5,922 cititori

Exact cum ziceam

Cantitatea de mwie pe care mi-am luat-o, după textul în care explicam de ce n-o să mai pun piciorul la protestele din Piața Victoriei, a fost remarcabilă. Tot felul de cetățeni de ambele sexe m-au făcut albie de porci pe motiv că așa ceva n-ai voie să scrii. Tu nu înțelegi că avem o datorie sfântă să stăm acolo-n Piață ca să vadă șobolanii roșii că nu fac ce vor ei? Nu înțelegi că țara are nevoie de noi? Huo, trădătorule!

O tanti mi-a explicat că există oameni care nu s-au mișcat 500 de zile de-acolo. Și tu vii să scrii așa ceva? Rușine! Serios, nu glumesc, mi-a bătut obrazul c-am pătat, citez: „protestul celor puțini care au ieșit și pentru mine, zi de zi, vreme de 500 de zile”.

Milogul trist, pe numele lui Florin Bădiță, a venit și m-a înjurat, aici pe blog. Păi el a renunțat la viața personală ca să stea să prostesteze în piață, iar eu scriu așa ceva? Din nou, rușine!

Și ca ăștia doi au fost mulți mulți alții (sunt peste 130 de comentarii numai pe pagina de Facebook) care m-au executat oral în același registru: noi nu ne mișcăm din Piață. Avem o datorie sfântă împotriva celor care vor să ne fure țara, împotriva celor care fac ce vor ei cu legile justiției. Toate astea asezonate din când în când cu epitete ca „idiot”, prost”, cretin” sau însoțite de dorința expresă de a face sex cu mama. Doar pentru că am îndrăznit să-mi expun o opinie PERSONALĂ, da? Am explicat de ce nu mai ies EU în piață, fără să îndemn pe nimeni să facă la fel.

Ce voiam să zic, pe absolut toți moraliștii ăstia mari activiști, îi rog, cu toată eleganța de care sunt eu capabil, să-mi sugă pwla. De ce? Pentru că sâmbătă Piața Victoriei arăta exact ca-n fotografia de mai jos. Nu, nu erau acolo nici idealiștii care nu s-au mișcat 500 de zile din Piață, nici milogul trist Florin Bădiță care a renunțat la viața personală pentru proteste, nici nimeni altcineva. Practic, Piața Victoriei era mai goală decât mamele domniilor lor în ziua în care în loc să-nghită i-au conceput. Și mă gândesc că între timp, pesede-ul n-a devenit mai puțin odios și legile justiției n-au scăpat de atacurile mișelești, ci pentru că “era sâmbătă, boss, aveam și noi treabă”. Dar ce mai contează? Cel mai ușor lucru pe lumea asta e să dai din gură, ce plm.

Ah, să nu uit, ultima măgărie, aia cu hai să traversăm la nesfârșit pe treceri de pietoni aflate pe câte un bulevard principal ca să blocăm circulația din marile orașe, mi-a provocat greață. Pot să bag mâna-n foc că toți pesediștii au făcut pe ei de frică. Parcă-l văd pe Dragnea plimbându-se panicat prin birou și pe Lia Olguța răvășită toată de spaimă, ambii terminați de unul și același gând: “ce ne facem noi dacă ăștia nu se opresc din traversat, pe unde scoatem cămașa?”. Evident, au existat oameni care au sesizat penibilul situației și s-au întrebat cui a folosit porcăria asta. Și lor li s-a dat în cap cu explicații halucinante de genul “le-am arătat că suntem acolo, că nu ne lăsăm”. Plus multă mwie, desigur.

Rezultatul? Mi s-a făcut și mai lehamite. Și ca mine sunt mulți și vor fi din ce în ce mai mulți. Pentru că atitudinea de genul „dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră” îi va face pe oamenii de bun-simț să-și vadă de treaba lor. Părerea mea.

P.S. Bonus, vă las chestia asta ca să începeți săptămâna bine. Cițiți și comentariile, or să vă placă.

Grup de protestatari dezamăgiți și furioși

113 de păreri la “Exact cum ziceam

 1. Auzi, dar la cum prosteste lumea nu cumva e ruda cu Steer (pana si numele asta spune multe !!!!)?
  Hai sa facem si noi o casa a Tolerantei (nu va ganditi la prostii). Fara anunt pe fb de cersit bunuri, ca noi astia cu capul pe umeri avem de toate inclusiv bun simt :))))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

  • @Ana, votez pentru Casa Toleranței. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 2. Bădița nu era imberbu’ ala care ședea în metrou in chiloti tetra?Nu era milogu’ care cerșea bani să ajungă el pe undeva?Nu este printre mwiele care au făcut turism cu ăia de la proteste?I-a plimbat pe bieții cetățeni până isi calcau aia pe limbă de oboseală?Nici pe miss univers sau galaxie dacă o aveai în hogeac nu mai avea energie să fwti la ea după ce te plimba ăsta trei tururi de capitală.Da’ vrea hamac.Să se legene domol si să facă o la.ba de activist milog.Bă,tetra sincer eu m-as fi dat jos la voi dacă așteptam după turismu vostru de pe zebra.
  Ps:Două kile juma de mure am adunat,să mai râzi ca nu-s coapte.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 2

  • @edelweiss, al lor, man, nu al nostru.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 3. Mihai, orice lucru care se prelungeşte prea mult îşi pierde scopul iniţial. Aşa s-a întâmplat şi cu Piaţa. Mie articolul tău mi s-a părut foarte ok şi de bun simţ.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

 4. Cine-i tristu’ ăsta?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @upprann, ăla care-a plimbat lumea prin București, în timpul prostestelor din iarnă, până s-au săturat oamenii și-au plecat acasă.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 5. Storcătorul de fructe la ce le-o trebui oare? Să-și stoarcă neuronii în speranța că vor descoperi ceva coregrafii noi? Hamacele e clar că le sunt necesare, ca să stai pe scaun ai nevoie de coloană vertebrală.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @didina, păi n-ai cum să ieși la prosteste fără să faci un fresh de ienupăr cu goji.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Mihai, râdem, glumim, dar nu ne luăm de goji, da? Ie alimente minune, vitaminizează spiritul civic. Și nici nu ne exprimăm părerile așa, în văzul lumii, dacă ele contravin convingerilor unui grup select. Că dreptul la opinie este bun doar dacă ești de acord cu ei, altfel ești etichetat drept prost.

