8,562 cititori

Oricum o dai nu e bine

OMV Petrom a hotărât să doneze zece milioane de euro pentru construirea primului Spital de Oncologie Pediatrică din România. Spital care, probabil știați, se construiește exclusiv din donații, pentru că pe minunatul stat român îl cam doare în fund de copiii bolnavi de cancer. Nu că doar de ei l-ar durea, dar ziceam și eu așa, ca o constatare amară. Mai mult de atât, cu ajutorul acestor bani proiectul va fi și finalizat, după cum a declarat chiar una dintre cele două fondatoare ale proiectului Dăruiește Viața.

Astea sunt faptele brute. O companie PRIVATĂ din România a decis că vrea să aloce banii ăștia pentru o campanie de CSR și i-a alocat. Punct. Eu, personal, mi-am scos pălăria în fața lor.

Probabil că ridicați din umeri și vă întrebați de ce mai scriu pe subiectul ăsta, că doar știți cu toții de ieri ce s-a înâmplat. Well, ce nu știți voi este cât hate am putut să văd pe Facebook, legat de subiect. Pe motiv că față de ce profituri are OMV Petrom, zece milioane de euro nu înseamnă nimic și că ia mai dă-i naibii cu donația lor, huooo! Moment în care am stat așa și m-am gândit cam cât de prost trebuie să fii ca sa nu realizezi că omv-ul putea sa păstreze liniștit banii ăștia și-ar fi dus-o la fel de bine. Și cu toate astea au ales SĂ-I DEA și astfel să se termine construcția spitalului.

Dar știți ce mă îngrozește cel mai tare? Că puteau să doneze 100 de milioane, sau 500, sau un miliard. Dar ce zic eu un miliard, puteau să-și doneze tot profitul până în 2059, că tot s-ar fi găsit idioți care să se strâmbe dezgustați la auzul unei asemenea monstruozități: „Normal, în plm, la cât profit au făcut până acum, cred și io că le convine. Ia mai dă-i dreacu”.

Da, abia asta mă sperie.

96 de păreri la “Oricum o dai nu e bine

 1. Ce înseamnă nimic pentru unii poate însemna aproape totul pentru alții.
  Asta da veste! Să dai cu basca de pământ că statul ajută doar la facerea autostrăzilor suspendate și a spitalelor subterane cu ajutorul BOR.

  Comentariu beton! Thumb up 50 Thumb down 0

 2. Și cu asta ziua mea devine brusc minunată.
  Mă încerca ieri un gând sinistru, dacă fetița mea ar dezvolta o boală de genul și aș ajunge acolo, când va fi făcut spitalul, și eu nu aș fi contribuit cu nimic, oare cum ar fi fost conștința și sufletul meu.
  Și ce mi se mai pare incredibil la campania asta de strângere de fonduri, e că în fiecare lună te întrebă dacă mai vrei să contribui sau renunți. Îmi vine să scriu înapoi, DA mai vreu și mă simt prea mică pentru că fac doar atât.
  Deci mă înclin OMV, și mulțumesc Mihai pentru informație.

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 1

 3. Bravo lor!
  Câte teorii ale conspirației am citit aseară și câte scopuri ascunse au născocit unii, mi s-a făcut rău. Așa ca am închis netul și am jucat un mortal kombat cu al meu minunat.

  Și ce dacă au vreun scop? Cât timp statul nu e implicat, nu văd că e chiar așa mare problemă. Să avem copii sănătoși!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 4. Ăia care cârcotesc sunt ca cerşetorii răpănoşi şi rupţi în cur care atunci când le dai un 5 lei îţi zic : hai şefu’ că te văd bine îmbrăcat, dă şi matale măcar 10.
  Şi mai dă-i dreacu de capitalişti îmbuibaţi, să doneze la ei acolo, la Austria.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 1

