Vineri seară plecasem s-o culeg pe domnișoara Petrică de la locul de muncă, hotărâți să mai adăstăm pe la vreo terasă, că doar ce-ai putea să faci mai bun când afară-s douăjdegrade. Doar că, abia ne urnisem, când am observat agitație mare în Control și ne-am zis să intrăm și noi s-aruncăm un ochi. După care a început să ne placă și până până să-mi dau seama prea bine ce se întâmplă, se făcuse aproape trei dimineața. La terasă n-am mai ajuns.

Bref, am aflat că la locul faptei tocmai se desfășura lansarea oficială a Telekom Electronic Beats, un eveniment de muzică electronică organizat și la noi de Telekom Romania. Vreau să vă spun că nu suna rău deloc și lumea vorbea că e doar prima parte, mai urmează una și sâmbătă. Treabă bună, mi-am zis, și aseară ne-am înființat din nou în Control (știți, domnisoara Petrică are job-ul chiar în zonă, mai la vale cu cel mult 70 de metri).

Nu că vreau musai să-i laud pe organizatori, da’ mie chiar mi-a plăcut. Până la urmă ce era să nu-mi placă? M-am mai întâlnit pe-acolo și cu ceva cunoscuți, am ras chiar și niște beri (a se citi „două”), am mai ascultat niște piese și-am mai dat din când în când și câte o bârfă scurtă. Adică exact ce-i place voinicului din online la ceas de seară.

Dacă sunteți cât de cât curioși, am găsit și line-up-ul celor două seri. Ia fiți atenți aici:

Vineri

– Alt-Om
– Otherside
– Nightmares on Wax
– Yelllow
– Alt-om

Sâmbătă

– Calin
– Temple Invisible
– Golan
– Modeselektor DJ SET
– Calin

A propos, ascultă cineva de pe-aici Golan? Că mie-mi plac băieții ăștia de mor.

Mno, cam asta fuse aventura mea neașteptată din acest weekend cu Telekom Electronic Beats. Îmi place când se fac și la noi chestii cum există pe-afară. Iar festivalurile de muzică sunt printre cele care țin din plin pasul cu ce se întâmplă prin toată Europa. Cel puțin asta e părerea mea, după ce-am constatat cam ce se întâmplă în ultimii ani prin zonă.

Iar vestea bună e că asta a fost doar prima ediție. Cică mai urmează și altele, fix la fel cum băieții de la Telekom fac deja în Germania (de vreo 18 ani), Polonia, Ungaria, Albania, Macedonia.

Bun așa.

mihai_vasilescu_telekomelectronicbeats