   Băi, tu-ți dai seama că indivizii ăia de te-au înjurat (pe tine și pe alți tupeiști cu păreri) se cred mai buni și mai deștepți decât “ceilalți”? N-au argumente, că este greu să vii cu ceva plauzibil după un an și jumătate de #rezist și flori pentru jandarmi, timp în care pesedeu’ și-a trecut toate instituțiile cheie pe persoană fizică și a cerut iertare de la borfași, iar tătucu’ ciordea bani de la copii. De frica protestelor, probabil, că altfel n-ar fi avut motive să facă așa ceva.

   Păcălicii ăștia gen Bădiță fac jocul pesedeului. Cu sau fără intenție, nici nu mai contează. Sunt convinsă că mult mai multă lume ar nimeri Piața Victoriei fără ei.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @didina, bă, eu m-am tăvălit pe jos citind comentariile la postarea lui Bădiță cu “Casa Activistului”. Oamenii ăștia chiar trăiesc intr-o lume a lor, într-o bulă, și este absolut fascinant că în rest nu știu să facă nimic. Pun pariu pe orice, viața mi-o pariez, că Bădiță n-a schimbat un bec în viața lui.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Poate în copilărie a fost tuns bec 😋
   Acuma s-a schimbat.
   Ce pariuri proaste faci M.V. … pentru orice kkt de subiect. Nu merită!
   Câte babe a lămurit să voteze contra PSD ?
   Până la urmă voturile cuantifică “activitatea” lor. Uită-te cu atenție la estimarea necesarului de $ și o să observi că oamenii nu au legătură cu realitatea din piața vieții 🤪
   Ai și un al doilea articol azi ? Să înlăturăm gustul amar al activității?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • :)))))))) Ia uite-l p-ăsta mic ce viteaz e. @Mihăiță, dacă citește Petrică p-aci, ai belit-o. Ți-a dat voie să dispui de viața ta așa cum vrei, s-o riști pă la pariuri?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @didina, nu citește c-are treabă. E la workshop cu Purcărete. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

  • @Mihăiță, îmi place dă tine când ești optimist. Ia d-aci, văd c-ai probleme cu memoria: “Femeia citește, tace și va face la timpul potrivit”. Să vii cu caietu’ la control, după ce-o scrii de 100 de ori. De mână, cu pix roșu, ca să-ți intre bine-n cap.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @didina, e uitucă, bă. Io pe asta mă bazez.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Pfff…. @Mihăiță, femeia uită doar dacă subiectul nu prezintă importanță pentru augusta-i făptură, sau daca e ceva în defavoarea ei. Și-mi pare că nu-i cazul. Și-ți mai vând un pont, că-s de treabă azi și nici n-am chef de Superman ăsta al tău care cerșește bani de ștrampi. “Pardon?” / “poftim?” nu e o invitație la a repeta trăznaia pe care tocmai ai exprimat-o, a auzit perfect din prima. E semn că se simte generoasă în momentul ăla și-ți dă ocazia de a corecta rapid ce-ai spus. Cu plăcere!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 6. Am ajuns la birou cu apa băltind în teneși. Nu sunt deloc “cozy”, ca să-l citez pe Bădiță. Ca să nu răcesc, am nevoie de: bol pentru supă, supă, lingură, șervet, sare, fanforie, pilaf și pui rotisat, cană cu mesaj haios, ceai, miere, lămaie, linguriță, cuțit, pătură pufoasă, o cutie de fervex. Vreau să fiu și eu cozy ^^

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 2

  • Ce e aia fanforie ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @HabaRnaM farfurie, hello! Dai?
   Cafea nu mai cer, ca m-ati saturat :)))))))))))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Vera, unde ți le trimitem?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Mihai La birou, unde zac și trag să mor deja. Tăiați de pe listă cană și ceai, mi-am facut singură.
   Vasilescule, trimite-mi twinșii, mă bag sub birou în pătura pufoasă și dorm cu pisiconții <3

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Cum unde … la o trecere de pietoni 😉
   Aleg eu una din mall pentru tine, e bine ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Vera – io cred ca ai nevoie de un barbat. Unu’ care sa-ti aduca toate cele si sa te iubeasca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @moteky eu cred că ești fan literatură SF. Nu există așa creatură pe pământul ăsta :))

   Oricum, anulez comanda. Mi-am uscat șosetele și teneșii, am băut ceai și fervex, am șosete de rezervă, am papucii sefei, blazer tricotat, mă duc la o ciulama cu mămăliguță in juma de oră. I’m good by myself!

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 3

 7. Ofer 4 scânduri și câte un pumn de cuie pentru fiecare activist din casă 😉
  Să își facă pantofar 😋
  Cât despre scule … să și le ia în mână!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, vezi de treabă. Ăștia or să fumeze cuiele alea.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 8. Badita are nevoie de chiloti, maiou si ciorapi curati, ca acus vine toamna/iarna si trebuie sa mearga cu metroul imbracat “decat” cu aceste articole.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Finch, plus consolă pentru jocuri. Că, na, nu se știe când ai nevoie.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 9. Am rămas în urmă, clar. Ce să faci tu, bro? Să nu mai ieși la proteste?! Gata, mă, unfriend, block, report! Să-ți exprimi opinia personală, auzi, dracu’ a mai auzit! Nu mai vrei să ieși, eu am să mai ies. Deci m-ai convins și pe mine să stau acasă, că doar ăsta ți-era scopul! Doamne, om mai diabolic n-am văzut.. Erau de așteptat astfel de reacții, ignore și-atât, cum ai făcut deja. Decât. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Anonimă 2.0, clar. Mi-am atins scopu’.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 10. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 16 Thumb down 27

  • @Nicu Niculescu, bineee, bo$$.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Niculescu are drepate.

   Eu aș dori să explice Vasilescu de ce a simțit nevoia să anunțe public de ce crește două pisici urâte și de ce i s-a stricat trotineta.

   Din prostie hrănește pisicile alea, cred, că nu ai ce câștiga de pe urma lor.
   Și mai cred că cerșește bani să-i luăm altă trotinetă mai mișto sau măcar o mașină de oraș, că altfel nu-mi explic de ce tot insistă să anunțe că se duce la serviciu cu metroul!

   Bă, voi ați înnebunit cu capul! Oamenii nu mai au voie să spună ce cred decât dacă opiniile lor se potrivesc cu ale voastre. Și, partea proastă e că, de-ndată ce nu se (mai) potrivesc, v-ați mai bifat un dușman.
   Nene, stați și judecați puțin – e posibil ca ăla care are curajul să-ți spună-n față ce nu vrei să auzi să dorească, prin asta, măcar o clarificare a raporturilor dintre voi. Semn că-i pasă. Semn că-i onest.

   Dacă nu spunea că nu mai iese-n piață, se trezea unul să-l acuze că a tăcut, ca un laș? Se găsea!

