Scrisesem altceva pentru azi. Dar exact când mă pregăteam să corectez textul și să-l programez pentru dimineață, am descoperit bijuteria asta la Cetin. Ori eu la subiecte d-astea cu coacheri și antreprenori cuantici nu am cum să rezist, pur si simplu îmi pleacă degetele singure pe taste. Din două motive, o dată pentru că în sinea mea mă consider un idiot care n-a reușit să ajungă și el să prostească fraierii și a doua oară pentru că acum vreun an de zile m-am dus și eu la un curs ținut de un coacher d-ăsta. Serios, am dat peste curs scrolând pe facebook și m-au convins bagabonții ăia de la mine din firmă să mă duc. Cred că-l mai am și acum înregistrat pe telefon.

Băbăiatule, ce-am putut să văd și să aud acolo pur și simplu mi-a ridicat la cer stima pentru propria-mi persoană. Un cetățean abia trecut de perioada primelor tuleie îi învăța pe niște alți cetățeni cu fețe de campioni interbalcanici la go cum să agațe în cluburi. Femei, gen. Ca să le fwtă, gen.

Până aici, nimic gresit, la vârsta aia toți am vrea să ne învețe cineva asta. Well, șmecheria era că orice individ normal la cap, care a interacționat cu mai mult de trei femei în viața lui, își dădea seama din primele două fraze că tânărul coacher nu numai că nu văzuse pixdă niciodată, dar s-ar fi speriat de moarte dacă chiar era să-i răsară una pe neașteptate în față. Ei, de la această minunată întâmplare, sunt cel mai mare fan al coachingului și, dacă mi-ar permite timpul, n-aș rata niciun eveniment de genul.

Și acum, țineți-vă bine, vom purcede într-o adevărată călătorie inspirațională, alături de un cetațean coacher care s-a milostivit de noi, muritorii de rând. Luați și delectați-vă, îmi mulțumiți după (știu c-o să fie infernal de greu, dar vă roagă fratele vostru să citiți TOT, altfel se pierde tot farmecul):

Vrei să ne jucăm de-a abundența ?

Scriu această postare pentru noii antreprenori Cuantici, care vor să-și dezvolte afacerea inimii în armonie cu Sine și cu ceilalți.

Simți că trebuie să lupți pentru a obține ceea ce îți dorești? Mai ai impresia că banii se fac greu?

Am o veste bună: este foarte ușor să trăiești în abundență, DAR există câteva principii stricte în acest joc, pe care dacă nu le respecți, nu ai nici o șansă și mai multde atât, poți să-ți faci singur rău. Azi îți voi prezenta primul principiu.

De ani de zile observ cum trăiesc, cum gândesc și cum simt oamenii foarte bogați și influenți. Am vorbit cu ei, le-am observat gesturile, tonul vocii, mersul, le-am ascultat cu atenție sfaturile și am învățat chiar și din greșelile lor.

Sunt doar câteva detalii foarte importante care fac diferența dintre un om cu câștiguri medii și un multimilionar. Am vorbit cu zeci de oameni de genul acesta, majoritatea dintre ei au plecat de la 0 și au învățat singuri acest joc al abundenței, deci clar se poate.

Îmi aduc aminte cu nostalgie de vremea când făceam școala de coaching, stăteam într-un cămin infect din București și puținii bani pe care îi aveam îi investeam în cărți. De aceea uneori mâncam mere cu pâine sau omletă cu banana. 😀 Acum câștig cu bucurie într-o zi cât câștigam atunci în 3 luni cu mult efort.

Principiul numărul 1 îl poți extrage din următoarea întâmplare:

Mergeam împreună cu un prieten să întâlnim un om de afaceri polonez. Acesta a construit singur un imperiu de zeci de milioane într-un timp relativ scurt. Am ajuns și în fața biroului am văzut două din mașinile mele preferate: un Rolls Royce și un Bentley. Am intrat în biroul lui și am avut un șoc. Știam că are în jur de 60 de ani, dar nu mi-aș fi putut imagina că arată așa: cocoșat, stresat și grăbit.

Am trecut imediat peste șocul inițial și am început să vorbim despre afaceri, despre călătorii, politică și istorie. A fost o întâlnire foarte utilă și plină de învățături. Când am plecat, prietenul și mentorul meu, care și el este un om de afaceri de succes, a pus punctul pe ”i”:

-Ai văzut, nu?

-Mda… 🙁

-Ți-am mai spus și eu… degeabă cucerești universul, dacă îți pierzi sufletul. Oricine, de fapt.. nu oricine, dar dacă ai minte și puțină viziune, poți să faci foarte ușor mulți bani, DAR:

Adevărata artă este să faci mulți bani și să rămâi cu sufletul împăcat!

Acesta este principiul numărul 1 și de aceea eu spun și repet: dacă vrei abundență, trebuie să afli mai întâi cine ești. Totul pleacă de la cunoașterea de Sine. Apoi acel „tot” se simplifică fractalic, pentru că vine de la Sine (al tău bineînțeles).

Cum ar fi să te trezești dimineața și să vezi că ți-au intrat alți bani în cont?

Este mai simplu decât crezi: „După 2 ședințe de Coaching cu Pawel și apoi acțiune masivă am reușit să câștig într-o lună de 2 ori mai mult decat câștigam înainte.” Alex Bordea – marketer și antreprenor

Știi de ce domeniul meu preferat de Coaching sunt afacerile?

Pentru că iubesc să măsor, să cântăresc, să aliniez și să judec. De când eram mic mă fascinau cifrele și geometria, iar acum folosesc teorema lui Pitagora, șirul lui Fibbonaci și multe altele pentru a măsura și alinia Afaceri.

Dacă vrei să îți fac o analiză intuitiva asupra afacerii tale, îți pot arăta cu precizie nanometrică pe unde se scurg resursele, banii sau energia și cum să rezolvi această situație.

Pentru că se apropie sărbătorile, m-am gândit la un cadou: primii 3 înscriși pentru pachetul de Business vor avea o reducere de 17 %.

Pentru înscriere, trimite-mi un mesaj privat, iar eu revin cu mai multe detalii despre analiza intuitivă și îți spun ce trebuie să faci pentru a te califica în acest Joc matematic al abundenței (e un proces care necesita implicare și asumare de ambele parți).

Avertisment: jocul poate implica râs isteric, plâns nostalgic, călătorii intergalactice și momente de extaz conștient.

Dacă vrei detalii, scrie-mi un mesaj!

Blitz !

Well, dragii mei, tot ce-ați citit mai sus poate fi denumit, cu precizie nanometrică, „autosatisfacere inspirațională”. E fix ca atunci când, după o analiză intuitivă complexă, decizi c-a venit timpul să te implici într-o partidă de sex motivațional cu ajutorul unui membru superior, proces pe care noi, ceilalți, îl numim mai puțin vizonar, dar simplu și fractalic: labă.