5,487 cititori

Ce ai și ce n-ai voie să gătești, în funcție de zodie

Dacă e sâmbată, e Elena.

Norocoșilor, am dat peste cel mai tare articol despre cum se combină zodiile cu felurile de mâncare și vi l-am mai și explicat. Dacă nici eu nu țin la voi, atunci cine?

Berbec. Acest nativ adoră mâncărurile picante, cu gust intens. Pentru a-l mulţumi, asigură-te că pe masă se vor găsi mai multe feluri de mâncare, altfel se va plictisi repede. Foloseşte  boiaua, piperul și hreanul dacă vrei să fie satisfăcut.

Sfatul meu e să folosești boiaua, piperul și hreanul în același timp, după care să te instalezi cu un extinctor în mână, în baie, lângă wc. O să fie distractiv.

Taur. Acest bărbat este un mare mâncăcios. Este mereu deschis la a experimenta noi feluri de mâncare sofisticate, dar când este înfometat, mănâncă orice. Îl poţi impresiona cu o mâncare precum muşchiul de vită la grătar şi cu un desert de ciocolata însoţit de un vin roşu.

Nu știu ce să zic, ultima dată când am impresionat un taur din ăsta, nu era niciun pic de mâncare nici în pat, nici pe masă.

Gemeni. În cazul lor, contează foarte mult diversitatea. Dă-le ocazia să aleagă. Astfel, pentru o masă reuşită, pregăteşte cât mai multe feluri de mâncare şi va fi încântat.

Practic ai DOI oameni (într-unul singur) la masă! Cred că aici cel mai bine ar fi să mergeți pe varianta două feluri de mâncare și să-i lăsați să și le schimbe între ei. Cu plăcere!

Rac. Acest bărbat nu este încântat de ideea de a experimenta noi mâncăruri şi este fidel gusturilor cu care este obişnuit. Pentru a-l cuceri, ai grijă ca de pe masă să nu lipsească produsele lactate.

Pfff. Și eu care, când am citit “lactate”, mă pregăteam să mă ung cu frișcă pe tot corpul și când colo ăstora le trebuie doar niște brânză Făgăraș si-un bidon cu lapte.

Leul. Acest nativ va fi impresionat doar cu mâncare sofisticată şi merge pe principiul mult şi bun. Astfel că masa trebuie să fie îmbelşugată, cu mâncăruri scumpe şi vinuri bune. Gustul contează mai puţin.

Am cunoscut odată un leu. Dar n-am apucat să-l impresionez cu mâncarea mea sofisticată că l-a sunat nevastă-sa și-a trebuit să plece acasă. Vinul l-am băut singură.

Fecioara. Acest bărbat pune mare preţ pe alimentaţia sănătoasă. Fecioara mănâncă la ore fixe şi citeşte întotdeauna etichetele la cumpărături. Pregăteşte-i o salată deosebită, alege combinaţii speciale cu fructe şi legume. Atenţie! Nu folosi ingrediente rare, pe care el nu le cunoaşte. Nativul din Fecioară este foarte suspicios!

Suspicios? Mănâncă la ore fixe? Combinații speciale? Ăsta crede că m-a câștigat la loto? Șefu, ia pune mâna și fă-ți tu singurel de mâncare. Și ai grijă să nu folosești ingrediente rare.

Balanţa poate fi cucerită prin frumos. Această regulă este valabilă şi când vine vorba de mâncare. Pregăteşte-i o farfurie care să arate senzaţional şi gustul va conta mai puţin. Acest nativ este înnebunit după aromele unor mirodenii precum busuioc, salvie, izmă, ardei verde sau coajă de lămâie. Foloseşte-le din belşug când găteşti şi va fi cucerit.

Exact! Eu sunt balanță. Dacă vrei să mă impresionezi, ori gătești ca Jamie Oliver, ori arăți ca Brad Pitt. Iar dacă arăți ca Brad Pitt și gătești ca Jamie Oliver, lasă-ți datele de contact aici și ține-ți telefonul la îndemână.

Scorpionul. Puţini sunt Scorpionii înnebuniţi după carne. Majoritatea sunt fie vegetarieni, fie preferă dietele sărace în carne şi grăsimi. Acest nativ adoră gusturile puternice, aromate, care să-i excite papilele gustative. Combină ceapa verde, pătrunjelul verde, coriandrul, brânzeturile, vinul roşu pentru o masă care să-l cucerească.

