Nu știu cum stau lucrurile la voi, dar la mine-n cartier pare să fie invazie de țânțari sau ceva. N-am mai văzut atâția la un loc de pe vremea când eram copil, am mers cu ai mei în Deltă și noaptea, pratic, trebuia să ne baricadăm în case cu toate ușile și ferestrele închise. Degeaba, bestiile tot intrau. Nu știu pe unde, ori se târau pe sub praguri, ori pe gaura cheii, sau pur și simplu direct prin pereți, dar cum stingeai lumina, cum începea lupta parte în parte cu fiecare animal sugător. Luptă care ținea până la ziuă. Ei, tot așa și cu ăștia din Floreasca.

Și, dacă vă vine să credeți, nu că sunt atât de mulți e partea cea mai rea. Partea cea mai nasoală e ca par să fie dintr-o specie evoluată, adaptată la orice. Toți beau Autan cum beau io apă plată fără lămâie și râgâie satisfăcuți că e d-ăla bun, proaspăt. Iar lovitura de grație mi-au dat-o doi dintre ei pe care i-am găsit făcând sex fix pe aparatul pentru omorât țânțari.

În plus, câțiva erau atât de mari încât când treceau prin dreptul televizorului nu mai vedeam scrisul. Ba chiar la un moment dat unul s-a așezat pe ecran, moment în care bietul meu samsung a început să se clatine ca o frunză-n vânt. L-am anihilat în cele din urmă, l-am sugrumat, dar numai după ce m-a trântit de două ori la pâmânt.

În fine, râdem-glumim, dar văd ca duamna primar nu face nimic în sensul ăsta. Credeți că există șanse ca țânțarii ăștia mutanți să fie parte din programul de guvernare al pesedeului? Sau e ceva ce ține doar de filiala București?