7,074 cititori

De ce e bine să te mai uiți și-n spam

Încă de primăvara trecută a început să mă bată gândul. De fiecare dată când ieșeam de la birou și vedeam Calea Victoriei plină ochi de mașini care înaintau cu viteza unui melc suferind de artrită și pe sărmanii de la volan scrolând prin telefoane ca să le mai treacă timpul, mă găndeam ce tare ar fi să-mi iau o trotinetă electrică.

Doar că m-am gândit și m-am răzgândit pân-au trecut și vara și toamna. Iar iarna, știi cum e, nu prea-ți mai vine să dai banii pe o chestie pe care n-o poți folosi decât peste câteva luni. Dap, în mod sigur nu eu am fost cel care a inspirat proverbul ăla cu omu’ gospodar.

Mno, partea bună e că primăvara asta am luat-o de la capăt. Iar mașini blocate, iar am început să mă gândesc ce frumos aș defila cu o trotinetă electrică pe lângă ele. Atâta doar că una care să-și facă treaba cât de cât nu e chiar cea mai ieftină șmecherie. Tre’ să scoți măcar un 2000 de lei din buzunar, iar io nici macar nu mă urcasem vreodată pe una. Și mă gândeam cum ar fi să dau banii și să descopăr cu stupoare că nu-mi place sau pur și simplu nu-s făcut pentru mers cu așa ceva. Ce să fac, ce să fac? Hai să vedem dacă găsesc să închiriez, mi-am zis.

De găsit, am găsit. Doar că cetățenii care le închiriază sunt așea ușor rupți de realitatea înconjurătoare. Pe un site am găsit fantasticul preț de dumping de 100 de lei pe zi (găsești mașini de închiriat la banii aștia sau chiar mai ieftin), la alți băieți am obținut o cotație de preț oleacă mai decentă: 250 de lei pe cinci zile. Dar tot nu-mi venea să-i dau. Numai la gândul că practic aș arunca de pomană a zecea parte din prețul trotinetei, ariciul din buzunar începea să se zburlească urât de tot. Și p-ăsta nu-l duci cu una cu două.

Well, și chiar pe când duceam luptele astea teribile cu mine însumi, nu știu ce mi-a venit într-o zi să arunc un ochi în folderul de spam. Adică un loc în care nu mă uit aproape niciodată. Nu că n-aș vrea, dar pe gmail e atât de bine dosit că uiți cu lunile de el. Revenind, după ce-am aruncat așa o privire superficială peste grămada de email-uri care-mi propuneau prețuri imbatabile la viagra și măriri de penis (auziți, oare ce știu ăștia și nu știu io?), mă pregateam să apăs butonul ăla numit “delete all spam”, când mi-au căzut ochii peste un email care zăcea acolo de aproape două săptămâni (no joke, exact 13 zile trecuseră de când intrase). Email care, pe scurt, zicea așa: “Salut, Mihai! Ce-ai zice să testezi una dintre trotinetele electrice pe care le vindem noi?”. Întrebare care m-a făcut să spun pe loc un brusc și hotărât “adio” site-urilor de închirieri.

Bref, două zile mai târziu, adică vinerea trecută, mi-a ajuns la birou șmecheria pe două roți de mai jos. Șmecherie pe care o s-o testez două-trei săptămâni după cum vrea mușchiu’ meu. N-am niciun fel de restricție, băieții care-o vând mi-au zis să fac ce vreau cu ea și că nu-i interesează decât un feedback cât se poate de apropiat de realitatea din teren. M-au rugat doar să nu mor sau să nu mă accidentez, dacă se poate.

Așa că, dacă zilele astea zăriți un soi de hipster bărbos care defilează prin trafic, cu viteza luminii, în timp ce stați blocați la semafoare, să știți că e fratele vostru care testează trotineta. Iar dacă vă treziți într-o dimineață și nu găsiți articol aici, e clar că n-am reușit să le îndeplinesc dorința băieților și-am pățit buba nasol. Vedem. Cum mi-o fi norocul.

mihai_vasilescu_trotineta_electrica

158 de păreri la “De ce e bine să te mai uiți și-n spam

 1. Cred că pentru deplasarea în oraș, o trotinetă electrică decentă este o alegere excelentă. I-am luat juniorului anul trecut un e-twow master si pot să spun că drăcia aia e super tare! Trotineta, făcută la Craiova, este in top 5 mondial (dați un sărci pe gugăl dacă nu credeți). Am luat-o de pe site-ul lor pt că a fost mai ieftină cu vreo 500 ron decât pe site-uri specializate în comerț.
  So, Mihai, enjoy it!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Relou, săr’na.
   A mers uns pân’ la muncă.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 2. So, din tot universul ăsta te-au ales tocmai pe tine să le testezi produsul? Eu cred că oamenii ăștia nu au aflat că tu intri cu capu-n stâlp când mergi pe PICIOARELE TALE. Săracii!

  Comentariu beton! Thumb up 63 Thumb down 1

  • Ahahaha, acum am dat zoom pe avatar. Traiasca porcii! Adica sa moara porcii! :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • Elena, cred că vor să testeze rezistenţa trotinetei LA ACCIDENTE:

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Vera, mai exact: trăiască pieptul de porc. Bine lucrat! Asortat cu niște vinete.?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Gabil, rezistența cui?! Muhahahhaaaa

   Pies: eu vreau să știu unde se montează suportul pentru telefon. Că ăsta micu’ e mort fără. Bine, ca să fiu sinceră, mort e CU. Nu fără?.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Elena,
   Stâlpul ca stâlpul. Eu mă gândesc că e din ce în ce mai greu să fii pieton în zilele noastre. Este imperios un scut energetic ceva pentru per pédes people.

