau eu vacanta-n Africa/ Asia si daca-si fac vaccin sau isi asuma riscul de hepatita, febra tifoida si mai stiu eu ce 🤔

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 24. Eu am ascultat Chilian si daca il mai dau la radio il ascult. Recunosc nu o sa cumpar bilet la ei la concert. Eu ii inteleg si pe oamenii care aleg varianta homeopata. Unii sunt disperati, poate varianta clasica nu da rezultate. etc. Mama se trateaza asa(ultima data cand a fost in spital era sa moara ca asistentele nu i-au citit fisa si i-au data algocalmin, ea fiind alergica la asta). Bunica este cenu care daca mai aude de nu stiu ce doctor, pastele etc si ea mot ca vrea. Momentan sunt prea multe informatii si unii oameni nu stiu sa le aleaga pe cele corecte, nu stiu sa caute mai multe surse, multi nu stiu o limba straina sa caute unele informatii direct la sursa. Eu sper ca noi sa avem destula putere si rabdare cu rudele si prieteni sa le aratam ca asculta sau promoveaza informatii de pe site-uri obscure in care nu e precizat autorul, nu sunt precizate sursele.Eu mereu fac asta si le arat de ce anumite surse nu sunt bune.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

  • Nu cumpără nimeni bilete la Chilian la concert. Banii și-i face din contracte cu statul, cu primăriile, concertele sunt moca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai, parca zicea ca el nu a face concerte la invitatile primariilor. Asa se lauda pe facebook.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Atunci e un miracol că trăiește din muzică.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

 25. Îmi place cum și ce cântă artistul Chilian. Chiar dacă omul Chilian e un tâmpit (parcă el era și cu teoria conspirației în cazul Colectiv). La fel cum, de exemplu, îmi place și artistul Tudor Gheorghe, chiar dacă omul TG este jigodie psd-istă. La fel cum îmi plăcea și R Kelly, chiar dacă fwtea minore sau Kevin Spacey care făcea avansuri nu știu cui etc. Ce fac ei în afara scenei este de competența organelor abilitate.
  O susține Chilian pe Steer? Foarte bine. Doi tâmpiți. Cui îi pasă? E loc pentru toți pe pământul ăsta. D-aia am eu în feed doar chestii funny de la 9gag, Troll Football și alte d-astea. Habar n-aveam de ce au zis ăstia doi și mă interesează mai mult ce face Godină cu alpaca lui decât Chilian cu proasta lui.🤣🤣 Sunt mai linsitit. Am destule frustrări legate de modul cum se prăbușește politic și economic această țară ca să mă mai intereseze chestii d-astea “de nișă”, mai ales că deciziile celor ce mne conduc mă afectează în mod direct, în timp ce Steer sau Chilian nu.

