5,148 cititori

Ce-i cu sunetele ciudate care se aud pe tot globul?

Este că nu ştiaţi că pe tot globul se aud nişte sunete ciudate despre a căror provenienţă nu poate să se pronunţe nimeni?

Ei bine, nici eu. Da’ am citit un articol care mi-a deschis mintea (și urechile) și m-a lămurit că e nebunie mare în toată lumea. Serios, cică nu se mai poate să dormi noaptea de la atâtea zgomote.

Ia uitaţi aici:

O serie de sunete ciudate, metalice, se aud din ce în ce mai des în diferite zone ale globului. Acestea sunt de o intensitate ieşită din comun şi provoacă până şi uimirea specialiştilor, care sunt incapabili să ofere o explicaţie logică.

În urmă cu câteva zile, am publicat un articol despre anumite sunete inexplicabile care se aud peste tot în Canada. Acestea sunt de o intensitate ieşită din comun şi par să izvorască de undeva din adâncul pământului. Numeroşi specialişti au încercat să elucideze originea lor, dar până în prezent nu ne-am ales decât cu numeroase semne de întrebare.

De data aceasta, sunetele ciudate s-au auzit şi la Buzău. Un buzoian a surprins evenimentul straniu şi a încărcat filmarea pe Youtube.

Mega-șmecherie, este?

Desigur, am fost suficent de idiot încât să mă şi uit la filmarea pe care o urcase buzoianul ăla pe youtube. Da, într-adevăr, se auzea vag ceva, dar parcă nu era un sunet metalic. Mie îmi aducea mai degrabă cu un geamăt prelung din care, dacă erai foarte atent, puteai să distingi strigătele de revoltă ale sutelor de generaţii de buzoieni acuzaţi pe nedrept: “noi nu suntem moldoveni”.

După care, pentru că sunt masochist sau ceva, am dat click şi pe articolul despre care ziceau că l-au publicat “în urmă cu câteva zile”. Aici lucrurile stăteau chiar mai bine. Iată:

Până în prezent nimeni nu poate spune cu exactitate proveniența acestor sunete macabre. Există voci care le asimilează cu sfârșitul lumii sau întoarcerea lui Iisus pe Pământ.

Cu toate acestea nicio teorie nu poate să explice cu exactitate proveniența misterioaselor sunete care se aseamănă mai mult cu un plânset al planetei noastre care parcă ar vrea să ne atenționeze cu privire la răul pe care oamenii i-l fac în fiecare zi.

E clar, se întoarce tâmplarul pe Pământ şi şi-a trimis buzduganul înainte să ne sperie. Întrebarea ar fi de ce mai vine dacă tot se apropie sfârşitul lumii? Vrea să râdă de noi sau cum? Iar aia cu “plânsetul” e și mai beton. De unde-or ști ăștia cum plânge planeta? Poate aşa râde ea mai gros şi mai înfundat. Gizăs!

În fine, ce voiam să mai zic, văz c-au trecut trei ani de când se tot aud sunetele alea și nimic, boss. Păi? Ce ne facem? Mai așteptăm ceva nasol sau nu?

P.S. Până la urmă să ştiţi că e o urmă de adevăr în toată povestea asta. Chiar când scriam, dintr-o dată au început să se audă şi la mine pe scară nişte sunete metalice de toată frumuseţea. M-am speriat îngrozitor și m-am gândit instant că, gata, pân-aici mi-a fost, să vezi că cetățencele habotnice care s-au dezlănțuit în comentariile de la textul de ieri au avut dreptate și s-a pogorît bărbosul să ne tragă-n țeapă. Cu iubire, desigur. Urgent am ieșit pe sală să mă prind dacă mai pot scăpa cu fuga. La fix cât să-l văd pe vecinul de la unu culegând niște conserve. Cred că de data asta am avut noroc sau ceva.

100 de păreri la “Ce-i cu sunetele ciudate care se aud pe tot globul?

 1. Planeta nu ne mai rabda…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Corect ar fi: Planeta nu mai avea rabdare…asta asa, sa-l citez pe tizul meu si sa ma dau citit…

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

 2. Holly hell.. Acum că stau să mă gândesc, io aud sunete ciudate noaptea! Până acum credeam că-s greieri dar mi-ai deschis și mie mintea acum! E o conspirație, de fapt sunt șoaptele lu’ ăl dă sus! Bine, încă nu-nțeleg ce zice da’ diseară bag google translate-ul la muncă! Încă nu e o dată fixă pentru sfârșitul lumii, nu? Sau știi tu ceva și nu ne spui?..