   De ăia care se isterizează la ”să-mi sugeți pula!” dar îndreaptă spre tine cuțitul, zâmbind, nu mai zic nimic.
   Că nu contează că mă omoară, contează că nu mi-a dat pula la supt!

   Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 0

  • @Alina, exactly, my point. Mulțumesc!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Alina Băăăă! Totul până la pisiki! Cum adică “urâte”?!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 11. l-as angaja pe Badita la marketing…da, plm, asta-i puturos, nu are chef de munca

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 12. Din lipsa de coloana vertebrala, io o să comentez numa’ dupa comentariul lu’ bădiță! Am zis !

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @oviwan, am serioase îndoieli că mai intră bădiță aici.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 13. P-ăia cu trecerile de pietoni i-aș fi bătut. Adică eu stau ca boul la trecere, așteptând să ajung la muncă, spital, acasă etc. și tu mă blochezi ca să ce? De ce, morții lor, nu blochează ieșirile de la guvern și parlament, dacă tot le-a fătat mintea ideea asta creață? Aaa, fiindcă acolo sunt jandarmii și ei fără violență, pașnic, d-astea. Și uite așa, încă o inițiativă tembelă împarte oamenii în tabere, de parcă nu erau destul de împărțiți. Vrei să lovești în politicieni și mă lovești pe mine care sunt la fel ca tine. Frumos! Tre’ să mă interesez cum se fac înscrierile în psd, că ajung la vorba senilului de Țiriac: între hoți și proști, prefer hoții.
  Cât despre milogul ăla, ce dracu’ să mai zic? Va găsi destui proști care să-l sponsorizeze. Uitați-vă la mine, la cât de ticălos și lepră e, îl vom vedea cu siguranță în parlament peste câțiva ani. Sau la viitorul Canal, când s-o apuca Partidul Unic să adune dizidenții. Pentru ăsta aș prefera a doua variantă.
  Sună atât de radical ce scriu mai sus că mă sperii. O fi de la ploaie?

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 2

  • Și mi-am mai adus aminte de ceva: “Incredibil! Mii de oameni de la Neversea strigă împotriva psd”(titlu de nu știu unde). Am permisiunea să-i fut un pic în gură, și pe ei, și pe Grasu XXL care a urlat nu știu ce pe scenă împotriva guvernului, de i-au stins ăia lumina? De ce nu vin miile alea să strige în Piață? Fiindcă distracție și concediu, boss. Ce, dacă se duce dracului țara, noi să nu ne mai distrăm? Lasă că ne întoarcem și să vezi atunci…ăăă…stai că urmează Untold-ul. Aia e, ghinion, ne vedem în piață la iarnă.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • @Ionuț, pardon, urmează Electric, abia pe urmă Untold. E de treabă până la toamnă, boss.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Mie mi-a rămas combina împotmolită pe câmp.Am strigat cu patos:Mwie PSD,su.gi pwla Dragnea.De trei ori.Si s-a rupt sufa.Se pune ca am strigat :mwie psd?Am dreptul si eu la hamac cozy?

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

  • @Mihai, Electric e ăla cu băile de nămol, corect? Uitasem!😂😂 Ai zice că niște Bear Gryllși d-ăștia care se luptă an de an cu noroaiele, ploile și localnicii hrăpăreți, n-ar avea nici o problemă cu niște tunuri de apă, gaze și pulane. Dar, iată că devin panseluțe firave când e de protestat. 😂😂😂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @edelweiss, d-aia ți s-a rupt șufa: fiindcă ai înjurat psd-ul. Cum era aia cu “râul, ramul mi-e prieten numai mie”? Păi, crezi că “râul, ramul” ține cu “dușmanii poporului”?😜😜😂😂
   Uită-te și tu: a pupat duamna Pandele moaște și a zis “să fie ploaie, să stea șobolanii în casă, nu în piață”. Și ploaia s-a executat. Așa se face treabă, cu “râul, ramul”, șufa, d-astea, nu cu luminițe la telefoane și steaguri europene.😜

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Ionut apropo de doi oameni grozavi de la Neversea. O bunica in parc, cu doi nepoti de 4-5 si 7 ani. Mi-a facut capul calendar cu fii-sa si ginerele, ce umblati sunt, cate tari au vazut ei si cum nu rateaza niciodata toate festivalurile astea. Sunt la Neversea acum, copiii sunt cu bunica in parc la bloc. Ala mare o tot intreba pe fii-mea care privea fascinata avioanele pe cer: “tu n-ai zburat cu avionul niciodata? Eu am zburat, ma plictisesc. Cate etaje are casa ta? A mea are doua. Tu n-ai telefon? Eu am cand merg la scoala. Noi avem 3 masini, tu cate masini ai?”
   Ma uitam la el… Ala mic imi repeta acelasi lucru: “eu sunt *Gogu”. Cam atat vorbea. ^^
   Anyway, ideea pe care voiam s-o expun: copilasi mai prost crescuti ca aia n-am vazut. Violenti unul cu altul, violenti cu bunica lor, obraznici cu oricine (in timp ce vorbeam cu ma-sa mare, m-am pomenit ca se urca in poala mea. Cu picioarele. “asa face el cand ii place cineva”.) Amandoi smulgeau jucarii de la alti copii si se imbranceau intre ei sau pe altii. Doua maimute. Dar cu multe, foarte multe pretentii. Dar bine ca parintii sunt la Neversea si iata, scandeaza lozinci politice. Faith restored in humanity ^^

   Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 1

  • Să mă … frec în el de ”Electric Castle”! De-abia am găsit cazare în Cluj! Mnoah, fiecare vârstă cu apucăturile ei!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 14. Salut Mihai,

  Nu am citit (încă) toate comentariile de la articolul anterior dar tind să cred că o mare parte din acestea se datorează faptului că ești într-un fel sau altul…influencer. Ai trafic mare pe site, pagina de fb care merge bine, etc

  De asta deși părerea ta e personală, ea ajunge la mult mai mulți oameni decât nu știu, părerea mea personală :)) To some extent, e de înțeles de ce ai parte de reacții de felul ăsta (cu excepția înjurăturilor) și pentru oamenii care ies la proteste, părerea negativă a unui blogger cântărește mai greu decât părerea unui simplu om din piață care nu e cunoscut.