 5. P-aia cu „OMV donează fiindcă din vina lor sunt copiii bolnavi de cancer, fiindcă poluează” ai ratat-o? 🤣
  Băi, pentru oligofrenii care populează această țară nu e bună decât dictatura. Atât. Să nu deschizi gura, să nu comentezi, să nu-ți dai cu părerea că altfel ți-o iei. La asta mă gândeam în timp ce citeam ieri comentariile înveninate ale unora la adresa acestei donații: să am la îndemână o forță opresivă, să mă duc cu niște gealați la ușa ălora și să urlu la ei: „Ce te interesează, bă limbricule, pe tine, de ce dă bani OMV pentru construcția unui spital? Tu de ce nu dai, bă, javră inutilă pentru societate? Statul mă-tii și a lu’ tac-tu de ce nu se implică, bă retardatule, în aceste proiecte și trebuie să vină un privat s-o facă? Știi ce înseamnă, bă nimicule, cancerul, mai ales la copii?” Apoi i-aș umple de sânge, i-aș urca în ambulanță și i-aș trimite la cel mai jegos spital din țara asta unde i-aș ține internați până s-ar infecta cu minim încă 2 bacterii.

  Comentariu beton! Thumb up 64 Thumb down 3

  • La câtă apă vinde petromu’ nu cred că au ei treabă cu poluarea 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 4

  • Crede-mă, înțeleg EXACT ce zici. Și nu, n-am ratat un articol de genul ăsta la Bonea, dar era târziu azi-noapte când am scris și mi-a fost silă să mai deschid și subiectul ăsta. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ionut, vin și io cu tine. Sânge să fie!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 6. Am citit știrea ieri și nu o sa zic nimic de hateri. Bravo OMV Petrom! Mă înclin și în fața lui @Edelweiss care este în satul lui un fel de OMV mai mic

  Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Adică ce vrei să zici, că edelweiss îşi poluează satu’ ? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Shoric nu fi răutăcios, răutate mică ce ești!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • Io cre’că Edelweiss e mai domn dăcât multzi “săteni” de p’aci😋.
   Ps. Vând în continuare postere cu Floare…

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

 7. Asta e tara in care traim; si facebookul mi l-am dezactivat tot din cauza urii si mizeriilor care se imprastie acolo. Ma bucur sa aud ca o firma mare a facut ceva; bravo lor! Intr-o lume ideala, biserica ar fi facut asta, dar na!asta nu se poate….

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

 8. Prostanacul de serviciu de la A3 a scris un articol ca de fapt e finantare pentru candidatura lui Vlad Voiculescu la Primaria Capitalei :))))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

  • @G.
   Dacă ar fi adevărat, ăsta ar fi al doilea lucru minunat pe care l-ar face OMV.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 4

  • Ar fi chiar minunat să își facă toți campanie așa. Am avea niște spitale, parcuri, drumuri… Dar e mai simplu cu punga de zahăr și sticla de ulei.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 9. Eu am văzut doar nehate-ul, dar nu mă miră că există. De cele mai multe ori, când vine vorba de bani spiritele se inflamează. Dar sunt curioasă dacă aici vor fi azi comentarii argumentate legat de cum face omv profitul (și dacă este sau nu implicat totuși statul în vreun fel) și poate chiar referiri la donația făcută de Bitman.
  De curiozitate, mă duc acum să verific dacă soțul Vioricăi Dăncilă mai lucrează la Omv Petrom, unde a prestat chiar și domnia sa o perioadă. Mai ales că și noi cârcoteam cândva pe-aici că niciun manager sănătos la cap n-ar angaja-o pe-asta la privat.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Anduta iti dai seama că imixtiuni politice sunt și probabil ăștia de la OMV vor obține ceva în schimb, dar eu unul mă bucur că au donat banii… pentru copii. Acum dacă au obținut ceva în schimbul acestor bani în spatele ușilor închise bravo lor, înseamnă că au manageri buni.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Aline, păi și atunci de ce banii lui Bitman n-au fost buni? Și, în plus, omul a mai și fost linșat mediatic că bani murdari, că câh, că nu. Că tot pentru copii îi dădea și el, cu imixtiuni politice (în sensul că a cântat la o paranghelie a primarului sectorului 5, Daniel Florea).