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

  • @Ionuț,
   Se tot spune ”e loc pentru toți…” – însă nu toți își merită locul.
   Când ocupi un loc în spațiu din care emani puternice influențe negative, nu-i tocmai ok.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Laura G , cine decide cine isi merita locul si cine nu? Sincer pentru mine nu Steer si Chilian sunt problema ci politiceni incompetenti alesi de oameni neinformati si de oamenii prea morali care nu si-au miscat popoul la vot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @GEAMANA, fiind vorba de locul în societate, atunci societatea decide. 😉
   Mai exisă varianta să asistăm impasibili și să-i lăsăm să emită inepții, că doar nu se poate muri din “tratamente” făcute acasă. Sau…?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Laura G, eu îmi fac datoria de a le spune apropiaților că tâmpita de Steer bate câmpii. Dacă ei mă ascultă sau nu, nu-i problema mea. Dar există consecințe.
   Exemplu: părinții mei au fost răciți, mai rău sau mai ușor, din decembrie până acum, cu mici întreruperi. Deși la viața lor au fost oameni destul de inteligenți, se pare că bătrânețea și anturajul i-a tâmpit. Drept și prin urmare s-au tratat mai mult naturist și băbește. Nu știu dacă sunt la curent cu ce debitează Steer, dar clar am văzut chestii “prescrise” de proasta asta în tratamentul lor. Nu m-am putut înțelege cu ei fiindcă ei știu mai bine. Perfect! În 3 luni de zile au avut voie să își vadă doar o dată, timp de maxim 5 minute, afară și oarecum de la distanță, nepoții. Punct. N-am chef să stau prin urgențe cu ei cu gripă luată de la bunici. Consecințe.
   Alt exemplu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei nu și-a vaccinat copiii acu’ vreo doi ani cu vaccinurile obligatorii. Deși îmi este ca un frate, nu am mai trecut pe la el pe acasă și i-am zis și de ce. Practic, aproape un an nu ne-am văzut. După ce a stat internat cu ambii copii pentru niște chestii grave care ar fi putut fi mai puțin grave sau chiar evitate dacă îi vaccina, după ce au făcut și o varicelă urâtă bonus, omul a devenit fan vaccinuri și medicină. Acum ne frecventăm din nou. Consecințe.
   Evitarea ăstora care ascultă de Steer și de alții ca ea e maxim ce putem face. Nu va dispărea prea curând, nici ea, nici cei care o ascultă. Pentru asta trebuie un sistem de sănătate apropiat măcar de al turcilor și de o educație mult peste ce avem acum. Nu e cazul.
   Și să vă mai zic ceva: dacă Steer și cei ca ea ar fi fost un real pericol nu ar fi existat atâtea farmacii, nu am fi stat la coadă cu orele la medici sau la spitale și clinici. Nu sunt atât de mulți cei care îi urmează sfaturile așa cum s-ar crede.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 26. Boss, bicarbonatul de sodiu e infailibil! Știi cum strălucește chiuveta de la el?

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Daca pui cu otet desfunda grozav si tevile.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 27. lăsându-l pe Chilian la o parte, vezi tu… într-o lume în care:
  – te operează și îți pune țâțe un parcagiu
  – te coase după cezariană o tanti cu 8 clase
  – unii doctori cu diplome multe uită foarfece sau fac experimente pe pacienți
  – se moare în marile spitale de la infecțiile nosocomiale
  – te duci cu otita la medic și îți spune să iei ciproflixacin, iar cand îi spui că refuzi zbiară la tine că el e medicul, nu tu, dar nu are habar că ciprofloxacinul se dă numai în cazuri extreme după noile protocoale
  – copiii primesc pe bandă rulalntă, la orice răceală, eurespal – iar a doua zi se dă comunicat că s-a decis scoaterea medicamentului de pe piață pentru că provoacă aritmii cardiace
  …și încă câte și mai câte…
  cei care aleg calea asta cu buruieni, homeopate, uleiuri sau mai știu eu ce nici măcar nu sunt de condamnat.
  fiecare are dreptul să își aleagă cum să trăiască. sau să moară.
  ca notă: pentru afecțiunea x, toți medicii (cam 20, asa) pe care i-am vazut (diverse specialități gen medicina interna, cardiologie, neurologie, etc) mi-au recomandat… ta daaa… un remediu homeopat.
  nu l-am luat, dar asa… ca idee.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Încurcate sunt căile Domnului.
   “Acum am aflat că frizerul meu are diplomă falsă de frizer, însă are diplomă valabilă de ginecolog. Abia acum înțeleg de ce îmi stă freza ca o puIă ☻😎”-
   dă pă internețiii patriei. Io personal mă tund regulat la un turc pentru că sufăr dă frică de duamnele cu obiecte ascuțite ce propovăduiesc pacea.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