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 5

 3. .. ieri parcă ți s-a deschis o scară… apoi a început să genereze sunete metalice …
  E klar … ți s-o gripat scara 🤪
  Cheamă zece blogări și cărați-o la service să o ungeți 🤪

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 2

 4. Clar, vine Apocalipsa. Dacă vreți să aveți vre-o șansă să vă apropiați de Rai, trebuie să vă donați averile săracilor. Mă declar sărac lipit.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 2

  • Pot să mă așez lângă tine? N-am fundul mare, ocup loc puțin! Mulțumesc.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

 5. Sunteţi în totală eroare. E vorba despre ultimii daci liberi care sapă tunele.

  Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 1

  • Ai dracu daci buzoieni, decât să-și facă aeroport mai bine sapă direct tunel până în Canada…

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 6. Eu am apartamentul la sud de MecChifla asa că sunt sigur că sunt muntean.Aia de la nord de Mec se mint cu lacrimi în felinare că Moldova începe de la podu dinspre Mărăcineni.Astia de la sud de Mec nu avem pic de milă de ei si pe unde îi prindem urlam după ei:moldovenee.Se vede rușinea pe fata lor când fug pe după blocuri,unii țipa:nu m-a strigat pe mine,nu pe mine.
  Dacă se continua discuția de ieri nu mai ieseam din liziera de salcâmi si îl înodam furios pe gogu până muream de epuizare.In cinstea BOR,laba de ieri a fost prestata pe un înălțător fundal muzical oferit prin generozitatea Trinitas FM.Să fie primit,taică.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 2

  • Si-al meu tot la sud e, da’ vin mai din nord-asa!
   Deci cum is?

   La mine s-au auzit zgomotele, chiar bine de tot, timp de vreo 3 saptamani, anu’ asta, prin iunie.
   Dar fire relaxata fiind, le-am pus pe seama comediilor din Dragaica.
   Apoi s-au amplificat, ziceai ca rage pamantul, zau, omu’ cica: stai linistita, trag aia gratarele pana le nimeresc pe pozitie.
   Mi-au dat spaima maxima cand din zgomotele alea sinistre a-nceput sa iasa fum, mult fum. Hait! iadul vine peste noi, ne baga la cazan!
   N-ai sa vezi, au inceput ceva parpaleala misto-mirositoare de mici…
   Punctul culminant a fost la sunetele alea acute, cred ca atunci executa pacatosii, c-auzeam unu-doi, unu-doi! Sa-mi stea inima! Da-ntr-un final, auzii si-un izbavitor: proba de microfon! Ooo, sfinte, existi!
   Si-au tinut-o asa, frate, trei saptamani, pana tarziu in noapte, nu stiu de cantau sau ne-amenintau, cert e ca pacatosii gustau supliciul, din cand in cand auzeam urale!
   Si cand au considerat c-au bagat groaza-n noi suficient, pe langa sunetele sinistre izvorate din cel loc al pierzaniei, pe langa fum, au aruncat spre cer scantei amenintatoare.
   Cert e ca audienta le-a apreciat cum se cuvine, asa ca au tot tinut-o pret de-un sfert de ora. Si ca sa fie spectacolul complet, s-au adaugat si alarmele masinilor, deci artificiile si-au atins scopul.

   Pentru ignoranti, Targul Dragaica Buzau 2018 a tinut anul asta 3 saptamani. De-acolo provin sunetele.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

 7. Sunetele metalice și dubioase sunt de la ale doo habotnice prestând tribbing. Csf, doo vrăbii de tablă nu pot face muzică. ^^

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • Wtf is tribbing și big O ? Intuiesc dar imi trebuie lămuriri 😋. Ești amabilă să mă luminezi ?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

  • Tribbing = scissoring… google it, e fun 😀

   Big O e darul lui Mniezo către omenire. Exclus habotnicilor, totusi, ăia au O-uri transcendentale, cu serafimi si arhangheli, nenică 😉