“Excite”, “ceapa” și “vinul roșu” n-au ce să caute în aceeași propoziție. NICIODATĂ! Crede-mă pe cuvânt. Dacă tu mănânci ceapa și el bea vinul, e cu “noapte bună!”. Dacă el mănâncă ceapa și tu bei vinul, atunci e cu “noaptea minții”.

Săgetătorii sunt adevăraţi gurmanzi. Adoră mâncarea, de orice fel, atât timp cât este gătită bine. Dacă însă vrei să-l impresionezi, optează pentru mâncarea tradiţională. Atenţie! Este pretenţios şi ar fi bine să apelezi la ajutorul mamei dacă nu te simţi stăpână pe situaţie.

Poate nu e suficient de clar, nu la ajutorul mamei tale, ci al mamei LUI! Norocoaso!

Capricornul adoră să mănânce, însă este tradiţionalist din acest punct de vedere. Nu îi place să experimenteze când vine vorba de mâncare şi are tabieturile lui. Îl poţi cuceri cu miel la cuptor sau o supă gustoasă.

Practic cu un astfel de partener vei găti doar de Paște și vara. Fericito!

Varsator. Atenţie! Ai dat peste cel mai mare mofturos. Bucatele trebuie gătite cu grijă, iar servirea trebuie să fie impecabilă. Aceşti nativi preferă mesele bogate, diversificate, cu cât mai multe opţiuni. Au o slăbiciune pentru gusturile tonice şi sosurile acre.

Dacă n-ai nimic acru prin bucătărie, sun-o pe mămica și invit-o la masă. De data asta, pe mămica ta, nu pe-a lui. Și-o să vezi ce repede-i vor trece mofturile și i se vor strepezi dinții.

Peşti. Acest nativ este unul dintre dintre cele mai creative semne zodiacale, astfel că va fi foarte atent la modul în care va fi aranjată masa. Preferă mâncărurile uşoare şi le detestă pe cele picante.

Mâncărurile ușoare sunt cele care se gătesc ușor. Două ochiuri cu roșii, fără piper, și-ai scăpat de pește. O să poți lucra pe cont propriu.

Gata. Cu plăcere și poftă mare!

mihai_vasilescu_mancare_zodie

143 de păreri la “Ce ai și ce n-ai voie să gătești, în funcție de zodie

 1. @all, tocmai am vorbit cu @Elena. Are ceva treabă și zice că pentru moment nu poate să răspundă la comentarii.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • tocmai voiam sa intreb cine e @all si de ce nu ii vad comentariul. :D:D:D
   O fi de la cafeua cu pot in ea sau pt ca de-abia m-am trezit :))))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @singlemum,
   Vezi? S-a băgat în față, nu stă la rând 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @laura, pt o milisecunda am crezut chiar ca @boss i-a sters comentariul lui @all asta, ca scrisese vreo spurcaciune @elenei :))))

   cred totusi ca e de la cafea. ia sa incerc s-o fumez :)))))))

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Si-a adus si el,micuțu, aminte că îi blogu lui.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @edelweiss, forțat, nu de plăcere. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 2. @Elena, sa pui o poza si dupa ce termini de mancat cele doua felii de pizza 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 0

  • @Relou, nu mai nimerit aici. Pizza nu mănânc. Dacă mănânc o felie pe an e sărbătoare. Da știu, sunt o ciudată?.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

  • @Elena, păi atunci vin și le mănânc eu. Numa să faci poza :)))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 3. Eu sunt scorpion. Îmi place doar carnea care mă excită. Poate să fie și cu ceapă.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

 4. Eu sunt berbec și pot spune ca pe lângă boia, piper și hrean, merge și un ardei iute.
  P.S. Am hidrant în baie:)

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @relou, hidrant în baie?? Da’ unde stai, șef? Nu te supăra că întreb.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Așa îi zice el la bideu ? . Sigur are în casă mașină de spălat haine, mașină de spălat vase și mașină de spălat … pompieri ?

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • @Habar, m-ai prins :))))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 5. Ha! Să vedem:
  Berbec – bingo, chiar era intens ?

  Pești – îhîmmm, foarte creativ. Mai analizăm aici ☺️☺️

  Scorpion – greșiiit! Când ne-a gătit mă-sa prima oară, ne-am pomenit cu 2 castronele diferite de salată, una fără pătrunjel pentru Goe. Inutil să spun că l-am dat pe bradză, l-am umflat de pătrunjel, cumva fiind și îndrăcită de răsfățul pe care-l pretindea musiu. Cred că de aia am divorțat, nu mai suporta verdeața în crema de zahăr ars ?