  /Nu știu dacă e bună sau nu alegerea ta, zic doar că reacții de genul ăsta o să tot fie în ambele tabere când e vorba de influenceri. Nu le mai băga în seamă.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Gabriel, înțeleg exact ce zici tu. Doar că io, când nu sunt de acord cu ceva, pur și simplu dau “close” și-mi văd de treaba mea.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 15. Cum am zis și la articolul cu pricina, eu am ieșit la proteste pentru principiile mele. Iar principiile mele nu se schimbă dacă tu, Mihai, sau altul nu vrea să iasă.
  Oricât de influencer ești tu, nu cred că articolul tău și motivele tale au determinat lipsa oamenilor în Piață weekend-ul ăsta.
  Cred că mai degrabă prezența unor indivizi de genul ăsta, care se cațără pe mulțimea nemulțumită, a alungat pe cei care, ca și mine s-au adunat pentru niște principii.
  Protestele din Piața Victoriei au fost o etapă, din punctul meu de vedere. A fost o mișcare care să atragă atenția, dar care trebuie să evolueze în altceva ca să aibă efect. O să vedem.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

 16. Eu am fost la vot, la proteste să meargă hipsterii care erau în Poiana și se pișau pe el de vot.
  Nu am călcat o secundă pe acolo și nici nu am de gând. La următoarele alegeri o să merg iar la vot și cam atât.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

 17. @Vera, că nu pot să dau replay la comentariu, mai sus.

  Când am zis de piski, am construit o lovitură de cot pentru tine.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Alina treaba ta, undeva cândva te va mușca o pisikă furioasă! S-a dat alarma, gata. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 18. Sincer toata treaba asta cu iesitul la protest a devenit, pe scurt, o labareala, asa cum ai explicat si tu in mai multe cuvinte in articolul precedent. Ceea ce nu inteleg este de ce e ok sa iti expui opinia cand zici “eu ies la protest” si de ce atunci cand zici “iesitul la protest a devenit o labareala” arunca lumea in tine cu banane stricate. Asa ne place sa fim pa trend!
  Cred ca unii oameni au nevoie cu disperare sa creada sau sa se agate de ceva. Fie ca e vegan, steer, rezist, arsenie boca sau sfantul hater, patronul meu!
  Cum s-ar zice, noi sa fim sanatosi!

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Cameila, yup, exact așa. Am ajuns să mă simt vinovat că postez pisici în social media când “țara arde, boss”.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Unde dracu arde? Că plouă iar ca la balamuc!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Pisicarule 😉 or pișicherule ? Cum IE corect ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Victor, la DNA

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 19. Mihai, serios acum. Pe luni ma asteptam la ceva mai vesel. Ma uit la vremea de afara si imi puneam mari sperante in tine si tu ce faci? Imi spui ca te injura altii, lasa-i in pacatul lor. Pun pariu ca nici jumatate nu au iesit la vot atunci si nu vor recunoaste niciodata, nu te mai stresa, si daca te ajuta nici eu nu mai calc in Pta Victoriei din aceleasi motive ca si tine asa ca iti propun sa impartim injuraturile la restul nu ma bag ca imi iau bataie acasa. Acum treci si scrie ceva ca sa iasa soarele, te rog eu din suflet. PS: Pt cel care si-a sacrificat viata personala asa ca sa ma injure si mai tare ii spun ca eu mi-am sacrificat cateva business-uri la cate controale am avut.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Peter, ăăă… cred că tot de la vreme mi se trage și mie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 20. Zilele trecute în fața la Unirea erau doi tineri (o fată și un băiat), cu mape în mână, tineri care opreau lumea de pe trotuar și întrebau: bună ziua! Nu vreți să salvați un pui de urs?
  😂😂😂
  Am simțit c-o să iasă panaramă așa că trăgeam agale din tigară. Și a ieșit. Când a oprit o femeie la vreo 50 de ani din drumul ei (către Piață cred😜). După ce le-a zis că sunt atâtea cauze în țara asta pentru care ar trebui să lupte și ei salvează un urs care oricum va mânca copiii, a început scandalul. Sau să se ducă dracului în Piață să salveze țara asta. Le-a mai dat câteva variante printre multe înjurături, până când au plecat bieții copii.
  Concluzia este că Piața ne-a mâncat capul, fraților. Nu mai poti face nimic dacă nu te-ai dus în Piață. Nu poți cere nimic, nu poți ajuta pe nimeni că faci degeaba dacă nu ești acolo.
  Eu rămân la părerea mea: merg la vot dacă vreau să fac ceva!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Elena P, avea dreptate femeia. Activiștii ăștia furibunzi, gen Bădiță, nu suportă să le vobești despre urși, pentru că le-aduce aminte de labă. E ca și cum ai vorbi despre funie în casa spânzuratului.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 21. Buey, io am la parter niste vecini c-un baietel de vreo 7ani cu ADHD, ala care si-a scrijelit numele pe capota fordului omului meu, parca v-am zis.
  Sambata ma chinuiam sa-mi fac manichiura c-am fost la o nunta si pe geamul deschis il auzeam pe asta micu’ jucandu-se cu niste tovarasi. Nu stiu de la ce s-au luat, si-n loc de cearta a luat asta micu’ o creanga din gardul viu si agitand-o ca pe-o sabie ii fugarea pe ceilalti: mwie dragnea, mwie psd, sa-mi sugi plua…maaa, daca n-a tinut-o asa vreun sfert de ora! Io sa-mi scap oja pe covor, omu’ era cu ochii-n lacrimi de ras.. timp in care ma-sa iesise la fereastra, David, taci din gura, David, unde-ai auzit tu asa ceva, David, te omor, taci, da’ nu iesea la el sa-l potoleasca.
  Si-ntr-un final a iesit si bunica-su:David, grijania ta, intra-n casa c-a facut ma-ta mare cartofi! Abia atunci a disparut.
  Adica protestezi, protestezi, da’ sa aiba si-un rezultat toata stradania ta!
  Pamflet bazat pe fapte reale, iertati daca s-a simtit cineva lezat!
  Altfel, las’ ca ne-a linistit a’ nostru, a pus batista pe tambal si-a revocat-o pe Codruta. Cred ca asta-i dupa prelucrarea de sambata de la Sibiu: tu esti normal? vrei sa nu mai plecam in concediu? toata vara ma tii cu CCRu’ si Comisia de la Venetia? Hai, fa comanda la biletele de Miami, baga-ti mintile-n cap!