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 8. Și eu auzeam de ceva zile sunetul ăsta metalic. Foarte deranjant, chiar incepusem să îmi fac probleme că se adeverește venirea apocalipsei…
  S-a dovedit până la urmă că era o bieletă uzată…

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • God shave the Queen . Ai scăpat 🤗

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @HabaRnaM,
   Shave? Sau save? Am oarece îndoieli că Dzeu o bărbierește pe regină… 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Laura G. Iengleza nu ie punctul G forte al netrebnicei mele ființe. Am noroc că-s ortodox.A zis ieri respectiva habotnică. Regina nu e. Deci o epilează 🤪
   Ză ducks cam from ză trucks
   Plm a zis Herodot al nost. Taica IliciT 🤪

   Lăsând bâza la o parte să nu uităm motto-ul acestui blog.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Habar,
   Asta zic și io, greșeala e haioasă 🙂 Acel ”h” în plus e de la HabaRnaM. Așa, ca o amprentă personală 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Habarnam & @Laura G – circulă o glumă veche pe net cu faza asta. Cică așa ar suna dacă ar fi zisă de Sean Connery 😉

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Dr. Acula se vede că am făcut engleză cu doamna primar 😋. În primul trimestru într-a noua am avut un 2 și un 3 🤪. În al treilea am avut 9. Trăiască sonetul 116 de Shakespeare ăla 😉. Am scris oricum intenționat, fără dorința de plagiat 😉
   Mulțumesc de lămuriri.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 9. Și eu aud niște sunete enervante. Dar au nuanțe de manele.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Manelele e feroase, ferul e metal … te încadrezi, ești în normalitate 😊

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 10. Așa aud și eu zgomote,mai ales când plouă și se joaca copiii mei în casă, și mai scapă câte o mașinuță pe parchetul gol.😅😅😅

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. Nave extraterestre ingropate in solul Terrei de mii de ani ! Acu le repornesc si dau rateuri !

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 12. Se fut dracii, taică…asa zice un etnic chinez de la mine din sat.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 0

  • Să le zică cineva la dace să-și scoată centurile de castitate.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Elena P adică dracii se fut cu dacele ? Al draq popor român. E cu centuri, e cu mamăl și tatăl Decebal și Traian. E cu ortodocși. E cu e-uri. Deci e nesănătos poporul nost😋

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, și eu am rămas șocată când am aflat că ăștia fac sex.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

 13. Taie, bă, unghiile la pisici…

  Dăăhhh!

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

 14. Azi pe cuvintele le-aş inlocui cu emoticoane. E şi ziua emoticoanelor, ştiţi ? 😀 Dar nu-mi ies decât câteva din taste.
  Aş putea să scriu de pe telefon, acolo am o grămadă disponibile. Dar l-am uitat pe hol. Şi îmi e frică a mă duc să-l iau … se aud nişte zgomote ciudate lângă uşă. Un hârjâit aşa. Noroc cu voi că vă simţ aproape in cuget azi şi îmi trimiteţi curaj.

  Se aude şi o voce.. Vai! A… o recunosc… e femeia de serviciu, dă cu mătura.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Solandi, ia de aici un mesaj scris în emoticoane:

   Abia aștept să plec în concediu ca să🏊‍♂️ și să 🚣‍♀️ și să 📻🍺 🍗🥓🍔🍟🍕. Când se 🔚 și o să mă🔙 o să fiu😭😭😭. Dar o să 💇‍♀️ și o să💄👜👒👙🕶 ca să îmi revin.

   Te 💋!

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Elena,

   Love you!

   Am dat zoom 200 să văz clar toate emoticoanele şi să understand textu’.
   Observ că ai de gând să mănânci cam mult în concediu, mai taie din sortimentele alea. Lasă doar muzică+pizza şi berea.
   Iar de bucle să nu atingi foarfeca! De data asta încearcă nişte bigudiuri sau fă-l coc. Unul singur.