 28. N-am plâns niciodată ascultând “Zece”, dar mi-a plăcut. La ce versuri profunde circulă pe plaiul mioritic, sper că e de înțeles. Detest bărbații care dau în femei. Și o detest și pe Steer pentru că profită de ignoranța oamenilor.
  @Ionuț, este simpatic foc Pedro, alpaca lui Godină. Am citit cum s-a hotărât să ia, am fost pe jos de râs.
  @Edelweiss, poate nu știi, dar te place multă lume. Știu, știu, nu dai o ceapă degerată. Felicitări pentru inițiativa cu oamenii din sat!
  Melodie la care plângeam: The Blower’s Daughter a lui Damien Rice.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 29. Bun, individul are probleme, clar, da’ cu femeia aia, iubita lui, ce este in neregula de accepta sa fie bumbacita in mod repetat?:(((

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 30. Muzica lui Chilian ă fost buna . De la 10 încoace nu cred sa mai fi scos ceva ascultabil . Dar muzica lui avea calitate candva , substanță pe atunci. Si incepe inainte de de 90 …. El ca om … ei bine se pare ca drogurile l-au doborât in final . Prin 90 se luptă cu dependenta si parea ca reușise să o învingă la un moment dat . Ma tem ca pentru scurt timp …alcoholul nu e singura lui hiba.
  Miss Steer …. e un momnument … de prostie .
  Dar FYI , povestea cu apendicitele are un sâmbure de plecare în Ro . Se fac de vreo 6 ori mai multe operații pentru extragerea apendicului in Ro decât în tari civilizate. Apendicită este o inflamatia, tratabila in 90% cu antibiotic . .. nu e o intervenție necesară in Ro decât ptr ă trata buzunarul chirurgului in cele mai multe cazuri . O afirmă cineva care a lucrat in 3 sisteme medicale iar in Ro 20 de ani am lucrat cu chirurgi pediatru .
  Tot restul prostiilor debitate de Steer ar trebui puse in categoria atentat la siguranța națională !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 2

  • cum a fost moda cu operatul/inlaturatul amigdalelor la un moment. 2018- studiile demonstreaza ca scoaterea amigdalelor e profund gresita si creste riscul alergiilor si infectiilor respiratorii.
   nu zic ca unele cazuri nu o cer, dar sa nu cadem in extreme…

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

 31. Blanche,mulțumesc.Cum spune Ionuț nu ne afectează personal niste din astia care vorbesc pe dos la tv,ne afectează aia care dau legi,le aplica sau nu.
  Am fost neom săptămâna trecută că:o fetită de la tara trebuia să facă niste analize.Trimitere pe 2 ale lunii ăsteia să le facă gratuit.La laborator că nu mai sunt fonduri nici pe aprilie,ca s-a umplut lista.Deci mu.ie.Să le facă cu plata.Femeia chiar nu avea banii aia.Si femeia merita o medalie pentru cum se lupta pentru copiii ei.A ajuns cumva la urechile mele am.rezolvat-o.Dar asta nu m-a împiedicat să fiu vânăt de draci toată ziua.La faze din astea merge sotia cu mine că are darul să mă liniștească.#numaivreaudosarpenal.Imi dadeam dracu in petec la laborator si intram.in alte cacaturi.Adică contribui si primești mu.ie.Astea te afectează direct.Nu de alte zece asta sau olivuta.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • Edelwiess, daca ai forta de munca suplimentara, “arunca-i” peste ocean. Si nu glumesc. Cere adresa de la Mihai si iti stau la dispozitie cu detalii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 4