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

 22. Dacă articolul respectiv l-ar fi scris oricine altcineva l-aș fi ignorat și i-aș fi dat close, în special din cauza faptului că instigarea la violență mi se pare o treabă atât de periculos de promovat la acest moment încât mi-e și frică să mă gândesc la răul pe care l-ar putea produce. Dar cum sunt membru activ al acestei comunități de comentatori (în primul rând datorită faptului că-mi plac foarte mult articolele lui Mihai și de Mihai, dar și comentariile și mulți dintre comentatori), mi-am zis și eu părerea, de ce-am început să ies la proteste, de ce era să mă opresc din a ieși și de ce voi continua să ies, indiferent de opțiunile altora (inclusiv de cea a celui cu care-mi împart viața și nu se jenează în a-mi băga bățul prin gard cu orice ocazie. Lucru pe care-l apreciez, că mă forțează să gândesc critic). Regret că nu se mai fac și marșuri din când în când, mie alea mi-au plăcut foarte tare, m-aș fi dus și dacă era de traversat Bucureștiul cap-coadă și-napoi în alergare. Că mi-e egal dacă scandez și vorbesc de pe loc, în mers sau în fugă.
  Mie tocmai faptul că există astfel de conflicte publice verbale a început să-mi placă (la alții, e adevărat) și realizez pe propria piele de cât de puțină educație civică și politică am primit în anii de formare, cu siguranță și din cauza dezinteresului meu pe subiect, dar și din cauza faptului că cei responsabili (familie, școală) în a-mi stârni interesul cumva n-au reușit s-o facă.
  Am trecut prin faza în care nu m-am pișat pe el de vot, dar nu m-am dus pentru că aveam cumva ideea că nu-mi pot pune ștampila pe ceva sau pe cineva în care nu cred. Țin minte că la un moment dat, într-o discuție, chiar am zis cu emfază ceva de genul că ’’e ca-n căsătorie, nu semnez dacă nu sunt convină că omul ăla e ce trebuie’’. A-ncercat lumea să mă convingă, că e un drept pentru care s-a murit în ’89, că e dovadă de responsabilitate civică, că e chestiune de a alege răul cel mai mic, vreo câțiva ani tot n-am percutat. Evident, acum nici nu mai concep să fie de votat și eu să nu o fac, ideal cu cât mai multe informații la purtător. Și văd că foarte mulți oameni au această mentalitate, ceea ce sper să se traducă la următoarele parlamentare într-o prezență la vot de minim 80%. Ha, ha, da, știu.
  După care a fost treaba cu protestele, aveam și aici diverse bariere, precum ’’frica’’ la OUG13, iar, înainte de asta nici n-aș fi conceput să ies în stradă și să stau să strig în ploaie/vânt/arțiță, mă citez, ’’ca proasta’’. În fine, am rezolvat-o și pe asta, protestul ca stare de spirit îl am oricum din naștere și observ că nici a mă considera proastă nu-mi provoacă vreo supărare. Aici deja văd însă ca deja spiritele se încing tot mai mult, nu mă bag, că mi-e să nu mi-o iau eu, dar sunt convinsă totuși că în timp lucrurile se vor așeza cumva. Sper, totuși, că nu printr-un război civil.
  După vot și protest am mai aflat însă că eu, ca cetățean, mai am și alte unelte civice la dispoziție. Pot să fac și să semnez petiții (care, fie vorba între noi, mare parte nu rezolvă situațiile, dar generează ’’awareness’’ pe diverse probleme, iar awareness-ul ăsta e mare șmecherie din punctul meu de vedere), pot să mă duc în audiențe la primar, la deputați, la senatori și să le cer socoteală pentru ce fac sau nu fac pe banii mei, pentru că da, pe lângă dreptul de vot și de a protesta, am și acest drept. Chiar mă uitam zilele astea, după faza cu Codurile Penale, FB-ul meu a vuit de oameni care le-au sărit în față (unii și la gât, metaforic vorbind) parlamentarilor care au votat ’’pentru’’. La Cluj oamenii i-au așteptat la aeroport și i-au huiduit și interpelat, am citit de unii care au început să sune ca la balamuc la cabinetele parlamentare (mai ales în orașele mici), alții i-au luat la întrebări cu tag chiar pe platforma socială de care vorbesc. Am de exemplu o prietenă care știu că a fost inspirată în iarnă de gestul meu de a mă duce în audiențe la 2 senatoare de Vaslui, din care una mi-a fost profesoară în liceu. Această prietenă i-a dat tag ministrului Dan Andrușca, care a votat ca deputat PSD de Neamț din circumscripția din care face și ea parte și, printr-u text foarte politicos, l-a rugat să-i explice motivele pentru care a făcut-o. În plus, știu că atunci când se va duce acasă în Piatra Neamț se va cere la o audiență. Și am diverse alte exemple, oamenii au început să se activeze în diverse moduri, iar mie personal despre asta mi se pare că ar trebui să fie vorba. După cum zicea cineva, marcaj om la om, cetățean la om politic, coroborat cu restul acțiunilor vizibile în stradă (din care multe nu sunt nici pe gustul meu) să mor dacă eu nu chiar cred că o să pice PSD-ul.
  PS Iohannis tocmai ce a semnat decretul de revocare din funcție a lui Kovesi, îmi și imaginez meme-uri și invective ce vor curge la adresa lui, precum și luări de poziție pro. Și mi-i mai imaginez pe Dragnea,Tăriceanu, Olguța sădicuța și restul cum se tăvălesc pe jos de râs când văd ce se întâmplă cu societatea civilă. Până și Carmen Dan, așa tristă și în doliu cum îmi imaginez că e, pun pariu că involuntar, îți va șterge o lacrimă de bucurie.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 6

  • @Anduța, eu cred că ieșitul la proteste pașnice și-a dovedit deja inutilitatea. Pe ăia nu-i interesează nici cât negru sub unghie. Trebuie găsit ALTCEVA.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Mihai, dacă așteptările au fost ca în urma protestelor PSD să iasă de la guvernare, sau măcar unii să-și dea demisia din diverse funcții, atunci de acord cu tine, au devenit inutile acestui scop. Dar asta nu înseamnă că au devenit inutile cu totul și că trebuie oprite cu orice preț.
   Legat de cât îi interesează pe guvernanți, de acord cu tine, deloc. Dar nici nu ar avea cum. Eu îmi imaginez PSD-ul ca pe un organism în stadiu avansat de infecție (ca-n filmele cu zombie ale copilăriei), dar care nu știe asta și se consideră perfect normal. Cum să înțeleagă, cum să-i pese?
   Și da, orice ”altceva” este binevenit, părerea mea e că antidotul la problema noastră este format din mai multe ingrediente, în dozaje pe care niciunul dintre noi nu cred că le cunoaște cu exactitate. Și evident că putem să ”agree to disagree”, dar eu cred că protestele fac totuși parte din acest antidot.
   Cât despre Florin Bădiță, sincer acum, filtrele de informare sunt în așa fel setate la mine încât chiar nu văd chestii despre și de la acest om, prin urmare mi-e greu să înțeleg înverșunarea asta asupra lui. Dar l-am văzut de câteva ori prin Piață, pare un tip calm, oare o să mă înjure dacă-l abordez? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 23. Mai, nu stiu, dar tu, chiar si printr-o reactie minora de acest gen, il incurajezi sa se dea drept Mare Capetenie. El, ca sa fim bine intelesi, nefiind altceva decat mana cereasca pentru PSD. Intr-o tara in care inca se moare de inanitie o opozitie reprezentata printr-un lider in chiloti prin autovehicule publice e o batjocora la adresa victimilor. E, cum se mai spune, veriga slaba din lant si ma si mir cum n-a profitat nimeni pana la acest moment de chestia asta. Nu stiu despre ce sacrificat poate fi vorba, termenul de viata personala e foarte interpretabil, e evident insa ca fara acest “sacrificat” el moare de foame, nu-si poate asigura altfel nici maruntisul de metrou.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Faiantaru’, exact, dar exact asta, cred și eu. Mă refer la ultima ta frază.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @ Mihai