   Kisses back from me!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Cine e emoticoanele astea ? E ziua lor ? Păi să dea ceva de 🍺 🤪

   Băi tre să mă spovedesc cumva. Știam de ziua ăstora. Am intrat pă Fakebuci dă dimineață când am avut impresia că e picat blogul 🤗

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Solandi, dă să pup fata!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 15. Misule, eu aud sunete metalice mereu. E unul in ureche si scapa mereu ciocanul pe scara. Dar, ieri a fost un sunet mai ciudat si mi-a sarit inima. Cum stateam si-mi savuram un cappuccino asteptand avionul de la ora 18, desi era ora 18.20 se aude un sunet urias. Zic a cazut avionul, raman blocat, cum mai ajung pe taramul dacilor, taramul fagaduintei, ma asteapta veorica etc. atatea ganduri in fractiuni de secunda. scapase un nene tava metalica pe gresie. da, deci sunt sunete metalice peste tot.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 16. – buzoienio sunt moldoveni:
  – Simona Schwab a trimis arhanghelii dupa tine 😂 ;
  – eu am un ceas de imi ticaie mereu in cap :)) inca’s libera vad deci e de bine si daca suna mai metalic.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

 17. Da’ halatu’, cât e halatu’?
  Ni-no, ni-nooooo…

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 18. La noi e zi când în alte părți ale lumii este noapte. Și cam toată lumea sforăie. Aia e.
  Sunt sforăituri. Eu așa cred.
  1 miliard de chinezi care sforăie, cum naiba să NU se audă?

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

 19. Ha! Am dat click, am văzut efemeride, am închis rapid. Totuși, ce coincidență să se audă și în Canada, și în Buzău, ambele zone importante și cu semnificații adânci ale planetei.😁😁
  Nu știu ce să zic, eu aud doar voci, metroul de la 5 dimineața care trece pe sub bloc și “vericule, vericule” de la toată Oltenia care se scurge pe sub balconul meu pe mărețul Iuliu Maniu. Sunete metalice am auzit doar acu’ 3 săptămâni când a încercat unul cu un Polo să schimbe direcția de mers prin spațiul verde de pe mijlocul bulevardului. Care e protejat cu gard de fier.
  Asta cu sunetele metalice îmi aduce aminte de finii părinților mei. Pe vremea când locuiam în Brăila ei stăteau în același bloc, un etaj mai sus. Și aveau niște hamsteri d-ăia mici și albi care se folosesc la hrănit șerpii (am văzut eu într-un film), hamstero pe care îi țineau în niște borcane mari, pe talaș. Și într-o zi hamsterii au scăpat. 😂😂 Și toată ziua am alergat prin casă să-i prindem. Problema era că nu i-am prins pe toți, iar ei nu erau prea siguri de câți ar trebui să fie. Așa că, la miezul nopții, au început să se audă niște sunete metalice în dormitor. Sperietură strașnică, mai ales fina, fiindcă finul făcea mișto că au venit fantomele sau că își ascute moartea coasa, și alte glume d-astea de autobază. Circ și panaramă. Până la urmă au descoperit de unde veneau sunetele: unul din hamsteri se băgase într-o carcasă veche de televizor (sau ceva de genul, nu mai țin bine minte) și zdrăngănea niște tăblițe. Câteva zile mai târziu au vândut șobolanii.
  Eu aș zice să-i întrebe cineva p-ăia din Canada dacă n-au pierdut cumva vreun hamster. În Buzău nu e cazul, precis e de la ferraile.😜😜