   Cât despre avatar: unii oameni încearcă să ţină diete aici. Poza aia poate fi la fel de periculoasă ca un hipster pe trotinetă electrică.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Solandi, dieta-n sine e un chin. Ieri la birou am stabili cu doi colegi să măncăm de sărbătoare. Așa că s-a dus unul dintre ei la Kaufland și a luat ceafă de porc, cârnați și mici. Cu muștar. Una dintre colege e la dietă că e nașă în vară. Și-a scos un baton d-ăla fitness din poșetă și s-a apucat să-l mănânce. Nu cred că îi ajunsese primul dumicat în stomac când am auzit-o: să-mi bagggg, dă-mi o gură de mic că mor aici! Am salvat-o la timp.

   Comentariu beton! Thumb up 38 Thumb down 1

  • @Eleno, am încercat, crede-mă, dar nu pot să merg cu trotineta si cu telefonul în mână. Deci sunt relativ safe.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Mihaie, pfff, ce bine! Chiar îmi făceam griji.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 3. Dar una clasică să faci puţină mişcare, nu ţi-ai lua, aşa-i?

  Acum, fără glumă – fiică-mea cea mică adoră trotineta. Şi chiar mă gândeam că trebuie musai să îmi iau şi eu una ca să nu alerg cu limba scoasă toată vara după ea. Asta electrică e taman visul poleit cu confort pentru cineva comod aşa ca mine. Habar nu aveam că există. Ştiam doar de hoverboard dar ăla mi se pare într-un echilibru precar: dacă nu am cum să-l apuc cu mâna nu mă ating de el. Pleacă fără mine, cu siguranţă, în timp ce eu rămân să joc şotron cu asfaltul.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • @Solandi, io nu-s adeptul la chestia aia cu “să fac mișcare până la muncă”. Mișcarea, dacă vrei s-o faci, o faci după muncă. Nu de alta, dar dacă n-ai unde să faci duș și niște haine de rezervă, o să cam puți toată ziua.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 2

 4. Uite asa in 2-3 ani,de la trotineta electrică ajungi si tu la un scuter de 49.Încă 6-7ani si ajungi pe un 500-600.Vorbim de centimetri din aia cubi.O să ajungi la un 1000 plus fix la vârsta la care o să te legitimezi cu cuponu.I-am luat ăluia mare una pe la 1300 dă lei.
  Cu lacrimi in ochi spun că si-a băgat pwla in ea si prefera bicicleta,ca uita el să o încarce,ca grea.Mă saturasem cât caram de ea sus,jos.
  Se da nevasta-mea cu ea,ca si asta nu a fost in stare nici să invete sa meargă pe bicicletă,nici să înoate,nici să joace table.Pe cacatu ala de trotineta poate sa isi tina echilibru,pe bicicleta nu.Ca sunt io bou si prost pedagog.Parcă as arunca cu galeata cu echilibru pe ea.
  Si normal când iesim cu bicicleta că o neglijam,ca io-s vinovat ca nu este asfaltu ca sticla,ca dâmbu,ca plm.

  Comentariu beton! Thumb up 73 Thumb down 3

  • @edelweiss
   Ia-i role

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @edelweiss, aproape că am plâns de mila ta. Ce viață chinuită ai și tu, man.

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 1

  • :)) bă, tu o iubesti cu fiori pă doamna !

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

  • Viată chinuita?Trei zile nenorocite am alergat pe lângă ea să se invete.Cum tătarii,otomanii,armia română luau pu.letii cu arcanu,fix asa arătam si io.
   Da’ drumu dragă,ca esti ridicol cum alergi ca tâmpitu după mine.Mă descurc.
   Si jap,clătită pe jos.Bă,nici aoleo,nici nimic.Se ridica ziceai că îi pe arcuri:bă,esti dement,cum îmi dai drumu asa,vrei să scapi de mine?Zi mă dacă asta vrei.
   Păi plm,nu ai zis că te descurci.
   Si tu mă crezi?
   Păi…
   Bagă-o dracu in garaj,să nu o mai văd.Tu si cu ideile tale tâmpite.
   Scena asta s-a repetat de cinci ori in ultimii doi ani si nu a fost niciodată ideea mea.Cine plm vrea să alerge pe lângă o bicicletă?

   Comentariu beton! Thumb up 81 Thumb down 1

  • Roti ajutatoare doua zile…pe urma o sa-l faca sa planga pe Chris Froome

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @edelweiss, nu te supăra, dar cineva tre’ să te facă și pe tine, zmeule!

   Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 1

  • @edelweiss, nu ți-am împărtășit niciodată teoria mea referitoare la cei care merg cu motorul, nu?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 5. S-o folosesti sănătos! Am intrat pe site, dar nu am vazut preturi. Sunt de vanzare sau doar de dat in teste?:)

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Ramona, pe emag găsești prețuri sigur. Uite aici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 6. Bănuiesc că ai vrea-o ”foldable”. Că doar n-o să te cerți cu vecinii pentru 2 locuri de parcare. Sau… până ajungi tu în apartament dispare și minunea.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Laura, păi e foldable. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Nu toate, Mihai. Doar alea de 20km/h. Dacă vrei să ajungi la job până se termină programul, cred c-ai vrea una un pic mai iute 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Laura, ce-i drept, mi-ar plăcea una oleacă mai iute. Pe de altă parte, trotuarele din București și o viteză mai mare de25 km/h nu prea sunt compatibile. Știi cum zic?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Mihai,
   Indiferent de viteză, trotuarele din București sunt compatibile cu așa ceva? Că în Constanța nu sunt. Nici nu prea mai sunt trotuare 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Laura, greu, greu, trebuie să caști ochii bine de tot și să fii în alertă non-stop. Cel mai mișto a fost în mini-vacanța, că era Bucurestiul gol și-am putut s-o ard pe carosabil.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 7. Bai, sa respecti culoarea semaforului iar la trecerea de pietoni, daca vrei sa traversez, te dai jos de pe dracie. Sper sa-ti dea in teste una mov macar.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • @Redoo, e aia din poză, șef. Deci nu e mov.
   Da, da, am mers exact ca un pieton civilizat.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • coane, da’ atas ptr dra Petrica are?