   Didina, deci OMV Petrom mai este sau nu companie PRIVATĂ? Că dacă 20% din acțiuni sunt deținute de stat, raportat la situația României, mie îmi pare că e fix ca în vorba aia cu lingura de c@c@t într-un butoi cu apă cristalină de izvor.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Anduța, companie cu capital majoritar privat. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • Didina, majoritar, deci nu complet. Prin urmare, poate că frumos ar fi ca 20% din bravo-uri și aplauze să se ducă și către statul român.
   Sau chiar mai mult, dacă e să ne luăm după principiul Pareto, care nu mă pot abține să mă întreb dacă e aplicabil sau nu în acest caz.
   Mă rog, poate greșesc eu și chiar m-aș bucura să ajung la concluzia că așa e.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • @Anduța, chiar nu contează. Pentru mine, cel puțin. Au pus umărul lângă al nostru, bravo lor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Anduța, dar cum ar fi să presupunem că reprezentanții statului în companie s-au opus acestei decizii? Știm noi că “statul român” din OMV a fost de acord cu asta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • Didina, ok, înțeleg. Doar că pentru mine contează. Și cu atât mai mult mi-aș dori să înțeleg atunci de ce Bitman nu a fost lăsat să pună umărul. E adevărat că umărul lui nu era la fel de mușchiulos ca al OMV-ului, ci doar de 11 000 de euro, dar tot era mai puternic decât al multora dintre noi. Asta dacă tot nu deranjează implicarea politicului pesedist.

   Ionuț, dar cum ar fi să presupunem că tocmai reprezentanții statului au fost cu ideea și oamenii de bună credință de la CSR-ul OMV-ului și ONG au picat în plasă? La chestii de genul ăsta eu fac parte dintre cei cu mintea perversă. Și ia în considerare faptul că eu consider PSD o structură mafiotă. De ce să fi făcut asta? Probabil răspunsul va veni în viitor. Sau nu, dacă exagerez eu. Ceea ce chiar sper, sincer.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Anduța, vezi că a scris Alex Dima pe profilul lui cum s-au petrecut lucrurile. Statul român a făcut ce face de obicei: ne-a dat mwie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • Vedeti va ba de treaba, voi pe didina o intrebati de OMV? Pai ea i omu’ lu’ Soros, o tine prin Belgia, Luxemburg sau pe acolo pe undeva , sa bage fitile sorosiste guvernului Dăncilă. Adica avem cea mai mare crestere econimica din EU si voi credeti aburelile didinei?

   Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

  • Se vorbește prin unele cercuri mai înalte cum că s-ar vinde Petromul către o companie rusească… de văzut!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • Bine măi, @Mariuse, mă dai de gol, ce mama mă-sii? 😂😂😂

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • Mihai, mulțumesc pleoapei și degetelor tale pentru tema de studiu, i-am dat pe Alex Dima și Țara lui Andrei cu follow, merg să mai aprofundez subiectul, e chiar interesant.

   Pentru cei fără FB, pun aici postul în cauză.
   ”Omv-Petrom a donat astazi 10 milioane de euro pentru construirea primului Spital de Oncologie Pediatrica din Romania.
   Le iubesc pe doamnele din imaginea alaturata! Oana Gheorghiu, Carmen Uscatu si Mona Nicoloci.
   Acum 3 luni, Mona Nicolici, director CSR Omv, m-a sunat si m-a intrebat de cati bani mai avem nevoie pentru a termina spitalul de la Marie Curie. I-am raspuns ca mai avem nevoie de vreo 8 milioane de euro, fara sa stiu exact de cat mai e nevoie. Ea imi zice: si daca fac rost de 10 milioane?! De lei?! i-am raspuns. Nu, de euro, zice ea. Am ras. Mi-a cerut sa-i pun o pila la Dumnezeu. Cateva zile n-am spus la nimeni pentru ca mi se parea de nerealizat.
   Mona Nicolici, Dumnezeu a tinut cu noi. Multumesc!!!”