  Comentariu beton! Thumb up 61 Thumb down 6

  • @Vera, cred ca citeste si Goe pe-aici, ca ti-ai luat un thumb down 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @relou alea sunt by default, haterii mei nu dorm niciodată. I own their sorry asses! ???

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 4

  • @Vero, “două castronele diferite” și al lui era mai mare, este?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena ai să fii surprinsă, dar nu. Socris ne-a gătit destul la viața ei, niciodată nu a diferit mărimea porției. Ciudat că mi-a rămas asta în minte, nu m-am gândit că am analizat in subconștient 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 6. Aproape bine la capricorn…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @ardei gras, ce-a lipsit ca să fie perfect? Nu-mi spune că mănânci și toamna..

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Elena, partea cu experimentatul …în rest la fix.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 7. Acum depinde ce întelege autorul(pardon,horoscopistul sau cum s-o numi ăla care scrie idioțeniile astea) prin măncaruri usoare și masa aranjată.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Marius, doamne, ce întrebări pui și tu.??

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Marius, sushi aranjat pe trup de fecioară.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Anouk,jumatatea mea de ardelean zice să-ți explic urmatoarele:
   Aici mâncarea e măncare si sexul e sex ,nu amestecam operatiunile.
   Adica nu facem ceva de genul- iau o lingura de ciorba , mă pup cu nevasta,mai bag o bucata de slanina și-mi ling nevasta la buric:))),mai departe nu mai spun ca deja suntem la mai iau eu o muscătură din cârnaț,mai ia ea o gură de cârnaț:))))știu,sunt porc și am fantezii cu cârnați:)))

   P.S. Sushi am vrut sa scriu dar nu mi-a iesit,’tu-ți autocorectu ‘ lu’ Noe…

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 8. Ai cunoscut unu’ din zodia leu,ca dacă cunoșteai un leu nu mai scriai pe blogu’ lu’ Vasili.Ca Leu pot să că ala sau aia care a scris alea mănâncă căcat.Ca si în natură,Leul nu participă la vânătoare,totusi sunt situatii in care leoaica gateste ca dracu si Leul care tine la viata lui o da pe bucatareala.Doar dacă prada este prea dificilă pentru leoaice atunci isi arata valoare.Leul,ca un nene adevărat,doarme,păzește progeniturile,foote si in orice variantă mănâncă primul până se satură.Si se bate cu alti lei ca să aibă în continuare ce foote.O viata simplă si fără complicații.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 4

  • Da, da!

   Iar, Leoaica are intotdeauna dreptate atunci cand leul doarme. 😛

   P.S. acum leoaica va planta cartofi mov si ceva ghimbir. A pus deja un kiwi bisexual, un nectarin, un curmal in vas. Poate ii face rost leul si de un arbust de rodii care face si rodii. Ah, un afin siberian si unul canadian.

   Elena&co., week-end fain.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 2

  • @edelweiss, cunosc un leu care face TOT în casă. Coase, calcă, gătește, spală dulapurile din casă.
   Ce să zis? N-am avut noroc în viață. Nu atât de mare?.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 9. Mai contează ce spune horoscopul? Azi va fi cerere mare de pizza!

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Mona, eu aș merge pe un grătar azi. Cu de toate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Ești poftită ? inițial ne-am vorbit 6 persoane pentru grătar. La ora asta am aflat că vom fi 17. La noi, că avem curte. Încă sunt calmă …

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Dă adresa dacă vrei să te enervezi…:)))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

 10. Sunt vărsătoare și sunt sclifosită la mâncare, nimeni nu mă înțelege. Pot trăi cu pâine și muștar așa cum pot mânca chestii sofisticate , regale- adica de rege si regina. Pot mânca mult ca și puțin, ca și nimic.
  Când sunt oaspete mănânc mai mult decât atunci când am oaspeți, mă hrănesc să-i văd mâncând cu plăcere. Și da, fac jdemii de feluri diverse romeno- italiane. 🙂
  Zi bună tuturor!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @GMT, ai contactul meu. Aștept invitația la masă.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 11. La berbec se potrivește destul de bine,dar eu,fecioara,cumpăr de mâncare fără să studiez prea mult.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Monica, nu-mi da vestea asta! Adică nu citești etichetele? Pfff.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Aoleu,și tu ești cu cititul etichetelor?Sau cu ia-mi aia și cănd ajung acasă -cât a făcut asta? dar aia?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 12. Văleu! Dacă aș putea inventa niște pastiluțe colorate cu mâncare concentrată, să nu mai pierd timpul, ar fi perfect! Dar până atunci….. tot trebuie să fac un drum până la piață….pentru ceapă. Și scorpion fiind cu ascendent in scorpion, jur că mâncarea nu mă excită absolut deloc.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • Mă ofer cobai ? pentru pastiluțele alea. Și mie îmi plac tot lucrurile simple: mămăligă, tocană de ceapă, ciorbă de salată,vinete,etc. Oare e de la zodie ? Scorpion cu ascendent în scorpion?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Habarnam,
   Da, confirm. E de la zodie + ascendent 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Olive, nici pe mine nu mă excită. Mai ales când o fac. Citeam undeva că ceapa este afrodisiac. Mi-am luat o legătură, m-am dus acasă și am privit-o sperând să mă excit. Ghici ce? Am adormit că-mi obosiseră ochii de la atâta privit.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Ceapa e afrodisiac când o mănânci.Și nu atât ea în sine,cât mirosul.Ia bagă două legături de ceapă și mergi la o întâlnire,va fi vrăjit total individul,erecție de beton va avea.:))))

