6,113 cititori

De câte tipuri sunt like-urile

Ca să ne înţelegem încă de la început, nu vorbim despre reacții (haha, inimă, wow etc), astea, deși se găsesc tot sub umbrela butonului pentru like, au un regim separat de utilizare. Azi explicăm doar despre like-urile cinstite adică mânuța albastră cu degetul opozabil ridicat. Pentru că, deşi mulţi dintre voi ar putea crede că el este folosit doar pentru semnificaţia lui iniţială, gen să semnalizezi că-ți place o chestie mișto postată de cineva, în multe cazuri lucrurile nu mai stau deloc așa.

Like-ul tip monedă de schimb. E fix ca la sexul oral (nu faci, nu primești, c-așa-i in tenis) sau ca mersul la nuntă (n-ai venit la a mea, nu vin nicio io la a ta). Mai pe scurt, nu mi-ai dat niciodată like deși scriu cele mai plate și anoste chestii din Univers? Apăi nici să nu te-aștepți să-ți dau.

Like-ul de control. Se traduce cam așa: n-am timp de tine, dar am observat c-ai comentat. Şi ca să vezi și tu c-am văzut, îţi fwt un like la comentariu, indiferent că-mi place ce-ai zis sau nu. Doar aşa cât să te fac să crezi că sunt cu pleoapa pă tine.

Like-ul onanist. Sau auto-like-ul. Este un fel de masturbare online. Se întâlnește de obicei la cetățenii atât de îndrăgostiţi de propriile lor creaţii, încât nu se pot abţine sa nu-şi dea un like. Pe sistemul: “Hai dă-mă dracului c-am zis-o bine de tot p-asta”. Deși, spre deosebire de masturbarea clasică, nu provoacă pierderea vederii sau apariția părului în palmă, cel mai des duce la apariţia unfriend-ului sau a formei lui mai light, unfollow-ul.

Like-ul de tip “era s-aveți o scamă”. E tot un fel de masturbare online, doar că cu mâna altuia. Se întâlnește îndosebi pe wall-urile șefilor cu mulți subordonați, pe profilurile persoanelor cu funcții importante și chiar în cazul părinților. Acest like se dă pe sistemul: “Dacă observă ca tocmai eu n-am dat”? Sau, chiar mai plauzibil, “poate observă că am dat şi eu”. De observat nu observă nimeni, dar știi cum e, speranța moare ultima. 

Like-ul de tip “tot eu sunt mai tare”. Ăstea-s like-urile pe care le dai atunci când fostul/fosta se afișează cu un nou partener. Deși mai degrabă ți-ai tăia o mână decât să-i dai like, e cam singura modalitate prin care-i poți transmite un sincer: “Muhahaha, cu sărăcia aia te-ai găsit să umbli”?

Ultima categorie demnă de menționat este like-ul pentru sex. Il puteți observa din belșug pe profiluri de piți care pun poze cu boticurile de rață și cu sânii lor noi, abia ieșiți de pe liniile fabricilor de silicoane. 99% dintre like-urile pe care le veti găsi acolo au fost date cu speranța că undeva, cândva, lăicuitorul o să aibă ocazia s-o scarpine pe divă între degetele mari de la picioare. Ce nu știu ei e că rata de conversie este îngrozitor de scăzută. Practic dai like in prostie, dar de fwtut cu greu se leagă ceva.

Gata, sunteți liberi să completați dacă mi-a mai scăpat vreun tip.

mihai_vasilescu_like_1

97 de păreri la “De câte tipuri sunt like-urile

 1. Like-ul de compătimire. La specimene prea grase, urâte, cretine, ignorante etc. Îl dai ca să se simtă şi creatura cu ego-ul mărit. Deşi mai degrabă ai vrea să îi fuți o realitate peate ochi.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 6

 2. 1. Eu vreau să-i dau Like wankerului bătrân care tocmai m-a apostrofat pe scară la Victoriei “Poate ar trebui să urcați, în loc să…” și face semn către telefonul meu. Zâmbesc și-i zic “desigur, aveți dreptate!”. Îi fac loc și trece înaintea mea și atât. Scara e full, înaintăm ca melcii. Dar el a avut un moment, da?! E-al lui, i l-am acordat! ?
  2. Eu dau Like dacă-mi place ceva. Și unor persoane le dau Like când îmi răspund la comentarii, dar acel Like înseamnă “da, sunt de acord” și/sau “da, am citit, vreau să știi că nu vorbești singur”.