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Anduța Mona Nicolici și echipa ei e vinovată! Eu zic s-o dea afară. Ar trebui ceva OUG-uri “cremenale” să oblige ceva jucători mari din piață să o angajeze😋
   Ps. Pe scurt: omul sfințește locul. Bani sunt pe toate cărările. Oameni care să facă bine cu ei – să sperăm că vor fi mai mulți.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Habar, ia-ți vorbele sfinte de lângă mine, că mă iau dracii. Glumesc, ai foarte mare dreptate, bani sunt pe toate cărările. Mai ales pe alea prin ale căror șleauri curge carburant. 😉
   Hai că nu vreau să devin mai enervantă decât sunt deja, clar e bine să faci bine, mă bucur mult și eu că se va termina spitalul, la tot mai multă astfel de implicare și din partea altor drumeți, indiferent de potențialul financiar!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 2

  • @didina cand mă refeream la imixtiuni politice exact la varianta aia cu “e altă poveste” mă duceam cu gândul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 2

 10. Cunoașterea istoriei militare,economice moderne si nu numai ajută la o negociere mai buna a prezentului si a viitorului.Ne-ar feri de tendința de a pleca după fenta unora sau altora.Ne-ar ajuta să vedem si pădurea din spatele copacilor.Ne-ar ajuta si să ne temperam impulsul de a demoniza sau sactifica.În era informației la click suntem deseori la fel de orbi ca homo erectus.
  Adică cei mai multi sunt la fel de boi ca aia de la mine din sat care pasc fericiti pe izlaz.In plm.

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • Sanctifica,că dejte groase.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Să nu fie negociere ca la mine.De ieri a venit a venit prietena aia bună spre foarte bună care fuse la cules.De azi dimineață de la 6 prestez la ciorba de perișoare,chiftele marinate,am scos macroul din afumătoare,l-am vidat,fac pasta de peste cu unt,pateu de ficat de casă.Bine dreacu ca am apucat sa fac un sac si o coarda.Stiti cu ce m-am ales?Adică răsplata?Ca fac meniu ce le poftește țâțele nevestei si prietenei ei din facultate?
   Mă uit la două femei misto care beau cafea in foișor.Foișorul făcut cu palmele si banii mei.Prin geamul de la bucătărie mă uit.La ele.Geamu’ casei făcute cu banii mei.Cu mixeru in mâna visez la sex cu două femei.Bine în plm ca plec mâine seară.Doar lipsa copiilor or să fie pumnalul din inimă.

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 8

  • @Edelweiss, asta e soarta noastră, a bărbaţilor adevăraţi. Eu fac ciorbă de porc cu legume … mestec în ciorbă, gust şi plâng, iar mestec … iar gust …hmm, parcă ar mai trebui un pic de sare, da’ nu mai pun, pentru că lacrimile mele ar putea fi de ajuns … eu pun la sfărşit şi un pic de zamă de varză, de aia tot gust. Fără bâză. Bine, io n-am foişor cu ţâţe.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Minunaților! Mi-a dat o lacrimă în colțul ochiului. Stâng. De emoție 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Laura G, ca să mori de ciudă, am pus şi o mână de leuştean la sfărşit. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Shoric Îi nașpa doar cu leuștean. Ai dat cu mucii în fasole când să îți zic că îmi lasă gura apă. Ptiuu.
   Mai bine puneai o țâră de tarhon. Ieșea țâță de mâță.
   Io chinui de ceva vreme la o supă de găină în coproducție cu chefu’ casei care n-are nici un chef. Cică n-a dormit azi noapte până la 5. Draq știe ce o făcut că io m-am culcat 😉. Țâțele și țațele sunt la locul lor, discută despre cuptoare cu abur . Am verificat #gastroastronomikdesprenimik
   Știți piesa aia cu King of my castle? Mno, io’s Queen – dau cu aspiratorul 😎
   @Edelweiss – uită-te bine că nu mai pupi …o perioadă. Cremă de mâini ți-ai pus în bagaj? Îți dau ceva adrese darnice .de ? 😏 ficat de casă?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @HM, nu pot să pun tarhon pentru că se supără strămoşii mei care au murit pentru libertate la Podul Înalt din Vaslui. Tarhonu este pentru ciorbele dulcege, mie îmi plac alea cu borş. acrituri

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • Ia uite ce bărbați harnici!
   Ciorbă de limbă știți să faceți?
   Pe aia cu ce o acriți?

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • OhMyVaza … zise Mona 😏 și puse mâna pă bici☻

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Pă brici, mon cher, că toc vaRza 😏

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Dacă limba e de femelă, nu trebuie acrită ciorba.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 11. Răutatea a acoperit peste tot….