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 13. Geaman. Asta cu mancarea diversificata e cum e si cu curatenia, absolut indispensabila si o ador … dar numai dac-o face altul. N-am sa inteleg vreodata claustrarea asta langa o oala 3 ore, ca s-o dai gata in 10 minute ?!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Cât adevăr grăiești! Cea mai nesuferită activitate mi se pare gătitul mâncării.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Citeam zilele trecute de o meseriasa, una care a reusit sa aterizeze avionul cu un singur motor, celalalt explodase. Nu stiu daca o sa-i faca si ei un film cum i-au facut aluia care l-a aterizat pe Hudson Lake, dar merita ! Nu-i asa ca si aia trebuie s-o arda prin bucatarie 5 ore zilnic, 2 pentru pranz si 3 pentru cina ?

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • Dac-o ardea pe la cratiță, nu mai ajungea ever la manetele avionului.

   Mereu aud remarca asta tembelă și misogină: ”marii savanți, artiști, inventatori, scriitori – geniile lumii sunt bărbați, deci sunt superiori femeilor”.
   Normal că da, femeile erau ocupate să-i ghiftuiască și să le dea urmași 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 1

  • Dacă o ardea prin bucatarie nu mai era în avion . Exact ce mi-a spus un polițai acum zece ani prezent la locul accidentului ,când am ieșit machit cu mașina și un prost a intrat aiurea în mine : ” Dacă bei ,nu te urci la masină . Dacă erai acasa ,nu avea nici idiotul ăsta în cine să intre și în loc să trag de carnetul ăsta , trăgeam de un biftec . Ai mare noroc că suntem colegi de minister ”
   Vorbe de aur ,nu alta

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Asa aveti voi darul asta sa rastalmaciti trecutul. 😀 Era, evident, o chestie de repartizare a sarcinilor dupa posibilitatile fizice ale fiecaruia. Veneati cu desaga la camp, la mina, la santier sau pe unde ne mai frangeam noi oasele. Ce ati fi vrut ? Sa vi le frangeti voi in locul nostru ? Sau crezi tu cumva ca in epoca preindustriala era asa o varietate a muncilor intelectuale si anume pusa deoparte pentru barbati ? Da, popa, contabilu’, mult mai tarziu doctorul si … cam atat . Pentru tot restul era un “Hai, mars, la exploatarea resurselor naturale !”. Abia odata cu epoca industriala au aparut dupa noile necesitati scolile si universitatile si implicit dupa ramificarea stiintelor si gama mult mai larga a profesiilor. Astazi da, trimisul la cratita este complet anacronic, afara doar daca esti casnica sau … casnic !, da’ la acele vremuri avea prea bine justificarea lui. Altfel sunteti si foarte credibile cand spuneti cand spuneti ca ati fi preferat munca mai extuanta pentru voi. 😀 😀 😀

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @rufus,
   Corect ar fi să facem diferența între un stil de viață și un accident 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Faiantaru’, exact! Mor cu zile când văd că se mănâncă mâncarea pe care o gătesc cu atâta trudă. Plângând chiar.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Faianțare,
   Da, așa e. Cu un singur amendament, important: când au apărut școlile și universitățile, ele au fost inaccesibile fetelor/femeilor. Un start inechitabil.