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • Am avut un hamster în facultate, în cămin. Peste vară l-am lăsat unor vecine de cameră care l-au îndopat cu simț de răspundere. Devenise săracul rotund, se mișca foarte greu și abia răsufla. Până să-l aducem din nou în formă, una dintre colegele de cameră îl expulza în vestibul, pe motiv că ”respiră prea zgomotos” și nu poate să doarmă. Căminul nostru era vis-a-vis de Dumars. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Ionut, cu sobolanii tai, mi-ai amintit o chestie, tre sa va spun!
   Avem niste prieteni care acum muuulti ani si-au cumparat un apartament mai mare, prilej cu care s-au gandit ei c-ar fi cazul sa-l obisnuiasca pe kinderul din dotare sa doarma singur in camera lui.
   Kinderul avea vreo 6-7 ani.
   Asta nu prea voia, stiti cum sunt copiii, ca-i e frica, ca nu poate s-adoarma fara ma-sa, ca sa-l tina tat-su de mana…chestii din astea. Ba, pana la urma, le-a zis ca se-aude cum isi ascute lupul dintii si daca vine sa-l manance? Na, sa mai citesti povesti copiilor!!!
   Prietenii mei erau convinsi ca astea erau doar mofturi si-l tot luau cand cu binisorul, cand mai ferm (eeei, vreo doua dupa ceafa, nu mai mult! – oamenii sunt f ok, nu si-au maltratat coplilul, keep calm!)
   Intr-un final, exasperati de mofturile kinderului, se hotaraste tatsu sa se culce cu el vreo cateva seri,poate-l convinge.
   Ritualul de seara, pijamale, poveste citita – au renuntat la alea cu lupi! – stingem lumina. Copilul se tot frichinea, cand in sfarsit s-a linistit si-a adormit, incep niste zgomote venite din pat, sa moara si asta mare, si kinderul! Zgarieturi parca, fierastraie in actiune, concasoare…insfaca asta copilul si aterizeaza cu el la ma-sa in dormitor.
   Dupa ce s-au recules toti si si-au facut curaj reciproc, capul familiei ia hotararea sa infrunte destinul si sa lamureasca cauza zgomotelor.
   Pas-pas se duce in camera copilului, pliciul la-ndemana, da patul la o parte, cand zbang! tasneste un ditai sobolanul de sub pat.
   Au murit si-au inviat cu totii, au cerut ajutoare de la vecini si pana la urma l-a prins. Apoi au inspectat toate tevile, conductele si au izolat iar, cat se poate intr-un apartament.
   Kinderul n-a vrut inca vreun an sa se mute in camera lui, in schimb a primit toate dulciurile si toate jucariile pe care le dorea, doar-doar si-or capata astia mari linistea sufleteasca, dupa toate cate facusera pentru a-l convinge sa-si accepte camera.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • Ahaha,bai,asta cu sobolanii e belea.Unde stateam înainte,eram la parter.Nu avusesem niciodată probleme cu sobolani sau altceva și aveam ceva vechime.Fii-mea avea vreo 7-8 ani și într-o seara ma intreaba daca îmi place săpunul.N-am luat-o în serios,copil…Băi nene,venisem dintr-o delegație parcă,rupt de oboseală,dormeam dus și aud un răcnet de am zis că venise unul cu violul.Sar în picioare nauc,apare răcnitoarea cu o provire ce nu prevestea nimic bun din baie.IA CIOCANUL!Ce dracu să fac noaptea pe la 12 cu ciocanul?E un sobolan în baie,omoara-l!Cu ciocanul?Cu orice,omoară-l.Băi,eram bărbatul în casa aia(așa se presupunea)dar să dau cu ciocanul după șobolan în baie,mhhhmmm,faianța,gresie,oglinda,sunt eu dus dar nici chiar așa.Oricum,ăla o tulise în beci,uitasem ușa de vizitare de la contoare deschisă.a doua zi de dimineata fii-mea:eu am crezut ca tu ai ros la săpunul ala tati,dar era șobolanul.Băi,eu mănânc sapun?Nu știu tati,că doar tu și nenea Cătălin ati mâncat frunze de tei si iarbă cănd am fost la iarbă verde ca sa o enervati pe mami si pe Mirela…

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 0

  • @Marius M,
   De căte ori să-ți spun? Iarba nu se mănâncă, se fumează.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Pai nah,dacă nu fumez…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 20. Vax sunete metalice din adâncuri. Nu le aud, nici n-am cum, pen’că în fiecare dimineață, așa, pe la 5, îmi macină nervii sute de pescăruși, vrăbiuțe și alte zburătoare ciripitoare.
  E groaznic! Până la începutul verii nu le-am auzit, erau mai discrete, văd că s-au obrăznicit.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Laura, lasă că trece repede afurisita asta de vară și scapi de necazuri :-))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

  • @laura, să vezi cum e în Pipera! Sau mai degrabă să auzi! O bucățică de pădure a rămas și s-a umplut de cicade de nu te mai auzi om cu om.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

  • Nu știu dacă astea dispar la toamnă, dar măcar pot ține ferestrele închise.