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 9

 3. Acum ințeleg ce înseamnă când o piți își dă singură like….

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 4. Hai, ma, ca sunt si laicuri pe bune! Adica iti place si apesi …Dar, da, sunt si categoriile scrise de tine. Alea de taraba imi displac cel mai profund, mi-ai dat, iti dau. Pe de alta parte e forma de cinste, de corect.
  Eu dau like daca imi place postarea si/sau persoana. Dar mai dau, uneori, in loc de salut. Adica salut, ce mai faci, totul ok? Nu te-am uitat.
  Nu sunt o cersetoare de like-uri dar ma uit mereu la cine mi le da, ca sa le multumesc in gand sau in scris. Daca ne gandim bine, un like e o secunda din viata unui om, iata ca ti-o da tie! Plus ca te-a citit ori ca s-a uitat la o poza de-a ta. NU?
  Zi buna tutulor!

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 6

 5. Inima mea s-a indurat sa-ti mai dea cate un like cand chiar n-am ajuns cu zilele sa comentez pe blog – dar uite ca nu-mi dau seama unde s-ar incadra psihanalitic 😛
  Nu simt nevoia sa dau like-uri fostilor, de fapt, dupa un timp nici nu mai simt nevoia sa intru sa vad ce-au postat. De pastrat in lista e discutabil.
  Like-ul de admiratie se pune? 🙂 Chiar sunt cateva persoane carora le apreciez postarile.
  Recunosc spasit c-am mai folosit si like-ul ipocrit, avand in general un interes la mijloc, nu mai detaliez 😛

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

 6. Like-ul de tip “statistica”. Unde vad un comentariu, dau un like. Statistica spune ca 20% se face parandarat. Nu credeți? Întrebați un primar.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • Parandarat? ce-i asta?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

  • Parandărătul este motivația acestui popor de a exista, din parandărăt își trage seva dătătoare de viață această nație, parandărătul este primul cuvânt pe care îl rostește un copil și ultimul pe care îl rostește un adult, parandărătul este un stil de viață, o filosofie ce înglobează concepte ca “îmi dai, îți dau” sau “mie ce-mi iese?” ?? Cum să nu știi ce e parandărătul? Parandărătul e România!???

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 5

  • @Ionuț,
   Mersi, n-am știut :)))
   Eu și DEX-ul = niște ignoranți 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

 7. Laicu ruletă sau random,când ai carabele mari ca mine si folosești telefonu’ să îți arăți aprecierea si iese fix căcatu opus.Poti folosi calculatorul dar când ai timp liber parcă merge un Dota2 in loc să bifezi dejte.
  Asa că Laicu random se transformă în Laicu nici un Laic.Apoi Laicu nici un Laic se transformă in Laic din pwla.

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 4

  • Daca mai aveam cont pe facebook sigur dadeam un like la articolul acesta, dar unul asa corect-care sa zica “da dle chiar mi a placut cum a scris”, asa insa doar un big like pe blogul tau personal si un share via what’s app a linkului unor persoane dragi mie. Buna dimineaţa 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • Aaa,este vorba de fb mă?N-am,deci Laic din poola.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • Înainte să o tai pe gliile străbune,o fază.Aseară am avut privilegiul să asist la o discuție la un șpriț de doamne.Erau trei femei deștepte la masă,una fiind colega de jug si încă cinci tute.Când mă pregăteam să mă volatilizez,o tuta care citise etichetele mai repede ca restu legiunii,varsă pe plisc:
   -Vai,îl iubesc atât de mult pe al meu că am făcut dragoste anala.
   -Io:Adică,te-ai fwtut în cur.
   -Mvai,trebuia să vorbesti tu ca un porc.De aia nu te suportă nimeni.
   -Io:mai da-te-n pwla mea,vă rog să ma scuzaț,te-ai fwutut în cur.Punct.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 11

  • @edelweiss, pentru că ea nu are cur ci anus.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

 8. Like-ul care ține loc de vot.
  Shordan președinte, muie Draknea, jos ciuma roșie . Like și viteză pentru că se aglomerează DN1 . Mai dă-i în căcat pe ăștia cu votarea lor cu tot. Doar am dat like, nu-i de ajuns ?