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @moatza, ÎNCĂ nu. Da’ mă ocup.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • pai n-ai vazut la mariciu cum o duce pe Sashica?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 8. Un mijloc de transport elegant, interesant și practic, dar total nerecomandat pentru străzile din București. Cred că merge dacă te duci cu ea până la metrou sau până în stație la RATB. Altfel….nu te văd bine.?
  Nu știu cum or fi trotuarele pe traseul tău, dar pe al meu nu fac față nici băieții de la BGS cu ATV-urile.?? Iar pe carosabil…hmmm…am un prieten care încă mai bea bere din când în când cu șoferul care l-a “împins” în șanț când se dădea pe bicicletă.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Ionuț, bate-te peste gură.
   Hai că azi a fost ok.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • De vreo 2 ani avem si noi una. Pe sot l-a trantit un sofer care nu s-a asigurat si a mai si trecut cu masina peste trotineta. Dar cumva, au scapat bine amandoi. Cu toate astea, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultimii ani. A meritat banii din plin. Rar se mai deplaseaza cu masina, merge cu ea cam peste tot, are autonomie destul de mare, este foarte practica.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

 9. Mișto chestie trotineta asta electrică…doar că în Cluj relieful nu e ca la București…avem niște dealuri de i se termină de 2 ori bateria până urci. Și ca să îmi iau o trotinetă electrică și să merg mai mult cu ea în autobuz nu-mi rentează de nici un fel. ?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Dar și când te dai la vale …no ni mă la el ce veteză prinde … îți fac ochii ca la melci. Nino nino ? te ia radaru’
   @Mihai 2 greșeli în text. Macar găndeam ? că mă pot apține ? să nu zic că ai scris articolul dăcât dă pă trotinetă.
   Apropo ISU face azi la ora 10 00 exercițiu dă alarmare pentru hipsterii pă trotinetă.
   Ps. Renunț și la dietă și la greața grevei cu japoneze ?

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 1

  • @Marius U, o folosești doar la vale. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Și îmi fac o rugăciune înainte de a o lua la vale! ? De mă împiedic de ceva mă rașchetează smurd-ul de pe asfalt.?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • La coborâre troniteta se încarcă. Trotineta e-Twow Booster folosește inovația KERS, prescurtarea de la Kinetic Energy Recovery System.
   KERS este un sistem folosit și în Formula1 care face ca energie kinetică a unui vehicul în mișcare să se recupereze în momentul frânării.
   Asta înseamnă că, cu fiecare frânare, trotineta își reîncarcă bateria cu energie pentru a putea fi folosită din nou în momentul accelerării. Și asta este foarte tare!
   Consumul trotinetei este estimat la 4 lei pentru 1.000 de km parcurși.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 10. Mie trotineta mi se pare o chestie căreia nu-i înțeleg rostul. Adică ori merg pe jos, ori pe bicicletă….cu rolele sau cu placa. But that’s just me.
  So, have fun!

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Anouk, păi îți explic io acum cum stă treaba. 3.5 km de acasă la muncă. I-aș face în aproape o oră pe jos. Am făcut 15 min dimineață cu troty. Elegant.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 2

  • Cu o trotinetă clasică, viteza medie de deplasare este 9-10km/h, cam dubla față de perpedes. Cu cea electrică, deja e triplă. Ocupă puțin spațiu, poate fi luată în metrou. O cobori/urci ușor comparativ cu o bicicletă. Nu face pană (bine, sunt și electrice pe anvelope). Nu riști să cazi nasol ca de pe role sau bicicletă.
   Și senzația este… incredibilă.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @Anouk,
   Pentru mine aici cuvântul cheie ar fi: ghidonul. Îmi dă senzaţia de stabilitate. La role/placă parcă aş fi pe nisipuri mişcătoare şi îmi vine să mă agăţ de primul copac ieşit în cale.
   Iar versus bicicletă: trotineta e mai slim şi te strecori mai abil.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Mihai, @Solandi, și mai elegant e cu bicicleta. Are și ghidon.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Anouk, da, dar ARE ȘI PEDALE.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Troty, mă?! Hahaaaaaaaaa

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Elena, iegzact, TROTY. Iar mașina lu’ Petrică se numește Stela, fyi. Că nu poți să tratezi lucrurile așa ca pe niște ființe fără suflet.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

  • Troty și Stela? Na, ‘Mniezău nu strică doo case… ?
   Băi nu mi-ar fi dat prin cap să-mi botez bicicletele, ale mele-s: aia neagră și aia de oraș.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @didina, pentru că încă n-ai cunoscut-o pe Petrică.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • cum adica sa nu-ti botezi locomotia?
   ale noastre-s toate botezate, ca-s la usa de crestini din familie traditionala!

   piei drace!

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Mihăiță zici să caut un ninja să mi le boteze? Măcar să iau și WD40-ul cu mine, poate se milostivește și mi le și curăță și le unge lanțurile.
   “Încă” ăla sună amenințător. Ar trebui să mă pregătesc sufletește de pe-acum? ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @didina, dacă dădeai semn sâmbata trecută, acum nu mai era nevoie de “încă”. Știi ce zic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Și când te gândești că eu nu dau nume nici măcar la animale. În curte la țară, pe vremuri, aveam câine, vaca, calu’ etc.??