   Pai, nah, e ilar, toti ne “sacrificam” chiar sistematic viata si timpul personal ducandu-ne la munca … 😀 😀 😀 😀 Nerecunoscatorule care esti tu nerecunoscator !

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 24. Bădiţă ăsta cred că reuşeşte până la urmă să introducă în Nomenclatorul CAEN de meserii, meseria de protestatar. Acuma nu ştiu dacă o să-i şi convină pentru că automat ar fi şi impozitat ca oricine care are venituri din muncă.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Shoric, șerif, impozit din zero e tot zero. Știi cum zic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 25. de ce scrii mwie si plwa?… esti pe blogul tau, nu iti iei zucc :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Vlad, pentru motoarele de căutare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Pentru că e un domn și vorbelește frumos 😉

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 26. Cand anul trecut prin iarna imi exprimam opinia ca facutul trenuletului si festivalul de umor din piata va avea rezultate cel mult superficiale, pentru ca daca-i iei doar in bataie de joc asa te iau si ei, lumea era “batman, batman” , “fara violenta”, schimbare “a la Ghandi”. Na, a trecut un an jumate, protestele s-au rasuflat, energia s-a pierdut si OUG 13 pare o intepatura de tantar pe langa furunculul actual. Basca intaiul crai al tarii a demis-o pe Kovesi. In conditiile astea, ce m-ar mai motiva pe mine, antipesedist si perpetuu urator de iliesti si tot neamu’ lui, sa mai dau doi bani pe toate manifestarile folclorice? Sau,cat de atractiva pare acum perspectiva ca pentru prima oara in viata sa “ma pis pe el de vot”? Dragnea (sau Firea, sau altu’ ca toti is ca-n bancul cu politistu’ si pompierul) prezident, liniste in tara, ROEXIT, pe principiul “asta vreti, asta savurati”. Pana la urma viata e scurta si e bine sa privesti politica printr-o lentila de egoism.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 27. Probabil off topic, dar scrie sub poză ”grup de protestatari dezamăgiți și furioși” și acum realizez că așa e, foarte multă lume asociază starea de protest eficient (mai ales stradal) cu aceste sentimente.
  Așa că am stat și m-am gândit la protestele mele, celelalte (din viața personală și profesională), nu neapărat din zona politică, și mi-am dat seama că cele mai bune, eficiente și de care sunt cel mai mândră au avut la bază orice altceva în afară de agresivitate.
  Și mă mai uit la copii, la ai mei și la alții, în general. Și la părinții lor, pentru că prin comparație îmi dau mult mai bine seama unde e posibil să greșesc eu în educația lor. Au ăștia mici un stil de-a protesta, ceva de speriat, lucru care mi se pare foarte benefic și sănătos pentru ei, iar eu una le iau protestele în serios, atât timp cât se respectă câteva reguli elementare- păstrăm tonul de dialog, limbajul decent și absența șantajului emoțional prin lacrimi, comparații cu alți părinți sau răzbunat pe diverse obiecte din casă, gen trântit de uși.
  Așa că revin cu o micuță completare la ce-am scris deja pe subiect, voi continua să merg la protestele pașnice din Piața Victoriei, nu voi încerca să-mi limitez pornirile războinice/furia/dezgustul&restul sentimentelor negative (că trebuie să defulez și eu undeva totuși), dar voi exersa mai mult și starea de protest nu tăcut, ca la Sibiu, ci senin, deschis la dialog și identificare de soluții mai bune (acel ‘’altceva’’) în care să mă pot implica. Soluții poate chiar inspirate de către cei de care până acum în Piață m-am depărtat și din cauza cărora era cât pe ce să renunț la prezența într-un loc care mie (și cred că și altora) îmi transmite o energie specială.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 7

 28. O spun și îmi asum consecințele:suntem praf ca și nație.PRAF!!! PULBERE!!! Până și revoluția din 89,a trebuit să o însceneze un ungur,că noi visam la salam de sibiu.Am șansa ca prin natura jobului ,dar și prin multiculturaltitea târii unde momentan șăd ,să cunosc oameni.Aveți cuvântul meu de om,o nație mai jegoasă ca a noastră nu am văzut.Inclusiv la muncă am trei.Bârfe ,șmenuri,îmbârligături.Asta e activitatea principală.Sunt paranoic.Bă, nu sunt.zLa birtul unde îmi beau mințile,au fost angajați un cuplu de români.Au zburat cu șuturi în cur.Furau din casa de marcat cu patru mâini.La Doamna la restaurant,o româncă care și-a găsit pacea în Iehova ,după kilometrii de penis și cisterne de alcool,le face tuturor zile fripte.La modul la care Doamna a pus patronii să aleagă : ori eu ori ea.Vorbim de un bucătar șef și un spălător de vase.Singura persoană pe care a trebuit să o pocnesc la muncă,să își bage mințile în cap a fost un client român.Nici hooligans englezi ,nici altă nație.Un român cu care am vorbit românește.Mai am dacă vreți,dar o să plictisesc.Și ne mirâm că cel mai înverșunat luptător anti corupție,personalitatea anului, e unul care umblă în chiloți în metrou și visează la hamace…Voi realizați ce am ajuns ca nație?