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 8

 9. Dau like la postările care chiar îmi plac. Dar şi like de susţinere, am nişte prietene “grăsuţe” care îşi pun poze în draci. Nu am mulţi prieteni în listă, aşa că nu e foarte obositor.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 10. Un barbat se spovedeste (mai nou) pe pagina de FB a confesorului sau. Dupa ce posteaza tot ce avea pe suflet ii spune preotului:
  -parinte, daca primesc iertare da-mi un “laic” .
  Parintele ii raspunde :
  – laic n-am de unde , da-ti dau un calugar novice.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 2

 11. Like-ul onanist. Sau auto-like-ul. 🙂 stiu vreo cativa….

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 12. Nu există decât : I laic you si I laic to fuck you !

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 5

 13. Neavând facebook sunt depășită de subiect, dar n-am putut să nu remarc ieri că bistro-ul în discuție primise rating de 5 stele de la toată lumea.
  Se pare că nu contează pentru nimeni că acolo trebuie să ai noroc să fii primit.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • Alea cinci stele erau de la foame,ce nu dă cetățeanu pentru un blid de bors fusion.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • Da, cred că nu mai vedeau de foame și au apăsat greșit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 14. Mister, ai uitat laicul cretin, ăla însoțit de Amin și Partikip!

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 3

  • Ha, ha, ha !

   “Diseară voi dormi cu geamul deschis ”

   14 țanțari au dat like și partikip

   Comentariu beton! Thumb up 39 Thumb down 3

 15. Like-ul pentru susținerea familiei traditionale! Rudele tale posteaza toate kkturile, iar tu…ii susții!

  Like-ul pentru sex trebuie legalizat! Poate, poate…!

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • @Ananas, pentru a doua parte te susțin până-n pânzele albe.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Sabina, ah, dacă știam de articolul ăsta ieri când făceam research.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 16. Eu dau like numai că într-adevăr îmi place ce e acolo,așa mi se pare corect, mai ales că nu stau toată ziua pe fb.O zi frumoasă! ???

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 17. Eu dau laic numa la cuplurile urâte cu spume! Cand vezi 2 dăstia care au comenturi cu “cei mai frumosi” , ce bine va sta împreună (separat mai aveati o sansa) si alte complimente,am o senzatie de mila si pe lângă cele 2 laicuri ale lor , le dau si eu unu, asa sa le dau speranțe!?P.S:Azi sunt heitaru’ ala pe care il injuram toti!?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

 18. Ce bine că n-am obligații socio-profesionale de dat laicuri! 🙂
  Dau numai like-uri cinstite și, din păcate, sunt zile când n-am timp să apreciez tot ce postează amicii pe FB.

  Cum zice și @GMT, mai e like-ul de ”salut” – un salut în fugă. Îl practic când și unde e cazul.

  Dar am o prietenă care ia în serios chestia asta. Când discută despre like-urile din viața ei, îi dau like din milă 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

 19. Juuuust Like!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

 20. Like-ul Zizin (sau “dă cu pace în familie”): dat lui yuby sau prietenilor. Un fel de Like dat ca să nu dormi pe preș.

  Like-ul automat: îl dau anumitor persoane, uneori nici nu apuc să citesc și jbang, Like-ul a plecat din clicu’ mausului. Pentru că acele persoane sunt așa mișto.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 5

 21. cele mai tari sunt auto-laicurile.
  pui o poza sau un text si-ti dai laic.
  Pt ca iti place ce ai postat, iti place de tine in poza, iti place ce ti-a puiat creierul…

  as vrea sa vad pe cineva care isi da un “angry”: “ba, bag pwla, ce ma mai enervez, ce naspa sunt in poza/text de kkat, ia sa-mi dau un angry ca nu-mi place ce-am pus”.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 6

  • @singlemum, hahahaaaaa.
   Băi, într-un timp mai scriam și eu pe fb. Odată la un text am primit 5 like. Am 90 de prieteni. Wtf????Toți erau acasă că era iarnă. Și marțea. Deci n-aveau scuză că, pllor, n-au citit.

   Așa că m-am enervat și am zis: ia că vă fwt io și-mi șterg textul că nu meritați să scriu pentru voi. Invidioșilor. Și am executat instant.