   Dar după cum citesc p-aici, zgomotele pământene sunt mai tari decât alea ne- 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • Mie atât de mult îmi place “strigătul” pescărușilor ! Din păcate îi aud doar vreo 5-7 zile pe an 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @LG,
   Păi de-aia-ți place așa mult, că-l auzi numai 5-7 zile pe an 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Exact. Eu detest pescărușii pentru că se cacă pe mașinile mele și distrug lacul protector al vopselei. Cine kkt are timp să spele mașina după bombele lor ? 4/7 zile îmi găsesc mașinile înfrumuțesate 😊 bio.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @HabaRnaM,
   Asta înseamnă că 4 zile din fiecare săptămână ești pe litoral? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Din fericire NU. Există pescăruși și în centrul Bucureștiului 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 21. Nope, eu n-aud nimica, nimicuța. Nici n-aș avea cum, la cât de gălăgioase sunt vocile din capul meu.😋
  PS Jeacă am, bluji am, olieacî di bataie știu, pot să ies pi șientru. Hold my thorns, mi-s trandafir de la Moldova & proud of it. Kind of…🙃

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • No așe ! ‘Mniezo te’n burdă-n rai 🤪

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Habanam, asta-i din Maramu? Ce-nseamnă exact?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Andua asta înseamnă că Dumnezeu te trântește în rai 😋 e de bine stai calmă.
   De la mine rău la nime, numa bine 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Se zice: oleacă di bataie ştiu, c’am mai luat…

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Mihaela M, de fapt sunt trei variante – ”am luat”, ”am dat” și ”am văzut”…

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 22. Eu cred că sunt surdă. Sau zgomotul traficului de pe șoseaua din fața blocului e mai puternic decât metalele alea.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 23. La cât trosc ,pleosc,hârșt,vmmm si alte zgomote metalice aud la munca mi se rupe și dacă-și freacă Scaraoschi coasa noaptea pe gresia de pe hol.Plus ca noaptea potaia cum simte ceva mârâie.Asta în cazul fericit când e bine dispus,altfel latră direct și la ce trompeta are…

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 24. Reptilienii ies la suprafață.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Au ieșit deja. Acum se bagă la loc, speriați de ce au găsit.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 25. Sunete metalice nu aud, dar aud întruna un zumzăit. E mai puternic spre seară. Noroc că vine bărbată-miu odihnit de la muncă la șase jumătate (vorba vine odihnit, dar tot arată mai bine decât mine) și preia zumzăitorul cel mic. Când intrăm în casă la zece seara și ne apucăm de băi o avertizez pe fii-mea că nu-i mai răspund la nicio întrebare. Oricum nu mai aud cuvinte separate, ci doar zgomot. Maneliști nu am în bloc, e plin de pensionari. Mai degrabă îi deranjez eu când dau televizorul la maxim la vreo melodie, dar încă nu a venit niciunul să îmi bată la ușă.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Blanche, parcă mai ieri am trăit și eu intens atmosfera de stup, te-nțeleg perfect, sunt cu gândul alături de tine 🤗 Alor mei le cam iese însă acum pe nas zumzăitul. Bzzzz, cine-mi face și mie o cafea/un ceai, bzzzz cine spală vasele, bzzzzz cine dă cu aspiratorul în toată casa, bzzzzz nu zboară nimeni la joacă până ce nu-și lasă camera lună… 😋

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Anduța, mulțumesc! De-abia aștept să îi zumzăiesc și eu, muhahaha! 😁

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 26. Se aud din statul paralel. Acum sunteti convinsi ca el exista de mult timp?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 27. Nu fiti naivi, zgomotele se aud de la chinezi. Ei, ca sa isi boteze copiii, dau drumul la un lighean pe scari. In felul asta se hotarasc asupra numelui.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 28. Geamana rupe tacerea! Va spune ce sunt cu adevarat acele sunete metalice. Sunt melodiile compuse de George Soros din catuse pentru Dragnea si Tariceanu. Ce auziti voi in toata tara sunt cei de la #rezist care o tot interpreteaza.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 29. De o bună bucată de vreme, auzeam și eu ceva „cloncănituri” metalice deranjante, dar numai în anumite intervale de timp, mai exact când conduceam Loganul din dotare și doar când nu era apăsat ambreiajul. Se pare că Mama Terra nu suportă să mă vadă decât cu piciorul stâng înfipt în pedala ambreiajului, altminteri îmi trimitea avertismente prin aceste cloncănituri. După o vreme, profund îngrijorat de semnalele pe care mi le trimitea constant Mama Terra, m-am dus la mecanicul meu să punem de-o exorcizare, ceva. Domn mecanic, după cercetări amănunțite, m-a liniștit, spunându-mi că Mama Terra n-are nicio treabă în afacerea asta, fiind vorba doar de „un zgomot tehnologic produs de cutia de viteze și recunoscut de producătorul mașinii, zgomot care nu poate fi eliminat și care nu are nicio influență asupra bunei funcționări a mașinii…pardon, am vrut să scriu „a planetei”.