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Ionuț, cum, mă, sa nu botezi CÂINELE???

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Mihai, Stella e berea nu mașina!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Mihăiță, sâmbătă au venit ai mei în București, special pentru mine. Le-am acordat exclusivitate, ca de obicei. Las’ că n-au intrat zilele-n sac, ne-om vedea la vară, dacă ne-om potrivi cu programul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • “Bloagăr fiind, trotyl cutreieram
   Pe Splai și, uneori, pe la Izvor,
   Eșarfa mov de-un stâlp de-mi agățam
   Treceam la daune capu’ ș-un picior…”

   de Mihai Vasilescu

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 11. Iar dacă-l vedeți pe Mihai pe trotinetă, gândiți-vă şi la frații voştri de pe youtube.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

 12. Din experiența unuia care trotinește la modul clasic de niște ani buni…. Bine ar fi să aibă amortizoare față spate, altfel faci numai dinți pe jos.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @catalin, pe față n-are. O cam simt în creștetul capului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 13. Să ne spui (dacă ai cum) cum merge la deal și împotriva vântului! ?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @VictorR, să-mi găsești tu deal în București și io-ți promit că-l urc. De doo ori. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Vasilescu: calea victoriei de pe splaiul independenței până la clădirea CEC, pe regina Elisabeta de la cișmigiu până la casa armatei-Calea victoriei, pe regina Maria de la piata de flori (Cosbuc) până la 7 iunie, calea 13 septembrie de la hilton până la intersecția cu splaiul independenței….și exemplele pot continua:)

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Alice, alea-s dealuri? Aveam unul mai abrupt în spatele blocului, la Vâlcea. Pe-alea le urc împins de briză, dacă e. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 14. Off-topic: Și totuși cred c-ar merge sâmbătă o chestie de genul: “Cum e să-ncerc să fiu cuminte” cu edelweiss pe post de autor! ?

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

  • @Victore, când o lăsta @edelweiss lenea ca să scrie un text pentru blogul ăsta, să te uiți cu atenție pe unde mergi când aterizează porcii. Ăia care zboară.

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 1

  • Nem. ELENA.. Eu trag încă speranțe.
   Apropo am râs copios la aventurile casnice ale dlui Floare de colț dar … ELENA ELENA.
   Vă rog nu influențați propetaru’ dă blog!!!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 15. Well done Mihai, well done!
  Pe mine ma cauta numai cu aspiratoare de testat, cred ca pe undeva este un bug misogin de nu primesc si eu pt masini, trotinete si picamere! :)))

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Ana, tu n-auzi că și la mine era invazie de viagra și măriri de penis? Ceva, ceva știu ăștia. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Nu stiu nimic ca altfel m-ar bate pe mine la cap cu mariri de sani :)))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Ana, ce te mai alinți. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 16. Auziţi la hipster: TROTY!

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Troty ii spun si eu, parca e mai draguta botezata si cand o alinti ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 17. Eu vreau sa-ți faci un selfie în mers ??

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Sa se vadă și toți dinții…de pe jos…?.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @MAS, se rezolvă zilele astea.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 18. Adica renunti tu la metrou si la vesnicele perle urbane de acolo??

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @chris06, lasă metroul, că dacă mergeam doar cu metroul nu-mi trebuia trotinetă, problema e că renunț la ratb. Acolo era bătaia peștelui.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 19. M-am dat pe E-twow si Segway, pe asta nu încă, dar trebuie să încerc.
  Nu îmi iau de frică! O să o călărească toți ai mei și la mine ar ajunge doar la încărcat și curățat.
  Eram cu cardul în mână, cu lacrimi în ochi, până mi-a dat cineva peste mână și m-a trezit la realitate:
  – Ce faci nebunule?
  – Păi… vreau și eu trotinetă electrică!
  – Tu ești întreg la cap? AVEM ALTE PRIORITĂȚI, lasă prostiile și treci la raionul de haine. Mă plictisesc să mă uit singură.
  Serios acum, fă-le o vorbă și celor de la Segway, sunt super deschiși oamenii.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Octimus Prime, well, am o problemă cu asta cu “făcutul vorbei”. Simt că pur și simplu m-aș milogi, ceea ce n-am făcut și nu voi face vreodată. Dacă vor să dea de mine, e atât de simplu.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 20. Mie îmi place canapeaua din poză. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Ady, normal că-ți place. EU AM ALES-O. Și e un divan, nu o canapea. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • si eu vreau sa stiu de unde e …am pus ochii pe ea, trotineta era in planul secund

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @MAS, ikea. Divan Hemnes îi zice.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Mişu, asta e canapeaua cărată de blogheri?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @GabiI, fix asta. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 21. Hipstăre, câteva nelămuriri am:
  – ai reușit să-ți iei smacuri uaterpruf, sau începi să te plângi iar că ai ajuns cu machiajul făcut praf la birou? Ignoră întrebarea dacă mergi cu 5 km/h.
  – te-o lovit cumva hărnicia și-ai scris texte de rezervă? Că dacă umbli cu jucăria aia nu mai ai cum să ne servești scurte din metrou/RATB, iar povești de pe trotinetă…

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @didina, am hotărât să nu mă mai machiez. Natural și simplu.
   Well, asta e și teama mea cea mare. Cred că vinerea o fac zi de mers cu ratb-ul și mă rog să se întâmple chestii.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Sunt sigur că se întâmplă chestii interesante pentru material de scris chiar și pe stradă. Ia imaginați-vă cum o să scrie Mihai despre prima lui căzătură…

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • …machiat natural si simplu la ochiul stang