   Ăă, ce vream să zic? Bă, nu m-a întrebat niciunul unde a dispărut textul.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @elena, pai la ce era referit textul? poate s-au simtit si d-aia :)))))

   vad ca-s multi din aia descrisi de @boss p-aici, plin de dejte rosii 😀 😀 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Despre poștă, soro. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @Elena,
   Despre Poșta Română? Normal că n-au dat laic.
   Sau despre poștă secsoasă? Aici, chiar n-au nicio scuză 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @Laura, poșta română sexoasă. Doar mă știi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 22. Destul de rar întâlnit, dar am câțiva prieteni care îl practică, este like-ul de tip ”ce bine că nu te mai am pe conștiință”- asta dacă fostul/fosta se postează cu actualul/actuala și relația s-a încheiat cu tine zicându-i ”nu ești tu de vină, eu sunt. Dar putem fi în continuare prieteni” 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

 23. Eu nu dai Like.
  Prefer să scriu 3 cuvinte.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 24. Eu dau like tuturor celor din lista mea, că doar au fost aleși de mine ca să fie acolo (și e clar că-mi place cum gândesc, scriu) și unor pagini, pe care tot eu am ales să le urmăresc. E foarte simplu. Când nu-mi mai place nici omul și nici pagina, îmi iau firs seen-ul înapoi. Fără panaramă!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 5

 25. Laicul (dar si dislaicul) “a la Modrogan” sau “de postac”. Asta-i dupa numele initiatorului si s-a introdus in online spre a impune o aberatie prin forta numerica si totodata spre a veni in sustinerea sondajelor false de intentie de vot. Astazi laicul asta de haita online e mult mai raspindit si putem sa-l numim pur si simplu “laicul maimutelor”, dupa zgomotul lor asurzitor de intimidare de prin copaci emis cand simt pericolul, in ast’ caz opinia justificata, iar laicuita e indeobste contraopinentul care guita apa de ploaie la comentariul argumentat al Omului.

  Laicul “bizonului/bizoanei” care nu-s in stare sa-si raspunda macar siesi de ce l-au dat, dar daca au vazut ca da lumea da, hop si ei.

  Laicul “aha ha haha”. E unul onest si gratuleaza o gluma buna. Il dau si eu.

  Laicul gentlemenului. Se da contraopinentului argumentat sau neprostului/neproastei. Il dau numai eu ! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

 26. Boss, dom’ Vasilesco , vrei să faci de fapt o educare/educatie a utilizatorilor de blog
  Degeaba
  Oamenii dau like-uri în funcție de persoană, nu in funcție de posturi. Cam ce spunea @Vera mai sus. Nu contează că azi ai postat o tampenie , e important că te simt ca persoană de mai demult și-ți dau like pentru susținerea asta, Că o să -ți revii
  De-aia unii au plusuri indeferent de ce ar posta

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @Rufus well, nu chiar. Dau Like-ul automat, apoi citesc și Like-ul rămâne sau pleacă. Rar s-a întâmplat să plece, dar am avut grijă să latru nervos ca să știe omu’ respectiv că a rasolit-o 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 11

  • Da @Vera
   Incerci să acoperi mirosul de căcat cu esență bulgărească de trandafiri
   Cacatul tot a căcat miroase

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

  • @Rufus excuse you?!! ^^

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • Спасибо , Маленькая Вера ,

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Rufus ah, ok. Si, avem meci sau ramane asa? Ca am nitica treaba pe la birou si, drept sa zic, mi-s cam apatica azi 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 10

  • Meciurile sunt între bărbați
   Între femei-femei sau femei-barbati sunt competiții, concursuri, întreceri
   Adică o labă

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 27. La “era s-aveți o scamă” – ai fi surprins câți șefi (mai mari sau mai mici) urmăresc căcatul ăla. Că dacă e șef, nu înseamnă neapărat că îl/o duce capul mai mult decât pe ăia pe care îi conduce. #numazic

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 28. Eu dau doar dacă îmi place dacă nu paa

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 29. Like-ul tip maimuță, un prost/proastă care imită un prost de-i curge scuipat din gură…că dacă a dat ăla like, să dau și eu. Cât de prost pe fața pământului ești să dai “like” la orice chestie în care e vorba de tragedii umane…accidente cu victime, sinucideri, inundații etc . Eventual dai un share și nu like. Ce morții mătii îți place de dai “like” unei știri de genul cinci morți cu creierii prin copaci, din cauza unui capac de canal lipsă…??