 32. Nu sunt fan nici Chilian nici Olivata, dar din pacate rar am vazut medici asumati sau suficient pregatiti astfel incat am avut multe de tras de pe urma lor si suflu si in iaurt. Bunicul meu avea o forma de cancer osos si la Braila-Galati il tratau de sinuzita. Sa iti zic ca s-a dus in 6 luni?
  Eu cu diverse manifestari neobisnuite pe care nu le puteau pune cap la cap primeam constant tratament ptr bila lenesa. Ce sa vezi, am o vertebra cervicala in plus si de acolo toate ciudateniile…..nu bila lenesa😂.
  Fi-mea a primit indicatie de Eurespal 2 -3saptamini ca e ok. Am zis mersi si am ales sa ii dau miere cat sa nu o haraie si lamai…
  Sunt prima care alearga la dr dar am invatat sa nu ma reped din prima la tratamentul dat. Mai vad 2-3 medici si daca inca un diagnostic/tratament coincide il aplic.
  Radem, glumim dar e trist. Sa fii dispus sa platesti bine doar sa afli clar ce si cum ai si sa primesti 10 diagnostice aiurea…te cam dai pe ceai de scoarta de copac..daca tot crapi macar o faci pe barba ta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 3

 33. Ce crede Chilian nu prea mă interesează. Din punctul meu de vedere e egal cu zero. Nici de așa-zisa doamnă nu-mi pasă. Nu-i înțeleg pe oamenii care iau de bună tot ce spune tanti asta. I-aș putea înțelege cumva pe oamenii bolnavi, disperați, care nu văd îmbunătățiri după tratamentele alopate și sunt dispuși să încerce orice. Iar nu pot întelege cum stă Moisescu însurat cu asta? El nu vede ce efecte au „propăvăduirile” ei?

  Am niște colegi care susțin diverse teorii (legate de biserică, energii, conspirații etc). Oricâte contraargumente le-ai aduce, tot pe-a lor o țin. Și la prima vedere zici că-s oameni inteligenți. Cu ăștia ce te faci? Care nu văd stânga-dreapta? Probabil și noi suntem proști și încuiați pentru ei.

  Partea cealaltă e și ea tristă: medic ce stă la povești o oră jumate!!! în timp ce prostul stătea întins pe masa de operație și-l aștepta; medici ce nu pun un diagnostic în 6 ani de zile, dar l-au scris în două minute după moartea pacientului; medici ce ascund analize ș-apoi spun că nu de la ei ai luat; medici care-ți spun cât costă neoficial consultația. Câte și mai câte. Toate trăite.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

 34. Ce caut eu în viața mea… Cântecul avocatului… Chiar dacă… m-au însoțit o vreme cântecele astea. „Zece” am descoperit-o ceva mai târziu. Dacă m-aș strădui puțin, probabil că mi-aș aminti versurile toate.
  Mi-a plăcut destul de mult cum cânta nenea ăsta. Cum mi-a plăcut într-o vreme și Bănică jr. Acum îmi par doar niște jeguri umane amândoi. De asta nu înțeleg, @Mihai, de ce ești surprins că mai stau unii și alții să îl asculte pe Chilian. Bănică umple și acum săli de concerte mari.

  Cât despre consoarta lui Moisescu… mizerabilă și atât. Pot să înțeleg traume anterioare care îți slăbesc încrederea în medicină, în știință, în oameni. Numai că de aici și până la afirmațiile ei e o cale mult prea lungă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 35. Văd că nu mai zice nimeni nimic, sper să nu fie cu supărare dacă o dau puțin în bălării.