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 3

 12. Haterii ăștia, mai mult ca sigur, nu au donat un ban în viața lor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

 13. Spitalul se va construi cu banii acestia…atat.
  Mi a placut foarte mult reactia ENGIE pe fb, haterii tb sa fie ignorati.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 2

 14. @all, sunt la volan, dar sunt cu pleoapa pă voi, vă văd comentariile. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • Un live pentru fanii tăi nu faci ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Misu mai bine fii cu ochii la drum că te vrem pe aici 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 2

  • Ochii la drum, mâna pă volan! 1600 cumva folosirea telefonului? Poate afli și ne lămurești și pe noi😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

 15. Am ratat tura asta de hate.
  Când ai am citit prime rânduri mi-a venit automat în cap “da’ ce plm vă interesează că ăia au profit din care au ales să doneze niște bani (la naiba, sunt o grămadă), puteau să stea ca mortu-n păpușoi, cu curul pe tot profitul și să nu doneze un chior”. Probabil o grămadă de alte firme au făcut un profit la fel de mare și n-au donat nimic. Sau n-au donat o sumă asemănătoare procentual din profit.
  Fix înainte să ajung la articol am citit o postarea a unei cunoștințe din Canada care povestea că în zona ei a fost declanșată o anumită stare de alarmă (Amber alert i-a spus) pt că un copil de 11 ani a dispărut. Acel tip de alarmă pare să fi presupus anumite acțiuni din partea cetățenilor sau venea cu un fundal sonor puternic, n-am înțeles exact. S-a întrerupt rapid pt că a fost găsit copilul. Mort. Dar o grămadă de popor s-a plâns pe toate rețelele de socializare, ba chiar a unii au sunat la numărul de urgență furioși că s-a declanșat Amber alert. Mi s-a făcut rău, așa, de dimineață.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 3

 16. Mihai, îmi pare rău să o spun, dar țara asta sincer își merită soarta. Eu am obosit de atâta prostie. Peste tot din ce în ce mai mulți analfabeți și nesimțiți. Probabil și pt că, cei care mai au câte ceva în cap în loc de praf, pleacă din țară și ies in evidenta doar “eminențele” astea cenușii. Frumos gest făcut de OMV, pt că altfel ar mai fi durat ceva până s-ar fi strâns banii ăștia. În România din păcate prostia e ridicată la rang de artă.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

 17. În timp ce OMV (austrieci împuțiți :D) donează 10 milioane Euro pentru un spital, minunatul stat român alocă un exorbitant fond în valoare de ZERO LEI pentru copiii cu handicap din România.
  Ca să vezi…e răi al dracu’ austriecii ăștia dom’le.
  Din păcate, România nu se va face bine curând.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

 18. Cum bha si-au permis sa doneze la spital si nu la catedrala? Pai se poate? Huooooo!!! Multinationalele c***lui 😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 19. Don Michele, eu sunt tare curios de o treabă: dacă am putea face un sondaj (ca să nu zic o verificare a conturilor) tuturor celor care au hater-it la adresa donației făcută de băjeții din Osterreich, oare câți dintre ei au donat măcar 1 leu…daaaa, ați citit bine: măcar UN LEu. atât, pentru acel spital. oare, câți? Merg pe un 0,01% și,poate sunt departe de adevăr.
  Asta e cam ca bancul cu ursul, iepurașul și basca: al dracu neam ce suntem, nimic nu-i bun…:)

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

 20. Toți comentatorii de gen trăiesc doar pentru ei și opinia lor de specialist, în rest ochelari de cal.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 21. Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă din popor.
  Din păcate, cred că ar trebui schimbată sintagma “faptă bună” cu “faptă omenească”.
  Orice faptă sau simplu gest ajunge să fie răstălmăcit. Oare de ce, ce interes ascuns există, vrea să mă aibă la mână în viitor etc.
  Am devenit reci și neîncrezători, preferăm să ne croim drumul cu coatele și suntem suspicioși dacă cineva ne zâmbește și se retrage discret din calea grabei noastre.
  Eu salut gestul celor de la OMV, și mă bucur sincer pentru donația lor, că din amărâții ăia de 4 euro cu care pot eu să contribui lunar, nu vedeam erajul III gata prea curând. Și o să îmi alimentez mașina la stațiile lor. Că așa vreau eu.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • In locul tau, mi as lipi sigla lor pe vaza.Asa, de al dracu’.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • 🤣 să știi că o fac că sună bine de tot! Și îmi pun o vază în mașină, uite așa!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Să nu uiți să pui și o varză in vază :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Gogoși pe băț, nu varză. 😜