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Ai uitat de like -ul pentru bunica moartă.Vita pune ,,Zbor lin spre îngeri”35 de ceropiteci dau like.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

 30. Likeul “comercial” e ala pe care il daí pt ca tu sau un prieten sa castige ceva…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 31. Mai e și like-ul de sinucigaș. Dai like la o gagică deși știi că nevasta/prietena monitorizează strict activitatea ta pe facebook.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

 32. Aaaaaa mai există “laicul ” din milă. De exemplu Io, că indiferent ce scriu, se găsește cineva care să zică: hai, bah, să-i dau like că o știu și-i copil fain.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 33. Like-ul cel mai mare și mai din inimă merge la @ElenaP care a intrat în top “Cele mai citite evăr” @mihaivasilescublog

  Felicitări! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 4

  • Eu sunt zgârcioabă cu like-urile, să ştiţi. Dar şi când le dau! Trebuie să fie ceva special. Ca acum.

   Felicitări @ElenaP! <3 Am mirosit de atunci acest moment şi iată că a sosit. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • Dislike se poate da pentru asta sau doar like?Întreb pentru un hater..:))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Dislike se poate da pentru asta sau doar like?Întreb pentru un hater..:))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • @Marius M ți-e cald cu toți dinții în gură, este? Întreb pentru un prieten. ?

   Felicitări @Eleno, ești tare!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • Io ți-am zis că ești violentă dar tu nu și nu.N-am dinți,vezi în pozele anterioare.

   Și un huooo cordial.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Fetelor (inlusiv Marius), vă mulțumesc.
   Da, e un moment de glorie pentru mine. Și zic asta fără nicio urmă de modestie. Mi-am dorit tare mult ca să am un text în rubrica “cele mai cititte ever” și iată!

   P.S. să încep cu mulțumirile ca la Oscar, sau e suficient un: și datorită vouă. Că boss știe deja ce înseamnă pentru mine.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • “tu-ți…adică je suis fată?Noroc că e momentul tau de glorie…hai că te iert,m-ai făcut să râd de prea multe ori…continuă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Marius, te-am făcut să și plângi?.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Elena, mă bucur tare pentru tine! Ai zis odată că-ți dorești să ajungă un text scris de tine între cele mai citite pe blogul lui Mihai.. Felicitări!!!

   PS- că ești mișto nu era nevoie să-mi amintească clasamentul ăsta. Știu.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 34. Domnule Vasilescu,pur şi simplu te iubesc ! Platonic,evident…….

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 35. N-am/na-m/nam dat în viața/veața mea/mia like/laic de ăla/acela pe/pă/pi facebook/feicbuc/fakebuci ?
  Pe aici mai ridic/cobor opozabilul și prin trafic mijlociul ?/?/…
  Felicitări Elenei!!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

 36. Oare cum ar fi dacă laicurile pe feisbuc ar fi taxate ?.
  Nu ştiu, ceva de genu’ dacă dai laic plăteşti 10 bani şi din ăia ,3 să meargă în contul celui care postează.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • Să vezi atunci nebunie de postări:)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • Băi, @Shoric, tu pareai un tip liniștit. Ce-ți veni?!
   Orice părăsit/ă o să-l/o pună pe părăsitor/e să-i dea like doar ca să-i toace banii.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 37. @ElenaP,
  Articolul a intrat in top si parca a prins viteză! 111558, 111586, 111624….
  Felicitări!

  (Cred că trebuie să te gândești la top 3)

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

 38. Duamna Topzece, poate că scrii şi matale pentru sâmbăta asta ceva şi pentru sufletu’ nostru, a leilor, regii junglei.
  Articolu’ cu mămiţicile de parc este bestial şi a fost umbrit doar de commentu’ lu’ Vera .
  Gluma lu’ Bobonete cu bărbaţii care merg cu copilul în parc singuri, că au auzit ei că urlă hormonii în femeile cu copii mici şi sunt dispuse oricând la o mwie mică este… pfff.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 6

  • Adică cum umbrit?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 5

  • ¤Vera, adică, o mică pată, un norişor pufos trecător…pfff, am ediatat rpd.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • Whatever, nu înțeleg ce vrei să zici. Forget about it!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 1 Thumb down 6

  • Plm. am vrut să fac un compliment la două femei în aceiaşi propoziţie, şi-mi i-au mwie …Da’ de ce e umbrit . arr