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Cum naiba să scrie,probabil apasă cu nasul literele.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 22. Eu am parte de spam referitor la bani câștigați (la concursuri la care nu am participat niciodată) și, uneori, Fiscul american mă ceartă că nu mi-am plătit taxele.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @E.O., păi și? Le-ai plătit?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 23. Pai ti-a dat si pista de testat ? Ea e ok asa…dar noi n-avem trotuare…si la deal cine ne impinge ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ananas, trotuare n-avem nici noi. Mă rog, avem, dar ar trebui să poarte alt nume. Partea bună e că n-avem nici dealuri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 24. Aproape off topic

  În nemernicia mea, ca un câine turbat, am lansat sâmbătă o provocare mărsavă pentru a verifica popularitatea și a convinge (indirect) una dintre personajele cele mai iubite (?) de pe blog să-și continue călătoria literară

  Rateu total . Ma uit azi și din 6000 de cititori la postarea mea au fost voturi 18/24
  Adică 18 oameni au fost de acord cu mine. Nu datorită așezării in pagină, stilisticii, ortografiei sau versului alb folosit . Nici pe departe. Datorită invidiei .!!??

  Mă așteptam la proporții de 2/50, sau 4/ 125
  Cum ar fi fost normal pentru un om care sâmbătă de sâmbătă gândeste, scrie, șterge, corectează și mai și raspunde tuturor.
  PULA !
  Blogul e UNANIMITAR, nu majoritar, feminin
  Adică doamnele cu “vai ce frumos ai scris” “un articol superb” dau cu bâta la votarea care îngroapă un reper al blogului ,cu aceeași naturalețe cu care își dau cu fond de ten dimineață.
  Mizerabil
  Nu cred că creaturile astea o cunosc pe Elena P în persoană (se termină in consoana deci pot folosi “lui”) să spună “i-am dat un milion acu cinci ani și se face că plouă” Nici pe departe.. E virba de invidie pentru cum scrie, cum arată, cum trăiește, cine este
  Și NUMAI femeile, care sunt atente la toate detaliile, pot invidia sau urî pe cineva pentru o pereche de pantofi, sau de cercei, sau pentru cum scrie, sau de ce scrie. Sau de ce există

  Concluziile le trage fiecare .

  Nebunul regelui is permanetly out of range

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 17 Thumb down 19

  • @Nebunul regelui, analiza ta este mirobolantă, dar suferă de niște mici, dar semnificative, imperfecțiuni.
   – Ce te face să crezi că toată lumea care a intrat să citească textul, ți-a citit si comentariul? Mai ales, că rapid de tot comentariul tău a intrat în “hidden”, deci cine voia să-l vadă trebuia să mai dea un click în plus;
   – Poate pentru tine a părut o încercare de a o provoca pe @Elena să nu renunțe la ziua in care scrie. Mie mi s-a părut doar un comentariu menit să arunce cu căcat peste munca unor oameni. Pentru conformitate, îl las aici: “Pleci ? Bine faci !
   Ce atâta jale pe vale ? N-a murit nimeni .S-a săturat de voi, nu-i clar ?
   O să te înmormânteze Vasilescu cu onoruri militariste in secțiunea „categorii” a blogului și cu asta, basta
   Exact ca pe @duamna Vio de la care ai preluat ștafeta.
   Cine își mai aduce aminte de @duamna Vio ? Pulea !”

   – Au fost în total aproape 200 de comentarii dintre care în jur de 100 în care lumea a spus ce gândește despre decizia @Elenei. Eu cred că asta este relevant, nu cum a apreciat sau nu lumea comentariul tău, repet, de căcat.
   – Atât.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @nebun… Ești dus cu … capra boss ? te’n pwlă dă simpatik ?
   Subtitrare pentru ardeleni ca mine ai?
   Fă conspect ?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • …si mai este o chestie, eu consider ca o decizie a unui om nu poate fi modificata de corul babelor plangaciose. Nu stiu de ce Elena a luat decizia asta, nu trebuie sa stiu de ce a luat aceasta decizie dar e decizia ei si trebuie sa o respect.Si sa sper ca intr-o zi in care va avea timp sa scrie,o va face.Si nu, nu am vazut comentariul tau, pt ca ghici, nu stau 24 h/24 h cu ochii pe blog

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Colonele, nu te supăra că îti zic așa, pentru că în continuare eu cred că tu ești.
   Deci, @Colonele, testul ăsta a fost decizia ta de a-l face. Probabil voiai sa afli ceva și din concluzia trasă se pare ca ai aflat. Dar vreau să-ți spun ceva: și eu știu că lumea este invidioasă. Și ghici ce? Mai știu că acest blog va exista bine-merci în continuare fără mine.

   Nu vreau să crezi că nu mă interesează părerea ta sau a celorlalți din gașca asta, dar pentru mine a fost cea mai importantă părerea lui Mihai. Pentru că el decidea dacă ceea ce scriam eu vi se potrivea VOUĂ. Textele alea pe care mi le arunca înapoi și-mi spunea “refă-le!” erau dovada că însemnați ceva. Pentru ca voi să vă simțiți bine.
   Pentru respectul ăsta pe care vi-l poartă și pentru munca pe care o face zilnic, cred eu c-ar trebui apreciat. Și el și invitații lui.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • @Elena, blogul ăsta m-a învățat un lucru: odată ce un comentator s-a transformat în heităr, apăi heităr va rămâne. Dar să stii că io mă bucur și când mă urăște lumea, înseamnă că chiar am ceva de spus.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • :)))))) Băi, cum o dă ăsta la-ntors cu analize pe text și psihologie inversă după ce a lăsat un comentariu de rahat. Du-te mă de-a dura cu aroganțele tale.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • Didino:))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Ne faci creaturi şi mai vrei şi 6000 de like-uri.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Să-mi fac cu cașcaval, să-mi fac cu sare….? Decizii, decizii…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • Amice, ești idiot!
   Mai întâi, că ne faci pe noi, posesoarele de fantă roz, creaturi. Apoi, automicționezi nădragii că nu reacționăm după așteptările lu’ matale.

