Mai știți voi articolul ăla de-acum câteva zile în care vă propuneam să facem ceva ce nu credeam că s-a mai făcut?

Ei bine, după ce l-au citit, m-au contactat cei de la Lidl și mi-au zis că nu mai schimbă scriptul sub nicio formă. Au dat și-o motivație din aia gen „am muncit cam mult la el ca să-l mai schimbăm acum” pe care nu știu de ce, dar tind s-o cred.

În schimb, mi-au zis altceva mult mai tare. Mi-au zis că s-au tăvălit pe jos de râs citindu-vă comentariile și numai politica de companie i-a ținut să nu se bage și ei în caterinca și trolingul care-au ieșit acolo. După care, când credeau că s-au mai liniștit, i-a pus naiba să citească și comentariul lui Ionuț. Moment în care toată lumea din biroul ăla s-a tăvălit pe jos de râs (ăsta mai mult ca sigur e un eufemism pentru „au râs cu muci”, dar tot politica de companie and blabla).

După ce și-au revenit, au decretat în unanimitate că omul e mult prea tare și merită un premiu. Drept pentru care, țin să vă anunț că colegul nostru Ionuț va intra în posesia următoarelor chestii:

  • Una bucată mașină de făcut paste
  • 2 x roșii deshidratate
  • 2 x spray cu ulei aromatizat
  • 2 x roșii Cherry în suc de roșii
  • 2 x pricomigdale

(Ioane, lasă-mi adresa pe email ca să știe oamenii ăia unde să ți le trimită).

P.S. Habar nu am dacă treaba asta vă impresionează sau nu, dar pe mine e clar că nu mă lasă rece. Poate nu realizați că Lidl este o companie gigant care ar fi putut să ignore fluierând și articolul meu și comentariile voastre. Și cu toate astea n-au făcut-o. Ceea ce mie, personal, mi se pare foarte, foarte tare. Chapeau!