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Mă scuzaţi, am vrut să zic că mi-a plăcut atât articolu lu’ ElenaP căt şi comentariul Verei. Eu mai folosesc cuvinte în exprimare care au sens doar pentru mine . Cine ştie, poate că peste 100 de ani nişte copii de 13-14 ani vor fi obligaţi de programa şcolară să scrie un comentariu literar de zece pagini cu : Ce a vrut să zică autoru’. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 39. Unii dintre cei tineri chiar traiesc/ se hranesc din laicuri. Mergeam pe strada si la un moment dat aud o tufa de vreo 17 ani “fata abia am postat ceva pe insta si am deja x aprecieri si comentarii”. Deci clar laicul tine se foame!.
  Felicitari Elena!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @ElenaP. – fara sa iti stirbesc catusi de putin realul talent de a pune pe hartie cuvintele, cred ca este cineva care te umfla artificial. In cele 5 minute in care am parcurs acest articol ai avut aproape 400 de vizualizari :). Nu e treaba mea, dar am verificat si eu. Am dat cam 5 refresh-uri la acest articol al tau si la fiecare refresh numarul de vizualizari al articolului tau crestea cu 3/4/5 vizualizari la fiecare refresh. Ti-ai castigat un admirator secret, unul sau mai multi! Ce sa spun in ritmul asta ajungi sigur in top 3 :). Bafta multa!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @YO, ce înseamnă “te umflă artificial”? Eu văd în google analytics de unde vin vizulizările . A dat cineva, cu fani mulți, un share pe Facebook. Sau într-un grup, tot de Facebook, cu mulți membri. De-acolo vine traficul. So, nu e nimic artificial, ci doar un text care s-a viralizat iar pe Facebook.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @YO, ieri când a pus (iar) Mihai acest text erau vreo 98k de cititori. Tot ce este peste aceasta cifră sunt cei ce au accesat link-ul de ieri până azi. Dacă Mihai spune că poate vedea cine și unde l-a distribuit, înseamnă că așa este și de aici vine creșterea.

   Crede-mă, la cât de bine mă cunosc eu, mă îndoiesc că am cucerit vreun nebun căruia să-i tremure mâna atât de intens pe mouse de dragul meu.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Mihai/ElenaP. – adica un simplu refresh (F5) iti aduce o noua citire/vizualizare fara sa fii logat in panoul de admin al blogului. @MisterG a observat si el lucrul asta mai sus, din cate vad eu. Eu doar am semnalat, doar ceea ce am vazut!
   Oricum repet nu vreau ca acest comentariu sa stirbeasca realul talent al duamnei la asezat cuvintele in propozitii .
   @ElenaP. – mai stii ce fetisuri au dezvoltat de-a lungul timpului anumite persoane de pe aici cand ai povestit despre… dragoste cu nabadai?
   Inca odata felicitari si la cat mai multe articole in top!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 40. Felicitări, Elena! Recitit textul, râs din nou.
  Despre like ce să zic, eu am crezut că îmi tot dă unul like pentru că mă place (eu îl plăceam încă din liceu, aka 15 ani), îmi dădea la melodii, la cugetări, la poze… Ne-am și întâlnit de câteva ori la o cafea, o prăjitură, un film. Eu așteptam să se concretizeze like-urile alea în ceva, într-un sărut, într-un viol. Ți-ai găsit, o strângere de mână la final și atât! Culmea, că la ăsta niciodată nu am îndrăznit să fac primul pas. Ei bine, de când m-am măritat nu am mai primit niciun like de la el, nada! Le-o fi dat din milă și când a văzut că m-a luat în sfârșit cineva s-a oprit!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 41. LOL, “Muhahaha, cu sărăcia aia te-ai găsit să umbli” Foarte tare!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

 42. Da’ laicu la poze cu copii urâți, în ce categorie intră? Ştiți voi, când pun mămicile poze cu odorurile si toată lumea laic laic laic, plus comentarii de genul “mânca-l-aş io pe el de bebe dulce. Pooop!”…iar ăla mic e urât de-ți fuge somnu’, sau, în cazul fericit, pur şi simplu un om mic si anost.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Laicu de tip freakshow ? cam pe o unda cu alea la pestisorii aia letargici pe care i-ai slobozi in sistemul de canalizare ? sau cu alea la vreo miorlaitoare nevropata, numa’ de s-o cocota pe balansoar in parc s-o catapultezi direct in curtea vecinului cu bullterrierul de lupta ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Eu dau automat like-uri la pozele cu copiii cunoștințelor.
   Pe lumea asta trebuie nepărat să te arăţi topit după copii, altfel eşti considerată o persoana nemernică.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. Like.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 44. Like.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.