   Iar când femeile au avut acces la studii, bărbații au început să urle că locul lor e la cratiță 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Geamănă. Confirm de zice Faianțaru’ mai ales pt partea cu curățenia. Mie îmi place să găsesc, dar partea cu țâșpe ore pt o chestie care se mănâncă repede, doar când am eu chef. Am învățat să fac chestii mai rapide.
   În ceea ce privește sfatul Elenei, faceți și un al treilea fel, mereu ni se face poftă de ce n-avem. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 14. Nu știu ce a fumat persoana care a scris prostiile alea despre zodii, dar eu scorpion fiind, sunt înnebunit după “legumele” care cresc pe os…și mai și gătesc in familie…

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Mda … asta vine de la sex, nu de la zodie. Nu poți să alergi după pradă cu o ciorbă de salată… cea mai bună legumă rămâne tot carnea ?

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Marius U, poate ai ascendentul în altă zodie. Sau.. în altceva?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Elena, sigur in altceva! ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 15. @Elena, azi m-ai nimerit! Eram obsedată în liceu de zodii. Cică cel mai bine mă potrivesc cu Peștii, dar m-am certat cu mama toată viața, gătește însă excelent. Tata e Rac, confirm chestia cu lactatele, nu am văzut pe nimeni să bea lapte bătut și să mănânce brânză ca el (nu cred că ăsta e secretul, dar la 72 de ani nu ia nicio pastilă, e slab și când el merge eu fug pe lângă el).
  Din paleta mea de iubiți până la The One: primul a fost Fecioară (ha-ha) nimic din ce găteam nu îi convenea, cu ăsta m-am chinuit cel mai mult. A urmat un Taur căruia nu i-am gătit nimic de la câți nervi îmi făcuse precedentul. Confirm că Balanțele sunt iubitoare de frumos și le place să arate într-un anume fel platoul cu de toate. Berbecii mănâncă într-adevăr super picant, așa că eu mâncam separat. Cu Scorpionul doar m-am dedat la activități sportive, dar cum și eu sunt Scorpion vă declar că ador leușteanul, mărarul, pătrunjelul, ceapa verde, nu în combinație cu vinul totuși. Al doilea Taur era mare amator de dulciuri, încă e că păstrăm legătura (soțul meu se înțelege foarte bine cu el, dar mă mai tachinează când și când, gen: i-ai păstrat și lui niște bavareză, știi că îi place?!). Am ajuns la Balanța nr. 2 și m-am oprit, nu mai am timp să îl impresionez ca la început, dar el îmi face mereu complimente despre cum gătesc. Cam atât! Ah, fata e Balanță ca taică-su, băiatul e Gemeni și îi gătesc nu două feluri, ci vreo patru și el de-abia frunzărește câte ceva.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • @Blanche,
   Pfff, cu 3 zodii de aer în casă cred că nu-ți mai trebuie aparat de aer condiționat. Nu te-au zăpăcit? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Blanche, io-s balanță. Prima dată mănânc cu ochii. După aia bag în gură. Dacă nu-mi excită globul ocular nimic, iau un covrig dar gura pe mâncarea aia n-o pun nici moartă.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Doamne,bine că mai citesc pe aici și mai aflu și eu că există nu doar zodii ci și zodii de aer.Bai ce înseamna să ai noroc în viață,ți se dau informațiile mura-n gura.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Laura, ce să zic, mă cam trage curentul! :))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 16. Acum înțeleg de ce blogul ăsta-i așa de interesant și haios. O grămadă de scorpioni pe-aici: Anouk, Olive, Blanche, eu…
  Și e abia ora 10 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 2

  • L-ai omis pe Marius U! Nu e de neglijat, mai ales că gătește singur! :))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • Scuze @Marius U!! Ca să-mi ierți neatenția, îți dau toată carnea din mâncare. Mă mulțumesc cu cartofi prăjiți, iaurt, dulciuri, salate 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • O grămadă de scorpii poate ?
   Scorpioni mai puțini ?

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Stai, bre, că apar și scorpionii. Ăștia se trezesc târziu, că fac nopți albe. Știu de la fii-miu.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Laura, da, mă, ce să zic. Nebunilor! Și deosebiților!

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Și eu…si eu…scorpion inebunit dupa vegetale, socrul meu, cand voia să scoată salata din solar să pună altceva în locul ei imi spunea ,,hai , vii să-ți dau salata sau o dau la găini?”?, și daaaa…vinul roșu daaa…cu carnea sunt mai puțin prietenă. Nu știu dacă sunt mulți oameni cărora le plouă in gură cand văd salata,varza,gulii, pătrinjel, etc.Al meu soț imi spune că probabil în altă viață am fo capra, degeaba ii explic ca capra e o pozitie.
   Măi , nuș cum să fac să lucrez și în gradină și să vă citesc și pe voi sambăta, simt că pierd explozia de energie de dimineața.??