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

  • No, hai nu te supăra frate !🤪
   Te raportezi doar la Europa Elevată 😋
   N-ai lucrat cu arabeți, indieni și chinezi, ‘șai ?
   Dacă lași doar câțiva exponenți să se pișe pe drapel așa pare.
   Să știi că și badea Ion din fundul Apusenilor tot român este. Și încă mulți alții …
   F@ck ză system! Proud to be romanian!
   Sistemul actual și situația în care suntem e un cerc vicios din care se poate ieși doar prin educație și bici.
   Păcat că majoritatea românilor bat cercul 😊

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @ Paco

   Acest bozgor tradator si jegos nu are nici un merit in Revolutia din 89! Sa-ti reamintesc ce au facut ungurii la Tg Mures in 90 si ce spun azi, de fiecare data cand deschid gura? Romanii sunt cei care au infruntat moartea rosie cu pieptul si mainile goale. Revolutia si Golaniada au fost acte unice de vitejie in istoria romanilor si se cade sa vorbim despre ele cu respect si sa le cinstim amintirea. Protestele de la Univeristatea demonstreaza ca nu suntem praf ca natie!
   Am intalnit si eu romani nemernici dar eu nu permit ca din cauza unor indivizi fara coloana vertebrala, sa fim dispretuiti si redusi la nivelul lor.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 7

  • Bă,vă întreb ceva.Bunica din partea mamei a fost rusoaica iar bunicul din partea tatălui rus si asta.Se cheamă ca nu-s roman verde?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Ba, Edelweiss, român mai verde și mai frate cu codrul decât tine eu nu cunosc. Adică, cine se mai dă de-a dura cu bicicleta prin păduri și îmbrățișează copacii la întâmplare pentru a-și încărca chakrele? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 29. @Habarnam,bătrâne mongol(chinezul s-a dat)am în cercul de amici și rase cu câcatoarea în fața ușii,nu în spatele curții.Ce mă uimește la ei e unitatea.Înjură de mamă un croat sau sârb.O să faci cunoștință cu toți.Ia-te în clonț cu un marocan. O să râmăi uimit cât sunt de mulți.Arată brandul cu tatuajul tribal unui arăbete și o să ai o surpriză.Ai prins ideea că ești înțelept.Mă rog de un văr de-al doilea ,care stă în apropiere ,de un an să ieșim la o bere să mai povestim.Cred că îmi miros picioarele sau ceva ,că tot timpul găsește scuze să se tragă pe cwr.Am renunțat..

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Paco, de curiozitate, îi zici și lui așa că e praf? Poate o fi citit pe-aici că ai irosit zilele trecute bunătate de făină și i-o fi teamă să nu-l fi luat la ochi :-p

   Din ce am mai văzut/auzit și eu, cred că ai dreptate la faza cu unitatea mai mare a altor nații când ajung prin alte țări, dar asta nu știu dacă înseamnă că sunt mai puțin praf ca noi. Oricum, mie una mi se pare că omenirea în general e cam praf, sper doar să nu-și încordeze niște neni cu ceva problemuțe la mansardă rachetele și să să ne spulbere pe toți cât ai zice ”liniuță”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 30. Cu un singur lucru sunt de acord, ca mafia comunista trebuie exterminata, nu doar alungata!
  Timp de 28 de ani au demonstrat ca sunt dusmanii acestui neam si ca doresc disparitia noastra.

  Cum e posibil ca dupa un pantofar sa ne conduca un carutas ca dragnea?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Cine kkt a fost “pantofar” ? Denaturezi istoria. Ceașcă a fost calfă la cizmărie. Deci … cârciumarul cu mustață ne face nația hoață ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Dragi tovarăși, pretini și colegi de comentarii, vă rog eu frumos să nu asociem pantofarii, cârciumarii, ceșcuțele și mustățile cu niște grave și greu de acceptat accidente ale istoriei noastre. Că nu vreau să ajung să-mi arunc pantofii de la un simplu flec rupt, să mă închid în casă și să învăț să-mi fac singură cocktailurile, să-mi beau cafeaua direct din ibric și să-l rog pe socrul meu să-și radă mustața…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @ Anduta

   Anduta te asigur ca nu am nimic impotriva acestor onorabile meserii, numai impotriva neonorabilor “meseriasi” .

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • Ariana, m-am prins, stai liniștită, m-am băgat și eu aiurea în discuție. Nu mă întreba de ce, uneori îmi vine să fac chestia asta :-).

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Anduta

   Pai de ce sa nu te bagi? Toti se baga ca e loc de-ala cu bagat in discutii. Si eu ma bag, ca am mancarimi de limba si degete! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 31. Avioane și rachete.Am obosit să dau explicații.Personalitatea anului,Doamnelor și Domnilor,un hipster în chiloți.Olivia Știr,premiată pentru sânătate.Latrina 3 ,cel mai vizionat canal TV.Prim ministru analfabet.Bine ați venit în România anului 2018,în pwla mea…

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Pentru tine e … bine ai plecat 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Hai, măi Paco, nu obosești tu să te bați cu toți huliganii și obosești de la niște amărâte de dexplicații…
   Pe bune acum, tu crezi că e cineva pe-aici care nu e conștient de absurdul celor ce se întâmplă în România anului 2018? Dar eu chiar nu am de gând ca din cauza Oliviei Steer să nu mă mai bucur de anumite beneficii ale homeopatiei, din cauza Antenei 3 sau României TV să renunț complet la TV (deși recunosc că am făcut asta, dar din alte motive), iar din cauza lui Mălin Bot (sau, poftim, Florin Bădiță în cazul de față, care, btw, nu e deloc nici cel mai înflăcărat luptător anticorupție, nici nu știu ce lider al nu știu cărei mișcări) să nu mai protestez deloc în Piața Victoriei.
   PS mie îmi plac comentariile tale, sper să treci peste oboseală și să continui să ne mai explici chestii, ai un stil foarte mișto de a scrie, puncta și extrage esența. Atât de mișto încât nici nu mă mai încurcă la citit faptul că nu lași niciodată spațiu după un semn de punctuație și cuvântul următor :-).

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

 32. Din partea mea poate sa umble in chestia goala, ideea e ca o face pentru o cauza buna.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 2 Thumb down 5

  • @edelweiss

   Nu e nimic gresit in a nu fi roman verde. Sunt pentru pastrarea identitatii etnice si a traditiilor.
   Conteaza totusi sa respecti tara si oamenii printre care ai crescut iar daca inima ta bate si in romaneste, cu atat mai bine!
   Din pacate observ cam multa dusmanie fata de romani la minoritatile noastre, aud multe vorbe urate la adresa noastra, vad dorinta de a minimaliza neamul romanesc. Ma intreb de ce? Cu ce le-am gresit? Am comis, desigur, pacate fata de evrei si tigani si probabil le platim acum dar restul, restul ce au cu noi?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • @HabaRnaM

   Carciumar in carciuma cu noroc! Din carciumar, lider de partid. Asta e” evolutia” specifica comunistilor! Ce frumos calca el pe urmele descaltate-incaltate ale tatucului ceausescu.