  M-am amuzat la ”mizeria plângăcioasă”, că același termen (”plângăcios”, nu ”mizerie”) l-a folosit și prietena mea ieri la adresa melodiilor lui Ploutarhos, doar că nu într-un sens peiorativ. Or fi, dar eu n-am plâns niciodată la ele, dimpotrivă, mi-au dat mereu o stare de bine.
  În schimb la cântarea de ieri, până să apară pe scenă artistul principal (care zic eu că s-a prezentat foarte bine, chiar mai bine decât mă așteptam, cam din toate punctele de vedere) s-au desfășurat alți 2 oameni și de la un punct încolo am oscilat puțin între a trage un pui de somn, a plânge sau a-mi tăia venele. Noroc de bărbat că m-a atras în a patra variantă – caterinca – și am rămas în stare.
  Claudia, dacă citești azi pe-aici, chiar aș vrea să știu ție cum ți s-a părut, mă gândesc că poate totuși exagerez eu. Dar chiar mi-e greu să înțeleg de ce un om cu talentul, vocea și atitudinea lui Γ s-ar aduna cu oameni…hai să fiu drăguță…atât de diferiți de el. Asta legat de ”cine se aseamănă, se adună” ăsta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • Informația se verifică din 3 surse. Aștept opinia Claudiei. Cine e prietena ta ? Scrie pe aici ? Să facă bine să da … sau măcar să știe practică pe cozonaci 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • Eu nu vreau să verific nimic, că în acest caz am peste 10 opinii și nici nu-s jurnalist. Mă interesa specific părerea Claudiei, și nu ca sursă, ci ca om cu care rezonez foarte bine pe acest subiect. Cred eu.
   Cât despre prietena mea, cu ea rezonez pe alte chestii, iar cele menționate de tine nu se află printre ele. Sau nu încă. Dar mai știi? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Anduța,
   Bine ai venit cu impresiile despre concert, prea m-am ambalat azi și m-a ros stomacul toată ziua. Referitor la “dilema” ta, îți povestesc cum era când mergeam eu la cinematograf, puștancă fiind. Înainte de a începe filmul, preț de 10-15 minute ne torturau cu diverse documentare, despre te miri ce. Oricum, orice ar fi prezentat nu conta când îl așteptai pe Bud Spencer sau Louis de Funés. Erau plictisitoare de-a dreptul. Nici eu nu am înțeles de ce asociau două tipuri diferite de filme, să zic așa. Dar dacă tehnica a fost preluată și la concerte, în ziua de azi, o fi ceva la mijloc. Poate ne luminează vreun specialist.😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 2

  • E simplu. Oamenii plătesc și vor un artist/un film/spectacol. Se știe că nu vor pleca de-acolo până nu-l văd. Așa că li se bagă pe gât ceea ce e greu de înghițit sau fără notorietate. Unele trupe sau unii artiști doar așa reușesc să urce pe scenă. Dacă au succes, continuă. dacă nu, aleluia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • Mona, totuși parcă una e filmul, alta e concertul, unde artistul cap de afiș vine în persoană și cam girează ce se întâmplă pe scenă. Cel puțin la mine în cap.
   Laura, în acest caz eu mă pun în locul lui Giannis Ploutarhos și chiar mi se pare un mare minus pentru el că le-a permis organizatorilor să-și bată astfel joc de banii și timpul oamenilor în care nu a fost el în lumina reflectoarelor.
   Aia e, l-am văzut și live, el mi-a plăcut mult , dar nu chiar atât de mult încât să repet experiența pe viitor și să merite ca jumătate din timpul dedicat show-ului să am nevoie de resuscitare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

 36. Ăștia care folosesc expresia ”colonia România” au parte de maxim 10 secunde de atenție din timpul meu. Că ăsta e cel mai prețios lucru al meu. Timpul.
  ”Colonia România”. Îs aceiași cu ”Am stat să ne luptăm cu turcii în timp ce Occidentul construia catedrale”, hipertrofieri patriotarde.
  Mulți muzicieni cu adevărat valoroși sunt sau au fost oameni de toată jena. (John Lennon își confunda și el prima soție cu un sac de box.)
  Cât despre asocierea între muzicianul iute de pumn și iresponsabila misionară a vorbitului cu tumorile, precum celălalt caz patologic, Piersicuța, cine seamănă se adună.
  Ne putem vindeca singuri de cancer, ai? Pe ăștia care susțin asta îi invit la căpătâiul unui bolnav în fază terminală. Să le arunce condamnatul respectiv însuși lăturile și fierturile în cap.
  Sau să citească blogul Simonei Tache.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

 37. Lasa, ca bicarbonatul e bun. In loc de Dicarbocalm.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.