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 17. Tipa din poza a facut singura pizza aia? Ca nu am vazut varianta aia de servire. Oricum sunt leu, asa ca nu m-as duce la asa o masa nesofisticata.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Mark Zuckerberg, da am făcut-o singură.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Văileu,dacă tu ai facut pizza,alea-s țâtele …?Mamă,ce bine arată.
   Pizza, bineînteles.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

 18. Sunt singurul Berbec care nu suporta iute? Si dupa ce mananc iute, plang la iesire?:))

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 19. @Hello, all! Elena și-a terminst treaba și-a aparut.
  Ia sa vedem daca v-am nimerit cu poftele culinare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 20. Un arcaş vă spune că Doamna arcaş gătește mai gustos decât mă-sa lu’ arcaş.
  O fi că Doamna arcaş e tot cu tolba?
  Tot ce-a primit a fost o carte de bucate.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Sfântule, nu ne spune că de la tine a primit cadou cartea de bucate. Suntem multe femei aici. Prea multe. Cele mai multe chiar.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Și toate au măcar o carte de aruncat 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Elena: de la doamna mă-sa lu’ arcaş. Împreună cu un sfat: -Cum îl înveți aşa îl ai.
   Aşa că Doamna arcaş de arcaş l-a informat pe arcaş de la bun început, pe când zdrăngănea oalele dis de dimineață cu mare grijă să nu-l trezească pe arcaş: -Eu nu gătesc pentru tine!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 21. Sunt leoaica si imi place sa mananc orice gateste alltcineva. Repede si nesofisticat. :)))

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @ivy, și eu intru în bucătărie doar ca să șterg praful. Au apărut salatele la mega și sunt excelente?.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 22. Mersi fatah acu știu ce ii trebuie ???

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Silvia, să pui o poză cu el căzut. Pe spate.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 23. Soro, da’ numa’ despre mâncare e vorba? Că mi s-a făcut foame.
  P.S. Am râs cu lacrimi.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Gabil, mâncare și sex. N-ai citit printre rânduri, este?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Mai ales printre rândurile tale. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 24. Fecioarele e niște lady,ce știți voi.Mâncatul organizat la ore fixe e benefic pentru sănătate.Și nu citesc doar etichetele de pe produsele alimentare.Nu.Un nativ din fecioară ,în timpul petrecut la baie cu diferite activități,citește tot ce are prin preajmă:cutiile de detergent,etichetele de la șampoane,deodorante,paste de dinți ,parfumuri.Și nu gătesc pentru că nu vor,nu că nu știu.Caractere sensibile,pot fii ușor rănite cu niște vorbe gen,,ai cam ars friptura” ,,te-ai scăpat cu sarea-n ciorbă”.În acel moment perfecționismul care îi caracterizează se va știrbii și vor renunța iremediabil la cratiță.Asta e valabil pentru cei 0,99% de bărbați Fecioară care știu să prăjească niște cartofi…

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Paco, ?????. Io când intru în baie sunt pe repede înainte. Sunt sensibilă la mirosuri tari.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 25. Cu poza asta (din Grecia ?) ai urcat foarte mult în clasament . În clasamentul pizzerilor

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Rufus, poza e pusă de Mihai. El are fetișuri d-astea cu mâncarea?.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 26. Sunt născut pe 24 august. Vă las pe voi să-mi spuneți și mie ce zodie sunt. Mama mai încearcă săraca să-mi zică d-astea. Io o las că-i singură acasă 20 de ore din 24 așa că trebuie și ea să vorbească cu cineva viu nu doar cu florile și televizorul; și doar pe ea o am de mamă. Am făcut armata ca militar în termen așa că am mâncat tot felul de porcării deci aia cu pretențiile pică.
  Elena, haiul cu tine e că poți face umor din aproape orice (sau din orice că bănuiesc că nu ți-ai epuizat încă stocul de idei). Așa că pe 28 aprilie te așteptăm din nou. Și în perioadele când Vasilescul e plecat din cabina de comandă să-și dezmorțească oasele bătrâne (chiar el zicea că se duce ușor-ușor spre juma` de secol).

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Victore, la cum te știu eu, poți fi ce zodie vrei tu!

   Ce e pe 28 aprilie?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Sâmbăta Elenei ? Ce relaxare pe capul tău… ceva de speriat. Da cum îți permiți dragă doamnă… unde te crezi? Doamnee, femeie în toată firea nu are habar de responsabilitățile blogului ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • A răspuns HabaRnaM. 😀 O fi de la primăvara cu alergiile și asteniile ei, o fi de la vreo dragoste nouă, ceva… 😉

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, ca tine doar mama mă ceartă. Când n-o mai fi ea, nu vrei sa mă înfiezi??