   Doar o ploaie de foc ne mai scapa de astia! Un Raptor ce zboara deasupra cuiburilor de naparci comuniste! Si da, lelita carciumareasa, dragnea si sleahta de pesedisti sunt vinovati de “starea natiunii!” Vezi Caragiale!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Ariana,vezi ca si ăia din est au SU 57 care nu este cu nimic mai prejos ca F 22.
   Plm,de la aerist chiloti tetra prin metrou am ajuns la bombardamente tactice,furtuni foc si cafteli cu mămăligă moale si ferbinte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @edelweiss

   Auu ce idee buna mi-ai dat! Mamaliga fierbinte ca instrument de tortura! Daca-l prind pe dragnea, o sa-l imbaiez in mamaliga fierbinte, cu tot cu mustati si cu tot cu tariceanu si alte specii cu sau fara mustati!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Epilare cu mămăligă fierbinte 😋🤪
   A new trend detected. An oportunity .. ioi 🤪

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 33. Eu cred că s-a pogorât Hristos a doua oară. Altfel nu se explică osanalele de le citim azi p-aci. Doamne-ajută la toți păcătoșii. Dâșchid un cidru. Hai noroc! 😂💪🏻

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

  • Eu sunt cu un Golden Eight in nas acum. Noroc!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Alin Cheers, chico!

   @disliker Ia-o sus! Brrrraahahahaha!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 34. Lasa nu te supara.Important este ca ai frigiderul plin.Mai rau de ceilalti 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 35. @paco sa mor daca noi romanii am inventat hotia…sau multinationalele care isi “consolideaza profitul” in grup in tara proprie…sau aia si mai high level in Panama, Cipru sau alte casute postale….omenirea globala e bazata pe hotie…doar fetele mari se plimba cu trotineta si “influenteaza” pe doi arginti…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 36. Hahahaa, am citit pe feisbucu cuiva asta :

  Le este frică. Tare.
  Azi a fost cu traversare pe trecerile de pietoni din Brașov. Alături de mine zeci de persoane care făceau același lucru ca și mine și eu ca ei. Hotărâți.
  Dar jandarmeria m-a luat pe sus din mijlocul participanților de pe trecerea de la Teatru Dramatic, m-a aruncat în dubă, m-a plimbat prin oraș până a hotărât să mă ducă la secția de poliție de pe Iuliu Maniu unde jandarmii m-au percheziționat, m-au ținut două ore, m-au certat că un jandarm și-a rupt pantalonii când a căzut în genunchi când mă cărau la dubă și mi-au pușcat 3000 de lei amendă.
  Totul ca să spargă protestele. Mi-au și râs în față :„pe tine te știm, pe tine te știe lumea, te luăm, zicem că ești scandalagiu și violent, te amendăm bine și o să vezi că nu mai iese nimeni la proteste în Brașov, că lumea se ferește de violențe și de amenzi și nu o să ne mai deranjați.“
  Se pare că au hotărât să încerce din nou manevrele de acum câțiva ani de la protestele de la Roșia Montană, când scopul lor a fost în primul rând să bage zâzanie între protestatari, să nu mai fie lumea hotărâtă să iasă. Să sperie. Să arunce teama și neîncrederea printre noi.
  Chiar nu e adevărat ce au scris în procesul verbal de constatare că am făcut. Nu am rupt niciun cordon. Sunt curios cum vor dovedi că am făcut asta în fața instanței la contestație. Sper să apară și filmări cât mai multe.
  (VIDEO: O filmare concludentă despre cum s-au organizat băieții ca la manual pentru extragerea țintită, aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214512848368400&id=1636057436
  Dacă mai aveți, vă sunt recunoscător.)

  Repet, le e frică și caută să spargă indignarea oamenilor ajunși la capătul răbdărilor cu nenorociții care își scapă pielea în parlament, pentru că pot.
  Haideți în stradă. Suntem mai deștepți decât ei.
  Ați văzut câți polițiști și jandarmi în civili azi printre noi?

  Nu se mai poate aşa, trebuie făcut un sindicat ceva care să apere drepturile “protestarului profesonist” care luptă pentru ţară. Hahaaaa, tare asta…. : mi-au puşcat 3000 de lei amendă+bătaie…. hahahaaaaa.

  Plm, având în vedere zona în care trăiesc, ştiu foarte bine ce însemnă un protest şi cam ce trebuie să faci ca acesta să conteze.
  1. îţi trebuie nişte organizatori+propagandişti+un lider
  2. oameni, cât mai mulţi oameni nervoşi şi înrăiţi care au fost convinşi că nu mai au ce să piardă, şi nu 30-40… de la 2000 spre 5000
  3. fără flori.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 37. Hai c-ați dat-o în chestii grele rău de tot. Revoluții, pantofari, bozgori (urăsc acest cuvânt!), cidru, Golden Eight (adicătelea beutură, hehe!).
  Și totul plecând de la un oligofren care a găsit o modalitate interesantă de a fi întreținut de alții, fără să se dezbrace și să presteze chestii (mă rog, defilatul în chiloți nu se pune).😂😂😂
  După ziua de azi aș zice să ne calmăm oleacă, fiindcă agenda celor de sus merge înainte cu succes, fără a fi tulburată de zbaterea noastră.
  La anu’ mergem toți la vot și, după ce ne hotărâm dacă punem ștampila pe duamna Șicâțiormaififost, candidat independent (Oprescu style 😉) sau pe Iohannis, candidat al alianței psd-pnl-alde-udmr-…, să ne întâlnim iar aici și să-i mai înjurăm o tură pe Bădiță și pe ceilalți “activiști” pentru coregrafiile și marșurile ridicole și inutile pe care le-a organizat.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ionuţ, aşa este, trebuie să ne calmăm oleacă, să lăsăm toţi papiţoii revoluţionari, centuriste asistente să fie modele pentru cei mai tineri. Milogul ăla de bădiţă scria pe feisbuc că asociaţia aia sau ce plm este, corupţia ucide, are nevoie de tineri până în 24 de ani. Oare de ce ? Chiar nu vezi cât de toxici sunt activiştii pwlii, poate chiar mai toxici ca pesedeul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 38. Misu, boss, pt ziua de luni, despre agariciul asta ai gasit sa vorbesti?! Pune poze cu Suzana si Vasile.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 39. Pe lângă subiect, oare sunt singurul căruia i se pare că palatul guvernului cu cearceaful ăla imens pe el seamănă cu un coșciug? Un fel de coșciugul țării sau așa ceva. Sau poate doar aberez eu, cine poate ști? :/

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 40. @Ariana cati ani ai?
  @Ionut – bautura bunaaaa.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 41. Dacă aș fi mama ta as fi fericită că vor ăia să facă sex cu mine. …..în rest total de acord cu tine

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.