   Mno, ghici ce! Am citit articolul de sâmbătă. N-am comentat pentru că sentimente amestecate de „o să îmi lipsești!” și „Bravo, fată! Dă-i înainte!”. Cu siguranță o să îmi lipsească articolele Elenei! Numai că femeia zice că vrea să își urmărească un vis. Mă-sa de-aș fi, și tot n-aș simți că am dreptul să o întorc. Nici măcar să încerc.

   Ți-am văzut și ție comentariul și mi-a părut o labă tristă. Băăh, dar știi cât de tristă?!?! Te și vedeam cum o freci degeaba, că îi era și ei jenă să se scoale de ce ai eructat. Mdeci până azi ai frecat-o degeaba, de ți s-au spart și bășicile din palmă, și acum vii și spui că ești over and out. Păi good riddance, bishop!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

 25. Nu că vreau să-mi iau,nu cred ca mi s-a potrivi așa ceva,ma dau cu bicicleta.Și pentru mine ăia de la Emag sunt neserioși(ăsta e termenul finuț) dar am intrat să vad ce și cum.In momentul în care am vrut să dau search, primul lucru în lista celor mai căutate era trotinetă.Hipstăre,ești influencer bă!

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Marius M, te mai îndoiai? 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 26. Celebrul blogar Vasilescu zis si hipstarul Troty a fost recent vazut printre rafturile magazinului mega din victoriei. Dadea ture ametitoare si desi a fost avertizat de catre casiera marioara si de catre paznicul costel, totul s-a sfarsit cu avarierea “bolidului”. Imediat a fost introdus seifti carul. Troty, cu ochelarii lila cazuti pe o parte a invocat nesemnalizarea corespunzatoare a raionului de melci si de aceea a iesit in decor. Totusi, pe langa avertismentul primit i-a fost dictata o penalizare de 6 sambete in care-si va scrie singur articolele. Pana la aceasta ora, hipstarul Troty nu a putut fi contactat. De la fata locului a transmis, nelu dinam.

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 2

  • @Marius, hai că nu-ți văzusem comentairul. Am râs bine și la ăsta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Mihai, esti scuzat. Aveai ochelarii cazuti in urma impactului.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 27. Ipotetic,încerc să îmi imagineaz o fază:iasă doamna Petrică de la muncă seara,singură și trei golani se leagă de ea.Doamna Petrică pune mâna pe telefon,,Miță,Magentuț,sau cum te alintă ea,,hai repede că s-au legat unii de mine.”Și apare în cinci minute Mishu cu eșarfa fluturând,cu ochelarii plini de musculițe de la viteză,călare pe trotinetă.Pe care o parchează rapid de un pom,își aranjează eșarfa și întreabă pe un ton serios:,,Băieți,probleme?”

  Comentariu beton! Thumb up 42 Thumb down 2

  • Hăăăăăăăăă :)))))))))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Paco, ar putea fi un scenariu, ar putea fi. O singura informație nu ai tu, domnișoara Petrică e prințesă, șerif, nu-și dă fundul jos din mașină nici când duce gunoiul.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Ce misogini pot fi unii neni cu doamnele.Ca nu mai poate o doamnă să meargă cu troty,să aibă barbă,sălcii plângătoare la subraț,că vine unu’ si o arată cu dejtu’.Fără eșarfă că rămâne priponit in vreun gard viu.Si fără poșeta ca strica aerodinamica.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @edelweiss, pardon, ai impresia că laptopul se cară singur până la muncă?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Hahahaha i hate to love you dar azi am râs cum n-am mai râs de mult. Ieri am fost la Decathlon să iau fetelor câte ceva. Pur și simplu au scalpat cardul de plângeau cifrele pe el. Am dat și eu o tură cu o trotinetă “manuală” pe acolo că n-aveau d-astea automate dă hipsteri. Barbă am, burtă am, tricou verde mijto nedefinit am, dar tot am arătat ca un hipopotam călare pe sopârlă.
   Am concluzionat că trebuie să rămân la nivel de fantezie cu trotineta aia. Rămân fidel trio-ului motric: mașină – mașină – câine!
   Am ieșit de acolo cu mănuși, unelte de ping pong, arcuri și role plus alte mizerii și NIMIC pentru mine . Ghiciți unde sunt toate mizilicurile alea ? Tot în portbagajul mașinii ei.
   Concluzia : femeilor le place să cumpere,nu să și folosească ?

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 1

  • @HabaRnaM, AMIN!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @HabarRnaM, asta cu hipopotam pe şopârlă sună într-un mare fel. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Paco, am râs de m-am strâmbat, imaginându-mi-l pe Mihai în ipostaza descrisă de tine!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • “își aranjează eșarfa și întreabă pe un ton serios:,,Băieți,probleme?””