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Având în vedere că ești un fel de sora mai mare pentru mine am putea încerca invers ? însă îți mărturisesc că simPt o frică viscerală că o să primesc de 3 ori pe zi bătaie și doar o dată mâncare ?. Să mă risc, să nu mă risc?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 27. Elena boss . Offff . Cu varsatorii ai nimerit-o . Ceea ce nu ai spus direct e că sunt cea mai superficială si genială zodie. O să prefere intotdeauna ouă la capac frumos aranjate unui biftec tartar aruncat pe masă . Aparențele contează . Și varsatorul dacă nu se poate plia realității, din imposibilitate sau lene, o să facă în așa fel încât să plieze realitatea la dorințele lui . Și de cele mai multe ori reușește, culmea .E una dintre cele mai periculoase , independente, incontrolabile și dezordonate zodii . Când e atras de o chestie , nu bea , nu mănâncă, nu fute , până nu rezolvă problema . Dar e foarte rară treaba asta .
  De unde știu ? Sunt vărsator

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Rufus,
   Pfff, fix bărbată-miu. Tot vărsător. Mi-a mâncar sufletul! (bine, câteodată nici n-avea altceva de mâncare).

   Noroc că am suflet mare și îmi rămân mereu rezerve ?

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Rufus, știu. Sunt balanța. Teoretic cică am fi compatibili că eu sunt semnul echilibrului. Nu, nu suntem. Dacă îmi ies vreodată din minți, e doar în prezență unui vărsător??

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 28. E o făcătură horoscopu’ ăsta!
  Stau cu nevastă-mea de 18 ani, și cred că o dată, maxim două, am mâncat supă gustoasă! Cu ce m-o fi cucerit, nu știu!
  Aa, stai că femeile mai au și alte arme….albe….cu care înmoaie…..tăria…..de caracter a bărbatului!

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 29. @Eleno, eu nu mă pricep la zodii. Ăsta din ce categorie o face parte: “Un bărbat din Georgia, SUA, a tras un foc de avertisment către soţia sa, după ce aceasta i-a adus altceva de mîncare decît ce-i ceruse el.”? (Dilema Veche)

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Didino, ăsta e un fel de șaorma zodiilor cred.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 30. Mie imi place sa mananc tot ceea ce este bun. Asa ca poate sa fie cat de sofisticat ca daca nu are gust bun degeaba nu o sa mananc.
  @Elena si taurul ala nu te-a impresionat cu nimic numai tu pe el?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Alin, ba da. Dar nu pot sa zic aici?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena te pomenesti ca a dat rusinea in tine. Hai ca am trait s-o vad si p’asta! In seara asta ma fac cui… aaaa beau pentru asta. Il am pe domnu Morgan langa mine sa imi tina companie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 31. Leu.. Prefer gazelă fragedă..

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Cristian, p-aici gazelă fragedă. Nu cred!??

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 32. @Elena, dacă tot te-ai apucat de horoscoape… Eu sunt Săgetător cu ascendent în Vărsător. Detaliază rogu-te, ce și cum, că nu mă lămuresc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 33. Faianțaru rulz!
  Ady rulz!

  ♊️ ?? ❤️

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 34. Am oRbservat că tovarășa Elena a început să răspundă aproape la fiecare comentariu. Frumos, n-am ce zice ?. Ce ți-ai băgat în mâncare? Suferi de sindromul AK47? Ți-ai luat pastilele azi ? Ce pastile iei ? De ce suferi ? Cu ce te tratezi?
  Este că sunt un musafir nașpa și nepoliticos?

  Ps. Merge un articol cu … cel mai nepoftit musafir ? Știți voi atunci când ai chef de lenevit și pică neanunțatul pe care vrei să îl dai afară dar nu poți că ar însemna să îți dai cu firma-n cap.
  Fu210nCap viață, toți pe la terase or pe lângă grătare. Campionilor!!! Nimeni pă net la taclale cu Elena P. Off off măi măi.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @HabaRnai,
   Ai fumat ceva? :))))
   @Elena mereu răspunde comment-urilor. Ca și M.V.