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

 30. Zornaie ceva de metal . Cred ca aude si Liviu Dragnea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

 31. Ma omori cu instantu. Repeta dupa mine: in-stan-ta-neu.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

  • Eu aş zice că e corect instant atunci când consideri gândirea un ingredient delicios din care cineva e capabil să prepare rapid fraze mişto. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Buey, care-i zdruncini sinapsilii la Ioană, aud?! Eeee, comédie!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • M.V. s-o gândit instant că instantaneu o calcă pe bombeu pă grammar nazi 😉
   Propun varianta moldovenească: s-a gândit iuutii, pi loc că pi piron vini acșeleratu’ 😊

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Ioana Ruxandra, ești masochistă, este?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @HabaRnaM,
   Sau, tradus de un matematician: 3,14

   Cât despre acceleratul ăla… nu vine. Zicea zilele trecute că nici n-a plecat, n-avea locomotivă.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Habarnam sa stii ca nu de la mine ti-ai luat rosu, eu am fost intotdeauna mai GN. Imi placea sa fiu fiindca nu le ziceam decat celor de care imi pasa. Desi nu esti considerat super simpatic in aceasta postura. De cand am plecat din tara, azi-maine 10 ani, am lasat-o mai moale ca m-am ramolit. Ii mai bag la mama cate o perla si apoi imi zice ea cum e corect, razand. Am ramas cu doar 3 pitici pe creier, restul nu ma mai deranjeaza asa tare: servici, salar si instant. Chiar si cu ‘care’ in loc de ‘pe care’ sunt mai ok. As zice ca nu e chiar rau.
   @Vasi, imi pare rau, da nu prea m-am prins de ce masochista, recunosc.. pentru ca ma umple lumea de carne cand ii corectez? :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 32. Dar faceți puțină liniște, vă rog frumos.
  Nu se mai aude Vasilescu deloc, domne așa ceva …

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Mona, se aude, se aude, dar mai înfundat așa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 33. O să te arzi grav, șherifule stelar care ești.Bagi mai nou doar dubioșenii…Noaptea se mai aud zgomote suspecte.Dar îmi aparțin.Am troznit într-una din nopțile trecute o bâșină de am sărit din pat de sperietură….Doamna a zis că am uitat să montez amortizorul.Eu am zis că e montat ,dar e slăbită garnitura…Încerc să o conving că nu a umblat nici un ,,meseriaș” acolo.Încet ,încet devin un clasic.Ca un Mustang..

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Hahahaha … prea multă fasole-n post ? Ori râzi și tu în sinea ta de te caci pe tine ca Vasilescu?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Paco, bă, și-abai ce-i dădusei inelul ăla.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 34. HabaRnam,de la magazinele românești iau decât trei chestii: crenwurști,salam din ăla speșăl la ce făcea Vasilescovici hau du iu du ham ham reclamă ( că și gura la blogu’ lui trebuiește să mânâncă)și conserve de păsulă.Ah și pastă de ardei iute de la vecinii moghiori.Pentru că Doamna ,când face gulaș = LOVE.Hot .Dirty dancing.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Mishu ,o să încerc să îl montez pe post de garnitură.Să auzi atunci sunete metalice ciudate .Pakrapovici.Pentru cunoscători..😂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Uăi io zic să tratezi repede cu Vasilescu să șteargă comentariul ăsta. Nu te văd bine.
   De la atâta păsulă o să te treacă pă c’urechi 😋

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 36. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 14

  • @Simona Schawb, bă, am râs cu muci. Ahahahahaaaaaaaaa, ahahahahaaaaaaaaa, 7 trâmbițe, ahahahahahaaaaaa.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Simona,
   Tu chiar crezi chestiile astea pe care le scrii? Astea cu 7 trâmbițe și venirea cu alai?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 2