   La care golanii dreacu’, intimidati, isi inghit cu noduri atitudinea agresiva. Numa’ unu’, mai tupeist, se indreapta cu pasi apasati spre eroul nostru:

   “da’, sefu’, mancat-as aplombu’! Crez’ ca m-ai putea ajuta cu cuadratura cercului? “

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 28. Este bună troty pentru că nu mai trbuie să muți capre când parchezi.☺

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Sunt extrem de rare cazurile în care vrei și trebuie să parchezi, si să nu fie nevoie să muți capra. Macar puțin.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Shoric, sau pune trotineta capră, ca să-i păstreze loc de parcare domnișoarei Petrică. Apoi o pliază și-o pune-n portbagaj. Pe trotinetă, să nu se-nțeleagă altceva.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Shoric, șerif, am râs cu muci. :)))))))))))))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • “Sunt extrem de rare cazurile în care vrei și trebuie să parchezi, si să nu fie nevoie să muți capra”

   Unde-a stat capra, sta si troty.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 29. Mishu,așa sunt femeile din ziua de azi,csf.Și a mea Doamnă nu se poate dezlipi de mașină.A spus că își dorește ceva mai old school,clasic,zgomotos,,,fără multe butoane și electronică ca mizeriile astea noi,”,citez.
  Am găsit pe un site din România ,un Alba Lux cu storcător.Cu un pic de rugină pe ea.Clasic.Mai trebuie să rezolvez cu transportul.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • Bătaia ta va apărea pe youtube ? Dacă faci asta sigur vei mânca ciorbă rece mult timp de acum înainte. Trimitem ceva sushi ardelenesc(pită, slană, ceapă) către tine?
   Ps. Dacă te izolezi în baie să nu uiți să iei telefonul TĂU cu tine ?

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Paco, să înteleg că doamna Paco e azi într-un loc fără acces la internet sau și-a uitat telefonul acasă?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 30. Sa nu ti-o fure coca. Sau te pomenesti ca nu incomodeaza prea mult, poti sa intri cam peste tot cu ea ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Faiantaru’, absolut peste tot. Se pliază.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 31. HabaRnaM.De bătut nu știu când apucă.Eu intru la muncă când iese ea.În puținul timp căt ne vedem ,mai repede are chef de o neca -neaca ,decăt de bătaie.
  De slănină te rog să nu pomenești.Pentru o bucată din aia adevărată și o pâine ca acasă ,sunt dispus să îmi cumpăr chiar și o trotinetă.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • O bucată de fălcuță fiartă cu usturoi și mirodenii, dată cu boia pe deasupra ? mmm. O pită de casă,cu lapte și cartofi, bătută de coajă mmm și o țâră de ceapă roșie de apă.
   Merge lângă și o bucățică de brânză de burduf în coajă de brad.
   Pentru ungerea gâtlejului și degresarea ficatului se recomandă o cinzeacă de rachiu de pere pădurețe!
   Ai de plm io’s la dietă. Am prăjit foamea ieri cu ceva haleală libaneză…
   Sport, dietă, trotinetă- ă way of life, ă slice of pie and then you die .. healthy!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 32. Mishu,Doamna are și internet și telefon.Din fericire ,timpul nu îi permite să posteze ecluberații ?.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @paco, cât noroc, man, cât noroc.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 33. Fratilor, hajutor ! Ca Forta de la o vreme nu prea mai e cu mine, nu-mi intra mie exact ce-mi trebuie in spam. Stie careva unde pot sa-mi gasesc si eu un cablu simetric cu mufa de 2,5 pentru iesire A & K ? Fireste ca mi-as dori sa fie cat mai ieftin, dar ma intereseaza sa fie in primul rand de calitate (nu chinezariile de pe amazon).

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Faiantaru’, A&K sunt Astell&Kern? Ieftin și de calitate nu există. Bagă un ochi pe site la AVSound, poate găsești la ei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Multumesc, Didina. Da, A & K este prescurtarea de la Astell & Kern. Problema mea e ca un cablu original costumizat A & K m-ar costa mai mult ca playerul in sine (in jur de 1000 minim), ceea ce nu-mi sta in posibilitati. De fapt sincer sa fiu e foarte departe de posibilitatile mele si tocmai de aceea incerc s-o smecheresc eu cumva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Faiantaru’, originalele sunt scumpe, știu. Noi am luat ceva compatibil, din Germania, pentru legătura între DAC și-un Woburn, tot din motive de buget. Poate găsești ceva care să fie decent calitate – preț. Vezi și la ăștia, se laudă că au echilibrate A&K, dar nu știu dacă-s ce-ți trebuie ție: https://bit.ly/2rjTFmW

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Aaa, multumesc, multumesc, multumesc, alta viata ! Imi gasesc eu ceva pe acolo, poate e posibil si o auditie in prealabil.

   P.S. Eu am avut Stanmore-u imbracat in piele maron (zic eu mai calduroasa decat pe negru), pe care recunosc ca l-am cumparat numai si numai pentru aspectul retro (80W erau mai mult decat imi trebuie mie intr-o incapare) si pe care l-am vandut spre amortizarea cheltuielilor cand am cumparat Kann-ul. Oricum, toata seria e beautifully crafted !

   Acuma, de cand baza de la Geneva Lab Aerosphere a ajuns de la 600 la 250 pe amazon (care insa functioneaza numai si numai combinate cu boxele lor), in nebunia mintii mele m-am pus sa visez la ele. Zi si tu, ai vazut frumusete mai mare decat alea pe rosu? Si cine stie, poate se mai reduce si pretul boxelor.

   https://www.youtube.com/watch?v=7HupJin4eYk

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Faiantaru’, arată bine AeroSphere, da’ nu-s potrivite cu ce am eu în living. Marshall sunt din același tablou și se asortează perfect cu un Hendrix, la cafeaua de dimineață. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Mulțam’, da, sunt multe magazine și “jucărele” faine, iar băieții ăștia chiar știu să facă comerț. 🙂
   Peste vreo 4 ani mai avem de gând să cheltuim pe-așa ceva, când o pleca odorul la facultate. Îi punem Woburn-ul la pachet, să se distreze și ei în cămin.