   Pari a fi cu bucuțele în sus 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Laura banuiesc ca iarba din parc, @nestiutorul cred ca a luat la propiu zicala “nu calca pe iarba, fumeaz-o”.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Iepurasul a fumat niste iarba si acum zace lat pe marginea lacului.
   Apare un castor:
   – Ce faci iepurasule?
   – Am fumat niste iarba si ma simt in al unspelea cer! Ia si tu de-aici!
   Ia castorul si trage un fum. Iepurasului ii vine o idee:
   – Stii ce-ar fi si mai grozav, castorule? Sa tragi un fum, sa-ti tii rasuflarea, sa te scufunzi, sa inoti pana pe partea cealalta a lacului, si acolo sa expiri!
   Castorul se executa. Pe partea cealalata a lacului, cade lat de placere.
   Apare un hipopotam:
   – Ce faci, castorule?
   Castorul ii explica ce si cum.
   – E un iepuras pe partea cealalta a lacului care are o marfa grozava.
   Tine-ti rasuflarea, inoata pe sub apa, si cand iesi pe partea cealalta, dai de el.
   Hipopotamul se executa. Cand iese pe partea cealalta, iepurasul casca niste ochi mari la el, si-i striga innebunit:
   – Expira, castorule!!! Nu ti-am zis sa expiri?!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • O “certam” și eu un pic … știți bancul ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • COPY PASTE mode On

   O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar, cu un indice de alcool in sange foarte ridicat (beata manga…) Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund linga usa masinii… Cu picioarele deschise si fara chiloti, isi observa “pasarica” si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: 
   – Din cauza ta am masina, 
   – Din cauza ta am bijuterii 
   – Din cauza ta am bani 
   – Din cauza ta pot avea barbatul pe care il vreau 
   – Din cauza ta am … 
   Deodata incepe sa se pise… si …duios ii replica: – Nu, nu plinge, mai, ca nu te cert !!!.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @HabaRnaM, e sâmbătă!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • În confruntarea bancurilor, scorul este:
   ALIN 1-HABARNARE 0

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 35. @Elena,
  Când am citit titlul am crezut că-i vorba de găteală.
  Când am realizat că e despre cartea de bucate mi-a sărit un pic inima că nu am mai văzut-o la ochi de vreo 20 de ani.
  Abia când am ajuns la rac şi am văzut că se lasă cu frişcă mi-am mai revenit.

  Mi-ai făcut de lucru să găsesc acum şi varianta pentru femei. La taurul (da, ştiu care e femininul, nu săriţi cu glume că şi antilopa e tot rumegătoare din acelaşi subordin) care sunt eu pun pariu că scrie ciocolată şi cafea.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Eh, @Solandi, și dacă nu scrie ciocolata, rescriem textul. Ca să fie bine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 36. Nu știu despre restul, dar pe mine m-a nimerit la vărsător. Și articolul original, și Elena.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Doctore, o întrebare am: NU ăla si la tine este tot NUUU?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • În general, oricare dintre mame îmi fwte direcția. Așa că evit acriturile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 37. Dă-i unui scorpion lobodă sau verzituri și să vezi footai! Că nu-ți ratează nicio rudă în înjutrături, de la maimuță încoace!
  PS: Veața fără aditivi cărnoși este pustiu! La fel ca aia fara bere 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Papi, te înțeleg perfect. Mie loboda și alte plante îmi plac doar în grădină.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 38. Se pare că pe-aici bântuie Scorpionii mai mult decât alte zodii! 🙂
  Șefu’ e cam netradiționalist pentru un Săgetător, a fugit de Paște la Paris să mănânce melci!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Blanche,
   Poate a fost influențat de zodia cu care a fugit. O fi tot scorpion? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 39. Capricorn aici. Unde ești fericito? ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 40. Nu stiam ca suntem amandoi balanta. Ca sa vezi!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 41. Elena, a nimerit la fix nenea sau tanti care a întocmit lista asta, chiar în acest moment îmi fac siesta după un μπουγιουρντί gătit excepțional de un Rac sadea, respectând fidel gustul cu care a fost crescut. Dar nici eu nu m-am lăsat mai prejos, am făcut salata, care îmi iese chiar onorabil și pentru care deseori primesc complimente, mai ales când îmi aduc aminte să pun în ea (și) sare sau ulei. Iar când le pun pe ambele se lasă cu extaz, aplauze și urale.
  Mai stau puțin să mă odihnesc, că m-a obosit rău spălatul farfuriilor (plus o tavă!!!) și mă mă bag apoi în seamă la el cu un frappe. Și-o să-l întreb mieros dacă vrea cumva să i-l ornez cu frișcă. Știu că inițial o să ridice contrariat din sprânceană (că el bea cafeaua black, asortată la viața-i alături de mine), dar cum deseori comunicăm telepatic, sunt convinsă că și de această dată îmi va citi gândurile și nu-mi va asculta vorbele. Îți mulțumesc așadar pentru completare, fingers crossed să nu fi expirat frișca aia 😀

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.