  • Simona, prima fază e negarea. Dacă cineva nu recunoaște că Dumnezeu ocupă cel mai important loc în viața lui nu cred că ai dreptul să fii răutăcioasă și agasantă 🤪. În al doilea rând poate au citit Biblia și nu și-au găsit acolo răspunsurile. Poate au citit și alte cărți și tot nu au găsit. Poate mai caută, poate au găsit și nu realizează 😋 Poate nu vor să fie trompete și să zbiere toată ziua asta 🤪. Cum oare niște rânduri scrise în primul testament dovedesc ignorarea faptelor descrise în cel de al doilea ?
   Care-i baiu’ că va veni Iisus pe pământ ca judecător? Crezi că îl slăvești făcând ceea ce faci? Îți e frică cumva? Fugi în biserică!
   Am vrut să fac un comentariu în oglindă, dar am deraiat 😊 Mă scuzaț 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Laura G. Tu chiar ești inconștientă să crezi că nu crede 😋🤗

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 1

  • @simona dar tu ai citit coranul inainte sa faci afirmatii rautacioase ?….care e mai credibil Coranul sau Biblia …sau poate chiar tu?…stai ca am uitat de “poporul ales”….probabil democratic…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • @Sorine,
   Glumeşti? De ce să citească ea coranul? Sau alte cărţi sfinte? E hotărât deja, nu ai văzut ce a scris ieri?
   Citez: “are foarte mare importanţă că sunt ortodoxă. De ce crezi că toate religiile creştine s-au rugat la Sf. Mormânt, dar lumina divină nu coboară decât la rugăciunile ortodocşilor??? Pentru că sunt cei care au păstrat credinţa aşa cum a fost învăţată de la Iisus. “
   Şi vine apoi să ne ţină nouă prelegeri despre toleranţă.

   A intervenit chipurile pentru a echilibra balanţa comentariilor de la articolul de ieri, în eventualitatea că intră vreun ziarist pe blog şi publică apoi un raport strâmb. Dar, de fapt, se infiltrează în fiecare comentariu certându-ne că nu vedem lucrurile la fel ca ea. De parcă asta ne face automat răi sau imorali. De parcă ştie ea ce fel de oameni suntem. Sau cealaltă, Ariana, care consideră că ai suflet doar dacă crezi în dumnezeu.
   Mi se părea de bun gust să îşi scrie părerea solitar şi atât. Nu să ia la capsat fiecare vorbă spusă ieri.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @solandi daq esti batbat fac cinste cu 10 silva neagra la cafeneaua actorilor din Tineretului…daca esti fata comanzi ce doresti si tot eu fac cinste….ne anesteziem bine si dupa aia mergem sa cantam la fostul crematoriu si prin cimitirul bellu….criogenia salveaza Romania…si apoi ii povestim lui nenea Misu ca noi faceam zgomote..

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

 37. dorm….cum fac eu de obicei dupa 11 noaptea…visez/nu visez…..se aude/aud “canta cucu in Bucovina”…..apoi “rau ma dor ochii ma dor”…si arde colectivul….apoi i-au taxi si taximetristul turuie cantand ca e fan biserici mici si de lemn…pe aleea din fata blocului e procesiune combinata cu mercedes-uri cu numar de BOR…kuklux clan..si reprezentantii papei de la roma care au rasucit crucea in forma de zvastica sa nu ii confunde lumea cu inchizitia…oricum toata procesiunea e excortata cu giro-felinare si cruce pe antemergator…sar k ars cu carnetul de membru UTC ateu in mana….unul cu basca de pioner imi spune…stai linistit…doar strang ceva fonduri pentru catedrala mantuirii…care sa se mantuiasca de cealalta cladire casa poporului….un fel de echilibrare…..aaaa…atata zgomot noaptea pentru nimic….ma intorc pe cealalta parte si dorm

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

 38. Eu inca o mai aud pe Simona, cea care a comentat la articolul de ieri de mi-au iesit ochii din orbite ca la melci. Mi-am tras una peste urechi… Gata nu o mai aud!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

 39. Nu serios, da psihiatrii nu cunoasteti sa recomandati persoanei de mai sus? de vreo 3 zile sunt horipilata de cometariile ei… si cind te gandesti ca asemenea persoane circula in libertate zilnic printre noi…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Elise, stimata doamna / domnisoara, ma faceti sa ma simt cu musca pe caciula. Comentariul meu se afla chiar deasupra a ceea ce ati scris!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. Ah, n-ați terminat discuția de ieri? Scuzați deranjul, seara bună!😜😜

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.