Hai că nu prea v-am stresat cu fotbalul zilele astea. Am zis să mă abțin că poate nu toți de pe-aici sunt consumatori ai fenomenului. Și nici specialiști, ca subsemnatul care, dacă e să ne aducem oleacă aminte, a zis câte ceva despre Belgia încă de acum trei săptămâni.

Mă rog, dacă e să fiu foarte sincer, sunt specialist atât vreme cât nu e nimic pe bani. Când e să fie pe bani, abilitățile mele, nu știu cum naiba, dispar ca prin farmec.

În fine, revenind, pentru că azi avem prima semifinală, Franța – Belgia, și mâine pe cea de-a doua, Anglia – Croația, mă gândeam să mai încerc să cer un rând de pronosticuri de la voi ca să aflăm pe cine vedeți în finală. Eu rămân consecvent, merg pe mâna Belgiei care sper să joace cu Croația.

Acu’ să vă văd.

P.S. În altă ordine de idei, am crezut că sunt io nebun și doar mi se pare că portarul Belgiei, Courtois, seamănă bine de tot cu generalul Charles de Gaulle când era tânăr. Așa c-am dat un search pe google după imagini cu cei doi, să le pun una lângă cealaltă ca să mă dumiresc. Well, n-a mai fost nevoie, am găsit-o de-a gata pe cea de mai jos. Se pare ca nu sunt singurul nebun.