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 22. Deocamdată, ăștia suntem. O să fim altfel, mai bine (sper) când nu o să ne dăm cu părerea despre ce ar trebui să facă oamenii, respectiv firmele private cu banii lor munciți de ei.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

 23. Nu aveau cum sa nu apara amibele cu comentarii si nu ma surprinde deloc asta. Trăim totusi in tara in care s-a trezit cineva sa se întrebe dacă casele construite prin proiectul Casa share au aviz ISU, nu?
  La noi chiar nu scapă nepedepsit nici o faptă bună.
  Concluzia e una singura cred eu…Bravo Omv!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 24. Se pare că haterul de serviciu’ e sugător de p.ulă pesedistă. 😀 😀 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 25. Recupereaza repede Omv aia 10 mil : o gramada de lume o sa alimenteze numa’ de la ei ! 🙂 P.S.: jos palaria pt aceasta donatie !

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

 26. Merită apreciere un articol dedicat unei donații ce va valida un acoperiș pentru copii bolnavi de cancer și care nu au resurse financiare pentru un tratament în condiții optime.
  Mă bucură enorm sa vad solidaritate și spirit uman..
  Donez in fiecare luna deși un mic gest face o diferență într-un ocean de oameni,cum îmi dau banii pe mărunțișuri și lucruri fără de care aș putea să trăiesc oarecum,cred în sinea mea că un gest pe care eu îl consider efort minim,contează acolo undeva …
  Sper sa avem o Românie cu spitale curate și echipate!
  Bravo,Mihai pentru reminder!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 27. Mihai, eu lucrez la OMV Petrom. Iti mărturisesc sincer ca am avut ochii in lacrimi pe toată durata evenimentului care a avut loc ieri la sediul central. Sute de oameni care vibrau alături de cele doua doamne minunate de la “Dăruiește viața” … Nu am fost niciodată mai mândra ca lucrez la aceasta companie …

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

 28. Am mai zis eu pe aici, la diferite articole asemănătoare (ca idee), dacă te opreai la “Eu, personal, mi-am scos pălăria în fața lor”, toată lumea ar fi fost mult, mult mai câștigată. Simpla menționare a ideilor/părerilor unor nulități care respiră face să se extindă (și oarecum valideze) modul ăla de “gândire” (plm… n-am alt cuvânt).
  Lăsați-i în slobosz de gunoaie, aia sunt, hai să ne concentrăm noi pe ce e pozitiv.
  Sunt plecat din țară, dar am în continuare nr. de Ro, de asta google îmi dă știrile în română/din România. Știi ce fac? Citest titlul (uneori nici ăla tot) și dacă sună ok, ma bag să citesc. In secunda în care am observat prima greșeală gramaticală sau prima chestie care contrazice ce cred eu (mă doare la pwlă de obiectivitate, am văzut prea multe ca să mai pun buza) IES FRATE din articol. Fără să ajung să-mi simt tensiunea în tâmplă… Știi ce zic? Am constatat că mi-e mult mai bine, că io mă și turez ca Raba-n rampă…
  Numa zic…
  Bravo OMV și oricui a dat 1 leu pentru proiectul ăla!

  Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

  • Am uitat, că tot e cu hate și mwie, ar trebui să facă o listă cu numele celor care au mâncat kkt pe tema asta (au numele pe fb sau sunt persoane publice), așa, pentru viitor, și să le dea clanță dacă vreodată se prezintă pe la spitalul ăla. Doar așa învață troglodiții să fie responsabili de ceea ce zic…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 2

