Am întins-o din București sâmbătă dimineața pe când urbea păstorită de madam Firea încă se mai lupta cu ultimele urme de cod portocaliu și nici că m-am mai întors. Gen, acum când voi citiți asta, fratele vostru ar trebui să doarmă de să rupă patul (sau cel puțin așa ar trebui să stea lucrurile în teorie).

Așa ca nu văd de unde ați putea găsi azi ceva pe-aici, având în vedere că ieri am stat la soare TOATĂ ziua. Bă, dar toată ziua, m-am întrerupt doar ca să bag câte ceva în organism când m-a răzbit foamea. Mă rog, „câte ceva” e un fel de eufemism. Ăștia de pe-aici, localnicii, sunt bolnavi cu mâncarea, nu vă puteți imagina cât am putut să balotez. Prin urmare, combinația soare din belșug, munți de haleală și lene cât cuprinde s-a dovedit fatală pentru bunul mers al acestui blog. N-am avut putere nici măcar să mă uit catre laptop, darămite să mai și scriu ceva.

Mbun, acum, dacă interesează pe cineva locurile pe unde mi-am purtat mirificu-mi trup, avem așa: județ Mureș, localitate Gănești, Boutique Hotel Le Baron, plus cârciuma de rigoare, pe numele ei Butoiul Sasului. Dacă vreodată aveți chef să vă încărcați bateriile, puteți veni aici liniștiți, la mine a funcționat din plin. Și nici prietenii cu care am fost nu dădeau semne că i-ar obliga cineva să se simtă bine. Așa că rugați-vă pentru mine, să am soare și azi, măcar până la prânz, când ar trebui să plecăm spre casă.

Ah, încă ceva, am fost pe banii mei. Fac această neînsemnată, dar necesară, precizare ca sa nu cumva să sară cineva de cur în sus că fac reclamă. Da, fac, reclamă, dar doar pentru că așa vor mușchii mei și pentru că chiar m-am simțit bine la oamenii ăștia.

P.S. Ca să nu v-aud c-ați intrat pe-aici de pomană, rezervați-vă patru minute și uitați-vă la tipa de mai jos. Indiferent că sunteți părinți sau nu, o să râdeți cu lacrimi, pentru că femeia este absolut demențială.

 

mihai_vasilescu_le_baron