Well, dragii mei, poate ați ratat bijuteria asta de articol care descrie cu lux de amănunte cele 7 lucruri surprinzătoare pe care barbații le consideră irezistibile la o femeie. De neiertat, vă spun, de neiertat. Noroc că exist io ca să vă scot din beznă. Să purcedem așadar într-o minunată călătorie prin universul inefabil al sfaturilor adresate sexului slab… ăăă… frumos.

1. Nervii

Nu trebuie sa va ganditi la crizele nervoase care v-ar face sa daramati usi si pereti in calea voastra. Ne referim aici doar la momentele de intensitate si de atitudine exprimata intr-un mod puternic. Stiti la ce ne referim, pentru ca fiecare dintre voi a avut si are in continuare astfel de episoade. Aceste momente se pot dovedi irezistibile pentru un barbat, care va va admira pentru personalitatea de care dati dovada.

Da, coaie, are dreptate. Nimic nu mă excită mai mult decât s-o văd cum strânge spasmodic pumnii, vena aia mare de pe tâmplă capătă aspect de antenă klingoniană și vocea-i șuieră dulce vorbe de dragoste precum: „știam eu că ești idiot”. Ăsta e cel mai bun moment s-o iei în brațe și să-i șoptești la ureche: „ce bine semeni cu mă-ta în clipa asta”. Practic n-ai cum să dai greș. Se lasă cu sex animalic garantat. Dacă în trecut ai fost și campion la rodeo, cu atât mai bine.

2. Sportul

Nici nu v-ati fi gandit ca e posibil, nu? Sala de sport inseamna de multe ori efort, transpiratie, haine uzate, par deranjat, fara machiaj si, per total, multe aspecte pe care de multe ori le veti putea considera respingatoare, nu? Din perspectiva unui barbat, lucrurile nu stau chiar asa. Sportul este sexy, mai ales atunci cand o femeie intra intr-o activitate preferata mai mult de barbati. Imaginati-va cum in aceasta iarna va urcati pe o placa de snowboard si coborati cele mai spectaculoase partii. Lasati-va parul liber si bucurati-va de privirile tuturor barbatilor din jurul vostru. Vor fi pline de admiratie.

Yup, în special privirile bărbaților care lucrează pe ambulanță. Sau ale salvamontiștilor (nu de alta, dar salvarea s-ar putea să nu poată ajunge chiar până la baza pârtiei). O să le poți simți din plin admirația când îi vei auzi întrebând: „Idioata asta oare de ce nu purta cască”?

3. Parul ciufulit

Si apropo de par liber. De ce petrecem zilnic atat de mult timp ca sa-l facem sa arate impecabil, cand in realitate un par deranjat sau ciufulit va atrage imediat atentia unui barbat? Cu prima ocazie cand va veti trezi intr-o astfel de situatie, in loc sa cautati rapid prima toaleta, aruncati un ochi in jur sa vedeti cum sunteti privita de sexul opus.

Mă rog, dacă iese treaba cu pârtia de mai sus, o vreme s-ar putea să nu mai fie nevoie să te îngrijorezi de partea cu aranjatul părului. Știi, te vor rade în cap înainte de operație. Așa-s doctorii aștia, mai nebuni.

4. Intrumentele muzicale

Si in general orice fel de activitate artistica. De fiecare data cand o persoana va canta la un instrument, fara sa foloseasca niciun fel de truc de make-up sau vestimentar, va fi considerata irezistibila de catre orice barbat.

Repetați după mine: flaut. Iar dacă nu e flaut, orice intrument care se poate băga în gură. Deși, nu știu ce să zic, mă deconcertează teribil chestia asta: „va canta la un instrument, fara sa foloseasca niciun fel de truc de make-up sau vestimentar”. Io ce să înțeleg de-aici, că recomandarea e să prestezi un concert la mandolină în curu’ gol?

5. Hainele de barbat

Nu insinuam nimic aici, dar o femeie imbracata mai barbateste va ridica multe sprancene de admiratie din partea barbatilor. In primul rand va fi rasplatit curajul de a iesi din zona de confort.

Auzi, da’ n-ar vrea ele să iasă din zona de confort și altfel nu numai purtând treningul meu de casă? Nu de alta, dar nu e vreo mare șmecherie. Pe când o abordare curajoasă de genul „hai, termină de mâncat mai repede că ți-am pregătit o bere și-un oral de zile mari” s-ar putea să aibă niște rezultate peste așteptări. Plus că sigur-sigur le-ar scoate din zona de confort.

6. Aluzii si gesturi

O banana nu este sexy. Un barbat care mananca o banana? Nici asta nu este sexy. O femeie care mananca o banana va fi mereu sexy. Asta este destul de evident, motiv pentru care am lasat-o mai spre final.

Teoremă: Nicio femeie, care consideră că mâncatul unei sărăcii de banane este sexy, n-o să facă vreodată sex anal!

7. Reprizele de stretching

Fie ca vorbim de yoga sau de stretching pur si simplu acasa sau oriunde altundeva, aceste reprize vor atrage imediat atentia barbatilor din jur.

Da, dacă faci yoga sau stretching acasă, cu siguranță vei atrage imediat atenția bărbaților din jur. Ba chiar unul dintre ei e foarte posibil să-și manifeste zgomotos admirația: „Dragă, mai durează mult porcăria aia? Că te-ai așezat exact în fața televizorului”.

Băejnebun, voi vă dați seama că există cineva la harpersbaazar (dacă n-or fi mai mulți) care, în loc s-o pună pe autoare să mănânce o banană în timp ce cântă la harpă și face yoga îmbrăcată în haine bărbătești, și-a dat ok-ul pentru mizeria asta, în loc s-o trimită înapoi în satul ei natal la ciufulit bărzoii?

mihai_vasilescu_femeie_banana