  • Nu, boss, frumos ar fi să aibă nevoie și să fie tratați omenește și copiii lor vindecați. Pe banii omv-ului. Abia asta ar fi răzbunarea supremă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • O picătură într-un ocean. Nu ar învăța nimic, și chiar dacă ar pricepe ar fi 1 – 2. În zilele noastre selecția naturală nu mai e ca acum 1 milion de ani, dar trebuie să existe cumva, ca să putem evolua în continuare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 29. Sunt zen azi.
  Nici măcar bonea cu că.catul lui de conspirație nu mă poate opri să nu mă bucur sincer de această donație.
  Cred că @Ionuț are dreptate. Ne trebuie dictatură. Unii n-au învățat încă ce să facă cu creierul. Și emit doar răutăți. Ieftine.
  Mă uitam ieri @Mihai la postarea ta cu parcagiul. Era una șocată rău și plânsă toată că medicii au ajuns să “lucreze” în parcări. Știi ce are scris sub poza de profil? “Prostia doare!”. Hahahaaaa. Azi sunt zen.
  Salut, OMV!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Ăăăăă…zen, zen,.dar in pozitia lotus?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 30. Aseara, cand am vazut stirea, am facut ceva ce probabil n-am mai facut de cand a batut-o Steaua pe Ajax la penalty-uri: m-am ridicat in picioare, am aplaudat televizorul si-am urlat un “Bravo, bah!”. Chapeau!
  PS: cand a castigat Halep Roland Garros eram in avion, am aflat doar la aterizare 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 31. – ‘A uite, țațo, ce mașină i-a luat ăsta lu’ Gicu al Mărioarei, lua-l-ar naiba de chiabur.
  – Da, țațo, dîn banii noștri. Că numai io de câte ori am luat marfă de la magazinul lui…

  Cam asta a fost imaginea ieri, cam asta e imaginea mereu, indiferent dacă e vorba de OMV sau de vecinul de la 2. Rolul de gardian trebuie luat în serios și gardul sprijinit temeinic cu coatele. Dacă o fi să crape capra și nu suntem pe fază?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Eu tot stau şi mă întreb de când îs relevante ţaţele de pe marginea şanţului sau mă rog, feisbuc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Păi nu-s relevante, @Shoric. Am zis numa’ ce impresie mi-au lăsat comentariile din online. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @didina, comentariile din online ? …pff, să vezi asta live.
   Eram un grup şi discutam discuţii despre asfaltarea străzilor din oraş şi cel mai înverşunat şi critic era unu’ care nu a muncit două ore adunate în 30 şi ceva de ani ai lui. I-am zis, coae, tu eşti ultimu’ care ar trebui să emită ceva păreri pentru că nu ai contribuit cu nimic toată viaţa ta. Răspunsul a fost : Da’ de ce să nu am voie ? ce, io nu trăiesc în oraşu’ ăsta ?. Nu am mai insistat.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Shoric, din păcate le știu și pe alea, mi-aș fi dorit să nu. Oare cum o fi corect: “ne-am țăcănit” sau “neam țăcănit”? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • Am vrut să scriu neam prost da’ am zis că-mi sar dacopaţii în cap 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 32. OMV se implică de 10 ani în proiecte de dezvoltare în domenii ca sănătate educaţie, ecologie. Probabil toţi aţi auzit de ‘Țara lui Andrei’, cu diversele ei ramuri ‘Scoala lui Andrei’, ‘Orasul tău’, ‘Oraşul Petrom’, ‘Respect pentru viitor’. Toate sunt marca OMV. https://www.taraluiandrei.ro/10ani
  Personal i-am întâlnit la un cabinet de psihologie, unde au adus materiale didactice, jucării şi cadouri pentru copii.

  Au toata admiratia mea.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 33. OMV a donat niste euroi pentru spital copii.Bravo lor!Cand Viorica o iasa sa faca campanie la europarlamentare fluturand actiunea sotiorului sef la omv n-o sa mai fie bravo.Pana atunci,aplicam vorba romanului=ne facem frate cu dracul pana trecem puntea.Banii lui Bitman nu erau buni ca ii faceau reclama lui Firea.Nu ne place de Firea puitoarea si nici de Firea profitoarea de munca unor sportivi ,la care n-a contribuit nimic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 5