   @Vasilescule, scuze pentru discuția off-topic, nu mă pasionează trotinetele. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 34. Eu bolesc, dar vă citesc! Sper că e ultima răceală a puradeilor până în toamnă că mi s-a luat. Bărbată-miu e imun ca de obicei, eu mucesc cot la cot cu copiii.
  Vrea și omul meu trotinetă electrică, i-am zis să își pună pofta-n cui măcar până îl scoatem din pamperși pe ăsta micu’. Deocamdată doar fii-mea posedă troty, dar îl mai lasă și pe frate-su să se urce pe ea. E plină de vânătăi pe picioare, pentru că trotuarele noastre arată într-un mare fel. De când au dat “ăștia” drumul la căldură stăm mai mult pe-afară. Trăiască antihistaminicele că sunt alergică la toate florile din mai-iunie!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Blanche, adevărul e că e nenorocire ce e cu trotuarele. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Bă,da’ nu vă mai plângeți cu trotuarele alea că vi le repară Firea cât ai zice acid dezoxiribonucleic.La mine le venise ideea să unească toate pistele de biciclete între ele.Ghici ce?era una singură și aia de vreo 500 m la marginea orașului.N-au unit-o că n-au avut cu ce.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 35. Pentru mine mașina este momentan varianta optimă de transport pe ruta casă-serviciu, dar admir și susțin de pe margine acest trend de utilizare a mijloacelor de deplasare alternative, mai ales dacă sunt și mai rapide, cum înțeleg că este cazul la tine. Nu mai vorbesc că-s și mai economice și ecologice, lucruri deloc de neglijat, aș zice.

  Prima dată când am văzut acum mulți ani un adult pe trotinetă (clasică însă, nu electrică) mi s-a părut foarte ciudat, avusesem impresia că este o ustensilă exclusiv pentru copii. Era o tipă, îmbrăcată office, cu pantofi, fustă și poșetă pe umăr, o apariție destul de neobișnuită pentru acea vreme, care mie mi-a plăcut foarte tare. Era foarte cochetă, ne-a depășit nonșalant cu pletele în vânt, de pe trotuar, pe toți cei din mașini care stăteam la același semafor pentru a zecea oară și țin minte că m-am gândit că aș prefera oricând să mă deplasez așa, în loc să mai merg vreodată cu ratb-ul sau metroul, care pentru mine au fost coșmar în anii de facultate în București. Între timp am revenit la sentimente mai bune, mă mai dau uneori acum și cu mijloacele de transport în comun, dar atunci nici numele lor nu mai suportam să le aud.

  Așa că atunci când am rămas la un moment dat fără carnet (adică mi s-a luat, deși nu prea voiam să-l dau, în octombrie 2011) am mers o lună doar cu bicicleta; tocmai ce-o câștigasem la o tombolă și cam stătea degeaba sărăcuța. Eram între joburi, aveam program flexibil, pe copii îi duceam pe jos la grădiniță, pentru restul deplasărilor m-am gândit eu c-ar fi foarte interesant să experimentez viața de biciclist ecologist în București. M-am gândit prost, m-a plouat, m-a bătut vântul, m-au lătrat câinii, m-au claxonat mașinile, mi s-au furat în parcare la Afi luminițele șmechere de la roți abia cumpărate cu o zi în urmă (dar m-am bucurat că nu mi-a fost furată bicicleta cu totul), în fine, nu mi-a plăcut. Când mi-am luat din nou carnetul în primire, l-am pupat cu foc și i-am promis că nu voi mai lăsa pe nimeni și nimic să ne mai despartă vreodată.

  De vreo trei ani văd însă tot mai des oameni care merg la și vin de la serviciu pe biciclete, trotinete, hovere, Segway sau role și mi se pare foarte tare, mai ales când personajele sunt și frumos îmbrăcate/accesorizate. Știu că sună superficial, dar probabil mi-a rămas chestia asta de la acea primă impresie. Cel puțin în zona Kisseleff/Aviatorilor, pe unde sunt și trotuare destul de decente, este o adevărată paradă de modă dimineața. Eu nu am de gând în viitorul apropiat să mă alătur trendului, că se supără permisul pe mine dacă nu-mi țin promisiunea, dar îți doresc ca tu să ai un feedback pozitiv în urma acestor săptămâni de testare a lui Troty :-D. Și povești interesante, presimt că vor fi și din astea. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

 36. Mihai, dacă vrei sport extrem cu Troty, pe Petricani e locul! Pe minunatul trotuar,drept și neted ca după bombardament, doi neni se întreceau cu trotinetele lor electrice. Să vezi acolo adrenalină, nu la F1.

  Pot să zic doar…….bucură-te de copilărie!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Anouk, sper să nu mai am nevoie, în această viață, să circul zilnic pe Petricani.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 37. Chiar imi place despre tine. Eu nu am curaj sa folosesc asa ceva in trafic. Succesuri !

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Marin, să fie. Dar să știi că prefer trotuarele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 38. Mdea tiar articolul de ras. Am in folderul de spam vreo 400 de mailuri. Deoarece se sterg automat nici nu ma obosesc sa intru acolo decat daca astept vreun mal mai important si nu apare. De obicei nu e nici acolo dar cine stie.
  Dupa cum spuneam am intrat pe folderul de spam si am gasit numai cacaturi:
  – Don’t be shy, I’m hot and horny
  – Real sexual adventures
  – Life is short have an affair
  – Anca Albu mi-a vizitat profilul pe caut-sex – un profil pe care nici nu stiam ca il am.
  – I really just want to f.ck
  Si exemplele pot continua. Acum stau si ma intreb de unde pwla mea tot primesc atatea spam-uri de kko. O oferta de la Mega nu aparea in Cosul meu de spam!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 39. Interesant articolul, multumesc pentru informatie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. Pingback: mihai vasilescu blog | Aventura mea cu Troty se termină aici

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.