  • Ba da, șerif, fix bravo va fi. Aș vrea ca Firea să atragă 5 companii private care să doneze bani pentru modernizarea și renovarea a minim 2 spitale din București. Aș vrea ca Dragnea să facă la fel cu niște școli și niște drumuri din județul lui preferat. Aș vrea ca oligofreni gen Nicolae sau Rădulescu sau Orban să facă la fel, să-i atragă pe Coca Cola și pe ăia cu ouăle Cocorico ca să facă Comarnic – Brașov etc. Și apoi să facă campanie în mai având astea în spate. Fiindcă, aparent, sunt prea tâmpiți ca să facă ceva cu banii din buget pe care îi au la dispoziție. Sau cu fondurile europene. Măcar să-i pună p-ăia din privat să facă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Ionuţ, ce naiba mă. Firea, şi politicienii în general, atrag companii private care sunt dispuse să doneze bani direct pentru partid şi campanii electorale, în pungă dacă se poate. Astea cu mantă nu prea merg la noi în sălbăticie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Domnul Ion, donatia OMV difera de “donatia” domnului Bitman, deoarece sursa banilor difera. OMV a donat din bugetul de CSR cu aprobare de la sediul central(Austria) pentru aceasta suma. Domnul Bitman a dorit sa doneze banii in urma unui scanadal. Nu imi aduc aminte ca cei de la OMV sa aiba banii din surse nelegale. Ei presteaza intr-un domeniu poluant dar necesar momentan si nu obliga pe nimeni sa le cumpere carburantul. Nu sunt cei de la OMV de vina ca ei au profit(eu alimentez de la ei deoarece benzina este mai curata

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 34. Aștept cu interes analizelele documentate impecabil ale onlainarilor de la noi despre viitoarele acțiuni ale FSB-ului,Mossadului,NSA,CIA,Guoanbu,MIT.Eventual amănunte picante despre tratate transfrontaliere,acorduri strategice între guverne si companii globale.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Io atâta ştiu, că FSB nu e Steaua.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Shoric nu e Steaua pt ca e o fosta aripa a KGB…aaa…deci da, ai dreptate…hai FCSB
   On:zau nu stiu ce ii aia pe unii grija,OMV a facut un gest uman,bravo lor si da trebuie tinut cont si de celelalte implicari bune in societate de care au dat dovada,asa cum spunea cineva mai sus. Departe de mine sa incep cu glorificarea unei companii dar ar fi tare dragut daca toate marile companii ar face la fel si asta e valabil si pt fiecare persoana in parte.
   DPMDV putea sa doneze oricine si orice companie fara sa ma intereseze pe mine’ulea’ daca asta tinea si de vreun scop ascuns(publicitate sau altceva),putea sa vina si Al Capone,zau asa si tocmai d’aia nu inteleg faza cu Bittman…
   Anyway,bine ca s au strans banii si La mai mare!
   Doamne ajuta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 35. Mereu am detestat expresia “Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita”. Imi place “orice fapta buna se intoarce inzecit”, deoarece chiar asa este daca esti atent la ce ti se intampla.
  Ma bucura aceasta donatie deoarece inseamna o grabire pentru terminarea acestui spital. Sa fie intr-un ceas bun.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 36. baiatul asta @edelweiss bere sau vopsea lavabila ce o fi el, e aici pe blog ca Mircea Badea pentru antena 3

  mister perfect despre si in raport cu productia la rapita din Romania dar si cu demolarile germanice in scop de reciclare cu forta de munca de munca bine platita daq renunta la vicii.

  Un as in d-ale gatitului, killer-ul prietenelor grase ale sotiei, mah mai taie dreq din ele ca ne-ai umplut de atata perfectiune.

  true redneck de Buzau dar niciodata moldovean.

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 2

  • Asta o fo’ o glumă despre moldoveni, ‘șa-i?
   Ce ai in pungă ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • @HM jur ca doar un moldovean ar putea fi asa laudaros si plin de sine.

   PS :In punga am mereu aceiasi reteta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 37. Frumos că au donat, dar când au luat aproape moacă Petrom au fost de sute de ori mai câștigați așa că nu mă strămută prea tare gestul lor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 38. De multi ani alimentez exclusiv numai la Petrom. Ma bucur ca am facut-o. Si o voi face in continuare.
  Legat de cei care fac hate pe tema asta, pun pariu ca ei nu au donat 1 leu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.